Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ıyıyım canım sn nasılsın..tansıyonum dusuk bıraz ama alıstım galıba..avarel avarel gezıyorum.......

Allah Allah ne oldu sana böyle yaaaaaa... Dikkat et kendine beliki de hamilesindir gerçekten bebiş varsa bişey olmasın!İşi gücü boşver.Az kaldı zaten anlaşılmasına. :)

Aaaa!nasıl işmiş öyle yaaaaa....ohh ne ala;hamile çıkar!Aman öyle bir sıkıntı varsa bebk düşünüyorz ble deme kimseye,dost avr düşman var.Zaten hamile bile olsan ilk 4 ay da kimse anlamaz.Ne kadar çalışırsan kar.Artı belki o zamana kadar iş yoğunlupu da azalırsa seni idare etmeye çalışabilirler.

Allah Allah ne oldu sana böyle yaaaaaa... Dikkat et kendine beliki de hamilesindir gerçekten bebiş varsa bişey olmasın!İşi gücü boşver.Az kaldı zaten anlaşılmasına. :)

saolasın canımcım dıkkat edıyorum ..cok az kaldı zaten..strestende olabılır..gunum gelsınde kırmızılar gelmesse hamısım kı ınsallah.gelırsede doktor yollarııı banada gorunuyor..

hayret bırsey yaaa neymıs oyle hamılesın cık ısten.olurmu oyle sey..hem daha cok ıhtıyacı olmuyormu ınsanın bebıs beklerken destek olacakları yerde ısten mı cıkarılırmıss...

Canım ekleriz tabi;ama listemiz uğurlu değil ya;arkadaşlarımız ballı zemuszemus şansımızıa böyle bol hamişli bir topik olduk kaydirigubbakcemile5
Küre gelince ona reglin başlar başlamaz başlaman gerekiyordu bazı kür 14 öncesi bazısı 16 bazsıı da 21 gün öncesi gibi şeyler var.

Bu ay olmazsa bir dahaki aya faydası olur inşallah krününüzün :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

canım ben 6 senedir burda çalışıyorum....
ama işte yoğun bir iş ve 4 ay beklemezler die düşünüyorum bu da canımı sıkıyor.....
ama dediğin gibi 3 - 4 ay sölemeyeceğim belki vefaları vardır.. da beklerler beni
hayırlısı olsun bebeğim olursa görmez gözüm
benim kıymetimi bilmezler se bende bilmem olur biter

teşekkür ederim canım birde listeye arkadaşların kaç aydır deneme yaptıklarınıda ekleme olayı olsa çok iyi olur ...bu dizilerdeki 1 gecede hamile kalanlar psikolojimizi daha çok bozuyor.
mafoldumben

teşekkür ederim canım birde listeye arkadaşların kaç aydır deneme yaptıklarınıda ekleme olayı olsa çok iyi olur ...bu dizilerdeki 1 gecede hamile kalanlar psikolojimizi daha çok bozuyor.
mafoldumben

Yok canım yaaa,o da çok kötü bir psikoloji.Düşünsene birinin yanında 2 yıl yazıyor diğerinnkinde 2 ay ve o hamile kalıyır.Kötü olurum ben olsam!

hemen anlatayım sızlere esım gıttı dün doktora sperm tahlılı yapıldı sonuçalrı aldık ve ben baktım tabıkı hemen hemsıre oldugum için normal gördüm daha sonra kagıdın en altında da normal sınırla içerısınde yazıyordu bu yorumuda embrılıyojı uzmanı yapmıs tabıkı bu da çok önemlı neyse gıttık doktora gösterdık sonuçları doktorda normal dedı sperm sayısı hızı hareketı morfolojısı falan neyse bence daha bekleyın acele etmeyın dedı ama 1 yıl doldu bebek olsun dersenız gıdın kadın doguma hemen asılama yaparlar dedı bır yıl doldugu için bız 1 yıl dedıkya ondan adam bılsekı 7. ayımdayım zaten ne test yapacak ne de baska bişi dicek bekleyın dıcek ama önemlısı içimız rahatlamıs oldu bakalım artık bekleyecegız nasılsa yasımızda beklemek için uygun ve bır vıtamın takvıyesı önerdı zinco belkı duymussunuzdur çınkı içerıyor hanı çalışan erkekler genelde saglıklı beslenemıyorlar ya bunu ılaçla karsılamak için ıstersenız kullanabılırsınız dedı ben daha önce baskasındanda duymustum bunu hemen alıp basladım nasılsa vıtamın zararı olmaz tamamen bıtsel zaten özel alınıyo devlet karsılamıyo kızlar işte böyle durum ınsallah daha bekletmez bebiş bizi

CAnım tam olarak ne iş yaptıını bilmiyorum ama masa başı br işse zaten 7. ayın ortalarına kadar gayet rahat çalışabilirsin.Bebeği baktırmak için annen kayınvaliden ya da güvendiğin biri varsa o küçük olsa bile bırakıp işe başlama şansın olurçKaybedeceğin 2,5 aylık bir süreç.O kadr idare etmezlerse ayıp yai onlara 6 yıldır ordaymışsın;amaannn işini iyi yapıyorsan nitekili insana iş çok sıkma canını o konulara bence şimdilik.

Yok canım yaaa,o da çok kötü bir psikoloji.Düşünsene birinin yanında 2 yıl yazıyor diğerinnkinde 2 ay ve o hamile kalıyır.Kötü olurum ben olsam!

Haklısın o yönden düşünemedim..artık her insan bir mucize gibi gelir oldu bana çok zor işmiş..eyvahedigeldismile

Canımcım!İçin rahatladıysa bebişin gelmesi bence artık daha kolay oalcak.Eşinin tahlillerinin iyi çıkmasına da çookkkkkkkk sevindim opuyorumnanaktan

eminim o da kafasındaki stresten kurtulduğu için bebişiniz yakın tarihte gelecektir.Çok istediğini biliyorum ve ben de senin için çooooooookkkkkkk istiyorum.Allah gönlünüze göre versin inşallah.

henüz doktora gitmedim adetlerim kendimi bildim bileli düzenlidir.buna rağmen bir sorunum olabilirmi?kafayı yicem hep uzaktan okurdum sizi artık konuşabilme aşamasına geldim ..kimseyle konuşulmuyor bu konular bebek yokmu sorulardından gına geldi..

Haklısın o yönden düşünemedim..artık her insan bir mucize gibi gelir oldu bana çok zor işmiş..eyvahedigeldismile

Evet hakikaten zorçBi de bazıları geliyooo amannnn hamile mi kaldım eşimle şöyle oldu da korunurken diyo ya :) artık en komik de o geliyor bana.Tamam olmaz diye bişey yok ama o kadar da kolay değil bu iş yaaa :)) Bu topikteki arkadaşlar ovulasyon gününü kaçırmayyaım diye gün aşşırı çalışıyooooo ,olayı riske atmıyo ve yine de olmayabiliyor yaanii!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…