günaydınnnnn
bizim burasıda parçalı bulutulu bi açıyo bi yağıyo ama bencede yaz gelsin artık sıkıldım yaaa
herşeyin hayırlısı canım snein ve bebeğin için
ayyy kıyamam ben ona yaa yok dimi önemli birşeyi canım benim yaa ...
ya bu insanları anlamıyorum ben yaa sanki onlar hiç gelin olmadılar hayatlarında neden böyle şeyler yaparlar ki hep bu tarz konuşmalarad dilimi ısırıyorum ve ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.
günaydınnnnnn iyi işte sen nasılsın
günaydınnnnn
bizim burasıda parçalı bulutulu bi açıyo bi yağıyo ama bencede yaz gelsin artık sıkıldım yaaa
herşeyin hayırlısı canım snein ve bebeğin için
ayyy kıyamam ben ona yaa yok dimi önemli birşeyi canım benim yaa ...
Ya bu insanları anlamıyorum ben yaa sanki onlar hiç gelin olmadılar hayatlarında neden böyle şeyler yaparlar ki hep bu tarz konuşmalarad dilimi ısırıyorum ve ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum.
Günaydınnnnnn iyi işte sen nasılsın
aaa kim ölmüş dün gece kendimi ütüye vermiştim tv fln izlemedim ne olmuş
Merhaba kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın . oglumu gece yataktan düşürdüm emerken uyuya kalmısım.bide yeni emeklemeye basladı.yatagın öbür tarafına kadar gitmiş. bide kalktım yerde aglıyo.. oyy cok özür diledim ama nafile.. zor sakinlesti.
bide kayın valideme gıcıkım bu ara..yeni elti geliyo ama bana yapılmıyanlar ona yapılıyo..ben evlenirken salon camımı perdesini cekmeli istemiştim .kaynanam onlar kullanıslı degil diye almamıslardı. şimdi yeni gelinin bütün canmlartı stor yaptırıyolar. ayy nasıl gıcık olduysam rüyamda bile kavga ettim.
ya ben ezel manyagıyımda ramiz dayı ölmüşşş
zaten bitiriceklermiş bu sezon onu galiba sırayla öldürüyorlar demek ki herkesi kısmet bakalım ama üzüldüm bende şimdi yaaa kim konuşucak o şekilde şimdi ali mii???
kızlar hamile kaldıgımdan beri tüylerim o kadar hızlı uzuyor ki cok sinir bozucu:S sizinde mi öyle ouluyor?
ccanım zaten ennn iyisi bitirmeleri dizileri uzattıkçaaa b... çıkıyoooo ezelin senaristleride şimdiye kadar bi sonraki bölümü tahmin edilmeyecek senaryolar yazdılar bu konuda iyiler cidden diziyi bu sezon bitirirlersede süper olurrr
ayyy bu bade denen kız ne mal yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim öyle bir değişikliği yok sanırım hormanlarla alakalı bide ben sarıyım yaa fazla çıkmaz tüyüm şanslıyım yani
bence de bitmeli ne yaptı gene bade ?*
ayyyyyyyyyyyyy kadın ne çok seviyo ramizi yaaaaaaa birlikte hiç fotografları yokmuş ramiz ezele çektirdi bi taneeee kadına dioki dayı seni ben yanlşız bıraktım kadında dioki iş var dedin gittin ben bekledim aşk var dedin gittin ben bekledim olsun yine beklerim sen içine dert etme dio
sen bayağı bi kapttırdın kendini canım neys izle yaz benim izle şansım olömaz bir daha geri kalamyım en azından konulardan
ay hadi hadi allahım naarlardan korusun..kızlar ben de bu ara fazlaca taktım nazara ablamın bebeği 1 haftada 4 kaza geldi başına en kötusude evlerındekı yuksek merdıvenden yuvarlandı annem elınden tutmasa 20 25 basamak uçuyormuş...kurşun dökturmusler bır kısının hem esınde hem bebegınde gözü var demiş....vallahı ege de son zamanlar acayıp garıp davranıyordu uykusunda sayıklamalar aglayarak uyanmalar..en son mısafırler gelmıstı maşallah cok ırı yapılı dedıler aksamına uyutamadım cocugu...ben de annem ve ablamın yogun ıstegı uzerıne facedekı vıdeosunu ve fotoların cogunu sıldım allahım nazar lardan korusun bebeklerımızı
o zaman öledir canım senin bize sölediklerinle biz yorum yapıyoruz..sen de şüphelerini kendi gözünden anlattıgın ıcın belki sen gıbı dusunduk...bence bi deneme süreci yaşayabılırsın ama kendını de degıstırmen cok onemlı eşinde bu pozitif yönünü gördükçe değişecektir
teşekkür ederim cicimmm
günaydınlar bayanlar net berbat burda...
Merhaba kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın . oglumu gece yataktan düşürdüm emerken uyuya kalmısım.bide yeni emeklemeye basladı.yatagın öbür tarafına kadar gitmiş. bide kalktım yerde aglıyo.. oyy cok özür diledim ama nafile.. zor sakinlesti.
bide kayın valideme gıcıkım bu ara..yeni elti geliyo ama bana yapılmıyanlar ona yapılıyo..ben evlenirken salon camımı perdesini cekmeli istemiştim .kaynanam onlar kullanıslı degil diye almamıslardı. şimdi yeni gelinin bütün canmlartı stor yaptırıyolar. ayy nasıl gıcık olduysam rüyamda bile kavga ettim.
günaydınn kızlarrrr hoşgeldinizzz ramiz dayı ölmüş yaaaaaaaaaa sadece bi bölüm izleyemedim ondada adam ölmüş
ayyy bu bade denen kız ne mal yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyyyyyyyyyy kadın ne çok seviyo ramizi yaaaaaaa birlikte hiç fotografları yokmuş ramiz ezele çektirdi bi taneeee kadına dioki dayı seni ben yanlşız bıraktım kadında dioki iş var dedin gittin ben bekledim aşk var dedin gittin ben bekledim olsun yine beklerim sen içine dert etme dio
evet canım ya bu badenin salaklıkları yettiii heee onun yüzünden mal azadıda kaçırdılar temmuz hemdeebade aradı azadı buluşçaklardı azad salagıda aliden sıyrıldı kaçtı evden temmuzla cengizde aldı hemen aptallar yaaaaaaaaaaa dayıda ezelde adamlar kuş uçurtmuyolar çevrelerinde ama bu salaklar gidio buluyo illa
hoşgeldinnn idilimmm biz iyiiyiz çok şükürrr seni sormalıiyi yapmissin canim bence de sillll hepsini :) ben o yuzden facebook'a arkadaslarimi akrabalarimi eklemiyorumm bi tek siz varsiniz
gecmis olsun canim, olur oyle cocuk bu hiç dusmeden hastalanmadan buyur mu ...sikma canini. bir daha ki sefere daha cok dikkat edersin.
evet oldu basimiz sagolsun
mal ki ne malll cengizle bulusmaya gitti onun yuzunden azati kacirdilar geri zekaliii
bu devirde var mi oyle insanlarrrrr
sen bayagi kaptirmissin kendini kusummmm
bu arada gunaydin kizlarrrrrr nasilsiniz? :)
hoşgeldinnn idilimmm biz iyiiyiz çok şükürrr seni sormalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?