- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
kızlar yardımınıza ihtiyacım var perişan haldeyim..
kızlar yardımınıza ihtiyacım var perişan haldeyim..
cnm hayirdir sorun nedir insaalah kötü bir sey diildir
iki aylık hamileyim perşembe günü eşimin fatura dökümünü istedim aveadan internetten..bi baktım bir numarayla sabah 7 den aksam 5.30 kadar msjlasma var..5.30 eşimin işten cıkıs saati bu arada sonra hiç msjlasmamıslar ama 2 aylık faturada hergun böyle görüşmüşler.tabi benim başımdan asagı kaynar sular döküldü.sonra eşim eve geldi yemek falan yedik tuttum gözlerime bak dedim numarayı söyledim cünkü rehberinde böyle bi numara bulamadım..bu kım dedim bi kız dedi..o an öldüğümü hisettim..arkadas olarak görüşüyoruz dedi..ama bu kabul edılcek bisey değil..dedim ben aynı seyı yapsam sen naparsın seni öldüürüüm diyo..o kadar kötü haldeyimki..
canım yaaa sen ne zmndır eşinin hallerinden bahsediosn yaptıkları çok ayıpp çok seviyesiz
eşinin telinden o uyuduğunda fln o numarayı arasan acaba bi yolunu bulup bakalım karşı taraf ne şekilde knşuoo seviyeleri ne alemde gerçii tel de yabancı bi kadınla arkadaşlık yapmak her şey için yeterli ama bilemiyorum ne diyeceğimi içinden çıkılması güç bir durumm ailene söylesen anlatsan seni yalnız bırakmazlar sanırımmm ???
ben izmire gelin geldim ailem istanbulda gecenın bı yarısı yola cıktılar sabah 8 de izmire geldiler anlattım bebegi aldırmaya karar verdik hastaneye gittik bebegin kalbi o kadar güçlüydükü sanki anne beni bırakma diyordu:,,(yapamadım..dedim benim canımı alın..o kızı aradım inan aramızda bişe yok diyor ama ne olursa olsun eşimin yaptıgı cok iğrenc bişe affetmeye calısıyorum ama aklıma gelince ondan iğrenıyorum bunları bıze yasattıgı ıcın
ben izmire gelin geldim ailem istanbulda gecenın bı yarısı yola cıktılar sabah 8 de izmire geldiler anlattım bebegi aldırmaya karar verdik hastaneye gittik bebegin kalbi o kadar güçlüydükü sanki anne beni bırakma diyordu:,,(yapamadım..dedim benim canımı alın..o kızı aradım inan aramızda bişe yok diyor ama ne olursa olsun eşimin yaptıgı cok iğrenc bişe affetmeye calısıyorum ama aklıma gelince ondan iğrenıyorum bunları bıze yasattıgı ıcın
iki aylık hamileyim perşembe günü eşimin fatura dökümünü istedim aveadan internetten..bi baktım bir numarayla sabah 7 den aksam 5.30 kadar msjlasma var..5.30 eşimin işten cıkıs saati bu arada sonra hiç msjlasmamıslar ama 2 aylık faturada hergun böyle görüşmüşler.tabi benim başımdan asagı kaynar sular döküldü.sonra eşim eve geldi yemek falan yedik tuttum gözlerime bak dedim numarayı söyledim cünkü rehberinde böyle bi numara bulamadım..bu kım dedim bi kız dedi..o an öldüğümü hisettim..arkadas olarak görüşüyoruz dedi..ama bu kabul edılcek bisey değil..dedim ben aynı seyı yapsam sen naparsın seni öldüürüüm diyo..o kadar kötü haldeyimki..
canım yaşadıkların çok zor.öncelikle Allah yardımcın olsun...hem eşini seviyosun hem bir bebek bekliyosun ve hamileyken böyle bir durumla karşılaşıyosun ben de senin yerinde olsam bebeğimi aldıramazdım yaşayan bir canlıya nasıl kıyılırki?hemde senin yavrunsa ama eşin seni belliki aldatmış bu fiziksel yada değil hiç farketmez sonuçta karşı cinsle vakit geçirmiş msjlaşmış veyada başka bişey..sen zaten şüpheleniyordun ve şiddet gördüğünü söylüyordun..bilemiyorum ama böyle bir evliliğe devam etmen ne derece doğru olur bilemem hem aldatılmak,hem şiddet ve hakaret görmek..bence ailen hazır yanındayken ayrıl..şimdi ayrılmazsan bidaha hiç ayrılamazsın ya böyle devm ederse arada bebeğin var ve ondan vazgeçemiyorsun çok zor çok...peki aileni çağırdın şimdi durum ne???
hiç bir şey olmamış gibi davranmaktan başka çarem yok içim yanıyo..aglayamıyorum bile...
melojj kadınlar hep suc payı var aldatılıosa ee sen de ozaman sorun var oluyor...onun bu iğrenclıgını banada pay bıctıler yok cok kıskancsın yok asırı sevıyosun keske bırıde benı asırı sevse..ailem ayrılmamı ıstedi ama bebeği aldırmamız lazım dediler yapamadım..eşimin kendi babası benım babamdan daha cok yanımda durdu..ogluna sen ne ........sin dedi...cok kotu gunler yasıyorum yarın psikologa gidicem..
canım yaşadıkların çok zor.öncelikle Allah yardımcın olsun...hem eşini seviyosun hem bir bebek bekliyosun ve hamileyken böyle bir durumla karşılaşıyosun ben de senin yerinde olsam bebeğimi aldıramazdım yaşayan bir canlıya nasıl kıyılırki?hemde senin yavrunsa ama eşin seni belliki aldatmış bu fiziksel yada değil hiç farketmez sonuçta karşı cinsle vakit geçirmiş msjlaşmış veyada başka bişey..sen zaten şüpheleniyordun ve şiddet gördüğünü söylüyordun..bilemiyorum ama böyle bir evliliğe devam etmen ne derece doğru olur bilemem hem aldatılmak,hem şiddet ve hakaret görmek..bence ailen hazır yanındayken ayrıl..şimdi ayrılmazsan bidaha hiç ayrılamazsın ya böyle devm ederse arada bebeğin var ve ondan vazgeçemiyorsun çok zor çok...peki aileni çağırdın şimdi durum ne???
hiç bir şey olmamış gibi davranmaktan başka çarem yok içim yanıyo..aglayamıyorum bile...
mavicim allah yardımcın olsun.diyecek çok çokta fazla bişiy yok sanırımöncelikle geçmiş olsun..birincisi kendine ve sahip olduğun güce inan.çarem yok falan kabul edılemez bır durum..bebegını aldırmak ıstemıyorsun ok...ama senı adatan bır adama hıcbırsey olmamıs gıbı davranmak snı esının gozundede kucuk dusurur..bence bır an evvel toparlan ..ama o evde durma derım..bu sana ve gururuna darbedir..dogacak bebegınınde bole kotu bır ortamda buyumesı daha da kotudur..bvebegım dogar kocam eve baglanır dıyorsan...yanılıyorsun dogumla bırlıkte karı kocanın arası cınsel yonden daha da sogur zamanla toparlanır..arada sevgı saygı varsa tabikide...allahyardımcın olsun..
günaydınnn kızlarrrrrrr günercimmm nasılsınnn hemiş haberi varmı sendee
evet canım hamileyimmm
ooooooooo süperrrrrrrrrr kupanda benden olsunnnne kadar oldu canım son adet tarihin ne listeye eklettirelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?