kızlaaaarrr doktordan geliyorumm herşey yolunda çok şükürrr
haftaya bugün Allah nasip ederse doğuma giriyorum
tabi kuzum daha önce davranmazsa çooook heyecanlıyımm çoookkk
allah korusun idilimmmm....allahım göstermesin sizlere kötü haber vermeyi hep iyi haberlerle geleyim inşallah....
salı günü tekrardan kontrolümüz var inş. o güne kadar ve sonrasında bir sorun yaşamayız..:18:
bu arada sürekli ultrasona girmek zararlımı...:44:
cünki dr. benim gibi sorunlu gebeliklerde her hafta kontrol olması gerek dedide..:97:
[sıze="2"]kızlaaaarrr doktordan geliyorumm herşey yolunda çok şükürrr
Haftaya bugün allah nasip ederse doğuma giriyorum
Tabi kuzum daha önce davranmazsa çooook heyecanlıyımm çoookkk[/sıze]
kızlaaaarrr doktordan geliyorumm herşey yolunda çok şükürrr
canım allah bir çırpıda dogumlar nasip etsin hadi bakalım hayırlısıyla al kucagına ceren hanımı bizimle de tanıştır ama fotograf koyup timammıkızlaaaarrr doktordan geliyorumm herşey yolunda çok şükürrr
anammmmmmmmmmmmmmm bi bebiş daha gelio hayırlısıylaaaa gel bakalım ceren hanımmmmmmmmm
ohh ohh ne güzel canım bi sorun olmadıgına sevindim sağlıklı bi şekilde kucağına aldınmı taamam ayyyyy süper bişi yaaaa az kaldıı azzAllah kolay doğum nasip etsin canmm
su anammmmmm ben de cok heycanlandimmm haftaya dogum mu var simdiiiii
ay inanamıyorum ben yaaaaa... sen doğurmadan ben inanamıcam su!!!!
çok sağol canımm inşallah sağlıkla kavuşurum kuzuma
aminn canım sağolasın..Allah sizlere de nasip etsin İNŞALLAAHH
evet kuşum inşallaahh
pembecim ben de inanamıyorum valla şaka gibi
daha dün hamileyim diye yazdıydım şimdi kuzuma kavuşucam inşallah
merveeecimmmmm yarin bi test daha yapppp
belkide gec döllenmedir hayatım bekle bakalım hayırlısı olsun inş..canm benimki muallakta daha...Sabah yaptım çıkmadı bişey ya geç gelicek yada geç belli olacak hayırlısı bakalım
sağol pembemm teşekkür ederim...bulantıların başlaması progestanın salgılandığı anlamına geliyorrrrr...bebişin sapsağlam merak etme şekerim çok sewindimmmm... daha çok bulansın, sabhaları kus emi!!!
ohh ohh maşallahhh cokk az kaldıı..kızlaaaarrr doktordan geliyorumm herşey yolunda çok şükürrr
amöan aman kocişide yaparmış herşeyleriiiitabiki mucize canım bu çektiklerinizden sonra hiç endişelenme sag salim gelicek kuzun inşallahhhh bidahaki kontrol ne zaman canım
belkide gec döllenmedir hayatım bekle bakalım hayırlısı olsun inş..
sağol pembemm teşekkür ederim...
inşallah vet daha cok bulansın ben razıyım...
bu arad sen ne zamana kadar kullanmıştım progestanı vajinadan..
ohh ohh maşallahhh cokk az kaldıı..hadi hayırlısıylsa zamanında sağlıklı gelsin kuzun canım..
sağolsun cok destek oldu koçişim cok yoruluyo ama ne yapalım sırf bizim iyiliğimizin için..
inşallahh canım bende inanıyorum herşey cok gzel olucak..
kontrol salı günü hayatım bakalım 1 haftada ne kadar değişecek..
canım allah bir çırpıda dogumlar nasip etsin hadi bakalım hayırlısıyla al kucagına ceren hanımı bizimle de tanıştır ama fotograf koyup timammı
darısı bizlere olsun inşallah... fatoştan haber yok nerelerde bu kız, doğurmamıştır umarım....
tamam canımmm inşallah kırmızılar gelmezse sabah kalkınca ilk işim o olucak
ohh ohh maşallahhh cokk az kaldıı..hadi hayırlısıylsa zamanında sağlıklı gelsin kuzun canım..
ne bilim canım benim bir arkadaş öyle dedide sürekli girmek zararlı diye bende endişelendim..valla insanın alma imkanı olsa eve alıp koyacak ultrason...canım hiç bi sorun yoktur sen temiz tut içiniiiiii hem ultrasona girmek bence zararlı degildir doktorunda çok dogru demiş her hafta gir ultrasona doktorunada güven çünkü allah korusun ama en ufak bi kalp atışı yavaşlamasında bile bi igne ialç falan bişiler yapıyolar bebegi kaybetmekten kurtarıyolar o yüzden bencede girmelisin zaten her hafta
biliyorum canımmm allah ondan razı olsun..dedim ailelere söyliyelim gelsin birisi baksın..canim ne olacakki her hafta kontrol etsin doktorun! en iyisini yapiyo
ohhh ne guzel valla ben kocacimaaa bi kere bile yemek yaptiramadimmmm :) kiymetini bil valla haticemmm
darısı bizlere olsun inşallah... fatoştan haber yok nerelerde bu kız, doğurmamıştır umarım....
anladım canımm biraz rahatsızlık vermiş olsada koyarken mecburen koyuyorum..zamanına zaten dikkat ediyrum..inşallah canım bende inanıyorum sonu cokkk güzel oluca..10. haftaya kadar canım. kanamam bitmişti gerek yok dedi dr. zaten en fazla verdikleri12. haftaya kadar. düzenli kullan tek tavsiyem antibiyotik gibi zamanına bak! çok iyi gelicek sen yorgun oluyosun azcık halsizlik ve uykusuzluk yapmıştı bende ama olsun, sonu çok güzel olacakkkk
sağol canım benim aminn inşallahdarısı sizlere olsunn..
senin de lekelenmelerin varmış ama doktor kontrolündesin nasılsa hiiç endişelenme..
bu kez Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacak ve yavruna sağlıcakla kavuşacaksın..
sen bol bol dinlen kendini yorma..Allah'a emanet
neyse hepinizde en kocamanından tek tek öpüldünüz..biz kacalım zati babişkoyada yakalandık kızıyo pc oturmama..
iyi bakın görüşürüzzzzzzz başşş başşş..:79::79:
anladım canımm biraz rahatsızlık vermiş olsada koyarken mecburen koyuyorum..zamanına zaten dikkat ediyrum..inşallah canım bende inanıyorum sonu cokkk güzel oluca..
aminnn balım inşallah rabbim bizlerede yaşatsın sağlıklı bir şekilde..
yok canım hiç endişenlenmiyorum ne kadar lekenmem olsada gecicek bunlar deyip dinleniyorumm..
sağol hayatım sende allaha emanet ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?