Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar dün meleğimin kesesini gördük kalp atışlarını duyduk çok mutlu oldum

günaydınn canımm hpşgeldinizzzzzzzzzzz aman maşallahhh kuzu yaaaaa daha neler neler göstericek canım ne mutluluklar yaşatacak size allahın izniyle

günaydınnn şekelerr hayırlı cumalarrr....

tinker canım cok gecmiş olsunnn allahım bol şifalar versin..evet dr. dediği doğru heryerde salgın var..yeğenimde aynıydı ateşi düştü ama öksürük hala devam ediyo yavrum ciğeri cıkacak sanki öksürürken..aman dikkat edin...
bu arada benimde tsh normal ama t4-t3 yüksek cıkıyo gebelikte..
hatta dr,umuza ilk hamile kaldığımda söyledim oda ilk aylarda normal önemli olan 2. aydan sonrası dedi bakalım ilerleyen günlerde yapar heralde...

muger hamilesin heralde canım tebrik ederimmm hatta aramızda 1 gün var...
allahım sağlıklı kucaklamayı nasip sana ve hepimize.....

bu arada herkeşler nasıl..

günaydın tatlımm hoşgeldin ben yorgun uykusuz canı sıkılan bi tipim bugün

günaydın tatlımm hoşgeldin ben yorgun uykusuz canı sıkılan bi tipim bugün

ne oldu hayatım hayrola kimler senin canını sıktı...
bir ara bir yerde okudum komşularınla atışmışsın ondanmı bu sıkıntıların sebebi...

bu arada idilll nerde merak ettim yaptımı acaba test..

yok tatlım yokkk ondan diil ööle bi sıkıntılıyım bugüğn canım sıkılıyo yani uykusuzumda falan amannnn bıktım şu işten çalışmaktan biri bana meslegin ne diyince ev hanımı demek istiyorum artıkın idili bende merak ettim canım ama yok piyasada sen nasılsın bakalım fındıgımız nasılll

:86:kızlar günaydınlaaaarrr:86:

nasılsınız????

hatice iyi olduğuna okdr çok seviniyorumki Allahım nazarlardan korusun bebeğini

tinkerin oğlumu hastalandı yineeAllah acil şifalar versin...

kızlar ablamın çocuğunun ilk doğum gününü kutlayacağız buakşam ona çok güzel bir künye aldım içinde pembe filler var fil uğur getirir diye aldım..hemde iki yiğenimin birden kutlayacağız doğum günleri 1 gün araylaşimdide gelin bohçası yapıyorum bi size bakim dedim.bugün yine kaynanamın misafiri var gündüz oraya koş ordan ablama koşş yine çok yorulacağım

günaydın canım ben kendi adıma yorgun halsiz uykusuz ve birsürü olumsuz özelligimle burdayım yine :)))) senin şu şansında hamiş kalınca dinlenirim acık diyodunm yine aynı neyse hayırlısıyla kucagına aldıgında anca sen nasılsın fındık nasıl

anladım canımm bazen çalışmak insanı sıkıyor ama çalışmayıncada evde sıkılıyor insan...
en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtul inş..
bende iyiyim hayatım bir sorunumuz yok cok şükür sadece hafif hafif bulanıyorum...ama ilaçımı içtimmi içmedimmi onu hatırlayamaıyorum..:44:

günaydın canım hoşgeldinn....
sağol balım bizde cok mutlu oluyoruz sağlıklı olduğunu görünce bebeğimizin inş. herşey cok güzel gidicek böyle..

maşallah sana dedin hamile kalınca rahatlıcam ama bence sen hamile kalınca daha yoğunlaştın canım...
şu kaynananda kendi ilgilenemiyomuda seni cağırıyo allah allahhh ya zati hamilesin...
neyse dikkat et kendine..accuk naz yap şu insanlara yaa belki o zaman rahat bırakırlar....

canim cok cok gecmis olsun....uzulme diyemem annesin tabi ki uzulursun. Acil sifalar diliyorum Egemize
cabucak iyilesir insallah....

bu arada gunaydin kizlar nasilsiniz bakem?

Son düzenleyen: Moderatör:
bende iyiyim canım yorgunum valla evet dahada bi yoğunlaştım ne dinlenmeside ne bişeyy ben bu sülalede olduğum sürece dinlenememsen neden böylesin bugün adet oldunda ondanmıı gerginsin?

hoşbulduk hayatımmm valla doğru diyorsunuz kızlar ben hamile kalınca dahada bi yoğun geçirmeye başladım günleri..bi yandan anama koştırıyorum bir yandan kaynanama kimse bensiz bişey yapamıo valla biranönce bebeğimi doğurup oturmak istiyorum evimde inş..
sizinde iyi olmanıza sevindim canımmm bebişi ii besle bak annesiii.topiğimizin en miniği o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…