Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bizim ayşeeeeeeeeeeee

kızlar mp3 indirebileceğim bir site varmı bildiğiniz??? limewireyi kapatmışlar ondan indirilmiyor artık

ayyy idilll adet oldum bitti bugünn yaa canım acayip sıkılıyo mama vermedim ama geçenlerde çok bunladım aç uyumadııı muhallebi yaptım yedirdimmm mecburen o zmn uyudu doyuncaa ama toplamda 2 kere yaptım dünde açtı ama zorla zorla emzirdimm vermedim başka bişii inş. yine çoğalır sütümm pöööfff

kırmızı ayşee ablam oluoo :)

Fatossss anammmm mihrimahin dogmasina cok az kalmissssss :18::18::18::18: heycan korku va rmi :)

korku ve heyecan çooook valla :18: :18: :18:

hosbulduk fatosumm aman iyi olunnnnnn :) agrin sizin varmi

agrım olmuyor şükür de uyumak zor oluyor dönmek falan bakalım az kaldı kısmetse artık

fatoş kararını verdinmi ne koycaksınız kızının ismini

hala veremedik canım yaaaa
bu arada mp3 ares die bir prog. var digerinden dahada eskidir aslında ama pek bilinmez onu yukleyip indirebilirsin

tamam canım onuda indiriyorum

kızz bebişin doğacak dahamı bulamadınızz ayyy buğlem nasıl cennet mijdeleyen melek
ecrinnaz ecemnaz gibi isimlerde var ama ben onları pek sevmiyorum
bide geçenlerde almira gördüm çok hoşuma gitti

laftan anlasalarrrr uyaricam daaaa laftan anlamiyorlarr

canini sikma canimmm insallah cogalir sutunnnn

dogumdan bu yana 3 ay geçti ben hala saga sola donerken oturuyorum sonra donuyorum aliskanlik olmus :))))

hoşgeldin eliff

hoşbulduk canımm..kızın nekadar büyümüşş....bidaha bidaha baktımm...çok tatlı maşallahh..iyi bakıyosun annesi bellii...

Eliffff hosgeldin balim nasilsin oglus nasil

iyidir heralde teyzesii.arada pıtlıyor...

canım görümcenle konuş rica eder gb değil kararlı bi şekilde konuş..çocuklarını uyarsınn...benimde küçük kardeşlerim varr.böyle bi uyarı onlara yaPılsa anlarlar...yani o kızlarda uyarılsa olur bencee...

uyaridan anlamiyorlar ki canimm esime soylicem aksam o soylesinnn ama yine de korkuyorum onlarin bir bakisi bile ablami uzer yaniii dik dik bakarlar simdi yigenimeee offff cok zor bir durum

tşk ederim eliiff darısı başına inş..

yemeğimizi yedik geldik şimdi meyvamızı yiyoruz şuan şubde 1 kişi bile yok herkse cumada herhalde rahat rahat yiorum meyvamı siz de ne var ne yok

Merhaba Kızlar biz doktordan geldik.Çok şükür keseyi gördük haftasına göre kesenin gelişimi normal, ama sabah kalkınca hafif lekelenmem oldu,bir süre giremeyeceğim dinlenmem gerekiyor.Hepenizi öptüm kendinize iyi bakın.

çok sevindim canım aman dikkat et kendine yat dinlen iş fln yapma stres de yapma rahat ol iyi bak kendine dualarımız seninle

selam kızlar hayırlı cumalarr
canlar bende kızıma ısım bulamayanlardanım yaaa guzel anlamlı bı ısım arıyorum ama ıcıme sınen bı ısım olmadı pek bu arada arastırırken ısım buglem cennetı mujdeleyen melek degılmıs kızılderılılerde bereket yuklu bulut mus anlamı ecrın mınelın yıne anlamı yok den,dan ekı olarak kullanılıyormus arapcada sadece. ceylın ismi hosuma gıtmıstı dınen uygun bır ısım olmadıgını okudum latıncede yengecmıs anlamı ama bırcok sıtede bu ısımler hem cennetlı meleklı gecıyor ama malesef dıkkat edelım canlarım ısım koyarken meleklerımıze
babamız inci diye tutturdu ama ben ıstemıyorum inci berrak ve nehir olarak düşündüm ama karar veremıyorummmmmmmmm

aaaa son 59 günüm kalmıs tekırdagın plakası plaka yerli bak sırtı terlı cok eskı halı yok ow oowwww hahahah

canım benim çok şükürrrr aman dikkat et yat bol bol dinlen zaten ne zaman gelirsen biz burdayız biliosunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…