Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selammmmmm biz geldikk ama cok kalamıcaz haber verelim dedik teyzoşlarımıza..
cuma günden beri lekenmelerim devam ediyodu az az hatta azalmıştı ama bu sabah ne göreyim kanama aklım başımdan cıktı..elim ayağım titredi dedim kaybediyoruz bitti artık herşey.eşimi aradım hemen dr. gittik neyseki kesemiz normal ve pıt pıtlarıda gördük..hem cok mutlu olduk hemde tedirgin..:18:
dr,umuz ağrın olmadığı sürece kanama artmadığı sürece korkma dedi hatta kalp atışlarını görmek bile tehlikenin daha az olduğunu gösteriyo dedi.:97:.kanamada zaten kesenin uzağındaymış korkulucak bişey yok sürekli istirahat et dedi..
yarın çanakkaleye dr. gidicektik ama vazgectik böyle bir durumda yola gitmenin anlamı yok..
ne olur teyzoşlar bize cok dua edinn fasulyem annesini bırakmasın..
bu arada merve ne yaptı hamilemi..
sizleri kocamann kocamannn öptümmm en kısa sürede iyileşip aranıza dönemek umuduyla görüşürüzzz..:79:

Son düzenleme:
dualarımız senle canım

oooo iyi eğlencelr size canım geçen akşam eşimde içti ben içmeyin eşilik etmeyince ona pek canı istemiyordu izin verdim bende arkadaşları ile içtiler arkadaşının evinde oynamayı pek özleidm ama yaa yakınlarda düğün flnda yok ki oynasam

aman geçmiş olsun yok gitmeyin canım hiç bire hiç bişeyde yapma yemek fln hazırlassın ailen eşin sen yat dinlen sadece aklımız sende dualarımızda

CASNIMM DUALARIMIZ SENİNLE VE BEBEGİNLEEEE ALLAHIM SİZİ KORUSUNNN

canımm benim korkmaa annesine sıkıca tutunmuş bol bol yat dinlen hiçbirşey yapma allahım sağlıkla ilerler inşallah dualarım seninle olacak canımm

benide sormuşsun bu teleşın içinde çok teşk ederim bugun adet günüm sancım var ama daha kırmızılar yok inşallah ta olmaz allah a emanet ol canım

haticecim progestan falan kullanıyorsundur umarım, zaten tüp bebekte veriliyomuş kesin...çok faydasını göreceksin inan, çok güçlü bi ilaç... hiçbişe olmayacak bebeğine, sabret annesi bende 3,5 ay yattım biliyosun, nasıl geçiyor zaman inanamazsın. az kaldı güzel günler geliyor...

sizleri kocamann kocamannn öptümmm en kısa sürede iyileşip aranıza dönemek umuduyla görüşürüzzz..:79:

canım benim dualarımız seninle ve bebişinle..
kendine çok iyi bak bol bol dinlen..Allah'a emanet olun..
bu arada pıtpıtları da duymuşsunuz çook sevindimm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız:

----------

Beklenen Regl Tarihleri:

yelizcem............................6 NİSAN
KotuKediSero....................12 NİSAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--
madeofhonor
// berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ
yemyeshill--idilcan--prensesss016//superisiyim--karaguuul-gokcegokce//clemantine//TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
----------

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Gamzelikiz--Mguner

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
prensesss016 04.01.2011 (Enes bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)
karaguul 31.01.2011 (Miray bebek dünyaya gözlerini açtı)
clemantine 01.02.2011 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
TopukluAyakkabi 22.02.2011 (Tuna,Öykü,Naz bebek dünyaya gözlerini açtı)

slm kızlar öülenden sonra hiç fırsatım olmadı ama sizde yokmuşsunuz zaten yoruldum ya bide gıcık oıldum hamile olduğumu bilenler çocuk nerde bu hiç kilo almamış gibi yorumları ile beni sinir ediyorlar kafalarında hamile kişinin şişko olması bi mantığı var yaaa ben 51 kilo hamile kaldım şuanda 53 kiloyum sonuçda ilk hamilelyim ayrıca 1.73 boyum var sinirler yaaa

canım çok ama çook dikkat et ....uzan bol bolgecmıs olsun

günaydın kızlar dün akşam yokmuş kimsecikler
üzüm pekmezimi aldım yemeğe başladım bakalım umarım bebeğim için iyi olur dün akşamda yedi bu sabahda yedim

günaydın kızlar ...ben dun okuldayken bakıcımız aradı ateslendı ege dıye...vallahı 4 ü nasıl ettım bılemıyorum bır gıttım ki yanıyo cocuk hemen acıle goturdukfıtıl koyup dr a yolladılar dr grıbal enfeksıyon dediya bıktım dedım dr bu 3. bu yıl..siz yine ıyı 3 daha ne vakalar var ben bu yılkı gıbı bır yıl gormedım dıyor...kaynanam acayıp oksuruyordu geldıgınde tabi şapur şupur öptü çocugu hep cahıl ınsana anlatamazsın da anlamıyor zaten solesende...ama esım çok sınırlendı...annesıne ...oğluna hıc kıyamıyor ama nerde ıs ısten gectı zamanında adam gıbı mudahele edecektı..hep ben konusuyorum gercı oda soluyor ama dınleyen yok...ama seneye cocugumu hıc uzmeyecegım dıyor...ooof kızlar nasıl oksuruyor gorsenız iştah ta yok...öle işte....

ooyyyy kuzummmm çok geçmiş olsun yaaa

günaydınn kızlarrrrrrr

günaydınnnnn kızlarrr saat kaç olmuş ama topik bomboşşş

günaydın canım keyifler yerinde galiba
günaydın canım ehh işte her nekadar şu aptal müdürüm beni sinir etsede iyiyim

yeliz senin günün bugünmüş hadi hayırlısı..çalıştınız mı bu ay??

ayyy kıyamam egişe yaaaaaa sinir oluyorum böyle cahil insanlara yaaa el kadar çocuk öpme işte bide hastaymış her yerde söylüyolar bide ufak çocukları öpmeyin hasta olmasanız bile mikrop kaparlar diee
evet canım adet günüm ama hiç çalışmadık yani yok bişi eminimm zaten hafiften başladı agrılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…