kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkk bahar oynuyooo
siz nasilsiniz ne var ne yok?
evetttt paltodan mı tanıdınnn :)
zor olmazmı tatlım hem başkası adına karar veriosun hemde bi ömür o ismi taşıycakMaşAllahhh çooook şeker olmuş yaaa tam yemelikkk Allah nazarlardan korusun
evet çok güzel isim asya soyadmızlada uyuyo ama uff çok zor yelizzz
hoşgeldin canımmm naslsnnn kjızında oynuomuş maşallahh
selam kızlarrr...
hosbuldukk canim nasilsinnn zeytin hanim nasil?zor olmazmı tatlım hem başkası adına karar veriosun hemde bi ömür o ismi taşıycak
hşgeldin tatlımmm ayyyy yerim ben o baharınnııııııııııı
Hoşgeldinnnn şekercim biz iyiyiz kendi adımıza
hosbuldukkk melojjj nasilsin elifim nasillll uzmuyo dimi seniiii :)
selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım..ay yarın sınavım var...inş geçerim bu sene şu sınıfı:18:
selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım..ay yarın sınavım var...inş geçerim bu sene şu sınıfı:18:
mihriban kim ayyy
hoşbulduk tatlımm sağol canım aminnnnhoşgeldin tatlım allah yardımcısı olsun bütün sınava gireceklerin
mihriban deill kızz mihrimaahhh hürremin kızının adı
bu arada bende saçımı hürrem karameli yaptırdım ehehhe
hoş geldin hemşom bahar kendi başına oynamayı öğrendimi.kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkk bahar oynuyooo
efet efet
ay kızlar dün zeytin çok huzursuzdu gece bende çok korktum çünkü hayvanlar doga üztü varlıkları görebiliolar.gece yattık zeytinde içerde biz yatınca kapımızı kapatınca hemen gidio od yatıyo ama bi süre sonra hırlamaya başladı arkasındanda havladı bi kere kalktım hmen aldım kucagıma sevdim onu ama sürekli gözü oturma odasındaydı dikkatle inceliodu sonra bıraktım onu yattım ara ara yine hırlayıp havladı kimbilir neler gördü ya çünkü hiç havlayan bi köpek degil heleki gece biz yatınca oda uyur hemen
slmselam kızlarrr...
iimm canmm elifte iyi üzmğyo ama bu aralar sütüm azaldııı hemde emmek istemioo zorla veriyorum ağzınaaa dün akşam çok bunaldımmm
hoşgeldin selizzzz Allah yardımcn olsun, zihin açıklığı versn inş..
mihriban kim ayyy
mihriban deill kızz mihrimaahhh hürremin kızının adı
bu arada bende saçımı hürrem karameli yaptırdım ehehhe
kızlarrrrrr ben kırmızı ayşeyle konuşuyom cameradaaa :):):):) çatlayın ilk ben gördümmmmmm
Kizlar bana akil fikir verin ne olur..yarin yigenim Meltemin dogum gunu var ve abimler gorumcemleri de davet ettiler ve tabiki ablam da gelecek
Biliyorsunuz ablamin oglu Taylan; hasta. Ozel bir sandalyeye oturtuyoruz, agzindan salyalar akiyor, kollari bacaklari istem disi hareket ediyor
gorumcemin kizlari bir sey soyler ablam uzulur diye korkuyorum...bu daha once yasandi buyuk kizin "taylan sakat mi artik yuruyemiyor mu " filan diye soylemesi beni aglatmisti (o zamanlar hamileydim ustelik, uzuntuden sancilarim filan baslamisti)...ama kuçuk kiz daha patavatsiz, ablama bisey der diye korkuyorum ya.... ne yapsam bilmiyorum
gece dusunmekten uyuyamadim inanir misiniz hep bunu dusundum.... gorumcemlerin gelmesini hiç istemiyorum ama yigenimin teyzesi oluyor kendisi gelme diyemem ustelik abimler davet etti. neyapicam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?