Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Yüreğimizden kopup gelen koscaman bir AMİNNNNNN diyorumm...
Allah'ım önce Allah'ını bilen sonra anasına babasına saygılı,küçüklerini seven ve tüm tabiata duyarlı sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin adaşım sana...

mervecimm canım ben cıkıyorumm...allahım dualarımızı kabul etsin inşallahhh..senden güzel hayırlı haberler alalımm...aminnnnnnnnnnnn...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allahımmmmmm hayırlısını verrr

mervecimm canım ben cıkıyorumm...allahım dualarımızı kabul etsin inşallahhh..senden güzel hayırlı haberler alalımm...aminnnnnnnnnnnn...

çok sağolun kızlarrrr ellerinizeee dillerinizeee yüreğinizeee sağlıkkkkkk Allahımm kabul eder inşallahhh

kızlarrrr bende çıkıyorumm arkadaşımdayızzz dualarınız için Allah razı olsunnn çoköpüyorummmm

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Mervecim rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısı ile evlatlar versin İNŞALLAHHHH

(ben katılamadım duaya bare sonuna yetiştim )

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Mervecim rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısı ile evlatlar versin İNŞALLAHHHH

(ben katılamadım duaya bare sonuna yetiştim )

olsunnn canımmm yaaaa allah razı olsunnnn dediğin gibi rabbim dileyen isteyen bütün kardeşlerimize hayırlı evlatlar versinnnn

Fatoş kuzum nasılsın?
Kızımz nasıl? İsim buldunuz mu yeni?Babası Asya istiyor sanırım :)

Fatoş kuzum nasılsın?
Kızımz nasıl? İsim buldunuz mu yeni?Babası Asya istiyor sanırım :)

İyiyiz canımcım nst ye baglandık bugun ufak sancı çıktı ama herşey normalmiş gece olunca gerçi benimki depara başlıyo saglı sollu :)
babası asya dio ama ben hala karar veremedim ya ismine

İyiyiz canımcım nst ye baglandık bugun ufak sancı çıktı ama herşey normalmiş gece olunca gerçi benimki depara başlıyo saglı sollu :)

tabii nst zamanınız geldi dimi..ufak sancılar bundan sonra normaldir heralde canım...
ayy benım kızımda gun boyu nerdeyse öyle ya çok hareketli masallah bu iyi mi kötümü bilemiyorum ama...
bu arada catı muayenesi fln olmıcan demı canım sen;nasıl olsa sezeryan olucaksın...

canım sen arastır iyice kız ısımlerını düşün bakalım...buluruz ınsallah kızceye bir isim:)

AMİNNNNNNNNNNNNN....
mervecim inşallah Allah'ım tez zamanda yavruna kavuşturur,
senden de müjdeli haberi alırız inşallahh..Allah'ım dualarımızı kabul etsin..Aminnnnnn...

kuzuu naber napıyosun nst ye girmişsin çok şükür yolundaymış herşey çok sevindimm
bekledim ama çıkmışsın kuzu ben de çıkıyorum,sonra görüşürüz:79::79:

Son düzenleme:

yaa ilk keza baglandık pıt pıt kızımın kalbini dinledim :) hareketli bebek herzaman iyiydir canım
benimkinde de şuan aayip tuhaflıklar var normalde hep solumdaydı şmdi saga kaydı ama kayarken beni mahvetti
çatı için bilmiyom canım ya zaten ben arada oldum onu son zamanlarda yaparmı bilmiyom

kuzuu naber napıyosun nst ye girmişsin çok şükür yolundaymış herşey çok sevindimm
bekledim ama çıkmışsın kuzu ben de çıkıyorum,sonra görüşürüz:79::79:

çıkmamıştım ama benim kız anamı aglattı yenilemedim sayfayı seni kaçırmışım üzüldüm yaa

evet canım o makinede kalp atıslarını dinletiyormus anneye ne güzel bir duygu masallah :)
ayy benım kızımda hiç durmuyor canım sorma bir saga bir sola her yere gücü yetiyor :)

ayy dogumlar yaklasıo benı heyecan basıo tabii mutlulukta!

MERVECİMMM Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versinn..biraz önce uyandım canım..kusura bakma olurmuu...Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallahhh...

olsunnn canımmm yaaaa allah razı olsunnnn dediğin gibi rabbim dileyen isteyen bütün kardeşlerimize hayırlı evlatlar versinnnn

mervecım duanın bugun ldugunu bılmıyodum kız :) neyekı çok gec kalmamısım :)

Amin amin amiinnn Rabbim inşallah en ksıa zamanda sağlıkla hayırlıısyla nasib eder
İnşallah sana annelık eşine babalık duygusunu tatmak nasib olur canım
Allah ım hayırlı evlatlar versin cümlemize...Allah dualarımızı kabul eylesın ınsallah amin :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. allahım işallah dualarınız kabul etsin. mervecim işallah en kısa zamanda göbişin bebişle dolsunn... çok öpüyorum canım.

selam canlar nasılsınız... çok ihmal ettim sizi ama cok yoruluyorum hiç birseye zamanım yetmiyo. işten geliyorum yemek camasır bılasık felan derken birde bakmısım 11 12 uyuya kalıyom sonrada. benim oglan bugüğnlerde cok yaramaz oldu dün gece 1 hala uyumuyo .. sabah birde 6 kalkıyom.. valla oglum gelecegi için calısıyoz işte...bende böle canlarım y.. ev..... işşş......

aysecim .. elifiii.. idil nasıslınızzz..

Merhaba kızlarr bayadır gelemıyorum topiğe iş güç gezmece :) fırsat bulamadım tabi :)

bugunde meltemle saçlarımızı fln boyatmaya kesırmeye gittik ayyyy çok güzel oldu varyaaa

meltem karamel rengi yaptırdı kestırdı bende kırmızıya boyattım eheueheu sunun gibi

eşim şok oldu alışmaya çalışıyoo bıraz böyle dursun değişik olsun demı ama

sonraa bugun kadın doğuma gittim artıkın bebıs çalışmaları baslıyca için arastırma ınceleme neyse

başlasın dedim iltihap varmıs ıcerde bıraz smear testi verdım sonracıma rahım guzel

yumurtalıkalr guzel dedi kan verdım gene 5 tüp faktör testlerıem bakılıcak gene diğer

testlerle beraber bundan sonrakı gebelıgını sıkı takip edicez dedi doktr beyler

çok ilgilendıler sağolsunlar öyle işte ay huh yoruldum 10 gun sonra gıdıcem tekrar

faktör testleri ve smear gec cıkıyor bıraz onun ıcın benden böyle :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…