Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ayy kızlarr mesleğimde ilk rüşvet teklifini almış bulunuyorummm....
Gerizekalıııııııııııı.....
Verdim ağzının payınıııı....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr google earth 6 yı mutlaka indirinnnnnnnnnnnnnn acaip güsel bişi yapmışlarrrr 3 boyutluu eiffel kulesinin altında geziyorum şu anda eskiden sadece yukardan görüntü veriodu şimdi sokaga inip yürüyomuş gibi her yeri görebilioruzz süperrrrrrrrrrrrrrr

gez bakalimmm :) ben indiremedimmm kiz

tinker bana nişan alışverişinde kayınvaldem iç çamaşrılarımı alırken jartiyerde almıştı.ben nişanlıyken bunu asla giyinemem utanırım diye o güzelim jartiyerlerimi ablama vermiştim..evlendikten sonra neden verdim diye çok pişman oldum şimdi gidip yeniden alıcam o beyazdı busefer siyah alıcam(eşim gecelikte bile siyahı sever)oyüzden bende her kadının jartiyeri olması gerektiğini düşnüüyorum ama ben hiç giymedim..geçenlerde güne gittik herkes evli tabii genç kadınlar...ev arasında gecelik gibi jartiyer gibi şeyler satılıo katalok bakıolar ben jartiyer beğendim tavsiye ettim herkesin jartiyeri varmış bi benim yokmuşş :26:

buarada bana linkini yollasana yelizz bende indiremedim..

buarada dersim bitti kızlar konuları hallettik ama buarada canımda çıktı düşünün yanii denklemler,özdeşlikler,fonksiyonlar,limitler,türevler ıyyyy iğrenç konular inş veririm derside geçerim kızlar yaa

idişkom nasılsınnn???

Son düzenleme:

iyiyim canim sen nasilsin?? miden bulaniyo mu hala?

iyiyim canim sen nasilsin?? miden bulaniyo mu hala?

ya aslında tam geçmek üzereydi 3 gündür çıkarıyorum hemde yemek yerken birden bulanıyorum zor koşuyorum kayınvaldem stresten artmış olabilir dedi.haftasonu sınavım var ders çalışıyorum ve acayip stresliyim ondan olabilir..çok şükür onun dışında iyiyim valla..buarada baharın yeni resmi yokmu bakıoduk iyi oluyodu yerim ben o fıstık kızı sırf bahara baktıkça kızımda olabilri diyorum burda olsa herün sevmeye gelirdim heralde maşallah benim kuzuma

Google Earth

kızlarr böyle eifel kulesi pisa kulesi gibi yerlere gidince iyice yakınlaşıyosunuz
sonra yuvarlak balon gibi görüntüler gelio onlara tıklıyosunuz etrafı sagı solu arkanızı görebiliosunuz süperrrrrrr

Seliz feyste yeni resimler ekledim senin için :

gördüm kuşumu yaaaa ben onu yemeyimde napim yaa sen neden yurt dışındasın yaa ben bu kızı hiçbirzaman göremicem

buarada tşk edemedim face seliz yazmışsın canım...anlaşılmasın diye..bide kaynanam buluyomuş burda beni yazdıklarımı beni keser valla

kızlar ben çıkıyorumm iyi akşamlar hepinizeee hiç ilgilenmediniz bugün benimle ama neyse bu arada özellikle selizcik az önce idile slm verdin bana sadece link atsana dedin

tamam canim sildimmmm :) ben de sasirdimmm burda c yazmak yasak orda seliz
sağol datlummmm
kızlar ben çıkıyorumm iyi akşamlar hepinizeee hiç ilgilenmediniz bugün benimle ama neyse bu arada özellikle selizcik az önce idile slm verdin bana sadece link atsana dedin

canım seninle sabah konuştuk die idile yeni rastladım ondan aa çok üzüldüm valla kısss özürdilerim...
güle güle tatlım görüşürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…