selam canlar nasılsınız... çok ihmal ettim sizi ama cok yoruluyorum hiç birseye zamanım yetmiyo. işten geliyorum yemek camasır bılasık felan derken birde bakmısım 11 12 uyuya kalıyom sonrada. benim oglan bugüğnlerde cok yaramaz oldu dün gece 1 hala uyumuyo .. sabah birde 6 kalkıyom.. valla oglum gelecegi için calısıyoz işte...bende böle canlarım y.. ev..... işşş......
aysecim .. elifiii.. idil nasıslınızzz..
selam canlar nasılsınız... çok ihmal ettim sizi ama cok yoruluyorum hiç birseye zamanım yetmiyo. işten geliyorum yemek camasır bılasık felan derken birde bakmısım 11 12 uyuya kalıyom sonrada. benim oglan bugüğnlerde cok yaramaz oldu dün gece 1 hala uyumuyo .. sabah birde 6 kalkıyom.. valla oglum gelecegi için calısıyoz işte...bende böle canlarım y.. ev..... işşş......
aysecim .. elifiii.. idil nasıslınızzz..
Merhaba kızlarr bayadır gelemıyorum topiğe iş güç gezmece :) fırsat bulamadım tabi :)
bugunde meltemle saçlarımızı fln boyatmaya kesırmeye gittikayyyy çok güzel oldu varyaaa
meltem karamel rengi yaptırdıkestırdı bende kırmızıya boyattım eheueheu sunun gibi
eşim şok oldu alışmaya çalışıyoo bıraz böyle dursun değişik olsun demı ama
sonraa bugun kadın doğuma gittim artıkın bebıs çalışmaları baslıyca için arastırma ınceleme neyse
başlasın dedim iltihap varmıs ıcerde bıraz smear testi verdım sonracıma rahım guzel
yumurtalıkalr guzel dedi kan verdım gene 5 tüp faktör testlerıem bakılıcak gene diğer
testlerle beraber bundan sonrakı gebelıgını sıkı takip edicez dedi doktr beyler
çok ilgilendıler sağolsunlar öyle işte ay huh yoruldum 10 gun sonra gıdıcem tekrar
faktör testleri ve smear gec cıkıyor bıraz onun ıcın benden böyle :)
Merhaba kızlarr bayadır gelemıyorum topiğe iş güç gezmece :) fırsat bulamadım tabi :)
bugunde meltemle saçlarımızı fln boyatmaya kesırmeye gittikayyyy çok güzel oldu varyaaa
meltem karamel rengi yaptırdıkestırdı bende kırmızıya boyattım eheueheu sunun gibi
sonraa bugun kadın doğuma gittim artıkın bebıs çalışmaları baslıyca için arastırma ınceleme neyse
başlasın dedim iltihap varmıs ıcerde bıraz smear testi verdım sonracıma rahım guzel
yumurtalıkalr guzel dedi kan verdım gene 5 tüp faktör testlerıem bakılıcak gene diğer
çok ilgilendıler sağolsunlar öyle işte ay huh yoruldum 10 gun sonra gıdıcem tekrar
canım eminim çok yoruluyorsundur.Allah yardımcın olsun ınsallah canım.
çalışmadan olmuyor tabi...Allah güç versinde çalısalım.Ben de iyiyim canım midem çok yanıyor o kadar
enemm kız sen kırmızı mı oldun :)))
ne güzel yaptırmıssınız ya insan değişikliğe çok ihtiyaç duyuyor ama senın değişikliğin tam değişiklik olmus kocişte haklı adamcagıza sürpriz olmustur ama emınım çook begenmıstır canım:)
ayy bende çok merak ettım ama ya
demek test yaptırdın canım hadi bakalım ınsallah onlardan da tertemız sonuclarını aldın mı başlasın ekşınlar hayırlısıyla :)))
adasım nasılsın. oyy kardesle gezmelere gittiniz demekk. ne güzel keske benimde kardesim olsaydı. yaa..
bakım yaptırmıssınız... degişiklik güzeldir arada.
işallah sonuclarınız güzel cıkar. sende hayırlısıyla baslarsın canım çalışmalara. bebeişin saglıkla gelsin canım.
bende şimdi çıkıyorum canım . öptüm seni. kendine iyi bak. melteme selam söle. bu arada kızı cok tatlı masallah..
evet canım kırmızı oldummgüzel oldu böyle yaa accık böle takılayımm :)
evet eşim resmen şok şok şok oldu sarılıp öpüyorum hanımefendi lütfen evlıyım ben dıyo
evet canım test sonucları 10 gun sonra cıkıcak bakalım hayırlısı ınsallahh :) sonuclar cıksın ısıme
başlayım o zaman ıcım rahat bı sekılde tekrar takvıı basa sarcaz ınsallah :)
mervecim calısmayı eskiden cok severdim ama şimdi cok zor geliyo.
facede resmini gördüm çok tatlı cıkmıssınız kızınla canım benim. öpüyoruım seni canım..
iyi geceler. artık sende en zor döneme girdinn uykusuz gecelere az kaldı :))) ben dönemezdim yaaa şimdi hatılıyomda ayy ne zordu. allah yardıumcınız olsun...........
aminnn canımmm inşallah Allah razı olsunAMİNNNNNNNNNNNNN....
mervecim inşallah Allah'ım tez zamanda yavruna kavuşturur,
senden de müjdeli haberi alırız inşallahh..Allah'ım dualarımızı kabul etsin..Aminnnnnn...
aminnnnn canımmm rabbim herkese hayırlısını versin.MERVECİMMM Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versinn..biraz önce uyandım canım..kusura bakma olurmuu...Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallahhh...
eheuheueh olsun kız yinede gelmişsin tesadüfenmervecım duanın bugun ldugunu bılmıyodum kız :) neyekı çok gec kalmamısım :)
Amin amin amiinnn Rabbim inşallah en ksıa zamanda sağlıkla hayırlıısyla nasib eder
İnşallah sana annelık eşine babalık duygusunu tatmak nasib olur canım
Allah ım hayırlı evlatlar versin cümlemize...Allah dualarımızı kabul eylesın ınsallah amin :)
çoksağol canımmm allah razı olsunnn..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. allahım işallah dualarınız kabul etsin. mervecim işallah en kısa zamanda göbişin bebişle dolsunn... çok öpüyorum canım.
canım takıldım kız öyle özür neymişş kafan bulanık zaten bu sıralar ders falan benim kocişte gircek allah yardımcınız olsun vallaasağol datlummmm
canım seninle sabah konuştuk die idile yeni rastladım ondan aa çok üzüldüm valla kısss özürdilerim...
güle güle tatlım görüşürz
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
merve arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
mervecimmmmmmmmmmmmm allahım inşallah ettigimiz duaları kabul eder sende bebegine saglıkla kavuşursun canımmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrr....martın son haberi bendenn.Bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:49
(Allaha çok şükür)
kolera_vebasi
günaydın canım sen yeni katıldın dimi aramıza hoşgeldinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?