teşekkürler canımm saolasınn.senin fındıkta huysuzmuş bugünlerde allah yardımcınız olsun valla bi arkadaşım bize gelmişti 5 dk oturmadı ya bebeginin diş sorunu yüzünden nasıl aglıyodu huysuzdu çocukk
yok canım özel bi gün degildi benim telim biraz eskiydi konuşuyoduk alalım die kocişimde cumartesi sınava gittiginde bakmış tellere akşamda beni götürdü begendigimi aldı allah razı olsun ondan bitanem yaaa
merhaba kızlar nasılsınız
hımmm anladım canım tekrar hayırlı olsun ayyy haftasonu bende sınava girdim orta halli geçti çalışmadan girilen sınav nasıl olursa öyle yanş bu sene mutlaka 4 e geçmem lazım benim yaaa
bugün aşırı uykum var hafatasonuda yat kalk yaptık sınav yüzünden hiç dinelnemedim gözümden uyku akıyorr
merhaba idare ederiz işte sen nasılsın canım
kızlar akıl danışmam lazım acilen. şubatın 28inde adet oldum, 35 günde bir adet olduğum için bugün adet görmem gerek. 19 martta eşimle birlikte olduk. prezervatifle korunuyoruz. 3-4 gün sonra kahverengi kıvamlı bir akıntım oldu. hala da regl olmadım bugün itibairyle olmam lazım. iki gün önce ilişkimiz oldu tekrar. eşim prezervatiften şüphelendi ama kontrol ettik bir sorun yoktu. zaten adet olacaksam bugün yarın hamile kalma ihtimalim çok düşük olmalı. öteki ilişkide de çok dikkat ediyoruz. kondom olmasına rağmen dışarda boşalıyor eşim genelde. şuan göğüslerim filan da şiş. acaba regl olurmuym ne yapmalıyım. acil cevap verin.
tınker canım ege baya zorluyormuş sizi Allah kolaylık versın bu dişler mahvedıyor bebeklerı benım oglumda bugünlerde çok huysuz gecelerı uyumuyo hep mızmız sinirlerım hat safhada gece biberonla devam sütünü içmek ıstemıyor hiç hemde napıcam bılmıyorum canım baya sıkkın benımde sanırım benım oglumun dıslerıde gelıyo ondan böylke yapıyo Allah sabır versın bıze
Selam kizlar nasilsiniz? haticenin durumunu merak ettim ama bisey yazmamis...
biz iyiyiz simdi kilomuzu kontrol edicez......
kendinize iyi bakin tekrar ugrarimm bye byeeeeeeeeee :79::79::79::79:
ooof evet ege bı donem yıne böle olmuştu ardından bı kaç haftaya dıs patladı sımdı yıne basladı..zaten alt dısler ard arda gelırmıs ya...ama tek dısı uzadı nasıl sevımlı gulerken..senın oğlanda ondan yapıyormus sımdı netten nubynın kasık bıberonunu buldum denk gelırse alıcam öle denıyecegım..cok da pahallı ya 25 30 arası...ama mecbur denıcez artık ..bencede allah yardımcımız olsun
hatıceye ne oldu da kötü bırsey mi
kızlar hatçe msj attı iyiymiş çok şükür lekelenmeleri azalmış ama sürekli yatmak zorundaymış çok çok öpüyo hepinizi slmı var
bir daha konuşursan slm söyle canım aman nazar değmesin
ya bu arada ben çok takıntılı bir insan oldum sanırım yaaa şu geriden gelesş kafamı kemiriyo aklımdan çıkaramıyorum ne yemeliğim mesela yada neye dikkat etmeliyim dengelemesi için internetten okuyup duruyorum yaa bebeğini kaybedenler bile varmış Allah korusun :18::18::18: bebeğime bişey olmasınböyle şeyler düşünmek bile istemiyorum zaten aklıma bile getirmiyorum
canım hiç endişelenmeeee senin yapabilecegin bişiy yok dengeli ve düzenli beslen ki zaten besleniyosun kafanada takma böyle şeylerii lütfen
bir daha konuşursan slm söyle canım aman nazar değmesin
ya bu arada ben çok takıntılı bir insan oldum sanırım yaaa şu geriden gelesş kafamı kemiriyo aklımdan çıkaramıyorum ne yemeliğim mesela yada neye dikkat etmeliyim dengelemesi için internetten okuyup duruyorum yaa bebeğini kaybedenler bile varmış Allah korusun :18::18::18: bebeğime bişey olmasınböyle şeyler düşünmek bile istemiyorum zaten aklıma bile getirmiyorum
kızlar hatçe msj attı iyiymiş çok şükür lekelenmeleri azalmış ama sürekli yatmak zorundaymış çok çok öpüyo hepinizi slmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?