aminn canım inşallahteşk ederim canımmm aminnnn inşallah sende hayırlısıyla kavuşursun
buarada günaydınnnnn herkese
tebriklerrrrrrrrrrrrgünaydın kızlarrrrr....martın son haberi bendenn.Bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:49
(Allaha çok şükür)
günaydın kızlarrrrr....martın son haberi bendenn.bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördüm
hamileyimmmmmmmmmmmm:49
(allaha çok şükür)
günaydınnnnEvvet yelizcem yeni katıldım. Aslında bayağıdır üyeyim ama aktif olarak katılmıyordum. şuan ilgileniyorum. çoook hoşuma gittiii
Hoşbuldukkk
günaydınnnnEvvet yelizcem yeni katıldım. Aslında bayağıdır üyeyim ama aktif olarak katılmıyordum. şuan ilgileniyorum. çoook hoşuma gittiii
Hoşbuldukkk
kırmızı ayşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıyonnnnnnnnnnnnn
ahahhahahha kırmızıııı ayşaailahiii yelizz
burdaki muhabbet kaymaklı ekmek kadayıfı gibidir şekerim vazgeçemessin
hoşgeldinnnn canımmmmInşallah güzel vakit geçirirsinn
kaymaklı ekmek kadayıfına da bayılırım hee:))))))
:))))))) kız alışana kadar napalımhatun cesaretli valla yaa gerçi kapalı oluşuda tabiki arttırıyo kocasından başka kimse görmüyoki ben yaptırsam millet şahtın şahpaz olmuşun der valla :)))))
bak yazmadanda kaçtı tirbiyesizzz burnumada domates çorbası kokusu gelio nasıl canım çekti yawwwwwwwwwww
evet canımkırmızı cesaret isteyen bişi kapalı olması avantajı tabikide ama onu kırmızı haliyle görmek isterdim:)) kısss domates çorbası sabah sabahhh ne iştah heeee
canlar napıyosunuz
hoşgeldin canımm ben iyi sayılırım bel ve sırt agrılarım dışında sen nasılsınnn
koleracım bak tanıştırıyım bu benim kızım zeytinn oda hoşgeldin der ellerinden öperrrEki Görüntüle 170304
fena degıl bugun bıraz sıkılıyo canım baska bısey yok.kızlardan haber var mı?gıremıyorum ya aklım burda ne var ne yok dıye. senın sadıst patron napıo aklıma gelmısken
Ya kızlar acayip belim ağrıyo bugün hamilelik belirtisinde varmıydı bu. Hiç belim ağrımazdı ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?