selam kızlar hayırlı cumalarr
canlar bende kızıma ısım bulamayanlardanım yaaaguzel anlamlı bı ısım arıyorum ama ıcıme sınen bı ısım olmadı pek bu arada arastırırken ısım buglem cennetı mujdeleyen melek degılmıs kızılderılılerde bereket yuklu bulut mus anlamı ecrın mınelın yıne anlamı yok den,dan ekı olarak kullanılıyormus arapcada sadece. ceylın ismi hosuma gıtmıstı dınen uygun bır ısım olmadıgını okudum latıncede yengecmıs anlamı ama bırcok sıtede bu ısımler hem cennetlı meleklı gecıyor ama malesef dıkkat edelım canlarım ısım koyarken meleklerımıze
babamız inci diye tutturdu ama ben ıstemıyorum inciberrak ve nehir olarak düşündüm ama karar veremıyorummmmmmmmm
yaaa sorma ya isim konusunda bizde çok kararsız durumdayız yaaa ben günce diyorum eşim özden diyo ayrıca çevremizdeki olanlar eylül-meriç-miray-idil ismi dolaşıyo kızıma isim bende bulamadım yani
evet ısım bulmak cok zorr canım ya kafası karısıyor ınsanın:26:
görüşürüz bizim yerimizede gez yaa burada hiç yok gerçi açılcak diyorlar bekliyoruz bakalımkuzular ben kaçtımm ayşeyle marmara foruma didicezzzzz
Merhaba Kızlar biz doktordan geldik.Çok şükür keseyi gördük haftasına göre kesenin gelişimi normal, ama sabah kalkınca hafif lekelenmem oldu,bir süre giremeyeceğim dinlenmem gerekiyor.Hepenizi öptüm kendinize iyi bakın.
dogum hikayelerini okuyordum kizlar... :2: cok duygulandim yaaa baharimin dunyaya geldigi gun aklima geldiii gozlerim dolduuu........ikinirken bacaklarimin zangir zangir titredigini, ebelerin islak bezle dudaklarimi islattigini...aynada kizimin saclarini gordugumu filan hatirladim cooook duygulandim cokkkkkkkk :2::2::2:
ne mükemmel ne kutsal bir his dimi bende çok duygulandım şimdi böyle birden kendi doğumumu hayal ettim noröal doğumun bu ayrıcalığı var işte herşeyi acıya sevincide hüzünüde hep yaşıyorsun
of of bugün cuma bari erken çıksak bugünde işler bitti ama bakalım yönetmenler kaçda çıkıcak yarında sınav var sonra kızımı görücemmm ay çok heycalı acaba nasıl ne kadar büyüdü canım benim yaaa
Merhaba Kızlar biz doktordan geldik.Çok şükür keseyi gördük haftasına göre kesenin gelişimi normal, ama sabah kalkınca hafif lekelenmem oldu,bir süre giremeyeceğim dinlenmem gerekiyor.Hepenizi öptüm kendinize iyi bakın.
valla bulamadık buglem güzel geliyor kulaga ama ben ingilizceyede uysun istiyorum amannn ne kıl iş bu vallatamam canım onuda indiriyorum
kızz bebişin doğacak dahamı bulamadınızz ayyy buğlem nasıl cennet mijdeleyen melek
ecrinnaz ecemnaz gibi isimlerde var ama ben onları pek sevmiyorum
bide geçenlerde almira gördüm çok hoşuma gitti
dogumdan bu yana 3 ay geçti ben hala saga sola donerken oturuyorum sonra donuyorum aliskanlik olmus :))))
canim benim cok ozluyorsun dimii kizini, hamileyken hep sey derdim esime ' keske ultrason makinasi olsaydi da evde her dakika her saniye baksamm kizima :)))
merhaba herkese nasılsınız bakalım bızler ıyıyız pek gıremıyorum bu aralar oglumla ugrasıyorum arada sızlerı takıp edıyorum kızlar ek gıda dönemı oldukça ayrıntılı geçıyor oturtmaya ugrasıyorum herseyı ılerleyen zamanlarda yıne gelıcem ınsallah görüşürüz canlarım
valla bulamadık buglem güzel geliyor kulaga ama ben ingilizceyede uysun istiyorum amannn ne kıl iş bu valla
isim hoş sölensin, soyisimle uysun, anlamı güzel olsun, dinimize uygun olsun olsunda olsun :))
bide benim sülalem çok geniş her isimden mutlaka var olmayanıda bulmam lazım
kızzz ciddimisin ben normal insan gibi uyumayı çoooook özledim şöle yuz üstü gerile gerileeeee
kızzz ciddimisin ben normal insan gibi uyumayı çoooook özledim şöle yuz üstü gerile gerileeeee
evet yaa evde olsa da baksam diyorum hep görsem onu diye dokunuyorum ama görmek ayrı birşey yaa ulrason resimlerine fln bakıyorum bide doktorumuz özel o yüzden muayanede 4 boyutlu makina var daha net ya hrşey süper oluyo yaa kızımı görmek
yaa bana şimdi diyorlar oturarak dön diye kordonu fln dolanırmış
evet cok ciddiyim alismisim :) bir de bel agrilari devam ediyo o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?