Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sen kızının adını ne koyacaksın??

vallahi canım değiştirmezsek eger adı nasipse "Bilge" olacak...

anamm bu karatoptan korkulur kız hayvanın gözü dönmüş baksana insan demeden atlamıs ayyy çok komikkkkk
neysekı kendını kurtarmıssın canımmm mikroptannnn

geçmiş olsun canım dikkatet
inşallah benim kızımda sempatik olur
yerim ben onun tombik ellerini
yelizzzzzzzzzzz yaaaaaaaaatarihe geçecek senin maceraların

Kızlar canlar;şimdilik çıkıyorum ben zil çalmak üzere!mamamızı yiyelim...

eve gidince gelicez yıne ınsallah..
çok öptük sizi teyzoşlar!!!

yaa sorma canımmm valla zibidi yaaaaaaa görmen lazımdı arkamda koca bi köpek ben çıglık çıglıga bırak die bagırıyorum falan çok seviyodum ama canım yaaaaaaa

bi kerede iki tane civciv aldım fıstıkla fındık Birisi öldü Fıstık yaşıyo büyüdü bu bide horoz çıktı ama hala evde bakıyoruz.hayvan sigara manyagıydı ya sigarayı agzıma aldıgım anda bi zıplıyodu alıp sigarayı başlıyodu kaçmaya bende peşinden Kaç kere yanan sigaraya zıpladıda agzı yandı garibiminn

Ayy bide köpük diye bi kedim vardı bigün evde ara tara yok hayvan ama bakmadıgımız delik kalmadı yok balkondanmı atladı acaba falan derken bulamadık hayvanı deliricez ama aradan 1 saat geçti haryere baktım bi tuvalete bakmamışım tuvaletim geldi içeri bi girdim köpük eski tip wcdendi içine oturmuş kafasınıda sarkıtmış aşagı Ayy aldım bunu baygınlık geçiriyo bide pis kokmuşki neyse aldık yıkadıkta kendine geldi hayvan

ayy benım kızımda sempatik olacak mı acaba o kalın dudaklarıyla
kızına masallah canım Allah daha nice güzelliklerini göstersin sana
ayrıca geçmiş olsun...

İnanılır gibi değil kızlar gerçekten. Hitap şekilleri bile bi farklı..
Prensesim
Aşkım.
Bebeğim
Meleğim
Canım
Ama erkeklere babaları bi koçum aslanım der çok kabaaaaa
Sonra kızların hareketleri de göreceksin bak inanılmaz şeker…
Doyumu yok tarifi yok.
Ayrıca isim çok güzel maşallah adıyla yaşasın. Ben insanların isimden etkilendiğini düşünenlerdenim. İnşallah adı gibi bilge olur.

ay ben kendıme bakamıyorum bir de kedı kopek hele kus o sesı cıldırtır benı...bakanlara hayranım valla

AMİNNNNNNNNNNNNNNN insallah mervecıgım en kısa zamanda göbüşüne konsun bebegın ınsallah canım
okudugumu haber veremedıgım ıcın tekrar özür dılerım canım

BenIpek yelizcem ParadiesAngel Yildiz10 selam kızlar nasılsınız

HOŞŞGELDİNN TATLIMM BEN İYİİM ŞÜKÜR SEN NASILSIN KIZIN NASILLLL

hosbulduk canım aman ıyı ol bendeıyı sayılırım canım morelım bozuk bıraz anneannem hastalandı beyın felcı gecırdı yogun bakımda bıde sonradan sag tarafına felc geldı oyle bıtkısel hayatta yatıyo elımızdende bısey gelmıyorkı duadan baska ole ıste canım

kızımda ıyı masallah teyzesı 3 gun once doktordaydık 1680gr olmus fıstıgım 41cm boyu masallah anneye hep gülücükler attı kuzucugumm

ay evet kızlar daha bıcırık daha oynak oluyorlar ama erkek bebegınınde kendıne gore guzellıklerı varmıs bızım aılede erkek nerdeyse hıc yok ben ılk erkek bebegı egede gordum..kendı evladım dıyedır belkı ama oda çok guzel gelıyo..ya her mahlukatın küçüğü güzel kedi köpek kuzu...ben ilkokul öğretmeniyim ya mesela bu yaş gurubundada kızlar acayip şikayetçi ve uyumsuzken erkekler daha sevimli dönemsel değişiyorlar..erkeklerde ergenlikte iğrenç oluyorlarablamında kızı var 1 yasında ama tum danslar onda ...tabı ege onun gıbı oynamaz herhalde..fışfış kayıkçı bıle yaptıramıyom hemen tekmeler başlıyo..otur de mi kıçının üstüne

ALLAH ŞİFALAR VERSİN CANIM AMA SEN YİNEDE KENDİNİ KÖTÜYEDE ALIŞTIRKİ SONRADAN ÜZÜLME :5

MAŞALLAH CANIM KIZINAAAA VAYBE DÜN GİBİ YAAA

geçmiş olsun canım allah çektirmesin yaşlılıkta felç çok zor

ayyyyyyyyyyyyyyyy Baya iş görüyo heeeee ahahahahha allahım yaaa geçenlerde komşunun bi köpeği var nerdeyse boyumkadar var vede iri allahımmmm üstüme atlamazmııı bi çığlık bastımmmm yere yatırsa bittim ben yaniii düşününnn yeliz anlatıncao geldi aklımaa

aminnnnnnnnnnnnnnn insallah mervecıgım en kısa zamanda göbüşüne konsun bebegın ınsallah canım
okudugumu haber veremedıgım ıcın tekrar özür dılerım canım

aminn canımcımmm çok sağolll önemli değil biz hallettik artık o işi bu arada tekrar geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

ALLAH ŞİFALAR VERSİN CANIM AMA SEN YİNEDE KENDİNİ KÖTÜYEDE ALIŞTIRKİ SONRADAN ÜZÜLME :5

MAŞALLAH CANIM KIZINAAAA VAYBE DÜN GİBİ YAAA

evet canım hıc ümidimiz yok zaten duamız ne taraf hayırlıysa o taraf olması zaten
zaman cabuk gectı canım ama bundan sonrası cabuk gecmıyor sankı yaa

geçmiş olsun canım allah çektirmesin yaşlılıkta felç çok zor
sagol hayatım evet bakanada zor baktıranadaa ALLAH yardımcısı olsun anneannecıgımınnnnn

kızlar ben cıkıyorum daha sonra gorusuruz yıne opuldunuzzzzzzz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…