Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ahahhahahha kırmızıııı ayşaa ilahiii yelizz

:))))))) kız alışana kadar napalım hatun cesaretli valla yaa gerçi kapalı oluşuda tabiki arttırıyo kocasından başka kimse görmüyoki ben yaptırsam millet şahtın şahpaz olmuşun der valla :)))))
bak yazmadanda kaçtı tirbiyesizzz burnumada domates çorbası kokusu gelio nasıl canım çekti yawwwwwwwwwww

evet canımkırmızı cesaret isteyen bişi kapalı olması avantajı tabikide ama onu kırmızı haliyle görmek isterdim:)) kısss domates çorbası sabah sabahhh ne iştah heeee

evet canımkırmızı cesaret isteyen bişi kapalı olması avantajı tabikide ama onu kırmızı haliyle görmek isterdim:)) kısss domates çorbası sabah sabahhh ne iştah heeee

efet ben görürürüm :) bulkuştugumusss zamannnn zorla wcde bakarım
kız valla buram buram koku geldii hımmmmmhhhhh olsada içsen tabak tabak

hoşgeldin canımm ben iyi sayılırım bel ve sırt agrılarım dışında sen nasılsınnn

fena degıl bugun bıraz sıkılıyo canım baska bısey yok.kızlardan haber var mı?gıremıyorum ya aklım burda ne var ne yok dıye. senın sadıst patron napıo aklıma gelmısken

Ya kızlar acayip belim ağrıyo bugün hamilelik belirtisinde varmıydı bu. Hiç belim ağrımazdı ayol

fena degıl bugun bıraz sıkılıyo canım baska bısey yok.kızlardan haber var mı?gıremıyorum ya aklım burda ne var ne yok dıye. senın sadıst patron napıo aklıma gelmısken

amannn napsın mallıklarına devamm hatçenin hamişligi dışında yeni bişi yokk.
bende dün inkılap kitap evinde bi kitap gördüm cevaplar kitabı diye üzerindede bi işe karar verirken isteginize yogunlaşın ve kitabın herhangi bi sayfasını açın yazıyodu bende dalgasına işten ayrılsammı dedim kitabı bi açtım işini saglama bagla yazıyodu şaştım kaldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…