Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bende iim saolasınnnn :)))))

günaydın canım. Oy şimdi aradım iyimiş oglum keyfi yerindeymiş.
öle işte seker ya ben anlatsam destan olur ben iyi niyetimden hep kaybediyorum.

amann salla canım yapmasınlar bosver ...sen kıskandıgını bellı etme bende emınım bana yapılmayanlar yenıye yapılcak gercı bız esyaları kendımız dugunu bıle kendımız yaptık ama bu kızda dugunu kaynanamlar yapcak herhalde ..ama umrumda bıle degıl kıme ayrıcalık yaparlarsa yaslandıklarında o gelını bakar artık....sallaaaaa..benı de delı ettı gıttı ıste...yataktan dusmeye gelınce gecmıs olsun buyudukce kazalar artıyo bızımkıde 6 aylık yenı oturdugu zamanlarda arka arkaya dusup kafayı vurmustu..uykudayken bende cok garıp oluyom gecen cocugu ayaklarından tutmusum meme goturuyom kafa ters amaayaklarını emzırcem uyku sersemı...ole dusme olunca 3 saat uyutmayın dıyorlar ya...basını vurmadıysa cok onemlı degıl ..ama aman dıkkat ayılmak ıcın lamba falan aç benceççç

ayygemetçimm geçmiş olsunnnn yaaa dizi izliyorum ya kafa gitti canım çok çok geçmiş olsunnnnn

kızlar hamile kaldıgımdan beri tüylerim o kadar hızlı uzuyor ki cok sinir bozucu:S sizinde mi öyle ouluyor?

zaten bitiriceklermiş bu sezon onu galiba sırayla öldürüyorlar demek ki herkesi kısmet bakalım ama üzüldüm bende şimdi yaaa kim konuşucak o şekilde şimdi ali mii???

ccanım zaten ennn iyisi bitirmeleri dizileri uzattıkçaaa b... çıkıyoooo ezelin senaristleride şimdiye kadar bi sonraki bölümü tahmin edilmeyecek senaryolar yazdılar bu konuda iyiler cidden diziyi bu sezon bitirirlersede süper olurrr

kızlar hamile kaldıgımdan beri tüylerim o kadar hızlı uzuyor ki cok sinir bozucu:S sizinde mi öyle ouluyor?

Benim öyle bir değişikliği yok sanırım hormanlarla alakalı bide ben sarıyım yaa fazla çıkmaz tüyüm şanslıyım yani

ayyy bu bade denen kız ne mal yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bence de bitmeli ne yaptı gene bade ?*

Benim öyle bir değişikliği yok sanırım hormanlarla alakalı bide ben sarıyım yaa fazla çıkmaz tüyüm şanslıyım yani

bence de bitmeli ne yaptı gene bade ?*

mal ya ezel bunu bara kapattı başınada adamlar koydu tehlikedeler ya badede onları uyuttu kaçtı gitti cengizle buluştu salakkk kız ya gıcık oluyorum onaaaaaaaa

ayyyyyyyyyyyyy kadın ne çok seviyo ramizi yaaaaaaa birlikte hiç fotografları yokmuş ramiz ezele çektirdi bi taneeee kadına dioki dayı seni ben yanlşız bıraktım kadında dioki iş var dedin gittin ben bekledim aşk var dedin gittin ben bekledim olsun yine beklerim sen içine dert etme dio

sen bayağı bi kapttırdın kendini canım neys izle yaz benim izle şansım olömaz bir daha geri kalamyım en azından konulardan

sen bayağı bi kapttırdın kendini canım neys izle yaz benim izle şansım olömaz bir daha geri kalamyım en azından konulardan

evet canım ya bu badenin salaklıkları yettiii heee onun yüzünden mal azadıda kaçırdılar temmuz hemdee bade aradı azadı buluşçaklardı azad salagıda aliden sıyrıldı kaçtı evden temmuzla cengizde aldı hemen aptallar yaaaaaaaaaaa dayıda ezelde adamlar kuş uçurtmuyolar çevrelerinde ama bu salaklar gidio buluyo illa

iyi yapmissin canim bence de sillll hepsini :) ben o yuzden facebook'a arkadaslarimi akrabalarimi eklemiyorumm bi tek siz varsiniz

gecmis olsun canim, olur oyle cocuk bu hiç dusmeden hastalanmadan buyur mu ...sikma canini. bir daha ki sefere daha cok dikkat edersin.

günaydınn kızlarrrr hoşgeldinizzz ramiz dayı ölmüş yaaaaaaaaaa sadece bi bölüm izleyemedim ondada adam ölmüş

evet oldu basimiz sagolsun

ayyy bu bade denen kız ne mal yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mal ki ne malll cengizle bulusmaya gitti onun yuzunden azati kacirdilar geri zekaliii

bu devirde var mi oyle insanlarrrrr

sen bayagi kaptirmissin kendini kusummmm

bu arada gunaydin kizlarrrrrr nasilsiniz? :)

hoşgeldinnn idilimmm biz iyiiyiz çok şükürrr seni sormalı

ya dun gicik oldum iyice gorumceme offfff
aksam yemegimizi yedikkk esimle, kizi uyuttum tammmmmmm o is olacakti kiiii kapi calindii kim o? tabiki sevgili gorumcem ve kiziii ayy sinirdennn catladimmmmmmmmmm ay kapiyi acma dedim ama evin bir yedek anahtari gorumcemde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…