Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlaaaarrr doktordan geliyorumm herşey yolunda çok şükürrr
haftaya bugün Allah nasip ederse doğuma giriyorum
tabi kuzum daha önce davranmazsa çooook heyecanlıyımm çoookkk
canımmmmmm çok ama çok az kalmışşşş şimdiden gözün aydın..demek bir bebiş daha geliyorrr topiğimize hoşgelsin sefalar getirsin minik kuzumuz
canım iyi olmanıza okadar çok sevindimkiii inşallah sağlıklı bir şekilde doğacak bebişin....çok dikkat et kendinee Allaha emanet ol...
idilcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ikinciyimi bekliyosuuuuunnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bilmiyorum canim esim yolda simdi test alicakkk umarim degilimdir ama hamileysemm napalim hayirlisi :)
sen nasilsin kizzzzzzz bulantilar falan gecmiyo dimi

canımmmmmm çok ama çok az kalmışşşş şimdiden gözün aydın..demek bir bebiş daha geliyorrr topiğimize hoşgelsin sefalar getirsin minik kuzumuz

çok sağol canım inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma
darısı sizlere inşallahh

günaydın arkadaşlar bi kaç gündür giremiyorum ..kötü ve zor zamanlar geçiriyorum..ege çok hastalandı inanırmısınız atesını indiremedim ıkı gun boyunca...en son acıle kaldırdık gece yarısı ıgneyle dusurduler..bebegım çok kötü olmuş ..nasıl öksürüyor anlatamam..bu yıl bütün bebekler aynıymış ..heryerde virüs diyor dr..umuz...antıbıyotık verdı..sonra gıttıgımız dr hakkında pek ıyı seyler duymadık dun apar topar yenı bır dr a goturduk bu arada davul gıbı ses gelıyo ciğerlerinden oksurunce iştah da yok...gitmişken rutin tsh ımızı ölçtürelim dedik..gecen ay t3 t4 normalken tsh hafıf yuksektı dr..ilaç olmaz ama takip başlanır dedi..bir ay daha bekleyelim dedi..dun gıttıgımızdede aynıydı durum t3 t4 normalken tsh en ust sınır 5 ken egenınkı 7 ydi...dr hıpotıroıdılı bır cocuga benzemıyor ama önlem ıcın samsunda cocuk endokrinolojı uzmanı var ona goturun dedı onumuzdekı hafta egeyı samsuna goturucez bakalım ne dıyecek dr ama cok endıselıyım ya geç kaldıysak ..eskı dr bızı yonlendırmedı devlettekı adam yonlendırdı bızı..çok endişeliyim günlerim berbat geçiyor...sizler nasılsınız...

geçm,ş olsun canım yaa...troid sorunu sende vardı di mi? yoksa nesıl geldi aklınıza ki?
doğar doğmaz kontrollerini aksatmasaydınız keşke ama yapacak bişey yok. geç sayılmaz korkma sen. biran önce gidinde, tedavi başlanacaksa hemen başlansın canım. ateşi düştü mü peki ege'nin? en korktuğum şey o...

çok geçmiş olsun canım yaa kııyamam ben yaa şimdi iştahda yok kiloda verir canım benim yaa aman ihmal etmeyin canım yaa gidin doktorada inş önemli bir şikayeti çıkmaz ateşi ne durumda ?

günaydın canım bu arada

tinker çok geçmiş olsun canım Rabbim bi an önce şifa versin kuzucuguna inşallah...

kızlar sizler nasılsınız

idil test yaptınmı cnm..

bu arada herkese hayırlı cumalar....

canım çok çok geçmiş olsunnnn işallah biran önce atlatır ve saglıgına kavuşur egecik.ateşi ne durumda düşürmüşler hastanede ama inşallah tekrar çıkmammıştır.tsh sorunuylada ilgili endişelenme canım geç kalmamışsınızdır bi sorun görürlerse zaten hemen tedaviye başlarlar . nazarlardan korusun egeyiş rabbim

aksatmadık ki canım dr yalnış yönlendırdı bızı ben dogdugundan bu yana testlerını yaptırıyorum ılk 3 ay hep normaldi..3. aydan sonra 6. ayda yıne yaparız dedi angut herif biz de 6. ayı bekledik..6 aydada hafıf yuksek cıktı ..bu sefer ilaçlık bır durum yok sadece takip edilmesi gerekir dedi..7 .ayda yıne yaptırık ..yıne aynı bende en ıyısı uzmanına gıdeyımdedım..öle yani..kendımı suçlamak ıstıyorum ama ben bana denılenı yaptım ...nefret edıyorum dr lardan..

ateşimiz düştü şükür ki..ama boğazlar ağrıyorki öksürünce çok ağlıyor..ooof canım sıkıldı yine

günaydın şekerimmmmm

tinker çok geçmiş olsun canım Rabbim bi an önce şifa versin kuzucuguna inşallah...

kızlar sizler nasılsınız

idil test yaptınmı cnm..

tinker
günaydın ve hayırlı cumalar kızlarrrr

bi tane uzman bulacaksın, önce sen güveneceksin. yoksa çok zor bu iş biliyorsun...yoksa ordaki burdaki doktorlarla olmaz canım bu iş. heleki şu aile hekimleriyle falan asla olmaz...pratisyen hepsi zaten!
sakin ol, bi araştırma yap önce bakalım kimleri bulacaksın, özeline gidin bide bence...soru sorma şansın olsun rahat gidin gelin..

ateşimiz düştü şükür ki..ama boğazlar ağrıyorki öksürünce çok ağlıyor..ooof canım sıkıldı yine

aman çok şükür canım ateşi düşmüş.öksürükte zamanla geçer canım annesin sonuçta için acıyodur tabiki ama yinede kendini çok üzmemeye çalış.

günaydın şekerimmmmm

günaydın şehzademiz nasıllarr iyiler mi??

kızlar sizler nasılsınız

idil test yaptınmı cnm..

hayırlı cumalar bildiğim kadarı ile yapmadı test herhalde dün konuları kaçırmadığımsan

günaydım canım hayırlı cumalar

ben çok iyiyim kızlar yaa dün 18.30 çıktım yürüdüm kuaföre gittim kendime pantalon aldım biraz büyüyor atık iç çamaşırcıya gittim bi beden büyük aldım süperdi yani sonra babaannemlere gittik (eşimin)yemeğimizi yedik oturduk sohbet eve geldimsaat daha 21.00 Allahım mucize dedim ütülerimi yaptım bi sürü iş yaptım çok iyiyim yani bugünde böyle oolur aslında hep böyle olur ama yöneticlere anlatmak zor düşünün 4 kişi 9 da çıkıyoruz 2 kişi 18.30 da

şehzade devirmiş totoyu uyuyor sanırımmmmm... tık yok vallaaa... ama güzel yiyor yaniiii :)))))iştahımız nasıl açık anlatamam...kendimden korkar oldum

tinker canm çok geçmişolsun yaaa Allah acil şifalar versin bebeğine..

selammmmmmm kızlarr nasılsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…