günaydın tatlım hoşgeldinnn
kızlarr bu arada cuma günü ayşemle istanbulda yeni açılan marmara foruma gittik h&m magazasına girdik bebek ürünleri şahaneydiiiiiiiiii bulundugunuz yerde h&m varsa eger mutlaka gitmelisiniz fiyatlarıda çok çok pahalı degildi ayşe bi tane erkeke bebek ayakkabısı aldı 14 tl mi neydi ama çok güsellerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnn nasılsıngünaydın kızlar
kızlarr bu arada cuma günü ayşemle istanbulda yeni açılan marmara foruma gittik h&m magazasına girdik bebek ürünleri şahaneydiiiiiiiiii bulundugunuz yerde h&m varsa eger mutlaka gitmelisiniz fiyatlarıda çok çok pahalı degildi ayşe bi tane erkeke bebek ayakkabısı aldı 14 tl mi neydi ama çok güsellerrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıslarr kocişim bana telefon aldııı cumartesi günü çok mutlu oldummçokta sevdim telefonumuuu
seni sen yapan herşey! - samsung s5620 - moda ve eğlence - cep telefonu | samsung
yelizzz güle güle kullan canım güzel telefon
canım yaa diş sıkıntısı çok kötü arkadaşlardan biliyorummm neler çekiyolardııı.hele hele seninki memeye saldırıyomuş allah yardımcın olsunnn bi kaç yerden duymuştum diş sıkıntısı için kremler varmış birazda olsa rahatlatıyomuş doktoruna sor bi istersen eger yoksa.ama maşallah egeye ya çok yakışıklı bişi oo
evet sürüyorum dentinox ama 5dk etkı edıyo..uyuşturuyor ya çok da sürmek istemiyorum..yıne de zorda kalınca suruyorum ama uzun etkı etmıyor
güle güle kullan canım özel bir günmüydü çok içinden mi gelmiş eşininkıslarr kocişim bana telefon aldııı cumartesi günü çok mutlu oldummçokta sevdim telefonumuuu
Seni Sen Yapan Herşey! - Samsung S5620 - Moda ve eğlence - cep telefonu | SAMSUNG
güle güle kullan canım özel bir günmüydü çok içinden mi gelmiş eşinin
biz yemeğimizi yedik geldik
merhaba kızlar nasılsınız
Selam kizlar nasilsiniz? haticenin durumunu merak ettim ama bisey yazmamis...
biz iyiyiz simdi kilomuzu kontrol edicez......
kendinize iyi bakin tekrar ugrarimm bye byeeeeeeeeee :79::79::79::79:
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz
hosbulduk canımmmmm telefonunu güle güle kullan tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?