sen kızının adını ne koyacaksın??
Kızlar daha neler neler var bendeeee hayvanlarla komik anı ama en komigini anlatıyım size bi gün lisedeyim eve dönüyorum apt önünde ufacık bi köpek allahım oda simsiyah ve kulakları kesik gibi ama doguştanmış neyse ben dururmuyum hiç aldım hemen eve annemde evde yok yıkadım bunu bi güzel yatagımada yatırdım üstünüde örttüm uyuyo bu annem geldi odaya sokmuyom görürü dieAma olan oldu ve gördü tabi ikimizide sokaga attı bende bekledim babamı babam dediki bahçede bakalım neyse biz baktık buna kocaman eşşek kadar oldu yazlıga kuşadasına götürdük orda durmaya başladı adıda karatoptu Ama malesef orda 3 kişiyi kovalayıp motordan düşürdügü için jandarmaya şikayet etmişler neyse babamda dedi alalaım bi çiftlige verelim gittik biz yazlıga kardeşim bi arkadaş bide ben karatopu denize dogru götürdük nisan ayı falan kardeşim karatopu tutuyo bende egildim papatya topluyom ayy karatop koştu arkama bi yapıştı baya baya iş görüyo Kardeşim çekio bu yine gelio yapışıyo falan zor kurtardım kendimi yaaa
geçmiş olsun canım dikkatetben aynı canım ya.meleğim canım herşeyim büyüyor. erkek anneleri kızmasın ama inanın kızlar daha sempatik. canımız onlar bizim. bebek kızım her gün yeni birşey yapıyo teyzesi.
benim de başım ağrıyo midem bulanıyo bugün.hiç tadım yok yani
yelizzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaKızlar daha neler neler var bendeeee hayvanlarla komik anı ama en komigini anlatıyım size bi gün lisedeyim eve dönüyorum apt önünde ufacık bi köpek allahım oda simsiyah ve kulakları kesik gibi ama doguştanmış neyse ben dururmuyum hiç aldım hemen eve annemde evde yok yıkadım bunu bi güzel yatagımada yatırdım üstünüde örttüm uyuyo bu annem geldi odaya sokmuyom görürü dieAma olan oldu ve gördü tabi ikimizide sokaga attı bende bekledim babamı babam dediki bahçede bakalım neyse biz baktık buna kocaman eşşek kadar oldu yazlıga kuşadasına götürdük orda durmaya başladı adıda karatoptu Ama malesef orda 3 kişiyi kovalayıp motordan düşürdügü için jandarmaya şikayet etmişler neyse babamda dedi alalaım bi çiftlige verelim gittik biz yazlıga kardeşim bi arkadaş bide ben karatopu denize dogru götürdük nisan ayı falan kardeşim karatopu tutuyo bende egildim papatya topluyom ayy karatop koştu arkama bi yapıştı baya baya iş görüyo Kardeşim çekio bu yine gelio yapışıyo falan zor kurtardım kendimi yaaa
vallahi canım değiştirmezsek eger adı nasipse "bilge" olacak...
Anamm bu karatoptan korkulur kız hayvanın gözü dönmüş baksana insan demeden atlamıs ayyy çok komikkkkk
Neysekı kendını kurtarmıssın canımmm mikroptannnn
ayy benım kızımda sempatik olacak mı acaba o kalın dudaklarıyla
kızına masallah canım Allah daha nice güzelliklerini göstersin sana
ayrıca geçmiş olsun...
ay ben kendıme bakamıyorum bir de kedı kopek hele kus o sesı cıldırtır benı...bakanlara hayranım vallayaa sorma canımmm valla zibidi yaaaaaaa görmen lazımdı arkamda koca bi köpek ben çıglık çıglıga bırak die bagırıyorum falançok seviyodum ama canım yaaaaaaa
bi kerede iki tane civciv aldım fıstıkla fındıkBirisi öldü Fıstık yaşıyo büyüdü bu bide horoz çıktı ama hala evde bakıyoruz.hayvan sigara manyagıydı ya sigarayı agzıma aldıgım anda bi zıplıyodu alıp sigarayı başlıyodu kaçmaya bende peşinden Kaç kere yanan sigaraya zıpladıda agzı yandı garibiminn
Ayy bide köpük diye bi kedim vardı bigün evde ara tara yok hayvan ama bakmadıgımız delik kalmadı yok balkondanmı atladı acaba falan derken bulamadık hayvanı deliricez ama aradan 1 saat geçti haryere baktım bi tuvalete bakmamışım tuvaletim geldi içeri bi girdim köpük eski tip wcdendi içine oturmuş kafasınıda sarkıtmış aşagıAyy aldım bunu baygınlık geçiriyo bide pis kokmuşki neyse aldık yıkadıkta kendine geldi hayvan
Ya; Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A;lemin, ResÜ;I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme ya; Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet ya; Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Ya; Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Ya; Rabbi!
Ya; Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
YA RABBİM
merve arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl
vatanına ,milletine ve ailesine bağlı hayırlı bir evlat nasip et .bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine ellerimizi,dualarımızı boş çevirme . HESAPSIZ KATINDAN NASİP ET .arkadaşımız her daraldığında onun yardımcısı ol
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
BenIpek yelizcem ParadiesAngel Yildiz10 selam kızlar nasılsınız
N’ber tinkerrrrrrrrrrrrrrrr? Bebiş nasıl?
HOŞŞGELDİNN TATLIMM BEN İYİİM ŞÜKÜR SEN NASILSIN KIZIN NASILLLL
hosbulduk canım aman ıyı ol bendeıyı sayılırım canım morelım bozuk bıraz anneannem hastalandı beyın felcı gecırdı yogun bakımda bıde sonradan sag tarafına felc geldı oyle bıtkısel hayatta yatıyoelımızdende bısey gelmıyorkı duadan baska ole ıste canım
kızımda ıyı masallah teyzesı 3 gun once doktordaydık 1680gr olmus fıstıgım 41cm boyu masallahanneye hep gülücükler attı kuzucugumm
hosbulduk canım aman ıyı ol bendeıyı sayılırım canım morelım bozuk bıraz anneannem hastalandı beyın felcı gecırdı yogun bakımda bıde sonradan sag tarafına felc geldı oyle bıtkısel hayatta yatıyoelımızdende bısey gelmıyorkı duadan baska ole ıste canım
kızımda ıyı masallah teyzesı 3 gun once doktordaydık 1680gr olmus fıstıgım 41cm boyu masallahanneye hep gülücükler attı kuzucugumm
ayyyyyyyyyyyyyyyykızlar daha neler neler var bendeeee hayvanlarla komik anı ama en komigini anlatıyım size bi gün lisedeyim eve dönüyorum apt önünde ufacık bi köpek allahım oda simsiyah ve kulakları kesik gibi ama doguştanmış neyse ben dururmuyum hiç aldım hemen eve annemde evde yok yıkadım bunu bi güzel yatagımada yatırdım üstünüde örttüm uyuyo bu annem geldi odaya sokmuyom görürü dieAma olan oldu ve gördü tabi ikimizide sokaga attı bende bekledim babamı babam dediki bahçede bakalım neyse biz baktık buna kocaman eşşek kadar oldu yazlıga kuşadasına götürdük orda durmaya başladı adıda karatoptu Ama malesef orda 3 kişiyi kovalayıp motordan düşürdügü için jandarmaya şikayet etmişler neyse babamda dedi alalaım bi çiftlige verelim gittik biz yazlıga kardeşim bi arkadaş bide ben karatopu denize dogru götürdük nisan ayı falan kardeşim karatopu tutuyo bende egildim papatya topluyom ayy karatop koştu arkama bi yapıştı baya baya iş görüyo Kardeşim çekio bu yine gelio yapışıyo falan zor kurtardım kendimi yaaa
aminnnnnnnnnnnnnnn insallah mervecıgım en kısa zamanda göbüşüne konsun bebegın ınsallah canım
okudugumu haber veremedıgım ıcın tekrar özür dılerım canım
iyi canım ne olsun ege ıyı emeklıyo teyzesı bır de ılk dişimiz çıktıı habıra ısırıyo memişleri
ALLAH ŞİFALAR VERSİN CANIM AMA SEN YİNEDE KENDİNİ KÖTÜYEDE ALIŞTIRKİ SONRADAN ÜZÜLME:5
MAŞALLAH CANIM KIZINAAAA VAYBE DÜN GİBİ YAAA
sagol hayatım evet bakanada zor baktıranadaa ALLAH yardımcısı olsun anneannecıgımınnnnngeçmiş olsun canım allah çektirmesin yaşlılıkta felç çok zor
ayyyyyyyyyyyyyyyyBaya iş görüyo heeeee ahahahahha allahım yaaa geçenlerde komşunun bi köpeği var nerdeyse boyumkadar var vede iri allahımmmm üstüme atlamazmııı bi çığlık bastımmmm yere yatırsa bittim ben yaniii düşününnn yeliz anlatıncao geldi aklımaa
aminn canımcımmm çok sağolll önemli değil biz hallettik artık o işi bu arada tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?