Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bana yardım edin yalvarıyorum

ya eger gerçekten ç.ok çok kötü durumdaysan ve kocan iyice cıvıttıysa git bisüre kendi ailenle yaşa anlat annene babanbada.onlar seni korurlar bebegi aldırman hiç ama hiç bişey degiştirmiycek emin ol şiddet bir kere başlarsa hep ama hep devam eder.

hiç kimse günaydın bile dememiş bu saate kadar:26:
özledim sizi... çocuklar uyuyor şimdi,bende yatmadan size bakayım dedim ama kimseler yok.
fırsat bulunca gelirim yine.

bana yardım edin yalvarıyorum

Günaydınnnnnnnnn kıslarrrrr:87::87::87::87:

hiç kimse günaydın bile dememiş bu saate kadar:26:
özledim sizi... çocuklar uyuyor şimdi,bende yatmadan size bakayım dedim ama kimseler yok.
fırsat bulunca gelirim yine.

anam siz isteyin günaydınnnnnnnnnnnnnnn .ben geldigimde kimsecikler yoktu hatta dünden beri kimsecikler yok
çigdoşum nasılsın canım fındıklar nasıl yoruyolarmı seni agrıların ne durumdaaa

mervecim seninde adetin yaklaşıyo benimle aynı hattaa

meloş yine alttan alttan bakıyon heee .
bu arada şu mavi nickli arkadaşı eşi aldatmış hem dayak hem karı kız off offf...
ben allaha şükür iyi sayılırım

aa hatçede bugün doktora gidicektiiii

evet kız yaklaşıyoooo ama geçen ay sanki senbenden önce oluyordun yada geçen ay benimki erken geldiydi galiba sana yetişmişimm hayırlısı yaa inşallah gelmez ama gün geçtikçe düşündükçe heycanlanıyom kafa dağıtmaya çalışıyommm

mavinin durum çok zor yaaaa allah kolaylık versin...

valla canım allah yardımcısı olsun tabiki ama eger çocuga bişiy yapmaya kalkarsa ne diyim işte benim en kızıdıgım olay iki insan birbirini tam anlamıyla tanımadan evlilige alışmadan çocuk yapıyolar sonra olan çocuga oluyo arada ya aldırıyolar yada çocugumuz için evli kalalım diolar bu seferde birbirine saygısı kalmamaış bi ilişkinin içine düşüyo çocuk çok kötü bi durum ya etrafımda o kadar çok varki böyle dengesizlikler

günaydın kızlar nasılsınız yaa ben çok kabardım yaa boynum yüzüm fln kırmızı kırmızı kaşınıyo bide alerji fln mı oldum ki acaba yaaa eşimde hasta grip oldu

ahhh ahhh olmazmı benim çevremdede çok allahımmm yaaa işteee evlilik zor zanaat evlenmekle iş bitmiyo önemli olan bu karşılıklı anlayış saygı ve sevgi içinde yürütmek önemli....nolcak şimdi o çocuk doğdu diyelim ama ailedeki huzursuzluk çocuğa yansıcak al sana bi tane daha psikopat...bu çocuktan ne bekliceksin...

günaydın kızlar nasılsınız yaa ben çok kabardım yaa boynum yüzüm fln kırmızı kırmızı kaşınıyo bide alerji fln mı oldum ki acaba yaaa eşimde hasta grip oldu

yedigin bişi dokunmuştur ama hamişlikte böyle şeyler oluyomuşş hatta su dada olmuştu
hoşgeldin bu arada

ayşecikk napıyonnn

günaydın kıslar nasılsınız ben çok uykusuzumama yinede iyyim mavi arkadaşın durumuna çok üzüldüm yorum yapmak istemiyorum sadece bebeğe üzlüyorum

Son düzenleme:

ayyy yelizciikkkk pc yi açtım tam toipği fln açtım elif ağlamaya başladııı onu uyuttumm yani burda deildimm şekerimmm

bu arada günaydınlarr herkeslereeeee

geçmiş olsun canımmm yediğin bişe dokunmuştur dikkat et yediklerinee

günaydın kıslar nasılsınız ben çok uykusuzumama yinede iyyim mavi arkadaşın durumuna çok üzüldüm yorum yapmak istemiyorum sadece bebeğe üzlüyorum

günaydınnn cnaım hoşgeldinnn

ayyy yelizciikkkk pc yi açtım tam toipği fln açtım elif ağlamaya başladııı onu uyuttumm yani burda deildimm şekerimmm

bu arada günaydınlarr herkeslereeeee

günaydınnnn canımmm

aynen canım aynen.bazı kadınlar o kadar salakki evlilikte saygının çok önemli oldugunu savunuyolar ama evliliklerine bakınca kocasının bi dedigini iki etmeyen kocası ona saygısızlık yapsada susan oturan falan bi tip.saygı böyle bişey degil arkadaş bence eger evlilik iki kişiyle kurulan bişiyse iki tarafta saygılı olucak.aynı zamanda günlerce hatta haftalarca küs kalıyoplar ondan sonra bizim evliligimizde saygı var biz hiç yitirmedik bilmem ne saygı iki insanın ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın birbirinin yüzüne bakabilmesidir.
ayy ne konuştum hee haftasonu kocaman karılarla bu konuyla alakalı kavga ettim bi komşusu var kaynanamın kadın köyden gelmiş 25 yaşında evlenince ilkokul mezunuymuş ist gelince dışardan liseyi ünv. bitirio bide üstüne hava harp okulunda memur ona dedimki sibel abla sen neleri başarmışsın azcık kendine bak hayat bidaha gelmio dedim diye 60 yaşında kocalarınının iplerini eline almış bi koca karı ordusuyla kavga ettim ama şah ve mat agızlarının payını verdim tabüküüü

yedigin bişi dokunmuştur ama hamişlikte böyle şeyler oluyomuşş hatta su dada olmuştu
hoşgeldin bu arada

ayşecikk napıyonnn

hoşbuldum canım herhalde yarın kontrolum var bakalım ne diycek doktor kızım hakkında benim hakkımda ben 1-2 kilo aldım gibi geliyo bakalım aldım mı? üçlü tarama için ultrasona bakıcak

günaydın bende çok üzüldüm az önce okudum Allah kimseinin başına vermesin

geçmiş olsun canımmm yediğin bişe dokunmuştur dikkat et yediklerinee

günaydınnn cnaım hoşgeldinnn

günaydınnnn canımmm

belkide öyle değişik şeylerde yemem aslında cinsim ya birazz yemek konusunda bakalım yarın doktor ne diycek

hahahhahahha ilahi yelizzz kendi apartmandakileri bitirdin sıra kaynanınkileremi geldi alemsin yaa maşallah her yere yetişiyonnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…