o zaman öledir canım senin bize sölediklerinle biz yorum yapıyoruz..sen de şüphelerini kendi gözünden anlattıgın ıcın belki sen gıbı dusunduk...bence bi deneme süreci yaşayabılırsın ama kendını de degıstırmen cok onemlı eşinde bu pozitif yönünü gördükçe değişecektireşimin o konuştugu kız dio ki o benım abim inanıyım mı sizce?bugun psikologa gittim eşin seni aldatmamış buna aldatma denmez dedi...kafam dahada karıstı görüşleriniz cok önemli...
Haticemmm herşey yolunda çok şükür canım.Sadece dinlenmen gerekiyor bol bol.Sen ve bebiş iyi olun emi;bizim dualarımız sizinle!
Yelizcimm canım telefonunu iyi günlerde,sevgi dolu sözler söylerken kullan inşallah :)
Ayşemm yeni işin inşallah hayırlı uğurlu olur canım senin için.Dilerim bu sefer Allah kalbine göre insanlarla karşılaştırsın seni....
Tinkerrr canım Ege nin dişi çıkıyor sanırım;zorlu günler geçirdiniz ya da geçiriyorsunuz;Allah yardımcınız olsun canım.resminizi gördüm çook tatlısınız masallah!
İdilişkom,Fatoşum,Selizim,Suyum,Elifim,Meloj cum,Zehselcim,Aydemetcim,Sea Starcım,Yıldızcım ve adını unuttuysam affola kızlar diğer tüm canlarım umarım hepiniz iyisiniz ve hersey yolunda...Çok özledim sizleri!
Ama ben bugün izne çıktım kızlar çok şükür ki çok mutluyum
Ayrıca kızımda kocaman olmuş teyzoşları;31+6 ama 33gösteriyor usg de kilosu da 2341 olmuş..
cok sukur haticenin lekelenmeleri azalmis :) cok sevindim ve rahatladim
ayse ise baslamissin gozun aydin :) umarim is arkadaslarinla anlasirsin bu kez
ay hadi hadi allahım naarlardan korusun..kızlar ben de bu ara fazlaca taktım nazara ablamın bebeği 1 haftada 4 kaza geldi başına en kötusude evlerındekı yuksek merdıvenden yuvarlandı annem elınden tutmasa 20 25 basamak uçuyormuş...kurşun dökturmusler bır kısının hem esınde hem bebegınde gözü var demiş....vallahı ege de son zamanlar acayıp garıp davranıyordu uykusunda sayıklamalar aglayarak uyanmalar..en son mısafırler gelmıstı maşallah cok ırı yapılı dedıler aksamına uyutamadım cocugu...ben de annem ve ablamın yogun ıstegı uzerıne facedekı vıdeosunu ve fotoların cogunu sıldım allahım nazar lardan korusun bebeklerımızı
canım üzülme doktyorun herseyı kontrol edıyordur sen içini ferah tut :)
çok önemlı bı derecede olsaydı o gerekenı yapardı meraklanma
arada böyle olur bazen çok ilerde bazen gerıde olabılır benım bebegımde çok gerıdeydı
sonrakı kontrolde tam gununde idi doktorum ne yaptın ne yedın nasıl böyle oldu dedi bende
elma ve pekmeze agırlık vermıstım söyledim iyi yapmıssın demıstı canım istersen bi dene tavsiye sadece
ama yeme içme ile pek alakalı değildir bu genelde..onun için sen üzme kendını her bebegın gelısımı
farklıdır......kafana takıp üzülme hersey yolunda gidicek buna inan canım :)
hayırlısı olsun canım nereye başladın işekızlar bu arada işe başladım ben bugün :) haber vereyım dedım
yaa bilmıyordum....inşallah kesılrı bı an önce neysekı de azalmış
dinlensin tabii :)
Haticemmm herşey yolunda çok şükür canım.Sadece dinlenmen gerekiyor bol bol.Sen ve bebiş iyi olun emi;bizim dualarımız sizinle!
Yelizcimm canım telefonunu iyi günlerde,sevgi dolu sözler söylerken kullan inşallah :)
Ayşemm yeni işin inşallah hayırlı uğurlu olur canım senin için.Dilerim bu sefer Allah kalbine göre insanlarla karşılaştırsın seni....
Tinkerrr canım Ege nin dişi çıkıyor sanırım;zorlu günler geçirdiniz ya da geçiriyorsunuz;Allah yardımcınız olsun canım.resminizi gördüm çook tatlısınız masallah!
İdilişkom,Fatoşum,Selizim,Suyum,Elifim,Meloj cum,Zehselcim,Aydemetcim,Sea Starcım,Yıldızcım ve adını unuttuysam affola kızlar diğer tüm canlarım umarım hepiniz iyisiniz ve hersey yolunda...Çok özledim sizleri!
Ayrıca kızımda kocaman olmuş teyzoşları;31+6 ama 33gösteriyor usg de kilosu da 2341 olmuş..
selammmm kızlarrrr
ayşecimm yeni işin hayırlı olsun canımm allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
kızlar bu arada işe başladım ben bugün :) haber vereyım dedım
yaa bilmıyordum....inşallah kesılrı bı an önce neysekı de azalmış
dinlensin tabii :)
çok çok sağol canımmm oyyyyyy maşallahhh iznede çıkmışsın artık sayılı günler kaldıııı fındıkta kocaman olmuş maşallah onaaaaHaticemmm herşey yolunda çok şükür canım.Sadece dinlenmen gerekiyor bol bol.Sen ve bebiş iyi olun emi;bizim dualarımız sizinle!
geçmişşş olsunnn allahım nazarlardan korusun inşallahhh en dogrusunu yapıp çogu resmi kaldırmışsınnay hadi hadi allahım naarlardan korusun..kızlar ben de bu ara fazlaca taktım nazara ablamın bebeği 1 haftada 4 kaza geldi başına en kötusude evlerındekı yuksek merdıvenden yuvarlandı annem elınden tutmasa 20 25 basamak uçuyormuş...kurşun dökturmusler bır kısının hem esınde hem bebegınde gözü var demiş....vallahı ege de son zamanlar acayıp garıp davranıyordu uykusunda sayıklamalar aglayarak uyanmalar..en son mısafırler gelmıstı maşallah cok ırı yapılı dedıler aksamına uyutamadım cocugu...ben de annem ve ablamın yogun ıstegı uzerıne facedekı vıdeosunu ve fotoların cogunu sıldım allahım nazar lardan korusun bebeklerımızı
günaydın balımmmselammmm kızlarrrr
ayşecimm yeni işin hayırlı olsun canımm allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın..
günaydııınnn kızlaaarrrr nasılsınıızzz ???
günaydın canım:)
günaydınn kızlarrrr hoşgeldinizzz ramiz dayı ölmüş yaaaaaaaaaa sadece bi bölüm izleyemedim ondada adam ölmüş
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr
bizim burasıda parçalı bulutulu bi açıyo bi yağıyo ama bencede yaz gelsin artık sıkıldım yaaaay bugün yağmurlu burası yaaaa ooof bahar geldi derken ...
yeni bir baslangıc yaptım bebegım ve kendım ıcın gunaydın kızlar:)
Merhaba kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın . oglumu gece yataktan düşürdüm emerken uyuya kalmısım.bide yeni emeklemeye basladı.yatagın öbür tarafına kadar gitmiş. bide kalktım yerde aglıyo.. oyy cok özür diledim ama nafile.. zor sakinlesti.
bide kayın valideme gıcıkım bu ara..yeni elti geliyo ama bana yapılmıyanlar ona yapılıyo..ben evlenirken salon camımı perdesini cekmeli istemiştim .kaynanam onlar kullanıslı degil diye almamıslardı. şimdi yeni gelinin bütün canmlartı stor yaptırıyolar. ayy nasıl gıcık olduysam rüyamda bile kavga ettim.
günaydın canım:)
günaydınn kızlarrrr hoşgeldinizzz ramiz dayı ölmüş yaaaaaaaaaa sadece bi bölüm izleyemedim ondada adam ölmüş
hoşbuldukkkkk
ezeli izlemiyorum ama Allah rahmet eylesin
ya ben hiçç kaçırmadan izliyorummm ama sadece sadece bi bölüm izlemedim ondada ölmüş adma yaa neyseki net denen şey var izliorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?