Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn allahım nerde varsa versin...
İyiyiz canımcım nst ye baglandık bugun ufak sancı çıktı ama herşey normalmiş gece olunca gerçi benimki depara başlıyo saglı sollu :)
babası asya dio ama ben hala karar veremedim ya ismine

asya asya asya asya asyaasya asya asyaasya asya asyaasya asya asyaasya asya asya
asya asya asya asya asyaasya asya asyaasya asya asyaasya asya asyaasya asya asya
asya asasya asya asya asya asyaasya asya asyaasya asya asyaasya asya asyaasya asya asya
ya asya asya asyaasya asya asyaasya asya asyaasya asya asyaasya asya asya

SAĞOL TİNKERCİMMMMM ALLAH RAZI OLSUN ...... KIZ VİDEONUZU İZLEDİMSÜPER YAAAA ARKA FON MÜZİĞİDE SÜPER:d

hmmmmm bu ay ilk deneme diyorsun yaniii allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin..bol bol çalış bu günlerde

evet canım ilk denemeye yumurtlama dönemimin son günü başladık ama olmazsa hiç strese girmicem. Relaxxx . Stres önemli diyorlar. Geniş olmak lazımmış :)) rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olsun

evet canım ilk denemeye yumurtlama dönemimin son günü başladık ama olmazsa hiç strese girmicem. Relaxxx . Stres önemli diyorlar. Geniş olmak lazımmış :)) rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olsun

evet evett ilk denemeler böyle heycanla başlar kafaya takmazsın ama ilersi önemli ilerde olmadıkça insan ister istemez strese giriyo yine olmucak diye inşallah o günlerekalmazsın canımm Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..

ay haklısın canım yaa o durumdan bende çok korkuyorum Inşallah tutar çok bekletmeden

hoşgeldiniz kızlarrrrrr

Hoşbulduk hayatımmm

bu arada Zeytin in resmini gördüm bayıldım ya!
Ben hayvanlara çok düşkünümdür;yolda zayıf bir hayvan görsem gözlerim dolar hiç kıyamam...
çocukluktan beri ayırt etmeden her hayvanı kucaklardım;örnek köye gideriz ben tavukları yakalar öper sever salardım ınsanlar şaşkın şaşkın bakarlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…