Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Canım sağol :) ben de seni öpüyorum;Allah tez vakitte şifanı versin inşallah...

Bu arada hatunsultancım sen sayfalara daldın varlığımıızz hiissetmedin bile opuyorumnanaktan Seni de kocaman öpüyorum.

canım ya hay allah nereye gittiniz hemen, ben okuyup gelene kadar siz gitmişsiniz bir baktım aşağıda benden başka kimse kalmamış ya.
İki gündür doğru düzgün konuşamadık hiç birinizle, bir okuyayım dedim ama kimse kalmamış
Ya moralim bozuktu benim gerçi hala öyleyim de bilmiyorum, adet oldum bugün 4. günüm ama benim kasıklarımdaki ince ince sızılar geçmiyor hala ve tam rahim bölgesinde bir ağrı geliyor arada ama böyle ne bileyim gaz sancısına da benziyor gibi ama sürekli gaz mı olurmuş hiç. Ay kızlar bilmiyorum işte bende saplantı olmaya başladı herhal bu kist mevzuu.
Adetim bitsin genel bir kontrole gitmek istiyorum ben yine de. Gerçi 6 ay bekliycem diyordum çünkü 30 yaşından sonra korunmasız 6 ay sonunda bakıyorlarmış e benim yaş 35 artık, daha iki ayım var ama ben tedirginim bu kist yüzünden adetim de böyle hem kırmızı ama hem de sanki akıntı şeklinde gibi, şimdi diyeceksiniz e zaten adet ama öyle değil işte farklı görüyorum anlıyorum. Böyle yapış yapış tarzda (ay çok iğrencim ya) kusura bakmayın ama anlatmaya çalışıyorum ne yapayım. Yani böyle ovulasyon akıntısının kırmızısını düşünün öyle bir şey ki bende normal değil.
Şimdi bana da birileri çıkıp kendini dinliyorsun birşey arıyorsun der belki önceki sayfada olmuş onu da okudum ve Beren'cim sana hak veriyorum bu konuda. Kuzucuğumun dedikleri belki doğru olabilir ama tarzı çok yanlış olmuş. Hepimizin hassaslık derecesi malum bu aralar. Biz de biliyoruz aslında ama beyne hükmedilmiyor işte ağzın başka beynin başka kalbin başka söylüyor ne yapalım, neyse madem kimse yok hepinizi çok seviyorum ben kızlar şimdi burda yapayalnız kalınca anladım varlığınızın önemini
İyi geceler herkese....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sizde bana bakiiinnn,terbiyesizligin alemi yok...Ben kesinnikle kimseyi kucumseyici,veya alayci bir tavirla soylemedim tamammi fikirlerimi soyledim bunlari herkezde biliyor sadece ben degil....Her ay goruluyor burda, hamilelik belirtileri gibi anlatilip regl olan arkadaslar cook onun icin soyledim takmayin kafaniza, sakin olun akisina birakin kendinizi dedim. neden bukadar yanlis anliyorsunuz ben bunu anlamadim...!Neyse ortami asla germek digil amacim..selametle..

Allah herkezin gonlune gore versin!!!

Son düzenleme:

beni de ekleyin 13 ocak

dünyanın en tatlı anneleri ve anne adaylarııı hepinize kocamann günaydın ......
Folik Asit aldım dün eczaneden günde 1 defa dedi ama sormayı unutmuşum aç mı tok karnına mı diye ?? bilen varsa yardımcı olurmu bebeğim sanırım 5. haftalık daha ilk doktor ziyaretine gidemedim ...
(((FOLBİOL)))

selam kızlar, geçen ay kırmızı kartı görünce küsüp saha dışına çıkmıştım:kedi: Bu arada boş durmadım doktora gittim.Dr tam kan ve hormon tahlili istedi.Sonuç: fsh 11.86, yaş 33 doğal olarak yaşıma göe fazla ama doktor "üzülme kadınlarda hormonlar stres,sevinç ,üzüntü vb durumlarda artma gösterir" sen bebek olayını unut kendiliğinden olur dedi .Bende koşa koşa gelip sizlerle paylaşmak istedim.Bu arada doktor ilaç vermedi bende internetten araştırdığım kadarıyla hayıt tohumunun fsh yı düşürdüğünü öğrendim.Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
Bu arada beni 1 şubat olarak eklerseniz sevinirim.

günaydın arkadaşım...folik asit aç veya tok farketmiyor..senin kullandığın yerli marka..ben onu kullanmıstım..bana dr.um ac tok farketmez demişti..ama baskalarından aldığım tavsiye ile markayı değiştirdim..bu ithal bi marka.folik plusc with calsiyum yazıyo üstünde...bunu ise günde 3 kere alıyosun ben canım ne zaman isterse alıyorum...ama tavsiyem folik asit benim midemi biraz bozuyo o nedenle gece yatarken alıyorum...

bu arada ben de hep tenha zamanları mı seçiyorum ne.kaç gündür kendi kendime konuşup çıkıyorum... :)

Canımcım!Öncelikle hala kaygıların sürüyorsa doktora gitmek en doğal hakkın.Ben de yerinde olsam her an 'acaba' diye düşünmektense tıpış tıpış doktorun yolunu tutardım.Anlattıklarında esasında bir anormallik yok sonuçta geçen ay ki durumundan sonra vücut kendini temizlemeye çalışıyor bile olabilir.O kadar komplike bir yapı ki bazı şeyleri anlamamamız çok normal diye düşünüyorum.

Beren ve kuzucum arasındaki probleme gelince;ben iki tarafta da kötü bir niyet olmadığına eminim.Karşılıklı kon uşulduğunda düzelecektir.

Kocaman öptüm.

kızlar selamlar :) hafta sonunu nasıl geçiyor?

çiçeğim nasılsın düzeldin mi?

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

selaam naber kızlar benım kırmızılar henüz yok belirtide yok .. dün belim bi agrıdı esımle oturuyoduk onada caktırmadım ama hareket ettıkce sancıdı heralde gelcek adetim.. ama bılemıyom hıc agrımazdı neyse hayırlısı olsun 1-2güne test yapcam yıne gelmezse

slm
nasılsınız... bugün pazar ve yarın iş var şimdiden strese girdim
bu aralar çok yoğun çalışıyoruz çok sıkıldım bu dudurumdan ve bölümüm değişiyor
çocuk düşündüğümüde söyleyemiyorum
sanırım hamileyim dediğim anda iş yeri beni çıkarabilir 4 ay iznimi bekleyemeyecekler poffffffffff

Canım Allah bebeini hayırlısıyla kucağına aldığın ünü görmeyi de nasip etsin inşallah.Doktoru da ihmal etme bir an önce git bence.

Berracım hoşgeldin yeniden aramıza ama bir daha kırmızı kartı yeyince küsüp gitmek yok!Oyuna yeniden girmek için sıranın gelmesini bekleyeceksin :) Biliyorum zor ama biz her anında herkesin olduğu gibi senin de yanında olaağız :)

sen sımdı gunun bu kadar gecmısken hıcmı test yapmadınnnnn

beni de ekleyin 13 ocak

Regline iki üç gün kalanları aslında eklemiyoruz artık;sürecin başından beri bizimle olan kişilerle yola devam etmek daha samimice oluyor.Ama yine de aramıza katılman için seni listeye ekledim;yalnız başta anlaşalım sadece adın listede oalcak ve kendin olmayacaksan ,arkadaşlar kızıyor ve isimler siliniyor bilgin olsun...Sonra nedne adım silinmiş deme! :umursamaz:

Güzel paylaşımlarda bulunman dileğiyle... opuyorumnanaktan

merhaba geçen günde yazmıştım..6.ayımız geçen ay ovülasyon testine rağmen sonuç alamadık.bu ayda keçiboynuzu kürü ve incir uyguluyoruz..aklıma takılan tam benim yumurtlama döneminde başladık faydası olurmu?birde benide uğurlu listenize eklerseniz sevinirim.26 ocak

Canım 3 gün oldu senin geçeli evet salı günü bir testi tekrrala sen rel tarihini doğru bilyorsan normal şartlarda salıya kadar idrarda çıkması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…