ah elif ah illahi hazır istiyorsun al bakalım linki
http://www.kadinlarkulubu.com/cinsellik-18-f213/
kız iş yerinde girme okurlar bir de
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr google earth 6 yı mutlaka indirinnnnnnnnnnnnnn acaip güsel bişi yapmışlarrrr 3 boyutluu eiffel kulesinin altında geziyorum şu andaeskiden sadece yukardan görüntü veriodu şimdi sokaga inip yürüyomuş gibi her yeri görebilioruzz süperrrrrrrrrrrrrrr
ooof seksülüğe gelince dedin de aklıma geldi..o topikte tavsıyelerden bırıde şuu..her kadının mutlka bir jartiyeri olmalı....:26::26::26::26:en masum kadın bıle o jartıyerde harıka olur yazmıslar...dusunum dusundum benim hiç jartiyerim olmadı amca:26:diye emraha bağladım birden şimdi ilk fırsatta alıcam ama...merak ediyorum...
bana linkini yollasana yelizz bende indiremedim..
buarada dersim bitti kızlar konuları hallettik ama buarada canımda çıktı düşünün yanii denklemler,özdeşlikler,fonksiyonlar,limitler,türevler ıyyyy iğrenç konular inş veririm derside geçerim kızlar yaa
idişkom nasılsınnn???
iyiyim canim sen nasilsin?? miden bulaniyo mu hala?
Seliz feyste yeni resimler ekledim senin için :
sağol datlummmmtamam canim sildimmmm :) ben de sasirdimmm burda c yazmak yasak orda seliz
kızlar ben çıkıyorumm iyi akşamlar hepinizeee hiç ilgilenmediniz bugün benimle ama neyse bu arada özellikle selizcik az önce idile slm verdin bana sadece link atsana dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?