Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr ben cıkıyorum yeter bana bu kadar muhabbet...hepinizi cok öptümmmmmm..
GÜLE GÜLE CANLARIMMMM
YOK CANIM ADETTEN DEGİL YA BÜTÜN HAFTANIN YORGUNLUGU BUGÜN ÇIKIYO İŞTE YARINDA ÇALIŞINCA İNSAN ZATEN HİÇ DİNLENEMİOO
evet kizlar dun aksam test yaptim negatifffffffff

kızlar benim 30.günüm bugun sizce erken mi davranıyorum test yapmak için yoksa olsa çıkarmıydı şimdiyee bu arada normalde ben 27.adet olurdum son 3 Ayım böylee

iyi hadi gözün aydın şekerimm...hem neden tirip yapıyon kız..

merveeee sen yaptın kuzu..

ayy ne tribiii kizzzz kizlar hakkaten dun gece dusunuyordum daaaa
dogumda sanciyi verdiklerinde bile feyste sizinle yazisiyordukk....o sancilari cekerken size yaziyordum yaaa allahim yarabbim sizi cok seviyorum yaaaa

arkadaşlar birşey soracağım
benim adetim gecikti
doktora gittim dün
ultrasonda kese görünmedi
temiz birşey yok dedi
kan testi yaptırdı
bugün 3 te sonuç çıkacak
kese görünmeme ihtimali var mı
hamile olabilir miyim??

valla bilemiyorum ki canim belki geç dollenme filan olmustur? sen sey yapsanaaa kan testiii? 3 gun geçmiss baksana....

canm bugunlük geçti artık önümüzdeki haftaiçi yaptırcam kan testini bakalım hayırlısı ya hamililemik yoksa bide başka şeyler olursa diye korkmaya başladım idrarda çıkmayınca aklıma hertürlüsü geliyo nasip bakalım yaa

canımm kese hemen görünmeyebilir amakan testinde çıkar kaç gün geçti adetin=?

bence de hemen bir kan testi yaptir bugun yaptirma sansin yok mu?

SOK SOK SOKKKKKK
gorumcem geldi ve beni kahvaltiya cagiriyooooo inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilk defa esim olmadan bana gel kahvalti yapalim dediii

4 gün geçti
idrar testinde çıkmıyor
yaptım negatfi
bakalım 3 te çıkacak sonuç merakla bekliyorummm:18::18::18::18::18:

İNŞALLAH CANIM ÇIKAR YAA İNŞALLAH HAMİLESİNDİR BENİMDE 3 GÜN GEÇTİ İDRARDA ÇIKMIYO KAN TESTİ İÇİNDE BUGUN GEÇTİ ARTIK P.TESİYE FELAN YAPTIRIRIM ARTIK

bence de hemen bir kan testi yaptir bugun yaptirma sansin yok mu?
CANM DEMİN Bİ SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM GELDİM BURDA YPAMIYORLARMIŞ HAST. GİTMEM GEREKLİ ONADA VAKİT GEÇTİ ARTIK OYÜZDEN P.TESİYE KALDI

KIZZZ GİTTİĞİNDE BAŞINDA ÇÖP KIRNASIL OLDUDA ÇAĞIRDI ACABA:d:d:d:

neyse geç olsun guç olmasin ama o zamana kadar idrar testlerini yenile bence

bugun hanimin ciftligi var ya belki izlemeye gelcekkkk oncedennn planini yapiyo

kızlar ben herzamanki gibi uçar geç kaldım daha kuaföre gidicem...

görüşmek üzere hoşçakalın

günaydın canlar
nasılsınız ıyımısınız bakem
tınker canım cok gecmıs olsun ege rahatsızlanmıs ALLAH sıfa versın tez zamanda ınsallah yakısıklı egeme yaa

idil canım negatıf olmasına sevındım testının cunku bahar kızımız coookk kucuk yerım onu ben ya cok tatlı ayrıca masallahh:)

paradıesangel canım benımde gec dollenmeydı ve 4. gunu cıkmıstı canım adet gunu yaptım cıkmamıstı 2. gunu yaptım cıkmamıstı bı aglamıstımkı sorma ama sonra 4. gunu annecıgım ben burdayım üzülme dedı benım kızım megerse saka yapmıs bana saklambac oynamıs annesıne bosuna aglamısım o kadar ınsallah bebısın senınledır canım

kızlar benim 30.günüm bugun sizce erken mi davranıyorum test yapmak için yoksa olsa çıkarmıydı şimdiyee bu arada normalde ben 27.adet olurdum son 3 Ayım böylee

mervecim bende normalde 29-30 günde bir adet oluyorum.
hamile kaldıgım ay 37. gün yapmıştım idrarda çıkmamıştı 40. gün testi tekrarladıgımda görmüştüm çift çizgiyi.
inşallah hamilesindir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…