Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yaaa sorma ya isim konusunda bizde çok kararsız durumdayız yaaa ben günce diyorum eşim özden diyo ayrıca çevremizdeki olanlar eylül-meriç-miray-idil ismi dolaşıyo kızıma isim bende bulamadım yani

yaaa sorma ya isim konusunda bizde çok kararsız durumdayız yaaa ben günce diyorum eşim özden diyo ayrıca çevremizdeki olanlar eylül-meriç-miray-idil ismi dolaşıyo kızıma isim bende bulamadım yani

evet ısım bulmak cok zorr canım ya kafası karısıyor ınsanın:26:

canım gözünüz aydın çook sevindim
kendine dikkat et bol bol dinlen canımcım,Allah'a emanet olun

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

Mguner................29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

yelizcem.............................6 NİSAN
KotuKediSero....................12 NİSAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)

dogum hikayelerini okuyordum kizlar... :2: cok duygulandim yaaa baharimin dunyaya geldigi gun aklima geldiii gozlerim dolduuu........ikinirken bacaklarimin zangir zangir titredigini, ebelerin islak bezle dudaklarimi islattigini...aynada kizimin saclarini gordugumu filan hatirladim cooook duygulandim cokkkkkkkk :2::2::2:

ne mükemmel ne kutsal bir his dimi bende çok duygulandım şimdi böyle birden kendi doğumumu hayal ettim noröal doğumun bu ayrıcalığı var işte herşeyi acıya sevincide hüzünüde hep yaşıyorsun

ne mükemmel ne kutsal bir his dimi bende çok duygulandım şimdi böyle birden kendi doğumumu hayal ettim noröal doğumun bu ayrıcalığı var işte herşeyi acıya sevincide hüzünüde hep yaşıyorsun

hem de ne mukkemel bir his... anne olmak cok farkli bir duygu ya :2: biraz klise olacak ama annemin kiymetini simdi daha iyi anliyorum...

of of bugün cuma bari erken çıksak bugünde işler bitti ama bakalım yönetmenler kaçda çıkıcak yarında sınav var sonra kızımı görücemmm ay çok heycalı acaba nasıl ne kadar büyüdü canım benim yaaa

canim benim cok ozluyorsun dimii kizini, hamileyken hep sey derdim esime ' keske ultrason makinasi olsaydi da evde her dakika her saniye baksamm kizima :)))

merhaba herkese nasılsınız bakalım bızler ıyıyız pek gıremıyorum bu aralar oglumla ugrasıyorum arada sızlerı takıp edıyorum kızlar ek gıda dönemı oldukça ayrıntılı geçıyor oturtmaya ugrasıyorum herseyı ılerleyen zamanlarda yıne gelıcem ınsallah görüşürüz canlarım

canım hersey yolunda çok şükür...keseyi de gördünüzz çok sevındım hayatım
ayaklarını dik bol bol dınlen canım...merak etme meleğinle ikiniz Allah'a emanetsınız!

valla bulamadık buglem güzel geliyor kulaga ama ben ingilizceyede uysun istiyorum amannn ne kıl iş bu valla
isim hoş sölensin, soyisimle uysun, anlamı güzel olsun, dinimize uygun olsun olsunda olsun :))
bide benim sülalem çok geniş her isimden mutlaka var olmayanıda bulmam lazım

dogumdan bu yana 3 ay geçti ben hala saga sola donerken oturuyorum sonra donuyorum aliskanlik olmus :))))

kızzz ciddimisin ben normal insan gibi uyumayı çoooook özledim şöle yuz üstü gerile gerileeeee

canim benim cok ozluyorsun dimii kizini, hamileyken hep sey derdim esime ' keske ultrason makinasi olsaydi da evde her dakika her saniye baksamm kizima :)))

evet yaa evde olsa da baksam diyorum hep görsem onu diye dokunuyorum ama görmek ayrı birşey yaa ulrason resimlerine fln bakıyorum bide doktorumuz özel o yüzden muayanede 4 boyutlu makina var daha net ya hrşey süper oluyo yaa kızımı görmek

iyi saılırız allah kolaylık gelsin sizin tecrübeleriniz ilerde bize lazım olucak

yaa bana şimdi diyorlar oturarak dön diye kordonu fln dolanırmış

kızzz ciddimisin ben normal insan gibi uyumayı çoooook özledim şöle yuz üstü gerile gerileeeee

evet cok ciddiyim alismisim :) bir de bel agrilari devam ediyo o yuzden

dimi keske 24saat gorebilsekkk

yaa bana şimdi diyorlar oturarak dön diye kordonu fln dolanırmış

oturarak dönmek ne demek anlamadım canım ya
ben valla yatabildigim kadar yattım karnım ne zaman rahatsız etmeye başladı o zmn yan yatmaya başladım ama heleki 2 3 haftadır sırtımdaki bütün kemikler sızlıyo

evet cok ciddiyim alismisim :) bir de bel agrilari devam ediyo o yuzden

ayyyy ne zor beaaa tam rahata erecen ondada psikoloji izin vermiyo desene

canım keseyi görmenize çok sevindim..hadi bakalım darısı kalp atışlarına..sen bol bol dinlen aman sürekli yat lekelenmem oldu diyede sakın panik yapma dualarımız seninle canımcım kendine ve bebişimize dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…