iyi akşamlarrrr hani nerdesiniz kızlarrrr...
bu akşam mervenin duası varrr...
haticemm iyi aksamlar canım...
ben geldım....Nasılsın cnaım?
iyi akşamlarr mervecimmm hoşgeldinn...
iyiyim canım sağol sen nasılsın...
hoşbulduk hayatım...
ben de iyiyim çok şükür.kociş bu saatte dişçiye gitti :) bende yalnızım tabii kızım var:)
mıdem yanıyor bıraz canım onun dısında sorun yok çok şükür..
sen ne zaman bir daha gidiceksın kuzum?
ayy dişci deme bana :18:benimde dişim ağrıyo arada özellikle tatlı yiyince oluyo ilerde artarsa ne olur bilmiyorum.:97:
miğde ağrısıda seni bir türlü bırkmadı inşallahh kızın doğunca hiçbişeycik kalmaz..
bende cuma günü gidicemm allah izin verirse inş. kesemizi görürüzz..cok heyecanlıyımmmmm..
selammmmm kızlarrr hoşgeldinizzzzgeçmişe bakamadım belle okumuşmu acaba bilen varmı ???? ben hemen okuyayımmı kaalann 20 taneyi
canım dr. sormadan dişciye gidemem şimdilik idare ediyorum zorluk cıkarmıyo ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum...ayy sorma canım bende de var dişçi fobisieşiminde 20lik dişi çıkıo ama sanrım apse yapmıs kac gundur gidiyor geliyor cekemıyor doktor.Saat dokuza randevu verdiler adam nerdeyse orda yatacak :) geçmiş olsun canım sana da ihmal etme ama sende dişini.
ayy çok heyecanlı gerçekten canım hadi bakalım hayırlısıyla gör keseni inşallah bebişin yatagını
selammmmm kızlarrr hoşgeldinizzzzgeçmişe bakamadım belle okumuşmu acaba bilen varmı ???? ben hemen okuyayımmı kaalann 20 taneyi
canım dr. sormadan dişciye gidemem şimdilik idare ediyorum zorluk cıkarmıyo ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum...
bakalımm bebiş yatağına yerleşmi görelimm inşallah yerleşmiş ve sıkı sıkı tutunmuştur..
canım galiba gelmedi o bugün gecmişede baktım yoktu..
bence oku istersen...
canım dr. sormadan dişciye gidemem şimdilik idare ediyorum zorluk cıkarmıyo ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum...
bakalımm bebiş yatağına yerleşmi görelimm inşallah yerleşmiş ve sıkı sıkı tutunmuştur..
canım galiba gelmedi o bugün gecmişede baktım yoktu..
bence oku istersen...
ayy ınsallah canım güzel haberlerle gel o gun beklicez senı burda sabırsızlıkla!
inşallahhh canımmm allahım hayırlısını nasip etsinnn sağlıklı görmek nasip olsun..
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
merve arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?