kızzz kenarını soydum ama zar seklinde kalanlar oldu verdim emdi emdiii çok sevdiii bişicik olmazzz yuttuu gitttiiiii ham bapptıııı
ben yapacam seni hammmm görcen gününükısım sütünde iyi millet bas bas bagırıyo anne sütünden başka bişi vermeyin diyeeee bi alışacak portakala çocuk sonra sütünü nasıl yapacan portakallı portakallı becerebilirsen üretime geçersinnn
ben yapacam seni hammmm görcen gününükısım sütünde iyi millet bas bas bagırıyo anne sütünden başka bişi vermeyin diyeeee bi alışacak portakala çocuk sonra sütünü nasıl yapacan portakallı portakallı becerebilirsen üretime geçersinnn
selam kızlarr...
izindeyim ben.memlekette..dün bebişi gördükk...çok şükür herşey yolunda..500 gr olmuşş...
ama pek tatmin olmadım ben yaa..bi türlü bebeğimi tam göremedimm..ya sadece kafası bacaklarıı..ayrıntılıya gönderir inşallah söyliycemm....
dün çok saçma bişey yüzünden kayınvalidem alınganlık gösterdi..ve ben anladımki..buraya taşınınca işimiz varr...ben annemlere geldim..şimdi eşim akşam beraber yemek yiyelim dönersin yine dedii...bugün eşimin doğumgünü..ben yarın şeker yüklemesinden sonra bişeyler yaparız dedim ama...dün beraber yiyelim deyince kaynanam ...eşimde alınmasın gel dönersin yine diyoo..kızlarr...
Allah nasip ederse tam benim atanma dönemimde oda emekli olacak..sanırımm bana rahat olmıycakk...
slm kıslar
yelizcim müjdeli haberini bekliyoruz
mgüner hamileymişin hayırlı olsun canım
haticecim lekelenmen olmuş neyseki iyiymişin dikkat et dinlen kafana bişey takma benim bi arkadaşın kanaması oldu maşallah turp gibi
mervecim izne çıkmışın çok sevindim darısı bana inşallah sabahları uyanırken zorlanmaya başladım.
ayşecim yeni işin hayırlı uğurlu olsun
hemşom canım sende şu görümcenden uzak dur azcik baharın yeter sana boşver
ve diğer unutmuş olabileceklerim nasılsınız
benim işler çok yoğun giremiyorumakşamlarıda saat 10 a kadar okula gidiyorum çok yoruluyorum bugün adet olacak gibi kasıklarım ve belim ağrıyor
olur heralde hamilelikte bu gibi durumlar
slm kıslar
haticecim lekelenmen olmuş neyseki iyiymişin dikkat et dinlen kafana bişey takma benim bi arkadaşın kanaması oldu maşallah turp gibi
mervecim izne çıkmışın çok sevindim darısı bana inşallah sabahları uyanırken zorlanmaya başladım.
benim işler çok yoğun giremiyorumakşamlarıda saat 10 a kadar okula gidiyorum çok yoruluyorum bugün adet olacak gibi kasıklarım ve belim ağrıyor
kızım memeleriniz ne güne duruyooo allam yaaaakızım tattırmakla bişi olmazzz yavaş yavaşş alışsın böle şelereee karın doyurucu olmıcak şekilde verilebilir yaneee
hoşgeldinn balımm olur tatlımm daha dur ne bel agrıları yaşıcannn ama göbekkk görmek istiyorumm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84:slm kıslar
bak bak yangın ve körük heeeeeeeeemeloj bosver iyi yapiyosunn cocuk herseyin tadina baksin :)
kızım memeleriniz ne güne duruyooo allam yaaaa
hoşgeldinn balımm olur tatlımm daha dur ne bel agrıları yaşıcannn ama göbekkk görmek istiyorumm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84:
bak bak yangın ve körük heeeeeeeeesen sus süper yetenekkk
canm benim bu kaynanalar hep birlikte olalım beraber yiyip içelim ya nebilimberaber vakit geçirelim derdine düşüyorlar belki yaşlanınca bizde öyle olucaz ama bi rahat bırakın ya gençler isteidkleri gibi yapsın inşallah canm düşündüğün gibi olmaz yani rahatsızlık vermez...
kızlar ben geliyorum birazdann öptüms izi
kiz ben uzak duruyorum da yan apartmanda nasil uzak durabilirim kii :)))) kendi geliyo yapisiyo bizeee suluk gibi nere gitsek o da pesimizdeee kocaman kadin
kendine dikkat et canim...
Elif hosgeldin bacimmmm sen de dertlisin bakiyorum da :)))
hoş buldukhoşgeldinnnnnnn canımm
bende gobek gostermek isdiyom artık ama fotoğraf makinamızı eşim götürmüş 10 gün sora gelecek o zamn atarım fotomukızım memeleriniz ne güne duruyooo allam yaaaa
hoşgeldinn balımm olur tatlımm daha dur ne bel agrıları yaşıcannn ama göbekkk görmek istiyorumm artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84::84::84:
bak bak yangın ve körük heeeeeeeeesen sus süper yetenekkk
mucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkızlar ben geliyorum birazdann öptüms izi
kuzummmmmmmmmmmm
memeden yoğurt mayalııcazzz
sende haklısın
hoş bulduk
bende gobek gostermek isdiyom artık ama fotoğraf makinamızı eşim götürmüş 10 gün sora gelecek o zamn atarım fotomu
sen ne zamn test yapacan söle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?