Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayyyyyyyy çok sinir bozucuu yaaaa kısımm yedek anahtarı neden veriyonuzz yaaa ya eviniz size özel sonuçtaa ya hakkaten kapı açmayacakolursunn anahtar ondada oldugu için yapamazsın..zaten çocukla o iş planlı yapılıyo ondada nasıl oclak böyleeee

aslında orda lafı sıkıştırcan araya keşke arasaydınn da gelseydin gibisinden çok mu yakınsınızz görümceyleee yani belirt benceee o işi yapabileceğinizi yada daha başka bişi olabileceğini anlasın ki olur olmaz vakitlerde gelip durmasınn

yaaaa ben vermek istemedim ki niye veriyim sevmem oyle seyleri...esim verdi ona
bi kere annemlerden geliyoruz kapiyi bi actikki bizim evde hanimin ciftligini izliyo...ay oyle bir sinir oldum ki tamam evinde turk kanallari yoktu o zamanlar ama sonucta ozel diye bir sey var dimi? dusuncesiz yaaa

aaaaa çok ayıp ama sizi arayıp söyleyebilir zaten siz yokken evde olmasıda hoş bi durum değil ama madem tv izlemek için geldin gelmeden öncesi bi haber ver dimi ama çok düşüncesiz hakkaten..sinir olunmucak gibi değil..allah kolaylık versin canım sana

ya cok yakin yan apartmanda....kocasindan bir yil once bosandi tamam bi suru problemi var... iki cocugu vefat etti biri trafik kazasinda biri kanserden... ilk basta bisey demedim bu yaptiklarina kirilmasin, uzulmesin diye ama çok dusuncesiz....cekilir gibi degil yaa.....

ya o kadar doluyum ki anlatamammmm sana :)))) daha neler nelerrrrrrrr mesela yaptigim yemeklerden keklerden pastalardan gonderrim tabaga koyar esime verririm oda ablasina goturur....ya inanir misin evde tabak kalmadii :))) takimi tamamlicak gorumcecimmmm....vermiyo ben de isteyemiyorummm

ayyy canim kafani sisirdim dimi (((

Son düzenleyen: Moderatör:

hoşgeldin balımmmmm yaa sorma canım yaaaaaaaaaaaa şimdi i,zledim bitti allahım aglıyorum hala çokkk fena bi bölüm olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy canım görümcen ne saygısız ya benim kaynanamlardada anahtar var ama hayatta habersiz girmezler sadece bi kere biz tatile gitmiştik görümcem evden anahtarı al erkek arkadaşıyla bize gelmişler bişiy yapmadıklarına emini çocugu bende tanıyorum ama işte biz tatilden dönğnce görümcem ya yeliz bişi dicem sana bana görümcem aynı şeyi yapsa bende kızardım sende kızabilirsin ben böle böle yaptım dedi bende dedimki başına bişi gelse benden bilirler o yüzden bundan sonra tabşiki gelin ama ben evdeyken dedim dogru diosun dedi özür diledi

allahimmm ben de boyle anlayisli bir gorumce istiyorummmmmmmmmmmmmm

allahimmm ben de boyle anlayisli bir gorumce istiyorummmmmmmmmmmmmm

canım allah var şimdi çok iyidir görümcem ama her insan gibi sinir oldugum bazı huyları var tabi ama onun dışında iyiligine iyidir bi misafirim gelse gelir yardım eder falan arar sorar benden iki yaş küçük zaten.ama işte daha nerde ne konuşacagını bilmiyo hiç yeri olmayan bi yerde car car ötebiliyo falan ama görümcelik yapmıyo bizim kavgalarımızda iki arkadaş nasıl klavga eder öyledir ama allahtan küsmeyi beceremioruz çok ama ben sözü oldugu gün bana bagırdı diye biraz mesafe koydum şimdi gelin bize desekte zeytin yüzünden gelemiolarr üzülüyorum gelmiolar die ama napiyim biri gelcek diyede zeytini kapatamam hayvan zaten bütün gün yanlız

ne guzellll
niye bagirdi sana? biz gorumcemle henuz kavga etmedik yani hep icime atiyorumm esime bile bisey demiyorum...cocuklara kiziyorum ama yaramazlik yaptiklari zamanlar....gorumceme bisey demiyorum

kız olurmu dertleşiyozzzzz ayıpsın yaaa anam bu tabaklarını iste benceeee en kızdıgım şeylerden biridir...tamam zor günler geçirmiş ama bu anlayışsız olmasını gerektirmiyo

idiiiiilll nbnr kızzzzz
dertlisin yineeee anammm biz kaynanadan çekioz sen görümceden görümcede ne diye karışır anlama ztn tam dış kapının dış mandalı pozisyonundaa

kız olurmu dertleşiyozzzzz ayıpsın yaaa anam bu tabaklarını iste benceeee en kızdıgım şeylerden biridir...tamam zor günler geçirmiş ama bu anlayışsız olmasını gerektirmiyo

bi kere istedim esim bana kizdiii niye istiyorsun filan dedi, cok mu onemli bir tabak yenisini aliriz filan dedi...o yuzden ben bisey demiyorum esimle aram acilmasin diye....

idiiiiilll nbnr kızzzzz
dertlisin yineeee anammm biz kaynanadan çekioz sen görümceden görümcede ne diye karışır anlama ztn tam dış kapının dış mandalı pozisyonundaa

evet hep dertliyimmmmmm gorumcemden :))) kaynana turkiyede amaaaa gorumce masallah kaynanamdan daha cok kaynanalik yapiyo...kaynanamin agzi var dili yok :) yani uzaktan davulun sesi hos gelir tabi...bu gorumcemi cok severdim onceden cok uzulurdum durumuna ama simdiiii sinir oluyorummmmmmmmmmm
senden ne haber canim? elif kiz nasl

idiiiiilll nbnr kızzzzz

karışamasalar zaten şaşarım özellikleri bu oluyo canım bunlarınnn benimkide çok patavatsızdırrr lafı söler ama nereye gider düşünmezz iyiliğinede iyi ama bazen arada yapıyoo yapacağını ilk evlendiğim sıralar çok sinir ediyordu...ahhhh ahhhh bu muhabbetler hiç bitmezz

canımmm sen kocayı kafaya al yeter gerisi tınnnn hakkaten eşin arkanda oldumu bi laf söylemeye gerek kalmıyo eşin hallediyoo benimki bi zaman öyle yaptıdaa

yemeğimizi yedik geldik şansıma sakin bir gün fgazla yorulmuyorum internette takılıyorum hamileik sorunlar fln geriden gelemsi okuyorum işte vakit geçiriyorum
bu arad benimde kaynanamda anahtar var ama 1 kere geldi o da biz alayından dönmeden önce evi düzne sokup yemekleri dolaba koymak için asla ama asla aramadan gelmezler bile çok şaşırıyorum sizleri dinlerken yaaa

allah yardımcn olsn cnm yaauuuuuu
bnde iimm şükürrrr elifte iyi emio şimdii sütümde düzeldi bu arada eski formuna döndü şüküürr

baharcığın dün kilo kontrol varmış sanırm ne kdr olmuş cadıııı ??

ne guzellll
niye bagirdi sana? biz gorumcemle henuz kavga etmedik yani hep icime atiyorumm esime bile bisey demiyorum...cocuklara kiziyorum ama yaramazlik yaptiklari zamanlar....gorumceme bisey demiyorum

canım bunun sözü vardı işte evde misafirlere çay koyuyoruz ben çayları doldurdum şeker nerde dedim şekeri bi getişrdi kaplı küp şekerler varya onlardan kafe işi yani ben de kap arıyorum onlşarı boşaltıam normal küp şeker koycam ne arıyon dedi bende bu böyle gitmez normal küp şeker koycam bnunları boşaltıp dedim işte şimdi lazımmı falan die bi bagırdı bana içerde millet duydu tabi bende bagırma içerde seni istemeye geldiler beni degil dedim oda ben bagırıyorumki diye yine bagırdı o sırada cem geldi ne bagırıyosun diye gittim içeri işte sonra misafirler gittii kayınbabam dediki ne senin suratın düştü bi bagrıştınız falan dedi bende ceydaya sorun dedim ama kimse ceydaya bişi demedi tabi gerçi özellikle kayınpederimin neden demedigini biliyorum car car konuşuyo saygısızca babasıda ugraşmak istemiyo .ama annesi diyebilirdi yanii

ya dun gittim kapaliydi yaaaa bos yere gitmis oldum :)))) bugun de kapali haftaya gidicem artik en son 6 kilo 150 gramdi elif kaç kilo oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…