Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya dun gittim kapaliydi yaaaa bos yere gitmis oldum :)))) bugun de kapali haftaya gidicem artik en son 6 kilo 150 gramdi elif kaç kilo oldu

maşalllaahhh baharaaa

elifte geçn kontrolde 6 kg idi 11 inde kontrolümüz bklım kaç olduuu

yeliiiiiiiiiizzz c.tesii hava güzel olursa takılalım mı yaa ablamla sende müsait olursanız sıkıldımmm

Son düzenleme:

yelizz cahilliğine ver kızım boşverrr hem zaten istemeye gelmişler heycandan naptıgını bilmiyordur yaptıgı doğru bişe değil ama sen olgun davran boşver

yeliiiiiiiiiizzz c.tesii hava güzel olursa takılalım mı yaa ablamla sende müsait olursanız sıkıldımmm

olurrr kuzummm valla süperrrr olurrr ama hava oldukça güsel olursaa eger açık havada olalım deniz kenarı falan olabilerrrr hele bi o gün gelsinde bakalım önemli bi durum olmassa varım diyorumm

olurrr kuzummm valla süperrrr olurrr ama hava oldukça güsel olursaa eger açık havada olalım deniz kenarı falan olabilerrrr hele bi o gün gelsinde bakalım önemli bi durum olmassa varım diyorumm

tmmm o gün gelsin inş... bakalımmm

gezinnnn anacım gezin ne güzel toplaşıptaaa kızz ayşenin yeni işi nasıl acaba maşallah çabuk buldu işi kısmetli kız:)

yelizz cahilliğine ver kızım boşverrr hem zaten istemeye gelmişler heycandan naptıgını bilmiyordur yaptıgı doğru bişe değil ama sen olgun davran boşver

kuzum bu olay olalı baya oldu zatennnn unuttum bilem ama dedigim gibi artık eskisi gibi sık sık gitmiyorum çünkü kim nederse desin dünyanın en ama en iyi insanları bile olsa fazla gidip gelirsen daha çabuk yüz göz oluyosun ve fazla muhabbet tez ayrılık geitriyo o yüzden sık gidip gelmioruz bizde ama hafta 1 veya iki gün ugramaya çalışıyoruz.normalde ben orda agzının payını verirdim ama acaip olgun davrandım şaştım kaldım kendimeee

elma yiyordum bahara da uzattim, gormeliydinizzzz suratiii elleriyle elmayi tutmaya calisiyoo meme sandi emmeye basladi hahaha

hakkkaten busöz çok doğruuu çok muhabbet tez ayrılık getirir....

gezinnnn anacım gezin ne güzel toplaşıptaaa kızz ayşenin yeni işi nasıl acaba maşallah çabuk buldu işi kısmetli kız:)

gezmeye çalışıozz bakalmm :))

ablam yeni işi evine yakın c.tei öğlene kdr şimdilik dışardan görünenler iyi ama bide çalışınca nasıl olcak bakam inş. memnun kalır

elma yiyordum bahara da uzattim, gormeliydinizzzz suratiii elleriyle elmayi tutmaya calisiyoo meme sandi emmeye basladi hahaha

heheh bende dün portakal verdimmm iki dilim emdi bitirdiii sabahta kakasından posası çıktı portakalın ehehehehe

hakkkaten busöz çok doğruuu çok muhabbet tez ayrılık getirir....
aynen canımm yani karşındaki dünyanın en mükemmel insanı bile olsa çok muhabbet ayrılıgı tez getirir o yüzdende en iyisi biraz mesafeee yani
gezmeye çalışıozz bakalmm :))

ablam yeni işi evine yakın c.tei öğlene kdr şimdilik dışardan görünenler iyi ama bide çalışınca nasıl olcak bakam inş. memnun kalır
inşallah canım

selam kızlarr...
izindeyim ben.memlekette..dün bebişi gördükk...çok şükür herşey yolunda..500 gr olmuşş...
ama pek tatmin olmadım ben yaa..bi türlü bebeğimi tam göremedimm..ya sadece kafası bacaklarıı..ayrıntılıya gönderir inşallah söyliycemm....
dün çok saçma bişey yüzünden kayınvalidem alınganlık gösterdi..ve ben anladımki..buraya taşınınca işimiz varr...ben annemlere geldim..şimdi eşim akşam beraber yemek yiyelim dönersin yine dedii...bugün eşimin doğumgünü..ben yarın şeker yüklemesinden sonra bişeyler yaparız dedim ama...dün beraber yiyelim deyince kaynanam ...eşimde alınmasın gel dönersin yine diyoo..kızlarr...
Allah nasip ederse tam benim atanma dönemimde oda emekli olacak..sanırımm bana rahat olmıycakk...

kız deli posasınıdamı verdin çocuga allam ya bogazına falan kaçacak allah korusun dövecem seni heeeeeee

kızzz kenarını soydum ama zar seklinde kalanlar oldu verdim emdi emdiii çok sevdiii bişicik olmazzz yuttuu gitttiiiii ham bapptıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…