Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selam canım!
Biz okuldayız dersimiz boş kızımla dınlenıyoruz...İyiyiz çok şükür havada güzell ohhh...
Siz nasılsınız bakalım?
ne güzel canım dersiniz boşmui
bizde sabah zor uyandık yorgunuz kızımla iştahımızda kapalı
hava bulut ya bizede yansıyo galiba
hoşgeldiniz kızlarrrrrr
hoş gördük tatlımm
bende bayılıyorum zeytine ve tüm hayvanlara sürüngenler hariç tabi

günaydınn ballı böreklerimmm hayırlı sabahlarrrr...
ayy beni ne olur rahatlatın cok heyecanlıyımmmm ve korkuyorumm..
yarın inşallahhhh herşey yolunda giderr sağlıklı bir şekilde büyümüştür...
geceleri uykum kactıı kabuslar falannn...
allahım ne olur herşey güzel olsunnn...

evet canım şimdi boş ama öğleden sonra iki saat yine dersimiz var...
ama dert etmıyorum artık nasipse haftaya izne çıkıyorum çünkü çok mutluyum
ayy kıyamam ac kalmayın ama sakın yavas yavas hafif bişiler yiyin emi canım...

evett bende sürüngenleri hiç sevmem ama tabii zararda vermem o ayrı...

Bende aynıyım canım böcekler hariç her hayvanı çok seviorum fareleri bileeee
Zeytinde çok tatlı maşallah ama çok akıllı olmasına ragmen işine geldigi gibi hareket edince kızdırıyo beni zilli gecede kocişin çantasının fermuarını açmış içinden kulaklıgını alıp koparmış bide tam takılan yerinden eşimde dioki inandına yapıyo ya sırf zarar versin diye Bide o kadar zilliki gelio ısırıyo bizi ayagımızı falan kızıncada hiç bişi olmamaış gibi gelio ayagımızın üstüne oturuyo sanki o degilde biz onu rahatsız ediomuşuz gibi hırlıyo bize :) bide bizim evdeki bütün hayvanlar çok kıskanç ya rakiyi dışarı çıkardıgımız zaman kocişle birbirimize sarıldıgımızı görmesin hemen gelip aramıza konuyo şimdi onu pek çıkaramıyoruz ama aynı görevi zeytin üstlendi :):):):) sabahlarıda ben hiç uyanamam cemde benden önce çıkıyo evden ben uyuyorum ya zeytin hanım gelio pıtır pıtır yataga çıkamadıgı için patilerini atıyo yataga sadece kafa görünüyo başlıyo aglamaya uyanıyım die Bende iyi bi yöntem buldum bu yaramazlık yaparken zeytin top nerde diom o topu ararkende rahat rahat her işimi yapıyorum

aaaaaaaaa kızıcam sana ama tatlım yaaaaaaa takma lütfen kafana bak hayırlısıyla hamiş kaldın ee saglıklı oldugunuda bilioruz bişiycik olmaz sen hiçç stres yapmaaa lütfennnnnnnn

günaydınnn Haticem....
ayy canım ya ne olur olumsuzlukların tümünü at aklından hatta her yerden...
hep güzel olacagını düşün ve öyle git...ben yürekten inanıyorum hersey yolunda gidecek hayatım...
gkabuslarda o endişelerinin bilinç altından çıkması yüzünden;at onları bakıyımmm en yakın çöp kutusuna...

günaydın kızlar nasılsınız ben sabahtan giremedim biraz yoğundum gerçi şimdi de yoğunum ama neyse siz neler yapıyorsunuz

aaaaaaaaa kızıcam sana ama tatlım yaaaaaaa takma lütfen kafana bak hayırlısıyla hamiş kaldın ee saglıklı oldugunuda bilioruz bişiycik olmaz sen hiçç stres yapmaaa lütfennnnnnnn
valla kızmakta haklısın canımmm bende kızıyorum kendime ama elimde değil..
hamile kalmayı cok istiyorum ama sonrasındaki bu stres beni mahvediyo...
ama daha rahat olucamm herşeyin yolunda olduğuna kendimi inandırmak istiyorum...

tamam canım ne kadar zor olsada atmaya çalışıcam...içimdeki ses hep olumlu ama işte bir yerde kopuyo...

ayy canım sen de bendensinnn işte ben de tam bir hayvan severim...Allah'ın yarattığı herşeyi çok seviyorum özetle...

ayy ben yerim o Zeytin i ya..Bu hayvanların zekası her zaman benı şok etmiştir zaten. Yani o kadar akıllılar ve herseyden o kadar iyi anlıyorlar ki çocuktan hiç bir farkları yok gerçekten de...
Zilliye bak nasılda yolunu bulmus az değil

kızlarr şimdilik cıkıyorum eşim evde bugün...hem belimde ağrıyo biraz uzanayımmm..öptüm sizi...
ayrıca ilginiz için teşekkür ederimmm daha rahat olucamm inşallahh..

günyadın canı aaaaaaa lütfen ama değerin öyle artmış ki bebeğinde büyümüştür. takma kafana iyi şeyleri düşün hep

ay canım ne güzel ya doğuma kadar bol bol dinlenirsin en azından sabah uykusuna doyarsın

canım ya bayılıyorum senin minklerinle olan maceralarına

kız Allah iyiliğini versin başlığın çok hoş:) bal topacığının topağı.
nasıl gidio?
iyi gidiyor çok şükür evet o benim bal topağımın topakçığı teyzesi
seni sormalı uzun zamndır yoksun ablacım

yeliz bu hatice kaşınıyor da dövmeyiz yeğenimize yazık

CANIM BAK TABİŞKİ ENDİŞENİCEKSİN AMA İNANKİ GEREKSİZ ÇÜNKÜ SİZ ELİNİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPTINIZ.ARTIK BUNDAN SONRASIDA RABBİME KALMIŞ O YÜZDEN RABBİME EMANET ET GERİSİNİDE DÜŞÜNME SEN STRES YAPTIKÇA EMİN OL DAHA DA RİSKE SOKARSIN STRES KÖTÜ BİŞİ BİŞİCİK OLMUCAK TONTİŞE İNŞALLAHHH O ÜZMÖEZ ANNESİNİ VE TEYZELERİNİ

evet canım yaa aynen çocuktan hiç bi farkları yok gerçektende
kızlarr şimdilik cıkıyorum eşim evde bugün...hem belimde ağrıyo biraz uzanayımmm..öptüm sizi...
Ayrıca ilginiz için teşekkür ederimmm daha rahat olucamm inşallahh..
rica ederişz bi tanemmm görüşürüzzzzzzz

Evet tatlım dua etsin yigenimiz orda yoksa iyi bi sopayı hakesdio

ben aynı canım ya.meleğim canım herşeyim büyüyor. erkek anneleri kızmasın ama inanın kızlar daha sempatik. canımız onlar bizim. bebek kızım her gün yeni birşey yapıyo teyzesi.
benim de başım ağrıyo midem bulanıyo bugün.hiç tadım yok yani

günaydın kızlar nasılsınız ben sabahtan giremedim biraz yoğundum gerçi şimdi de yoğunum ama neyse siz neler yapıyorsunuz

günaydın canım sana da..işlerinde de kolay gelsin...ben de okuldayım dersım bos.azcık oturuyorum.
havada çok güzel...gezmek lazım aslında ama nerdeee :)

canım seni çok iyi anlıyorum...tabi yaşadıklarını yaşamadığım için birebir ne hissettiğini hissedemem ama yine de kendımı senın yerıne koyunca ne kadar çok yıprandıgını tahmın edebiliyorum.İnsan birşey bir kere kötü gitsin her seferınde acaba mı? sorusuyla karsı karsıya kalıyor işte elinde olmadan...
Ama hayat bu hayatım;hiç birimizin dakika sonrasına ne olacagı belli olmayan bir düzende Allah'a sığınarak O'na emanet yaşıyoruz.Ve biliyoruz yaşadığımız her olumsuzluk bize ne kadar acı versede bunda da bir hayır var sebep var;ve de her zaman şükredecek bişiler var.Yanii hiç birimizin ne olacagı belli değil canım.Bu bebiş senın için dualarının yepyeni tertemiz bir başlangıcı...İnşallah bu sefer hersey bambaska olacak...Ama yeterki sen iyiliği davet et kuzucummmmm

sen kızının adını ne koyacaksın??

Kızlar daha neler neler var bendeeee hayvanlarla komik anı ama en komigini anlatıyım size bi gün lisedeyim eve dönüyorum apt önünde ufacık bi köpek allahım oda simsiyah ve kulakları kesik gibi ama doguştanmış neyse ben dururmuyum hiç aldım hemen eve annemde evde yok yıkadım bunu bi güzel yatagımada yatırdım üstünüde örttüm uyuyo bu annem geldi odaya sokmuyom görürü die Ama olan oldu ve gördü tabi ikimizide sokaga attı bende bekledim babamı babam dediki bahçede bakalım neyse biz baktık buna kocaman eşşek kadar oldu yazlıga kuşadasına götürdük orda durmaya başladı adıda karatoptu Ama malesef orda 3 kişiyi kovalayıp motordan düşürdügü için jandarmaya şikayet etmişler neyse babamda dedi alalaım bi çiftlige verelim gittik biz yazlıga kardeşim bi arkadaş bide ben karatopu denize dogru götürdük nisan ayı falan kardeşim karatopu tutuyo bende egildim papatya topluyom ayy karatop koştu arkama bi yapıştı baya baya iş görüyo Kardeşim çekio bu yine gelio yapışıyo falan zor kurtardım kendimi yaaa

ayy benım kızımda sempatik olacak mı acaba o kalın dudaklarıyla
kızına masallah canım Allah daha nice güzelliklerini göstersin sana
ayrıca geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…