canım bugun adet gunum..benım yılbasında baslamıstı bas donmem...1 haftada surmustu sımdı kalmadı allahtan ama bence erken dııl eger hamılesen cunku her hamılelık farklı olurmus ya...yıne de gecmıs olsun sana...umarım hamılesındır...:):CüvCüv:
kızlarr merakta bırakmak istemedim sizi.. bugün adet oldum ben. yani 29.günde
olsun üzülmedim çünkü bu ay eşime havuç suyu kendimede bal çörek otu tarçın karışımını
yaparak son olarak denicem ve sonraki ay tüp bebeğe karar verdik şimdiden çok heyecanlıyım
bi yandan da korkuyorum. allah yardım etsin cümlemize
kızlar ben bu akşam bi arkadaşıma gittim çocuk olma muhabbetinden konuşuyoduk annesi ve kayınvalideside vardı bana bi öneride bulundular belki koca karı işi diyebilirsiniz ama denemekten zarar çıkıcanı zannetmiyorum eskiden gebe kalamayan kadının beline adetinin son günü kanallar kapanmadan bardak vururlarmış o arkadaşım öyle yapmış önce bardak vurdurdum sonra abdestlendim ve o gece ilişkiye girdik diyo sonrada gece yatarken ayaklarını altına sıcak su torbası koyup uyumuş ve o ay hamile kalmış benim halamda geçen aylarda bana öyle demişti bi kaç gün üst üste gel senin beline bardak vuralım diye ben pek umursamamıştım ama bu akşamda teyzelerden duyunca aklıma yattı eğer bu ay hamiş değilsem adetimin son günü gidip vurdurucam belime bardak sizinlede paylaşmak istedim bunu çevrenizde bardak vuran biri varsa denemeye değer bence
kızlarr merakta bırakmak istemedim sizi.. bugün adet oldum ben. yani 29.günde
olsun üzülmedim çünkü bu ay eşime havuç suyu kendimede bal çörek otu tarçın karışımını
yaparak son olarak denicem ve sonraki ay tüp bebeğe karar verdik şimdiden çok heyecanlıyım
bi yandan da korkuyorum. allah yardım etsin cümlemize
Arkadaslar sizdede amma cok psikolajik agrilar mevcut yahuu!!!Cok dusundugunuzden oluyor bunlarda..!Regl oluncada uzuluyosunuz ondan sonra,bence bukadar kafaniza takmayin sakin olun akisina birakin...:
smart bende öpüldüm bende öpüldüm zemuszemus
bende seni kokulu kokulu öpüyorum sekerbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?