- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
ya dun gicik oldum iyice gorumceme offfff
aksam yemegimizi yedikkk esimle, kizi uyuttum tammmmmmm o is olacakti kiiii kapi calindii kim o? tabiki sevgili gorumcem ve kiziii ayy sinirdennn catladimmmmmmmmmmay kapiyi acma dedim ama evin bir yedek anahtari gorumcemde.....
ayyyyyyyy çok sinir bozucuu yaaaa kısımm yedek anahtarı neden veriyonuzz yaaa ya eviniz size özel sonuçtaa ya hakkaten kapı açmayacakolursunn anahtar ondada oldugu için yapamazsın..zaten çocukla o iş planlı yapılıyo ondada nasıl oclak böyleeee
yaaaa ben vermek istemedim ki niye veriyim sevmem oyle seyleri...esim verdi ona
bi kere annemlerden geliyoruz kapiyi bi actikki bizim evde hanimin ciftligini izliyo...ay oyle bir sinir oldum ki tamam evinde turk kanallari yoktu o zamanlar ama sonucta ozel diye bir sey var dimi? dusuncesiz yaaa
aslında orda lafı sıkıştırcan araya keşke arasaydınn da gelseydin gibisinden çok mu yakınsınızz görümceyleee yani belirt benceee o işi yapabileceğinizi yada daha başka bişi olabileceğini anlasın ki olur olmaz vakitlerde gelip durmasınn
aaaaa çok ayıp ama sizi arayıp söyleyebilir zaten siz yokken evde olmasıda hoş bi durum değil ama madem tv izlemek için geldin gelmeden öncesi bi haber ver dimi ama çok düşüncesiz hakkaten..sinir olunmucak gibi değil..allah kolaylık versin canım sana
iyi yapmissin canim bence de sillll hepsini :) ben o yuzden facebook'a arkadaslarimi akrabalarimi eklemiyorumm bi tek siz varsiniz
gecmis olsun canim, olur oyle cocuk bu hiç dusmeden hastalanmadan buyur mu ...sikma canini. bir daha ki sefere daha cok dikkat edersin.
evet oldu basimiz sagolsun
mal ki ne malll cengizle bulusmaya gitti onun yuzunden azati kacirdilar geri zekaliii
bu devirde var mi oyle insanlarrrrr
sen bayagi kaptirmissin kendini kusummmm
bu arada gunaydin kizlarrrrrr nasilsiniz? :)
hoşgeldin balımmmmm yaa sorma canım yaaaaaaaaaaaa şimdi i,zledim bitti allahım aglıyorum hala çokkk fena bi bölüm olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy canım görümcen ne saygısız ya benim kaynanamlardada anahtar var ama hayatta habersiz girmezler sadece bi kere biz tatile gitmiştik görümcem evden anahtarı al erkek arkadaşıyla bize gelmişler bişiy yapmadıklarına emini çocugu bende tanıyorum ama işte biz tatilden dönğnce görümcem ya yeliz bişi dicem sana bana görümcem aynı şeyi yapsa bende kızardım sende kızabilirsin ben böle böle yaptım dedi bende dedimki başına bişi gelse benden bilirler o yüzden bundan sonra tabşiki gelin ama ben evdeyken dedim dogru diosun dedi özür diledi
allahimmm ben de boyle anlayisli bir gorumce istiyorummmmmmmmmmmmmm
canım allah var şimdi çok iyidir görümcem ama her insan gibi sinir oldugum bazı huyları var tabi ama onun dışında iyiligine iyidir bi misafirim gelse gelir yardım eder falan arar sorar benden iki yaş küçük zaten.ama işte daha nerde ne konuşacagını bilmiyo hiç yeri olmayan bi yerde car car ötebiliyo falanama görümcelik yapmıyo bizim kavgalarımızda iki arkadaş nasıl klavga eder öyledir ama allahtan küsmeyi beceremioruz çok ama ben sözü oldugu gün bana bagırdı diye biraz mesafe koydum şimdi gelin bize desekte zeytin yüzünden gelemiolarr üzülüyorum gelmiolar die ama napiyim biri gelcek diyede zeytini kapatamam hayvan zaten bütün gün yanlız
ya o kadar doluyum ki anlatamammmm sana :)))) daha neler nelerrrrrrrr mesela yaptigim yemeklerden keklerden pastalardan gonderrim tabaga koyar esime verririm oda ablasina goturur....ya inanir misin evde tabak kalmadii :))) takimi tamamlicak gorumcecimmmm....vermiyo ben de isteyemiyorummm
ayyy canim kafani sisirdim dimi(((
kız olurmu dertleşiyozzzzz ayıpsın yaaa anam bu tabaklarını iste benceeee en kızdıgım şeylerden biridir...tamam zor günler geçirmiş ama bu anlayışsız olmasını gerektirmiyo
idiiiiilll nbnr kızzzzz
dertlisin yineeee anammm biz kaynanadan çekioz sen görümceden görümcede ne diye karışır anlama ztn tam dış kapının dış mandalı pozisyonundaa
idiiiiilll nbnr kızzzzz
dertlisin yineeee anammm biz kaynanadan çekioz sen görümceden görümcede ne diye karışır anlama ztn tam dış kapının dış mandalı pozisyonundaa
bi kere istedim esim bana kizdiii niye istiyorsun filan dedi, cok mu onemli bir tabak yenisini aliriz filan dedi...o yuzden ben bisey demiyorum esimle aram acilmasin diye....
evet hep dertliyimmmmmm gorumcemden :))) kaynana turkiyede amaaaa gorumce masallah kaynanamdan daha cok kaynanalik yapiyo...kaynanamin agzi var dili yok :) yani uzaktan davulun sesi hos gelir tabi...bu gorumcemi cok severdim onceden cok uzulurdum durumuna ama simdiiii sinir oluyorummmmmmmmmmm
senden ne haber canim? elif kiz nasl
bi kere istedim esim bana kizdiii niye istiyorsun filan dedi, cok mu onemli bir tabak yenisini aliriz filan dedi...o yuzden ben bisey demiyorum esimle aram acilmasin diye....
evet hep dertliyimmmmmm gorumcemden :))) kaynana turkiyede amaaaa gorumce masallah kaynanamdan daha cok kaynanalik yapiyo...kaynanamin agzi var dili yok :) yani uzaktan davulun sesi hos gelir tabi...bu gorumcemi cok severdim onceden cok uzulurdum durumuna ama simdiiii sinir oluyorummmmmmmmmmm
senden ne haber canim? elif kiz nasl
ne guzellll
niye bagirdi sana? biz gorumcemle henuz kavga etmedik yani hep icime atiyorumm esime bile bisey demiyorum...cocuklara kiziyorum ama yaramazlik yaptiklari zamanlar....gorumceme bisey demiyorum
allah yardımcn olsn cnm yaauuuuuu
bnde iimm şükürrrr elifte iyi emio şimdii sütümde düzeldi bu arada eski formuna döndü şüküürr
baharcığın dün kilo kontrol varmış sanırm ne kdr olmuş cadıııı ??
canım bunun sözü vardı işte evde misafirlere çay koyuyoruz ben çayları doldurdum şeker nerde dedim şekeri bi getişrdi kaplı küp şekerler varya onlardan kafe işi yani ben de kap arıyorum onlşarı boşaltıam normal küp şeker koycam ne arıyon dedi bende bu böyle gitmez normal küp şeker koycam bnunları boşaltıp dedim işte şimdi lazımmı falan die bi bagırdı bana içerde millet duydu tabi bende bagırma içerde seni istemeye geldiler beni degil dedim oda ben bagırıyorumki diye yine bagırdı o sırada cem geldi ne bagırıyosun diyegittim içeri işte sonra misafirler gittii kayınbabam dediki ne senin suratın düştü bi bagrıştınız falan dedi bende ceydaya sorun dedim ama kimse ceydaya bişi demedi tabi gerçi özellikle kayınpederimin neden demedigini biliyorum car car konuşuyo saygısızca babasıda ugraşmak istemiyo .ama annesi diyebilirdi yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?