koca karı ordusu burdada var canım erkelere herşey hak kadınlara haram ne biçim işseaynen canım aynen.bazı kadınlar o kadar salakki evlilikte saygının çok önemli oldugunu savunuyolar ama evliliklerine bakınca kocasının bi dedigini iki etmeyen kocası ona saygısızlık yapsada susan oturan falan bi tip.saygı böyle bişey degil arkadaş bence eger evlilik iki kişiyle kurulan bişiyse iki tarafta saygılı olucak.aynı zamanda günlerce hatta haftalarca küs kalıyoplar ondan sonra bizim evliligimizde saygı var biz hiç yitirmedik bilmem ne saygı iki insanın ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın birbirinin yüzüne bakabilmesidir.
ayy ne konuştum hee haftasonu kocaman karılarla bu konuyla alakalı kavga ettim bi komşusu var kaynanamın kadın köyden gelmiş 25 yaşında evlenince ilkokul mezunuymuş ist gelince dışardan liseyi ünv. bitirio bide üstüne hava harp okulunda memur ona dedimki sibel abla sen neleri başarmışsın azcık kendine bak hayat bidaha gelmio dedim diye 60 yaşında kocalarınının iplerini eline almış bi koca karı ordusuyla kavga ettim ama şah ve mat agızlarının payını verdim tabüküüü
hoş bulduk tatlım liste nerde kaç gün kaldı adetegeçmiş olsun canımmm yediğin bişe dokunmuştur dikkat et yediklerinee
günaydınnn cnaım hoşgeldinnn
günaydınnnn canımmm
hoşbuldum canım herhalde yarın kontrolum var bakalım ne diycek doktor kızım hakkında benim hakkımda ben 1-2 kilo aldım gibi geliyo bakalım aldım mı? üçlü tarama için ultrasona bakıcak
günaydın bende çok üzüldüm az önce okudum Allah kimseinin başına vermesin
belkide öyle değişik şeylerde yemem aslında cinsim ya birazz yemek konusunda bakalım yarın doktor ne diycek
hahahhahahha ilahi yelizzz kendi apartmandakileri bitirdin sıra kaynanınkileremi geldi alemsin yaa maşallah her yere yetişiyonnnn
GünaydınnnnnnnnnnnNasılsınızzzzz
5-6 nisan canım listede adım yok yazdırmamıştımmmkoca karı ordusu burdada var canım erkelere herşey hak kadınlara haram ne biçim işse
artık ben cevap vermekten yoruldum sadece slm veriyorum
hoş bulduk tatlım liste nerde kaç gün kaldı adete
amin canım
ayyyyyyyyyyy yetişirim tatlım tamda benim uzmanlık alanım bunlarşaka maka sinir oluyorum yaaa valla billa bide o konuşan 60 yaşındaki karı kocası ömrü hayatında eve bi kere sarhoş geldi diye adamı sokaga atan vede bütün mahalleye rezil eden bi tip bumu saygı hani nerde
GünaydınnnnnnnnnnnNasılsınızzzzz
günaydın tatlımmyerim ben o kıızn totosunu bacagını
eeevvel allah yetişir kiminde arkideşi yafayyyyyyyyyyy yetişirim tatlım tamda benim uzmanlık alanım bunlarşaka maka sinir oluyorum yaaa valla billa bide o konuşan 60 yaşındaki karı kocası ömrü hayatında eve bi kere sarhoş geldi diye adamı sokaga atan vede bütün mahalleye rezil eden bi tip bumu saygı hani nerde
günaydın asyanın annesiGünaydınnnnnnnnnnnNasılsınızzzzz
nüçün5-6 nisan canım listede adım yok yazdırmamıştımmm
günaydınnn hoşgeldin canımmm
günaydınn asya kızın annesiiisence nasılızzz patladık yine
günaydınnn hoşgeldin canımmm
günaydın asyanın annesi
nüçün
günaydın sarı kızzz
Günaydın canlar
kız meloş büyüttün maşAllah elifi
asya mıııııhala karar vermedikki
hoşbuldum canımmm
ayşenin kucagında dimi
ooo maşallah tatlı cadıya bak nasılda tombilik olmuşelime geçse sıkarımher yerini
evt teyzesii büyüdü yaaaa derler ya doğan büyüyo aynen ölee
evet çok güzel isim asya soyadmızlada uyuyo ama uff çok zor yelizzzayy efet ama asya diorum ben ya minada olabilir ama asya benim hayalimdeki isim selvi boylumdan
MaşAllahhh çooook şeker olmuş yaaa tam yemelikkk Allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?