Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canımbenimm..aslında hepimiz anlayışlı olgun davranmak isteriz ama lohusalık dönemi herşey kusursuz olsada kadınlar için zormuşş..keşke o dönemde eşine söyleseydinde gelmeselerdi..zaten çocuk huzursuzz...sen sancılı...bide laf sokmalar falannn...
Yani bende olsam aramazdım beni kırdılarsaa..hele kaynanan demiş ya ah benim şanssız oğlumm...yani kin tutmak iyi değil ama bu lafta altından kalkılır gb değill...ben o dönemde annemden başka kimseyi istemem etrafımda..eşimede söylerimm..kayınvalidemde anlayışla karşılar heralde...nasıl onun kızı onu istediyse yanında doğumda,,bende annemi isterimm...
Eşinde öyle misislleme yapmasın nitfennnn...

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelmedimi hala görümcen ayyyyyyyyy ne salaklar yaaaaaa bu nasıl bi zihniyet anlamıyorum ben hiççççççççç

evet gelmedı malloşş aman gelemsın tarzım değiller zatennn

evet bu sılıkonlu uçları soracağım da nerden hangı marka aldınız yazar mısın
ınş. mertcıklerın ve hıçbır bebeciğin sulerı bıtmez yaaa anne sutu çok onemlıı

ama yuzlerıne bakmayacağım
zaten onları sevmedığımı ıstemedığımı çok ıyı bılıyorlar
ben bole olsun ıstemzdım o da ayrı ben herkesı seven bırıyım ama o laflar sozler bı yere kadar
şimdı ne yapacaksam eşim için yaparımm o kadar bunu da eşime solerım
evet eşim yuzume dedı zaten sen aramıyorsun ben de aramıyorum gökçe ben senın için yapacaksam sen de benm için yapmalısın dıo ama saf kocam anlamıyor kı benım ailem ona bşey yapmadıı ...sız sız olun çevrenızde bekar varsa evlenecek asla karadenızlılerle evlenmesın hele hele trabzonlularlaaa allahım korusun bolelerınden yaaaaa... bıdı bıdı knşmalarıyla zeytınyağı gbı uste çıkıyorlar hepsii neyse sınırlenmeyın sutum gıdıyooo çnkuu

kızzz..bende aslen trabzonluyumm..hiç gitmedim amma... Ne derler bilirmisinn..lazlardan kız alınır laza kız verilmezzz...
Aksi ve inat olurlarr.ayrıca çoğunlukla kaynanalar oğlullarını kıskanır ama lazlarda sanki bu biraz daha fazladırr...sabır bacımm...sabırrr...

kızlarrrrrrrr şehir fırsatı .coma mutlaka üye olun yaşadıgınız yerde acaip indirim imkanları sunuyo süperrrrrrrrrr

ayyy evet yaaaa asla kız vermeyın aslaaaaaaaaaaaaaa
çok ınatçılar ve çok aksıler cıddennnn senı tenzıy ederım ama

ayyy evet yaaaa asla kız vermeyın aslaaaaaaaaaaaaaa
çok ınatçılar ve çok aksıler cıddennnn senı tenzıy ederım ama

ayy eşimin dayısının oglu lazla evli kız çok acaip yaaa bilmiorumda çıkarken nişanlılarken bizden çıkmıyolardı şimdi görüşmüyoruz bile sebebinide bilmiyoruz yani gıcık oluyorum böyle tiplere kasımın 4 ünde dogum yaptı ve kaç ay oldu hala annesinde kalıyo çocugun annesinin torununu görmeye hakkı yok ya beşik almış kaynanası demişki yavrum bi görüyüm müsait degil yatak odam demiş göstermemeiş beşigi böyle bi mal işte

ama canım eşide hiçmi bişey söylemiyo..anneme saygısızlık yapma falan diyee...okadarda değill..

ama canım eşide hiçmi bişey söylemiyo..anneme saygısızlık yapma falan diyee...okadarda değill..

eşide mal zaten ikiside tam dengesiz trakya erkekleri karı köylü oluyo zaten genelde allahtan benim eşim öyle degil olmasınıda istemem zaten ne o öyle layt

canım silikonlu uçların ne marka aldım hatırlamıyorum ama eczanelerde var. her kullanımda kaynatmak gerek..

kızlarrr ben dün bi kita aldım kaç yıl oldu die komik olayların falan kaç sene önce oldugunu yazıyo bi tanesi konyada avakadonun yanında kullanma kılavuzu verileli 9 yıl olmuş

serdar ortaç ilham kaynagım şu gördügünüz bogaz bu deniz öküze bile ilham verir deyip şarkılarının kaynagını açıklayalı 8 yıl olmuş

Son düzenleme:
kibariye entelde insandır diyeli 7 yıl
kadir inanır flaş tvde haber sunalı 13 yıl
flaş tv papaya müslüman ol çagrısı yapalı 15 yıl
istanbul sokaklarında kartopu oynamanın yasaklanması 76 yıl
ortaokul ve liselerde aşırı başvuru nedeniyle şişman uzun boylu ve zayıf ögrencilkerin kaydı yapılmayalı 56 yıl

yosemin_19........>30mart

kızlar selam, herkes iyidir inşallah.

topukluayakkabi artık giremiyor sanırım. valla zor iş 3 meleğe bakmak

gamzelikız, bebişin annesine kavuşmuş. çok mutlu oldum senin adına:87: Allah ayırmasın, nazar değmesin size inşallah.

en kısa zamanda diğer arkadaşlarda bebeklerine kavuşurlar inşallahhhhhh

iyi akşamlar kızlar ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum
ama ben bitmiş durumdayım halen daha işteyim ve yapılcak birşey de yok aslında başımda ağrımaya başladı acıktımda yaa insanlar neden böyle olurlar ki konuşmasını biliyorlar sen dikkat et acıkınca ye canın ne isterse ye diyorlar müşteri problemi olunca bize pasla sen stres olma diyorlar ben ise onlardan sadece erken çıkmayı diledim offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…