Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım zor tabı iş ev yorulman doğal allah ım kolaylıklar versın ınsallahh :)

hamdolsun ben ıyıym işler yolunda :)

canım eminim çok yoruluyorsundur.Allah yardımcın olsun ınsallah canım.
çalışmadan olmuyor tabi...Allah güç versinde çalısalım.Ben de iyiyim canım midem çok yanıyor o kadar

enemm kız sen kırmızı mı oldun :)))
ne güzel yaptırmıssınız ya insan değişikliğe çok ihtiyaç duyuyor ama senın değişikliğin tam değişiklik olmus kocişte haklı adamcagıza sürpriz olmustur ama emınım çook begenmıstır canım:)
ayy bende çok merak ettım ama ya
demek test yaptırdın canım hadi bakalım ınsallah onlardan da tertemız sonuclarını aldın mı başlasın ekşınlar hayırlısıyla :)))

adasım nasılsın. oyy kardesle gezmelere gittiniz demekk. ne güzel keske benimde kardesim olsaydı. yaa..
bakım yaptırmıssınız... degişiklik güzeldir arada.
işallah sonuclarınız güzel cıkar. sende hayırlısıyla baslarsın canım çalışmalara. bebeişin saglıkla gelsin canım.
bende şimdi çıkıyorum canım . öptüm seni. kendine iyi bak. melteme selam söle. bu arada kızı cok tatlı masallah..

evet canım kırmızı oldumm güzel oldu böyle yaa accık böle takılayımm :)
evet eşim resmen şok şok şok oldu sarılıp öpüyorum hanımefendi lütfen evlıyım ben dıyo

evet canım test sonucları 10 gun sonra cıkıcak bakalım hayırlısı ınsallahh :) sonuclar cıksın ısıme
başlayım o zaman ıcım rahat bı sekılde tekrar takvıı basa sarcaz ınsallah :)

canım güzel takılıyoruz ya kardesımle her eve lazım yanı :)
ınsallah canım sonuclar guzel çıkar ınsallah bakalım :)
hayırlı akşamlar canım öptüm kocaman aleykumselam :)

ayy adamcagız napsın ya alısana kadar öyle olabilir :)
ben de sarı yapınca eşim yabancı biri eve gelmiş gibi karsılamıstı benı

ayy hadi bakalım canım sonuclar gelsın hersey yoluna girecek tek tek inşallah.işine de baslıcaksın ohh misler gibi

kızlar yani ayşeler :)) sizlere de iyi geceler...
Ayşe cim yakışıklını öp bizim yerımize emi...

Diger Ayşe cim canım sen de dinlen...

çok öptüm ikinizi de canlaR!

mervecim calısmayı eskiden cok severdim ama şimdi cok zor geliyo.
facede resmini gördüm çok tatlı cıkmıssınız kızınla canım benim. öpüyoruım seni canım..
iyi geceler. artık sende en zor döneme girdinn uykusuz gecelere az kaldı :))) ben dönemezdim yaaa şimdi hatılıyomda ayy ne zordu. allah yardıumcınız olsun...........

canım benım biz de kızımla sana çok teşekkür ediyoruz..ben de bugün sizin resimlerinize baktım masallah oglusun çook tatlı ya
amın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun ınsallah.Ben de nasipse haftaya izne çıkıcam.Geceleri uyku haram oldu canım çok yanıyor belim bacaklarım agrıyor.Gündüzleride Leyla gibiyim...
Ben de senı öpüyorum çok canım.Allah a emanet olun

AMİNNNNNNNNNNNNN....
mervecim inşallah Allah'ım tez zamanda yavruna kavuşturur,
senden de müjdeli haberi alırız inşallahh..Allah'ım dualarımızı kabul etsin..Aminnnnnn...
aminnn canımmm inşallah Allah razı olsun

MERVECİMMM Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versinn..biraz önce uyandım canım..kusura bakma olurmuu...Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallahhh...
aminnnnn canımmm rabbim herkese hayırlısını versin.

eheuheueh olsun kız yinede gelmişsin tesadüfen aminn cnaımm rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlatlar versin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.. allahım işallah dualarınız kabul etsin. mervecim işallah en kısa zamanda göbişin bebişle dolsunn... çok öpüyorum canım.
çoksağol canımmm allah razı olsunnn..

kızzzz hayırlısıyla inşallah bi sorun çıkmaz sende artık bebeğine kavuşursun inşallah

sağol datlummmm

canım seninle sabah konuştuk die idile yeni rastladım ondan aa çok üzüldüm valla kısss özürdilerim...
güle güle tatlım görüşürz
canım takıldım kız öyle özür neymişş kafan bulanık zaten bu sıralar ders falan benim kocişte gircek allah yardımcınız olsun vallaa

mervecimmmmmmmmmmmmm allahım inşallah ettigimiz duaları kabul eder sende bebegine saglıkla kavuşursun canımmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

anammmmmmmmmmm kırmızımı oldun kıss sennn iyi yapmışsın vallaaa bende 2 gün önce kızıl yaptırdım ama buna cesaret edemem.
canım doktorada gitmişsin allahım inşallah en kısa zamanda mutlu haberini alırızz

günaydın kızlarrrrr....martın son haberi bendenn.Bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:49
(Allaha çok şükür)

kolera_vebasi
günaydın canım sen yeni katıldın dimi aramıza hoşgeldinnnnnnnnn

günaydınnnn Evvet yelizcem yeni katıldım. Aslında bayağıdır üyeyim ama aktif olarak katılmıyordum. şuan ilgileniyorum. çoook hoşuma gittiii

Hoşbuldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…