maşalllaahhh baharaaaya dun gittim kapaliydi yaaaa bos yere gitmis oldum :)))) bugun de kapali haftaya gidicem artik en son 6 kilo 150 gramdi elif kaç kilo oldu
konuşsanıza aaaaaaaaa:84::84::84:
kbşuoz işte ama kucağmda elif olduuu içinn çok yazamıyormmm
konuşmaya çalışıyorumkonuşsanıza aaaaaaaaa:84::84::84:
canım bunun sözü vardı işte evde misafirlere çay koyuyoruz ben çayları doldurdum şeker nerde dedim şekeri bi getişrdi kaplı küp şekerler varya onlardan kafe işi yani ben de kap arıyorum onlşarı boşaltıam normal küp şeker koycam ne arıyon dedi bende bu böyle gitmez normal küp şeker koycam bnunları boşaltıp dedim işte şimdi lazımmı falan die bi bagırdı bana içerde millet duydu tabi bende bagırma içerde seni istemeye geldiler beni degil dedim oda ben bagırıyorumki diye yine bagırdı o sırada cem geldi ne bagırıyosun diyegittim içeri işte sonra misafirler gittii kayınbabam dediki ne senin suratın düştü bi bagrıştınız falan dedi bende ceydaya sorun dedim ama kimse ceydaya bişi demedi tabi gerçi özellikle kayınpederimin neden demedigini biliyorum car car konuşuyo saygısızca babasıda ugraşmak istemiyo .ama annesi diyebilirdi yanii
yeliiiiiiiiiizzz c.tesii hava güzel olursa takılalım mı yaa ablamla sende müsait olursanız sıkıldımmm
olurrr kuzummm valla süperrrr olurrr ama hava oldukça güsel olursaa eger açık havada olalım deniz kenarı falan olabilerrrr hele bi o gün gelsinde bakalım önemli bi durum olmassa varım diyorumm
olurrr kuzummm valla süperrrr olurrr ama hava oldukça güsel olursaa eger açık havada olalım deniz kenarı falan olabilerrrr hele bi o gün gelsinde bakalım önemli bi durum olmassa varım diyorumm
yelizz cahilliğine ver kızım boşverrr hem zaten istemeye gelmişler heycandan naptıgını bilmiyordur yaptıgı doğru bişe değil ama sen olgun davran boşver
kuzum bu olay olalı baya oldu zatennnnunuttum bilem ama dedigim gibi artık eskisi gibi sık sık gitmiyorum çünkü kim nederse desin dünyanın en ama en iyi insanları bile olsa fazla gidip gelirsen daha çabuk yüz göz oluyosun ve fazla muhabbet tez ayrılık geitriyo o yüzden sık gidip gelmioruz bizde ama hafta 1 veya iki gün ugramaya çalışıyoruz.normalde ben orda agzının payını verirdim ama acaip olgun davrandım şaştım kaldım kendimeee
gezinnnn anacım gezin ne güzel toplaşıptaaa kızz ayşenin yeni işi nasıl acaba maşallah çabuk buldu işi kısmetli kız:)
gezmeye çalışıozz bakalmm :))
ablam yeni işi evine yakın c.tei öğlene kdr şimdilik dışardan görünenler iyi ama bide çalışınca nasıl olcak bakam inş. memnun kalır
elma yiyordum bahara da uzattim, gormeliydinizzzz suratiii elleriyle elmayi tutmaya calisiyoo meme sandi emmeye basladi hahaha
elma yiyordum bahara da uzattim, gormeliydinizzzz suratiii elleriyle elmayi tutmaya calisiyoo meme sandi emmeye basladi hahaha
aynen canımm yani karşındaki dünyanın en mükemmel insanı bile olsa çok muhabbet ayrılıgı tez getirir o yüzdende en iyisi biraz mesafeee yanihakkkaten busöz çok doğruuu çok muhabbet tez ayrılık getirir....
inşallah canımgezmeye çalışıozz bakalmm :))
ablam yeni işi evine yakın c.tei öğlene kdr şimdilik dışardan görünenler iyi ama bide çalışınca nasıl olcak bakam inş. memnun kalır
heheh bende dün portakal verdimmm iki dilim emdi bitirdiiisabahta kakasından posası çıktı portakalın ehehehehe
heheh bende dün portakal verdimmm iki dilim emdi bitirdiiisabahta kakasından posası çıktı portakalın ehehehehe
kız deli posasınıdamı verdin çocuga allam ya bogazına falan kaçacak allah korusun dövecem seni heeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?