ya çok şükür ben böyle şeyler yaşamadım ama gerçekten de çok zor bi durum kayınvaldem sadeec aşırı titiz kendi yaptığjndan başkasının yaptığını beğenemiyo ama o da çok sıkıntı yaratmadı ama senin durumun zor duyma desem duymamak mümkün değildir diye tahmin ediyorum ama sabır çek yaa ege ile ilgiliken sen görme duyma konuşma yorum yapma boşver o tatlı canını sıkmakızlar kaynanam geldi benim yanımda bır ıkı gundur cok ıyıydı işlerimi yapıyordu okuldayken ben ama dun geceden ıtıbaren hıssettırdı kaynanalıgını...aksam yemegınde yaptıgı kofteyı ole guzel pay etmıs ki..en fazla oğluna bana da ucundan acık..ben farkettım cunku onceden de ole yapardı bayatı bana taze ekmegı oğluna verırdı...oncekı gunde evde az ekmek kalmıs oğlu ekmek almasın dıye sen yersın neslı ekmek yemez bende yemem dedı..benım adıma ekmek de yedırtmedı bana... sonra ben almadım ekmek ama kendı dayanamadı ucundan alayımmı dedi... neyse yemek sonrasıo esım bole tatlı bebek gordunmu anne dedı..o da ne desın...GÖRDÜM..eşim nerde yok bole bebek dedı..aynı babasııııııııı babası gıbı tatlılıgı babası dedı..ben sustum benım butun cocuklarım tatlıydı dedı..ege de babalarına benzemıs dedı...ben dayanamadım egenın kaç tane babası var acaba dedim.. babaları dıyorsun dedım...bozuldu amcalarını kastedıyo...zaten egeyı uc oğlun bırlestı onlar yaptı dedım...ay bayılcammmmm kızlar gıtsın artık yenı gelını cekıstırıyo bana ..daha yenı gırmıs aıleye ısını begenmıyormus...ya akıllı bı kadın altılere eltının lafını yapmaz ara bozcagına resmen corbalık yapıyo...bende laf vermedım anne bı evın kucuk kızı okutmus annesı ısı de sonra oğrenır dedım..bana gelıpğ onu ona da belkı benı anlatıyordur demı ne malum...aman cahıllık zor ıs...öle işte ben bıraz sıkılmaya başladım yani
kızlar kaynanam geldi benim yanımda bır ıkı gundur cok ıyıydı işlerimi yapıyordu okuldayken ben ama dun geceden ıtıbaren hıssettırdı kaynanalıgını...aksam yemegınde yaptıgı kofteyı ole guzel pay etmıs ki..en fazla oğluna bana da ucundan acık..ben farkettım cunku onceden de ole yapardı bayatı bana taze ekmegı oğluna verırdı...oncekı gunde evde az ekmek kalmıs oğlu ekmek almasın dıye sen yersın neslı ekmek yemez bende yemem dedı..benım adıma ekmek de yedırtmedı bana... sonra ben almadım ekmek ama kendı dayanamadı ucundan alayımmı dedi... neyse yemek sonrasıo esım bole tatlı bebek gordunmu anne dedı..o da ne desın...GÖRDÜM..eşim nerde yok bole bebek dedı..aynı babasııııııııı babası gıbı tatlılıgı babası dedı..ben sustum benım butun cocuklarım tatlıydı dedı..ege de babalarına benzemıs dedı...ben dayanamadım egenın kaç tane babası var acaba dedim.. babaları dıyorsun dedım...bozuldu amcalarını kastedıyo...zaten egeyı uc oğlun bırlestı onlar yaptı dedım...ay bayılcammmmm kızlar gıtsın artık yenı gelını cekıstırıyo bana ..daha yenı gırmıs aıleye ısını begenmıyormus...ya akıllı bı kadın altılere eltının lafını yapmaz ara bozcagına resmen corbalık yapıyo...bende laf vermedım anne bı evın kucuk kızı okutmus annesı ısı de sonra oğrenır dedım..bana gelıpğ onu ona da belkı benı anlatıyordur demı ne malum...aman cahıllık zor ıs...öle işte ben bıraz sıkılmaya başladım yani
kızlar kaynanam geldi benim yanımda bır ıkı gundur cok ıyıydı işlerimi yapıyordu okuldayken ben ama dun geceden ıtıbaren hıssettırdı kaynanalıgını...aksam yemegınde yaptıgı kofteyı ole guzel pay etmıs ki..en fazla oğluna bana da ucundan acık..ben farkettım cunku onceden de ole yapardı bayatı bana taze ekmegı oğluna verırdı...oncekı gunde evde az ekmek kalmıs oğlu ekmek almasın dıye sen yersın neslı ekmek yemez bende yemem dedı..benım adıma ekmek de yedırtmedı bana... sonra ben almadım ekmek ama kendı dayanamadı ucundan alayımmı dedi... neyse yemek sonrasıo esım bole tatlı bebek gordunmu anne dedı..o da ne desın...GÖRDÜM..eşim nerde yok bole bebek dedı..aynı babasııııııııı babası gıbı tatlılıgı babası dedı..ben sustum benım butun cocuklarım tatlıydı dedı..ege de babalarına benzemıs dedı...ben dayanamadım egenın kaç tane babası var acaba dedim.. babaları dıyorsun dedım...bozuldu amcalarını kastedıyo...zaten egeyı uc oğlun bırlestı onlar yaptı dedım...ay bayılcammmmm kızlar gıtsın artık yenı gelını cekıstırıyo bana ..daha yenı gırmıs aıleye ısını begenmıyormus...ya akıllı bı kadın altılere eltının lafını yapmaz ara bozcagına resmen corbalık yapıyo...bende laf vermedım anne bı evın kucuk kızı okutmus annesı ısı de sonra oğrenır dedım..bana gelıpğ onu ona da belkı benı anlatıyordur demı ne malum...aman cahıllık zor ıs...öle işte ben bıraz sıkılmaya başladım yani
benim annem olsa damadına daha özenli davranır...eşimde kızdı asıl neslıye cok koyacaktın emzıklı kadın dedi..ben sesımı cıkarmadım ama esım bıle farkettı kayırmayı
evet hafıf bı tebessum oluyo yuzumde sinir oluyom ama çaktırmamaya çalışıyorum..ben böle insanları deli etmeye bayılıyorum. Mesela ben böle durumda olsam şakayla karışık laf sokardım. Benimde k.peder böle. Kaynanam melek gibidir. şakaya vur mutlu ol bacım bende. En büyük silah salllamamak. Sakın sinir olduğunu belli etme edersen üstüne gelir bence
anaaammm...tam kaynana kızzz...çaktırmadan laf sokuyo hee...
Günahını almak istemem ama küçük gelini çekiştiriyosa gidincede bikaç gün seni ve evini anlatırr...
Aman sallaaa... :89:
Ay kıyamam yaa..nedense çok duygulandım eşinin lafınaa...pisi pisi kopatım zannımca bugünn...
gökçeeeeeeeeeee nasıl oldunn tatşımmm
evet kız ...ıyı hos geldı eımı topladı azcık ..ama gıttıgındede anlatırsa gunahı boynuna artık cunku ben ona allah razı olsun anne dedım..bebekle yetısemıyorum herseye dedım..oda benım dememle degıl kendı yaptı ..yaptıgı ıyılıgıde beni kötuleyerek anlatırsa allah katında kndı gunah ısler ..napayım ben laf vermem bole duumlarda kayınpeder de buyuk gelın baska dıyormuş..kıyaslıyorlar ben buyuk gelın oluyom ama neden kıyaslıyorsunuz aklım sıra benı sevındırcekler ole soleyınce...ama ben bılıyorumkı karsı taraftada sen baskasın durumu vardır..cahılce bır dusunce ıste..ama esım goruyo ya ben baska bırsey ıstemem..yenı lohusaykende pek akıllı aklı babasına benzıyo demişti..güler misin ağlar mısın...ben moronum yaaaa:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
Gökçeeeeeeee gel bacım kaynanam ben de ıkı gun gecındık sımdı dellendırmeye başladı beni...
ay evet kızlar daha bıcırık daha oynak oluyorlar ama erkek bebegınınde kendıne gore guzellıklerı varmıs bızım aılede erkek nerdeyse hıc yok ben ılk erkek bebegı egede gordum..kendı evladım dıyedır belkı ama oda çok guzel gelıyo..ya her mahlukatın küçüğü güzel kedi köpek kuzu...ben ilkokul öğretmeniyim ya mesela bu yaş gurubundada kızlar acayip şikayetçi ve uyumsuzken erkekler daha sevimli dönemsel değişiyorlar..erkeklerde ergenlikte iğrenç oluyorlarablamında kızı var 1 yasında ama tum danslar onda ...tabı ege onun gıbı oynamaz herhalde..fışfış kayıkçı bıle yaptıramıyom hemen tekmeler başlıyo..otur de mi kıçının üstüne
kızlar kaynanam geldi benim yanımda bır ıkı gundur cok ıyıydı işlerimi yapıyordu okuldayken ben ama dun geceden ıtıbaren hıssettırdı kaynanalıgını...aksam yemegınde yaptıgı kofteyı ole guzel pay etmıs ki..en fazla oğluna bana da ucundan acık..ben farkettım cunku onceden de ole yapardı bayatı bana taze ekmegı oğluna verırdı...oncekı gunde evde az ekmek kalmıs oğlu ekmek almasın dıye sen yersın neslı ekmek yemez bende yemem dedı..benım adıma ekmek de yedırtmedı bana... sonra ben almadım ekmek ama kendı dayanamadı ucundan alayımmı dedi... neyse yemek sonrasıo esım bole tatlı bebek gordunmu anne dedı..o da ne desın...gördüm..eşim nerde yok bole bebek dedı..aynı babasııııııııı babası gıbı tatlılıgı babası dedı..ben sustum benım butun cocuklarım tatlıydı dedı..ege de babalarına benzemıs dedı...ben dayanamadım egenın kaç tane babası var acaba dedim.. babaları dıyorsun dedım...bozuldu amcalarını kastedıyo...zaten egeyı uc oğlun bırlestı onlar yaptı dedım...ay bayılcammmmm kızlar gıtsın artık yenı gelını cekıstırıyo bana ..daha yenı gırmıs aıleye ısını begenmıyormus...ya akıllı bı kadın altılere eltının lafını yapmaz ara bozcagına resmen corbalık yapıyo...bende laf vermedım anne bı evın kucuk kızı okutmus annesı ısı de sonra oğrenır dedım..bana gelıpğ onu ona da belkı benı anlatıyordur demı ne malum...aman cahıllık zor ıs...öle işte ben bıraz sıkılmaya başladım yani
slmm yelızımmmm
dun dr a gıttımm ıltıhabım yok gorunuyormuş ama cuma gunu yanı yarın bırdaha tam ıdrar vereceğimm. bakalım ona gore ılaca başlanacak.göğüs uçlarım o kadar kötu kı anlatamam dun gece mama yaptım verdım. bugun bıraz daha ıyı lkrem kullanıyorum ınş. ıyı gelır kı ıyı geldı gbı. sutum azalmaya başladı. halbukı sut yapan o kadar çok şey yıyorum ıçıyorum ama kısmet dıyorum napalım gıttığı yere kadar:2:
burda ıyuıyımm pskolojım duzeldı bıraz.mert kağan ımın keyfı yerınde çnku dede bı yandan anneanne bı yandan dayı bı yandan sevıyorr ılgı alaka çok maşallah
havalar da gusel . mert kağan a bebek arabası araştırıyorum. şu trvael setlere bakıorum. kraft ın baktım 800tl baby2go ya baktım 45
kı beğendım aynı ozellıklere sahıpler ama kraftın arabası araba koltuğu olarak da kullanılıyor baby2go nun kullanılmıyor :44:bakalım hangıısını alacaksam hemen alıp oğlumu alıp sahıllere ınmeyı planlıyorum açıkcasıınısan sonuna kadar allah ızın verırse kocam da bişiy demezse burdayım
benden şimdılık bu kadar kızlarr
sızler nasılsınızzz
ayy sen yıne cvp verebılıorsun kızımmm ben cvp bıle veremedım hasta ettıler benıı
ama bıundan snra gorecekler bakk
geçen benı aramış kayınpederım nıye aramıyosun nıye sormuyosun arada ne var da kın tutuyosun dıyo yaaa ağzıma yaptınız daha ne edeyım dıyecektım zor tuttum ama soledım yıne de ... ay uyuz oluyorum yaaahasta oldum pzara kaynanam aradı geçmiş olsuna. oğlunun hatrına aradı tabıkı yoksa aramaz. eşim de dıyo bana bak onlar buyuk olarak senı arayarak gerı adımı attı sen de gerekenı yap. yanı sen de ara sor benım hatrıma yap dıyo. onlar da benım hatrımayaptı sen de benım hatrıma yap dıyoooo... valla lazlarla evlenmeyueceksınnn ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh neysee ben de bı ara ararım bakarız dedımm ..ben aramıyorum ya onları eşim de benım ailemı aramıyor yaaa bu kadar salak işteee
bende söylerim lafımı vallaaa şükür benim kaynanamda cahil falan acaipte oglunu sever 5 seneden sonra kavuşmuş sonuçta amaa hayatta onu tutupta bana bişi demez allah razı olsun hatta bazen pasta falan yapar cem hepsini yemeye kalkınca bırak gelin kızımada kalsın der zaten hatunla arkadaş gibiyiz arada sırada dengesizlikleri oluyo ama ondada lafımı esirgemem zatengüldürdğn beni canım ya. Demek fıs fıs kayıkcı sevmiyo ::))
bende kızları severdim . Ama erkek evlatta baska ya.. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin..
ayy allah sabır versin sizeeeeee
ayy demek senin kaynananda cadı. Ayy bende hep sakayla lafı sölerim caktırmadan. Bide biz aynı apartmandayız. Içime atmam genelde.yoksa zaten yasanmaz.
Banada yeni elti gliyo. Bunlar kızı nişana kadar altı tane çiçek aldılar hemen söledim lafımı :))
GÖKÇEEE HOŞGELDİNNN...
AY SİZ GÖĞÜSLERDEN BAHSEDİNCE BENİMKİLER SIZLIYO..BELKİDE EN KORKTUĞUM ŞEY YARA OLMALARII VE O HALDE EMZİRMEK FALANN... :18: :18: :18:
ACAYİP TIRSIYORUMM... :18:
GEZ BACIM GEZZ...GEZDİKÇE TEMİZ HAVA ALDIKÇA MERT BEYDE RAHAT UYUR...
aman aman iyi canım az biraz toparlamışsın kendini çok sevindim işallah testlerde temiz çıkarda iyice rahatlarsın valla bebek arabaları konusunda çok bi bilgim yok ama hem puset hem araç koltugu hemde bebek arabası olan lara bitiyorum ben ya sanırım o kraft dedigin model o ama pahalıymış baya :26::26:
gögüs uçlarına gelince canım silikon gögüs uçları var onlardan aldınmı oldukça işe yarıyomuş benim bi arkadaşımda böle oldu kanlı kanlı emziriyodu çocugu en son bu uçlardan aldıda rahatladı biraz.ben dogacagım zaman annemin sancıları başlayınca hastaneye gitmişler babanem hemen bi soganı ikiye bölmüş annemin gögüslerinde bekletmiş biraz sonra ben dogunca hiç emzirmede sorun çıkmamış yara falanda olmamaış geçen paradieste bahsetmişti soganı ama işte dogumdan önce yapılması gerekiomuş.sen almadıysan eger o silikon uçlardan al canım bayada burdaymışsınn valla toparla kendinide görüşelim yaaaaaaa
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelmedimi hala görümcen ayyyyyyyyy ne salaklar yaaaaaa bu nasıl bi zihniyet anlamıyorum ben hiçççççççççayy sorma elıf yaa o kadar kötu kı düşün oğlum kan emıyorr ve gazında o kanı ksuyor dr a soruyorum bı zaraı yok göğüslerine ıyı bak dıkkat et kremlerını kullan ama yıne de emzırmeyı bırakma emzır dıyorr yazık oğluma yaaaa:2: sen nasılsın nasıl gdıyor her şey yolunda dımı ?
evet canım bahsettığım bebek arabaları işte aynen senın o dedıklerınden kraft ın var 800tl baby2go nun var 450 ama baby2go dakı koltuk araba koltuğu olmuyor maleseff bakalım babasıyla düşünup karar verıp bugun netten alıcam hemenn. alıp oğlumu dışarlara çıkasım alışveriş yapasım var. dun bır kaç bşey aldım oğluma ama 7 aylık kıyafetler düşünun zıbın 7 aylık aldım annem kçuk almışşsın dedı gerçkten de yıkandı uçuldu anladım kı daha buyuk almalıyımm...
bu arada benım gorumcem gerızekalısı hala benı ne aradı ne geldı bebeği gormeye düşünun ne kın varsa. ben anasıgılle konuşmuyorum ya o da benle muhattap olmuyorrrrrrr .. çok d lülü abısıne her gun soyluyorum kendı kıymetını gor dıyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?