bana yardım edin yalvarıyorum
Günaydınnnnnnnnn kıslarrrrr:87::87::87::87:
hiç kimse günaydın bile dememiş bu saate kadar:26:
özledim sizi... çocuklar uyuyor şimdi,bende yatmadan size bakayım dedim ama kimseler yok.
fırsat bulunca gelirim yine.
anam siz isteyin günaydınnnnnnnnnnnnnnn .ben geldigimde kimsecikler yoktu hatta dünden beri kimsecikler yok
çigdoşum nasılsın canım fındıklar nasıl yoruyolarmı seni agrıların ne durumdaaa
mervecim seninde adetin yaklaşıyo benimle aynı hattaa
meloş yine alttan alttan bakıyon heee .
bu arada şu mavi nickli arkadaşı eşi aldatmışhem dayak hem karı kız off offf...
ben allaha şükür iyi sayılırım
aa hatçede bugün doktora gidicektiiii
valla canım allah yardımcısı olsun tabiki ama eger çocuga bişiy yapmaya kalkarsa ne diyim işte benim en kızıdıgım olay iki insan birbirini tam anlamıyla tanımadan evlilige alışmadan çocuk yapıyolar sonra olan çocuga oluyo arada ya aldırıyolar yada çocugumuz için evli kalalım diolar bu seferde birbirine saygısı kalmamaış bi ilişkinin içine düşüyo çocuk çok kötü bi durum ya etrafımda o kadar çok varki böyle dengesizlikler
günaydın kızlar nasılsınız yaa ben çok kabardım yaa boynum yüzüm fln kırmızı kırmızı kaşınıyo bide alerji fln mı oldum ki acaba yaaa eşimde hasta grip oldu
anam siz isteyin günaydınnnnnnnnnnnnnnn .ben geldigimde kimsecikler yoktu hatta dünden beri kimsecikler yok
çigdoşum nasılsın canım fındıklar nasıl yoruyolarmı seni agrıların ne durumdaaa
mervecim seninde adetin yaklaşıyo benimle aynı hattaa
meloş yine alttan alttan bakıyon heee .
bu arada şu mavi nickli arkadaşı eşi aldatmışhem dayak hem karı kız off offf...
ben allaha şükür iyi sayılırım
aa hatçede bugün doktora gidicektiiii
geçmiş olsun canımmm yediğin bişe dokunmuştur dikkat et yediklerineegünaydın kızlar nasılsınız yaa ben çok kabardım yaa boynum yüzüm fln kırmızı kırmızı kaşınıyo bide alerji fln mı oldum ki acaba yaaa eşimde hasta grip oldu
günaydın kıslar nasılsınız ben çok uykusuzumama yinede iyyim mavi arkadaşın durumuna çok üzüldüm yorum yapmak istemiyorum sadece bebeğe üzlüyorum
ayyy yelizciikkkk pc yi açtım tam toipği fln açtım elif ağlamaya başladııı onu uyuttumm yani burda deildimm şekerimmm
bu arada günaydınlarr herkeslereeeee
ahhh ahhh olmazmı benim çevremdede çok allahımmm yaaa işteee evlilik zor zanaat evlenmekle iş bitmiyo önemli olan bu karşılıklı anlayış saygı ve sevgi içinde yürütmek önemli....nolcak şimdi o çocuk doğdu diyelim ama ailedeki huzursuzluk çocuğa yansıcak al sana bi tane daha psikopat...bu çocuktan ne bekliceksin...
ayyy yelizciikkkk pc yi açtım tam toipği fln açtım elif ağlamaya başladııı onu uyuttumm yani burda deildimm şekerimmm
ayşeeeeeeeeeeeeeeeenerdesin kızzzzzzzzz
yedigin bişi dokunmuştur ama hamişlikte böyle şeyler oluyomuşş hatta su dada olmuştu
hoşgeldin bu arada
ayşecikk napıyonnn
günaydın kıslar nasılsınız ben çok uykusuzumama yinede iyyim mavi arkadaşın durumuna çok üzüldüm yorum yapmak istemiyorum sadece bebeğe üzlüyorum
geçmiş olsun canımmm yediğin bişe dokunmuştur dikkat et yediklerinee
günaydınnn cnaım hoşgeldinnn
günaydınnnn canımmm
aynen canım aynen.bazı kadınlar o kadar salakki evlilikte saygının çok önemli oldugunu savunuyolar ama evliliklerine bakınca kocasının bi dedigini iki etmeyen kocası ona saygısızlık yapsada susan oturan falan bi tip.saygı böyle bişey degil arkadaş bence eger evlilik iki kişiyle kurulan bişiyse iki tarafta saygılı olucak.aynı zamanda günlerce hatta haftalarca küs kalıyoplar ondan sonra bizim evliligimizde saygı var biz hiç yitirmedik bilmem ne saygı iki insanın ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın birbirinin yüzüne bakabilmesidir.
ayy ne konuştum hee haftasonu kocaman karılarla bu konuyla alakalı kavga ettim bi komşusu var kaynanamın kadın köyden gelmiş 25 yaşında evlenince ilkokul mezunuymuş ist gelince dışardan liseyi ünv. bitirio bide üstüne hava harp okulunda memur ona dedimki sibel abla sen neleri başarmışsın azcık kendine bak hayat bidaha gelmio dedim diye 60 yaşında kocalarınının iplerini eline almış bi koca karı ordusuyla kavga ettim ama şah ve mat agızlarının payını verdim tabüküüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?