Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amın canım sagol

yok canım özel bi gün degildi benim telim biraz eskiydi konuşuyoduk alalım die kocişimde cumartesi sınava gittiginde bakmış tellere akşamda beni götürdü begendigimi aldı allah razı olsun ondan bitanem yaaa

hımmm anladım canım tekrar hayırlı olsun ayyy haftasonu bende sınava girdim orta halli geçti çalışmadan girilen sınav nasıl olursa öyle yanş bu sene mutlaka 4 e geçmem lazım benim yaaa
bugün aşırı uykum var hafatasonuda yat kalk yaptık sınav yüzünden hiç dinelnemedim gözümden uyku akıyorr

merhaba kızlar nasılsınız

merhaba idare ederiz işte sen nasılsın canım

idilcan , nasılsın canım iyimisin

ıyıyım bende ogluma çorba içirdim şimdi işte

kızlar akıl danışmam lazım acilen. şubatın 28inde adet oldum, 35 günde bir adet olduğum için bugün adet görmem gerek. 19 martta eşimle birlikte olduk. prezervatifle korunuyoruz. 3-4 gün sonra kahverengi kıvamlı bir akıntım oldu. hala da regl olmadım bugün itibairyle olmam lazım. iki gün önce ilişkimiz oldu tekrar. eşim prezervatiften şüphelendi ama kontrol ettik bir sorun yoktu. zaten adet olacaksam bugün yarın hamile kalma ihtimalim çok düşük olmalı. öteki ilişkide de çok dikkat ediyoruz. kondom olmasına rağmen dışarda boşalıyor eşim genelde. şuan göğüslerim filan da şiş. acaba regl olurmuym ne yapmalıyım. acil cevap verin.

bi test al yap hem için rahatlarrrr ..ama sanmıyorum ben hamile oldugunu

ooof evet ege bı donem yıne böle olmuştu ardından bı kaç haftaya dıs patladı sımdı yıne basladı..zaten alt dısler ard arda gelırmıs ya...ama tek dısı uzadı nasıl sevımlı gulerken..senın oğlanda ondan yapıyormus sımdı netten nubynın kasık bıberonunu buldum denk gelırse alıcam öle denıyecegım..cok da pahallı ya 25 30 arası...ama mecbur denıcez artık ..bencede allah yardımcımız olsun

uffff valla bılmıyorum ne olacak böyle ınsallah çabuk atlatırlar yoksa delırıcem çok mızmız yese mızmız uyusa mızmız anlamadım ben bu işi napıcagımı sasırdım vallahı sorma yanı o kasık bıberonlar ıyı mı gelıyormus olmazsa bende denerım artık napalım ınsallah çabuk çıkar dışler

kızlar hatçe msj attı iyiymiş çok şükür lekelenmeleri azalmış ama sürekli yatmak zorundaymış çok çok öpüyo hepinizi slmı var

kızlar hatçe msj attı iyiymiş çok şükür lekelenmeleri azalmış ama sürekli yatmak zorundaymış çok çok öpüyo hepinizi slmı var

bir daha konuşursan slm söyle canım aman nazar değmesin

ya bu arada ben çok takıntılı bir insan oldum sanırım yaaa şu geriden gelesş kafamı kemiriyo aklımdan çıkaramıyorum ne yemeliğim mesela yada neye dikkat etmeliyim dengelemesi için internetten okuyup duruyorum yaa bebeğini kaybedenler bile varmış Allah korusun :18::18::18: bebeğime bişey olmasın böyle şeyler düşünmek bile istemiyorum zaten aklıma bile getirmiyorum

canım hiç endişelenmeeee senin yapabilecegin bişiy yok dengeli ve düzenli beslen ki zaten besleniyosun kafanada takma böyle şeylerii lütfen

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

----------

Beklenen Regl Tarihleri:

yelizcem............................6 NİSAN
KotuKediSero....................12 NİSAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
canım hiç endişelenmeeee senin yapabilecegin bişiy yok dengeli ve düzenli beslen ki zaten besleniyosun kafanada takma böyle şeylerii lütfen

ya okuyup duruyorum dediğin gibi her ne kadar baka yüüznden düznesiz beslensemde yiyorum herşeyi vitamin karbonhidrat fln alıyorum yani sütümü mutalka akşamları içiyorum hergün olmuyo bazaen ama 2 günde bir mutlaka yumurtamı yiyorum peyniri zaten çok severim her çeşitdi bakalım 12 sinde aslı detaylı kontrolum var o zaman doktora biraz daha sorucam ekstara ne yapabiirz diye

canım üzülme doktyorun herseyı kontrol edıyordur sen içini ferah tut :)
çok önemlı bı derecede olsaydı o gerekenı yapardı meraklanma
arada böyle olur bazen çok ilerde bazen gerıde olabılır benım bebegımde çok gerıdeydı
sonrakı kontrolde tam gununde idi doktorum ne yaptın ne yedın nasıl böyle oldu dedi bende
elma ve pekmeze agırlık vermıstım söyledim iyi yapmıssın demıstı canım istersen bi dene tavsiye sadece
ama yeme içme ile pek alakalı değildir bu genelde..onun için sen üzme kendını her bebegın gelısımı
farklıdır......kafana takıp üzülme hersey yolunda gidicek buna inan canım :)

kızlar bu arada işe başladım ben bugün :) haber vereyım dedım

yaa bilmıyordum....inşallah kesılrı bı an önce neysekı de azalmış

dinlensin tabii :)

cok sukur haticenin lekelenmeleri azalmis :) cok sevindim ve rahatladim

ayse ise baslamissin gozun aydin :) umarim is arkadaslarinla anlasirsin bu kez

Son düzenleyen: Moderatör:
eşimin o konuştugu kız dio ki o benım abim inanıyım mı sizce?bugun psikologa gittim eşin seni aldatmamış buna aldatma denmez dedi...kafam dahada karıstı görüşleriniz cok önemli...

Haticemmm herşey yolunda çok şükür canım.Sadece dinlenmen gerekiyor bol bol.Sen ve bebiş iyi olun emi;bizim dualarımız sizinle!

Yelizcimm canım telefonunu iyi günlerde,sevgi dolu sözler söylerken kullan inşallah :)

Ayşemm yeni işin inşallah hayırlı uğurlu olur canım senin için.Dilerim bu sefer Allah kalbine göre insanlarla karşılaştırsın seni....

Tinkerrr canım Ege nin dişi çıkıyor sanırım;zorlu günler geçirdiniz ya da geçiriyorsunuz;Allah yardımcınız olsun canım.resminizi gördüm çook tatlısınız masallah!

İdilişkom,Fatoşum,Selizim,Suyum,Elifim,Meloj cum,Zehselcim,Aydemetcim,Sea Starcım,Yıldızcım ve adını unuttuysam affola kızlar diğer tüm canlarım umarım hepiniz iyisiniz ve hersey yolunda...Çok özledim sizleri!

Ama ben bugün izne çıktım kızlar çok şükür ki çok mutluyum
Ayrıca kızımda kocaman olmuş teyzoşları;31+6 ama 33gösteriyor usg de kilosu da 2341 olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…