Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr bu arada cuma günü ayşemle istanbulda yeni açılan marmara foruma gittik h&m magazasına girdik bebek ürünleri şahaneydiiiiiiiiii bulundugunuz yerde h&m varsa eger mutlaka gitmelisiniz fiyatlarıda çok çok pahalı degildi ayşe bi tane erkeke bebek ayakkabısı aldı 14 tl mi neydi ama çok güsellerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ama burdada yokkıı

ya Bolu dahiç bişey yok kii 25 inde Ankara gidicem oraya sakılıyorum kendimi ve alışveriş limitimi ne yapayım

evet sürüyorum dentinox ama 5dk etkı edıyo..uyuşturuyor ya çok da sürmek istemiyorum..yıne de zorda kalınca suruyorum ama uzun etkı etmıyor

güle güle kullan canım özel bir günmüydü çok içinden mi gelmiş eşinin
biz yemeğimizi yedik geldik

yok canım özel bi gün degildi benim telim biraz eskiydi konuşuyoduk alalım die kocişimde cumartesi sınava gittiginde bakmış tellere akşamda beni götürdü begendigimi aldı allah razı olsun ondan bitanem yaaa

tınker canım ege baya zorluyormuş sizi Allah kolaylık versın bu dişler mahvedıyor bebeklerı benım oglumda bugünlerde çok huysuz gecelerı uyumuyo hep mızmız sinirlerım hat safhada gece biberonla devam sütünü içmek ıstemıyor hiç hemde napıcam bılmıyorum canım baya sıkkın benımde sanırım benım oglumun dıslerıde gelıyo ondan böylke yapıyo Allah sabır versın bıze

Selam kizlar nasilsiniz? haticenin durumunu merak ettim ama bisey yazmamis...
biz iyiyiz simdi kilomuzu kontrol edicez......

kendinize iyi bakin tekrar ugrarimm bye byeeeeeeeeee :79::79::79::79:

hosbulduk canımmmmm telefonunu güle güle kullan tatlım

teşekkürler canımm saolasınn.senin fındıkta huysuzmuş bugünlerde allah yardımcınız olsun valla bi arkadaşım bize gelmişti 5 dk oturmadı ya bebeginin diş sorunu yüzünden nasıl aglıyodu huysuzdu çocukk

ya kızlar bişi sorucam size ben bazı şeyleri çok didikliyorum ve kafama takıyorum.mesela bi arkadaşım şimdi facebooka zeki alasyanın yer aldıgı hiç bi projeyi izlemeyin falan gibi bişiy yazmış.bu zeki alasyanın namaz kılmakla ilgili söyledigi sözle alakalı sanırım.ben sinir oldum buna tamam insanlar özgürce bişileri yazabilirler yada düşünebilirler ama aynı özveriyi neden başkaları içinde göstermiyolar yani neden diyemiyolarki bu onun düşüncesi.adam bi kelime söyledi diye yok onu izlemeyin bilmem ne falan diyolarki sonuçta adamın santçı kimligi önemli rolünü iyi yapıyosa hiç sorun degil ne düşündügü ne dedigi.bende şimdi bu tarz olaylar olunca takıyorum kafayı ve karşımdaki insan anlatmaya çalışıyorum çokmu deliyimki ben:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…