- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
tamam canım hadi çık dinlen sen öpüyorum seni..kızlarr ben cıkıyorum yeter bana bu kadar muhabbet...hepinizi cok öptümmmmmm..
evet kizlar dun aksam test yaptim negatifffffffff
GÜLE GÜLE CANLARIMMMMkızlarr ben cıkıyorum yeter bana bu kadar muhabbet...hepinizi cok öptümmmmmm..
YOK CANIM ADETTEN DEGİL YA BÜTÜN HAFTANIN YORGUNLUGU BUGÜN ÇIKIYO İŞTE YARINDA ÇALIŞINCA İNSAN ZATEN HİÇ DİNLENEMİOObende iyiyim canım yorgunum valla evet dahada bi yoğunlaştım ne dinlenmeside ne bişeyy ben bu sülalede olduğum sürece dinlenememsen neden böylesin bugün adet oldunda ondanmıı gerginsin?
hoşbulduk hayatımmm valla doğru diyorsunuz kızlar ben hamile kalınca dahada bi yoğun geçirmeye başladım günleri..bi yandan anama koştırıyorum bir yandan kaynanama kimse bensiz bişey yapamıo valla biranönce bebeğimi doğurup oturmak istiyorum evimde inş..
sizinde iyi olmanıza sevindim canımmm bebişi ii besle bak annesiii.topiğimizin en miniği o
tamam canım hadi çık dinlen sen öpüyorum seni..
valla sevindim canım aman dikkat et daha bahar çok küçük...
iyi hadi gözün aydın şekerimm...hem neden tirip yapıyon kız..
merveeee sen yaptın kuzu..
kızlar benim 30.günüm bugun sizce erken mi davranıyorum test yapmak için yoksa olsa çıkarmıydı şimdiyee bu arada normalde ben 27.adet olurdum son 3 Ayım böylee
valla bilemiyorum ki canim belki geç dollenme filan olmustur? sen sey yapsanaaa kan testiii? 3 gun geçmiss baksana....
arkadaşlar birşey soracağım
benim adetim gecikti
doktora gittim dün
ultrasonda kese görünmedi
temiz birşey yok dedi
kan testi yaptırdı
bugün 3 te sonuç çıkacak
kese görünmeme ihtimali var mı
hamile olabilir miyim??
canımm kese hemen görünmeyebilir amakan testinde çıkar kaç gün geçti adetin=?
canm bugunlük geçti artık önümüzdeki haftaiçi yaptırcam kan testini bakalım hayırlısı ya hamililemik yoksa bide başka şeyler olursa diye korkmaya başladım idrarda çıkmayınca aklıma hertürlüsü geliyo nasip bakalım yaa
4 gün geçti
idrar testinde çıkmıyor
yaptım negatfi
bakalım 3 te çıkacak sonuç merakla bekliyorummm:18::18::18::18::18:
CANM DEMİN Bİ SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM GELDİM BURDA YPAMIYORLARMIŞ HAST. GİTMEM GEREKLİ ONADA VAKİT GEÇTİ ARTIK OYÜZDEN P.TESİYE KALDIbence de hemen bir kan testi yaptir bugun yaptirma sansin yok mu?
İNŞALLAH CANIM ÇIKAR YAA İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BENİMDE 3 GÜN GEÇTİ İDRARDA ÇIKMIYO KAN TESTİ İÇİNDE BUGUN GEÇTİ ARTIK P.TESİYE FELAN YAPTIRIRIM ARTIK
CANM DEMİN Bİ SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM GELDİM BURDA YPAMIYORLARMIŞ HAST. GİTMEM GEREKLİ ONADA VAKİT GEÇTİ ARTIK OYÜZDEN P.TESİYE KALDI
KIZZZ GİTTİĞİNDE BAŞINDA ÇÖP KIRNASIL OLDUDA ÇAĞIRDI ACABA:d:d:d:
kızlar ben herzamanki gibi uçar geç kaldım daha kuaföre gidicem...
görüşmek üzere hoşçakalın
kızlar benim 30.günüm bugun sizce erken mi davranıyorum test yapmak için yoksa olsa çıkarmıydı şimdiyee bu arada normalde ben 27.adet olurdum son 3 Ayım böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?