Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
eşimin o konuştugu kız dio ki o benım abim inanıyım mı sizce?bugun psikologa gittim eşin seni aldatmamış buna aldatma denmez dedi...kafam dahada karıstı görüşleriniz cok önemli...
o zaman öledir canım senin bize sölediklerinle biz yorum yapıyoruz..sen de şüphelerini kendi gözünden anlattıgın ıcın belki sen gıbı dusunduk...bence bi deneme süreci yaşayabılırsın ama kendını de degıstırmen cok onemlı eşinde bu pozitif yönünü gördükçe değişecektir

teşekkür ederim cicimmm

günaydınlar bayanlar net berbat burda...

cok sukur haticenin lekelenmeleri azalmis :) cok sevindim ve rahatladim

ayse ise baslamissin gozun aydin :) umarim is arkadaslarinla anlasirsin bu kez

ay hadi hadi allahım naarlardan korusun..kızlar ben de bu ara fazlaca taktım nazara ablamın bebeği 1 haftada 4 kaza geldi başına en kötusude evlerındekı yuksek merdıvenden yuvarlandı annem elınden tutmasa 20 25 basamak uçuyormuş...kurşun dökturmusler bır kısının hem esınde hem bebegınde gözü var demiş....vallahı ege de son zamanlar acayıp garıp davranıyordu uykusunda sayıklamalar aglayarak uyanmalar..en son mısafırler gelmıstı maşallah cok ırı yapılı dedıler aksamına uyutamadım cocugu...ben de annem ve ablamın yogun ıstegı uzerıne facedekı vıdeosunu ve fotoların cogunu sıldım allahım nazar lardan korusun bebeklerımızı

selammmm kızlarrrr

ayşecimm yeni işin hayırlı olsun canımm allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

allah korusun canım nazarlardan felan...ablanın çocugu içinde çok geçmiş olsun. nazar duası bilen varsa okusun üstüne bi faydası olur...

İnş canım doktorum bişey dmeiyor dediğin gibi bi deneyim pekmezi sonuçda pekmezin faydası var zararı yok yani çok sağol tavsiyen için bakalım 12 sinde kontrolum var 1 hafta var çok bişey farketmez belki ama olsun ben bugünden başlayacağım yemeğe

kızlar bu arada işe başladım ben bugün :) haber vereyım dedım

yaa bilmıyordum....inşallah kesılrı bı an önce neysekı de azalmış

dinlensin tabii :)
hayırlısı olsun canım nereye başladın işe

slm canım izin başladı demek hadi hayırlısı bende herhalde zamanında çıkarım izene bankada zati zor herşey aman nazar değmesin kızına

selammmm kızlarrrr

ayşecimm yeni işin hayırlı olsun canımm allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

slmmm nasılsınsın iyimisin

çok çok sağol canımmm oyyyyyy maşallahhh iznede çıkmışsın artık sayılı günler kaldıııı fındıkta kocaman olmuş maşallah onaaaa
geçmişşş olsunnn allahım nazarlardan korusun inşallahhh en dogrusunu yapıp çogu resmi kaldırmışsınn
selammmm kızlarrrr

günaydın balımmm

Merhaba kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın . oglumu gece yataktan düşürdüm emerken uyuya kalmısım.bide yeni emeklemeye basladı.yatagın öbür tarafına kadar gitmiş. bide kalktım yerde aglıyo.. oyy cok özür diledim ama nafile.. zor sakinlesti.

bide kayın valideme gıcıkım bu ara..yeni elti geliyo ama bana yapılmıyanlar ona yapılıyo..ben evlenirken salon camımı perdesini cekmeli istemiştim .kaynanam onlar kullanıslı degil diye almamıslardı. şimdi yeni gelinin bütün canmlartı stor yaptırıyolar. ayy nasıl gıcık olduysam rüyamda bile kavga ettim.

günaydııınnn kızlaaarrrr nasılsınıızzz ???

günaydınn kızlarrrr hoşgeldinizzz ramiz dayı ölmüş yaaaaaaaaaa sadece bi bölüm izleyemedim ondada adam ölmüş

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnn
ay bugün yağmurlu burası yaaaa ooof bahar geldi derken ...
bizim burasıda parçalı bulutulu bi açıyo bi yağıyo ama bencede yaz gelsin artık sıkıldım yaaa

yeni bir baslangıc yaptım bebegım ve kendım ıcın gunaydın kızlar:)

herşeyin hayırlısı canım snein ve bebeğin için

ayyy kıyamam ben ona yaa yok dimi önemli birşeyi canım benim yaa ...
ya bu insanları anlamıyorum ben yaa sanki onlar hiç gelin olmadılar hayatlarında neden böyle şeyler yaparlar ki hep bu tarz konuşmalarad dilimi ısırıyorum ve ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.

günaydınnnnnn iyi işte sen nasılsın

günaydın canım:)

günaydın cnm. Yeni bir baslangıca baslamıssın hakkında hayırlısı.ama sakın kendinden taviz verme. Ve kendişni ezdirme. Eşine senn güçlü oldugunu bilsin.

günaydın canım

günaydınn kızlarrrr hoşgeldinizzz ramiz dayı ölmüş yaaaaaaaaaa sadece bi bölüm izleyemedim ondada adam ölmüş

günaydın yelizcim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…