canimmm adet oldun mu? geçenlerde ben adet oldum sutum azalir gibi oldu ama adetim biter bitmez tekrar cogaldi...niye bunaliyorsun canim? sutun azaldi diye miiii? sutun bebis 6 haftalikken ve 3 aylikken azalirmisss canimm buna takiyorsan takma kafani, ve sakinn sutum azaldi diye mama vermeee tamam mi canimmmm
mihrimahhh kiz :)
ooooooo yakisirrrr melojj sultanimaaa :)
kirmizi ayse kim kiz
canimmm adet oldun mu? geçenlerde ben adet oldum sutum azalir gibi oldu ama adetim biter bitmez tekrar cogaldi...niye bunaliyorsun canim? sutun azaldi diye miiii? sutun bebis 6 haftalikken ve 3 aylikken azalirmisss canimm buna takiyorsan takma kafani, ve sakinn sutum azaldi diye mama vermeee tamam mi canimmmm
mihrimahhh kiz :)
ooooooo yakisirrrr melojj sultanimaaa :)
kirmizi ayse kim kiz
kızlar mp3 indirebileceğim bir site varmı bildiğiniz??? limewireyi kapatmışlar ondan indirilmiyor artık
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenmsn sohbetine yokmu artıraaaannn
Www.BiG.aZ - Portal , chat , mp3 , wap, forum , mobil |
al şekerim azerice ama türkçeye yakın bütün santçılarda var
Fatossss anammmm mihrimahin dogmasina cok az kalmissssss :18::18::18::18: heycan korku va rmi :)
hosbulduk fatosumm aman iyi olunnnnnn :) agrin sizin varmi
fatoş kararını verdinmi ne koycaksınız kızının ismini
korku ve heyecan çooook valla :18: :18: :18:
agrım olmuyor şükür de uyumak zor oluyor dönmek falan bakalım az kaldı kısmetse artık
hala veremedik canım yaaaa
bu arada mp3 ares die bir prog. var digerinden dahada eskidir aslında ama pek bilinmez onu yukleyip indirebilirsin
idilcim mecbur geleceklerse çocukları önceden uyar bişey söylememeleri konusunda yada annelerini uyar çocuklarını tembihlesinler..çok zor bir durum ama ablanda yavaş yavaş alışmıştır bu gibi durumlara..ablanın bebeğinin hasta olması onun suçu değil,bebeğinde suçu değil..Rabbim böyle uygun gördü..Allah yardımcları olsun...tez vakitten acil şifalar versin inş..
ayyy idilll adet oldum bitti bugünn yaa canım acayip sıkılıyo mama vermedim ama geçenlerde çok bunladım aç uyumadııı muhallebi yaptım yedirdimmm mecburen o zmn uyudu doyuncaa ama toplamda 2 kere yaptım dünde açtı ama zorla zorla emzirdimm vermedim başka bişii inş. yine çoğalır sütümm pöööfff
kırmızı ayşee ablam oluoo :)
korku ve heyecan çooook valla :18: :18: :18:
agrım olmuyor şükür de uyumak zor oluyor dönmek falan bakalım az kaldı kısmetse artık
hala veremedik canım yaaaa
bu arada mp3 ares die bir prog. var digerinden dahada eskidir aslında ama pek bilinmez onu yukleyip indirebilirsin
tamam canım onuda indiriyorum
kızz bebişin doğacak dahamı bulamadınızz ayyy buğlem nasıl cennet mijdeleyen melek
ecrinnaz ecemnaz gibi isimlerde var ama ben onları pek sevmiyorum
bide geçenlerde almira gördüm çok hoşuma gitti
hoşgeldin eliff
Eliffff hosgeldin balim nasilsin oglus nasil
Kizlar bana akil fikir verin ne olur..yarin yigenim Meltemin dogum gunu var ve abimler gorumcemleri de davet ettiler ve tabiki ablam da gelecek
Biliyorsunuz ablamin oglu Taylan; hasta. Ozel bir sandalyeye oturtuyoruz, agzindan salyalar akiyor, kollari bacaklari istem disi hareket ediyor
gorumcemin kizlari bir sey soyler ablam uzulur diye korkuyorum...bu daha once yasandi buyuk kizin "taylan sakat mi artik yuruyemiyor mu " filan diye soylemesi beni aglatmisti (o zamanlar hamileydim ustelik, uzuntuden sancilarim filan baslamisti)...ama kuçuk kiz daha patavatsiz, ablama bisey der diye korkuyorum ya.... ne yapsam bilmiyorum
gece dusunmekten uyuyamadim inanir misiniz hep bunu dusundum.... gorumcemlerin gelmesini hiç istemiyorum ama yigenimin teyzesi oluyor kendisi gelme diyemem ustelik abimler davet etti. neyapicam?
hoşbulduk canımm..kızın nekadar büyümüşş....bidaha bidaha baktımm...çok tatlı maşallahh..iyi bakıyosun annesi bellii...
iyidir heralde teyzesii.arada pıtlıyor...
canım görümcenle konuş rica eder gb değil kararlı bi şekilde konuş..çocuklarını uyarsınn...benimde küçük kardeşlerim varr.böyle bi uyarı onlara yaPılsa anlarlar...yani o kızlarda uyarılsa olur bencee...
uyaridan anlamiyorlar ki canimm esime soylicem aksam o soylesinnn ama yine de korkuyorum onlarin bir bakisi bile ablami uzer yaniii dik dik bakarlar simdi yigenimeee offff cok zor bir durum
Merhaba Kızlar biz doktordan geldik.Çok şükür keseyi gördük haftasına göre kesenin gelişimi normal, ama sabah kalkınca hafif lekelenmem oldu,bir süre giremeyeceğim dinlenmem gerekiyor.Hepenizi öptüm kendinize iyi bakın.
Merhaba Kızlar biz doktordan geldik.Çok şükür keseyi gördük haftasına göre kesenin gelişimi normal, ama sabah kalkınca hafif lekelenmem oldu,bir süre giremeyeceğim dinlenmem gerekiyor.Hepenizi öptüm kendinize iyi bakın.
aaaa son 59 günüm kalmıs tekırdagın plakasıplaka yerli bak sırtı terlı cok eskı halı yok ow oowwww hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?