Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evetttt paltodan mı tanıdınnn :)

efet efet

ay kızlar dün zeytin çok huzursuzdu gece bende çok korktum çünkü hayvanlar doga üztü varlıkları görebiliolar. gece yattık zeytinde içerde biz yatınca kapımızı kapatınca hemen gidio od yatıyo ama bi süre sonra hırlamaya başladı arkasındanda havladı bi kere kalktım hmen aldım kucagıma sevdim onu ama sürekli gözü oturma odasındaydı dikkatle inceliodu sonra bıraktım onu yattım ara ara yine hırlayıp havladı kimbilir neler gördü ya çünkü hiç havlayan bi köpek degil heleki gece biz yatınca oda uyur hemen

MaşAllahhh çooook şeker olmuş yaaa tam yemelikkk Allah nazarlardan korusun

evet çok güzel isim asya soyadmızlada uyuyo ama uff çok zor yelizzz
zor olmazmı tatlım hem başkası adına karar veriosun hemde bi ömür o ismi taşıycak
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkk bahar oynuyooo
siz nasilsiniz ne var ne yok?

hşgeldin tatlımmm ayyyy yerim ben o baharınnııııııııııı

selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım..ay yarın sınavım var...inş geçerim bu sene şu sınıfı:18:

zor olmazmı tatlım hem başkası adına karar veriosun hemde bi ömür o ismi taşıycak

hşgeldin tatlımmm ayyyy yerim ben o baharınnııııııııııı
hosbuldukk canim nasilsinnn zeytin hanim nasil?
ye ye teyzesiiiii :)))

Hoşgeldinnnn şekercim biz iyiyiz kendi adımıza

hosbulduk fatosumm aman iyi olunnnnnn :) agrin sizin varmi

Eliffff hosgeldin balim nasilsin oglus nasil

Son düzenleyen: Moderatör:
hosbuldukkk melojjj nasilsin elifim nasillll uzmuyo dimi seniiii :)

iimm canmm elifte iyi üzmğyo ama bu aralar sütüm azaldııı hemde emmek istemioo zorla veriyorum ağzınaaa dün akşam çok bunaldımmm

selam kızlarrr napıyorsunuz bakalım..ay yarın sınavım var...inş geçerim bu sene şu sınıfı:18:

hoşgeldin selizzzz Allah yardımcn olsun, zihin açıklığı versn inş..

kızlarrrrrr ben kırmızı ayşeyle konuşuyom cameradaaa :):):):) çatlayın ilk ben gördümmmmmm

hoşgeldin tatlım allah yardımcısı olsun bütün sınava gireceklerin
hoşbulduk tatlımm sağol canım aminnnn
mihriban deill kızz mihrimaahhh hürremin kızının adı

bu arada bende saçımı hürrem karameli yaptırdım ehehhe

hııı bende biri kızına bu ismi koyacak sandım da

fatoş kararını verdinmi ne koycaksınız kızının ismini

Kizlar bana akil fikir verin ne olur..yarin yigenim Meltemin dogum gunu var ve abimler gorumcemleri de davet ettiler ve tabiki ablam da gelecek
Biliyorsunuz ablamin oglu Taylan; hasta. Ozel bir sandalyeye oturtuyoruz, agzindan salyalar akiyor, kollari bacaklari istem disi hareket ediyor
gorumcemin kizlari bir sey soyler ablam uzulur diye korkuyorum...bu daha once yasandi buyuk kizin "taylan sakat mi artik yuruyemiyor mu " filan diye soylemesi beni aglatmisti (o zamanlar hamileydim ustelik, uzuntuden sancilarim filan baslamisti)...ama kuçuk kiz daha patavatsiz, ablama bisey der diye korkuyorum ya.... ne yapsam bilmiyorum
gece dusunmekten uyuyamadim inanir misiniz hep bunu dusundum.... gorumcemlerin gelmesini hiç istemiyorum ama yigenimin teyzesi oluyor kendisi gelme diyemem ustelik abimler davet etti. neyapicam?

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz geldikkkkkkkkkk bahar oynuyooo
siz nasilsiniz ne var ne yok?
hoş geldin hemşom bahar kendi başına oynamayı öğrendimi.

selam kızlarrr...
slm

canimmm adet oldun mu? geçenlerde ben adet oldum sutum azalir gibi oldu ama adetim biter bitmez tekrar cogaldi...niye bunaliyorsun canim? sutun azaldi diye miiii? sutun bebis 6 haftalikken ve 3 aylikken azalirmisss canimm buna takiyorsan takma kafani, ve sakinn sutum azaldi diye mama vermeee tamam mi canimmmm

mihriban kim ayyy

mihrimahhh kiz :)

mihriban deill kızz mihrimaahhh hürremin kızının adı

bu arada bende saçımı hürrem karameli yaptırdım ehehhe

ooooooo yakisirrrr melojj sultanimaaa :)

kızlarrrrrr ben kırmızı ayşeyle konuşuyom cameradaaa :):):):) çatlayın ilk ben gördümmmmmm

kirmizi ayse kim kiz

idilcim mecbur geleceklerse çocukları önceden uyar bişey söylememeleri konusunda yada annelerini uyar çocuklarını tembihlesinler..çok zor bir durum ama ablanda yavaş yavaş alışmıştır bu gibi durumlara..ablanın bebeğinin hasta olması onun suçu değil,bebeğinde suçu değil..Rabbim böyle uygun gördü..Allah yardımcları olsun...tez vakitten acil şifalar versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…