İdil senin durumun nasıl kaç gün gecikti
canim benim gecip gecmedigini bilmiyorum en son 20 martta ilk defa bir kaç damla kanamam oldu yani adet miydi bilmiyorum, kaç gundur kasiklarim agriyor dunden beri de midem bulaniyo ve as eriyorum :)))
ihtimal vermiyorum ama esim belki hamilesin diyo, ben de aksam test al bakalim dedim oyle iste aksami bekliyorum
senin kaç gun gecikti
bu arada 3.5 ay once dogum yaptim
senin baya erkenmişş. adetimden bugüne 37 gün oldu benim. 40 a kadar bekleyeyim diyorum. gerçi hiç bir belirtide hissetmiyorum
bence sen hiç beklemeden bir test yappppppppppppppp
ikinciyi istiyor musun?
Ya olması için özel bir çabam yok açıkçası
ama olursada seve seve
mutlu olurum:79:
selam selam selammmmm ben geldimm...
yattım yattım sıkıldım dedim bakim kıscelerim ne yapıyor....
ne var ne yok varmı değişik haberler gecmişe bakamıyorum...:82:
bana gelince ben iyiyim yatıyorum sürekli hafif hafif lekenmeler devam ediyor onun haricinde bulantılar başladı sabahları cıkartıyorum artıkın...:18:
özledim valla sizi yatmak hiç bana göre değil ama ne yapalım mecbur dayanıyorum bebişim için...
bana gelince ben iyiyim yatıyorum sürekli hafif hafif lekenmeler devam ediyor onun haricinde bulantılar başladı sabahları cıkartıyorum artıkın...:18:
özledim valla sizi yatmak hiç bana göre değil ama ne yapalım mecbur dayanıyorum bebişim için...
valla ben 3.5 ay once dogum yaptigim için, ikinciyi su an dusunmuyorum ama olursa hayirlisiiiii :)
niye test yapmiyorsun?
hatceeeeeeeeee canim nasilsin? yok dimi kotu bir durum ne zaman topige gelsem hep korkuyorum kotu bir haber okuycam diye
Erken gibi geliyor. Daha yeni hastalanmaya basladığım için vücut değişiklik gösteriyo olabilir. Bilmemki işte kararsız kaldığım için yazdım buraya zaten
Yattım yattım sıkıldım dedim bakim kıscelerim ne yapıyor....
Ne var ne yok varmı değişik haberler gecmişe bakamıyorum...:82:
Bana gelince ben iyiyim yatıyorum sürekli hafif hafif lekenmeler devam ediyor onun haricinde bulantılar başladı sabahları cıkartıyorum artıkın...:18:
evet canım kahve leke ama ilk zamanki gibi cok değil ara ara geliyor zaten....ohhhh cok sukur lekelenme dedigin kahverengi mi? ben hamileyken olmustu cunku, kan kirmizisi olmadigi surece korkmayin demisti doktorum...
canim bizi bosver senn bebisini dusun cok cok dinlennn is filan yapma yemek memek bosverrrrr temizligi de salla gitsin evi bk gotursun tamam mi canimmmm bol bollll yattt
balımm hoşgeldinizzzzzzzzzz ayyyyyyy maşallaaaahhh nerdeyse 6. hafta bitmiş maşallah ona maşallahhh canım lekelenmeleri hiç dert etme canım hayırlısıyla geçer hepsiiiiii aman aman minik amip artık annesini kusturuyomuymuş mm kadar boyuylaaa
bence hiç bekleme supheleniyorsan yapiver bir test nolacak sankii
hatcemmm hoşgeldinnnCanımmmm kızlarında dediği gibi kırmızı olmadıktan sonra korkma inşallah sağlıkı bi şekilde ilerler canım benim Ohhh bulantılar çıkarmalarda başlamışşşşş Dikkat et kendine canm
hoşbuldum hayatımm.....
Inşallah canım tek duam sağlıklı ilerlemesi....
Bulantılar sabahları oluyor sonrasında rahatım cok şükür..
Ee sen ne yaptın test işi ne oldu valla merak ettim seni..:26:
amöan aman kocişide yaparmış herşeyleriiiievet canım kahve leke ama ilk zamanki gibi cok değil ara ara geliyor zaten....
kan şeklindede geldide cok şükür bir gün sürdü sonra gecti.:18:.ama dr. onunda önemli olmadığını ağrım olmadığı sürece sorun olmaz dedi...şu iki haftayıda atlatsak sonrası daha iyi olucak diyor dr. bakalım inşallah o günlerde gecicek....
valla idilim aynen evim dediğin gibi bok götürüyo allahtan köyde oturduğum için gelen gidende olmuyo...sağolsun eşim yemekleri yapıyor bulaşıkları yıkıyor o konuda rahatım..:98:
haa birde canım neler cekiyor nelerr hamuş işi istedimm koçişim bir güzel merdeneyle actı ve yaptı valla bendende güzel yaptı hakkını yemiyim adamın..bu arada taze yaprak sarma cekiyo annemden istedim korgolamış yarın birde sarma yapar ohhh..
hoşbulduk kuşummm...evet cok şükür 6 haftamızıda bitiriyoruz inşallah 8. haftayıda bitirirsek allahın izni ile bişeycik olmucak..
valla dediğin gibi canım lekenmeleri hiç dert etmiyorum yeterki kanama olmasında...:18:
sorma o kadar kücücük şeyin nasılda kalbi atıyo allahım mucizesi resmen..
ama babişko göremediği için kuduruyo.askeri hastaneye gidiyoruz ee hastanelerde içeri alınmadığı için erkek mahrum kalıyo ama inşallah toparlanınca en kısa zamanda çanakkalede görür...:82:
hatceeeeeeeeee canim nasilsin? yok dimi kotu bir durum ne zaman topige gelsem hep korkuyorum kotu bir haber okuycam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?