Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın biz doktora gitik geldik kan verdik üçlü atarama için ytın 15 inde çıkıcakmış sonuçlar haftasonuda ultarason için gittik 13.2 cm kızım geriden gelmesi devam ediyor şuanda 16+6 biraz canımı sıkıyo bu durum aşılarımda normalde 12 nisan olması gerekirken onlarda 1 hafta atıyo kafam biraz karışık yani bu durum yüzünden yaa sizlerde ne var ne yok ....

günaydın canım hoşgeldinn maşallah senin kızınaaa yavaş yavaş büyüyüo işte annesi kafana takma hiçç.ben kendi adıma iiyiim allahıma çok şükürrr

yakalar gününü meraklanma sen... afp için kan verdin mi sen? ben onuda yaptırdım bugün arar dr. omurilik hastalığı varya, spina!
bu haftalarda oluyomuş hatırlat doktoruna...

günaydın canım hoşgeldinn maşallah senin kızınaaa yavaş yavaş büyüyüo işte annesi kafana takma hiçç.ben kendi adıma iiyiim allahıma çok şükürrr

işte ile olunca herhalde eşimde bende çok titiz oluruz hatta aşırı hele eşim aynı soruyu 3-4 defa sorduğu bile oluor bazen Allah iylik versin canım

yakalar gününü meraklanma sen... afp için kan verdin mi sen? ben onuda yaptırdım bugün arar dr. omurilik hastalığı varya, spina!
bu haftalarda oluyomuş hatırlat doktoruna...
inş canım yaa o testi ilk defa duydum doktorumda bişey demedi üçlü taramayı yaptı işte 12 nisanda gidicem 12ssinden 12sine gidiyorum çünkü cumatesi günü sadece kafasının boyunu ölçtü ve kalp atışını dinledi öyle detaylı bakmadı yani 12 sinde bakıcak o zaman bi hatırlaym tam olarak ne testi o ??

şimdi okudum, 3lü taramanın içinde warmış bu...

kızlar çok zor günler yaşıyoruz egeyle yaaaaadiş çıktı ama diğerleri de çıkıcak zannedersem nasıl için için ağlıyo..biberonu reddediyo...sadece kaşık gıdalarını ve mememi istiyo meme de tam yetmıyor ki sinir oluyorum boş boş da olsa rahatlatıyo herhalde onu ısıra ısıra çiğniyo nasıl canım acıyo..sabahta memeden bırakamadım ayrılırken zor olduooof kaç gündür de uykusuzum..gecelerı hep aglıyarak kalkıyo..bı fasıl yatakta oyun oynuyoruz
kaynanam gıttı allahtan ..ama son zamanlar tam anlamıyla baydı bızı ..eşimde çıldırdı kaprıslerınden..tutturdu bakıcıya bırakmayın bana bırakın dıye ben de eşimde istemıyorduk hem anlamıyor bakamıyor hem de bozuluyo ..artık gıdeyım dıyo ardından...en sonunda haftasoonu semıner vardı mecbur kaldım bıraktım ona bakıcının ısı vardı..ama o gun hıcbırsey yememıs cocuk soledıgıuım halde meyve vermemıs habıre ayakta sallamıs uyuttmus cocugu sınır oldum ardından kabız oldu...ekmek verıp duruyo..o gund bakıcıya gıtmıs ordada börek vermiş verme dedıgım halde...bende kızdım anne bak koldu gördunmu verme demıstım dedım..ama anlayanaaaa öle işte gıttı de rahatladım...yeliz ...benden bu kadar böle işte nette yok sıkılıyorum....:85::85::85:

canım yaa diş sıkıntısı çok kötü arkadaşlardan biliyorummm neler çekiyolardııı.hele hele seninki memeye saldırıyomuş allah yardımcın olsunnn bi kaç yerden duymuştum diş sıkıntısı için kremler varmış birazda olsa rahatlatıyomuş doktoruna sor bi istersen eger yoksa.ama maşallah egeye ya çok yakışıklı bişi oo

şimdi okudum, 3lü taramanın içinde warmış bu...

bend egirdim nete tam bakıyodum üçlü tarama fln dedi arattırınca sende yazdın zati....
senin durumlar nasıl gidiyor

kıyamam canım yaa diş durumu biraz sıkıntı olurmuş evet Allah kolaylık versin
ya sizlerle konuştukça hep dilimi ısırıyorum ve dua ediyorum kayınvadem konusunda çok şükür yaa şu ana kadar olmadı bundan sonrada olmaz herhalde siye düşünüyorum.
tanıdığın bildiğin güvendiğin bir bakıcı oldukdan sonra bence sıkıntı olmaz yaa var benim 1-2 tane resmen kendi çocukları gibi bakıyorlar özen gösteriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…