GÖZÜNAYDIN.
haitce geçen rüyamda seni gördüm biliyomusn.seni arıyorum bebieği sromak içi eşin çıkıyor ya diyorum ben arkadaşıyım haticeyi soracaktım bebekle ilgili diye öyle bişeyid.
sonra bide bana diyolarki haticenin kızı olacak
herkesede slmmm bu arada
selam kızlar nasılsınız,
benım moralım bozuk cok üzgünüm anneannem vefat ettı cuma aksamı zaten yogun bakımdaydı bahsetmıstımmekanı cennet olsun ınsallah herkesten bır fatıha rıca edıyorum anneannem ıcın okurmusunuz?
sucum ve fatoscugum safaklarınız cok az kalmıs saglık alın kucagınıza ınsallah cok heyecanlı gercekten sızden sonra merveyle ben gelıyorum ınsallah
kızlar bu arada ankarayı bilen var mı aramızda ay sonu gidicem ya bebek mağzalrı hamile mağzalrı fln nerde var ben daha hiç bir şey almadım kızıma
Suu ve Fatoş um sizlerle de geri sayım halindeyiz;valla ben de çok heyecanlanıyorum sizin adınıza.Perşembe günü Su muz kızcesini kucağına alıcak insallah çok güzel!
su cnm 2 günün kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımdasın tatlım
selamm biz geldikk..
cok şükür herşey yolunda haftasına göre gelişimide normal karından pıt pıtlarıda dinledik allahıma bin şükür..
sağol canım benim bizde cok sevindik hele eşimin yüz ifadesi bam başkaydı nasıl mutlu oldu o sesi duyunca allahım mutluluumuzu daim etsin inş..
sizde uyku modundaymışsınız son aylar iyi dinlen sonra ne olsa dinlenemicen..
teşekkür ederim cok şükür herşey yolunda inş. bundan sonrasıda böyle gidicek..
bu arada başın sağolsun canım allah cenntte göstersin...allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
oh oh maşalalh pıtırcığaaçok sevindim canımm bundan sonrasıda böyle
güzel olur inşallahh..Allah tamamına erdirsin
neyse hepiniz öpüldünüz ben kacarr başş başş..:79::79:
sağol canım benim bizde cok sevindik hele eşimin yüz ifadesi bam başkaydı nasıl mutlu oldu o sesi duyunca allahım mutluluumuzu daim etsin inş..
sizde uyku modundaymışsınız son aylar iyi dinlen sonra ne olsa dinlenemicen..
teşekkür ederim cok şükür herşey yolunda inş. bundan sonrasıda böyle gidicek..
bu arada başın sağolsun canım allah cenntte göstersin...allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Merhaba tatlım!ayy sorma canım ya geç yatıyorum geç kalkıyorum.Yataktan kalkınca dogru tv basına orda da yatıyorum.Yapılcak işler yemek fln var ama elimi kaldıracak halim yok tüm gücüm alınmıs gibi anlamadım gitti valla(
Sen nasılsın canım?kızce nasıl?
canım başınız sağolsun çok üzüldümmekanı cennet olsun ananeciğinin nur içinde yatsın..
Allah geride kalanlara sabırlar ve uzun ömürler versin..
ayrıca çok sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz kuzularmıza
tesekkur ederım canım cok sagol amın ınsallah
sagol canım ALLAH razı olsun
bende aynen anlattıgın gıbıyım gec yatıyorum hatta uyuyamıyorum bazı geceler ve gec kalkıyorum tv karşısına uzanıyorum bı bakıyorum saat 3 4 olmus kalkıyom yemek fılan ama zorla hıc ısteksız yatsam olmuyo kalksam olmuyo bugun saglık ocagına gıttım aylık kontrole 1.5 aydır hıc kılo almamısım cok sasırdım normalmı bu durum onuda bılmıyorum kızımın pıtpıtları ıyıydı masallah tansıyonumda ıyıydı cok sukur
özledimmmmmmm
benim minikler bir kaç gündür çıldırmış durumda... şimdi bile başladılar ağlamaya..
sizi seviyorum..çıkmalıyım yine.
sağol canım allah razı olsun..
rüyanda hayırlara cıksın inş..
kızı olucak demişsin rüyalar tersine cıkarmış oğlummu olucak acaba gerci ben ilk başından beri erkek geciyo içimden ama babişko kız olsa fena olmaz diyo bakalım artık sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli değil..
sen nasılsın maşallahh 30 haftaya gelmişsiniz allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..
günaydnnnnn
günaydnnnnn
süpermiş yaaaa ne tarz müziklerden hoşlanıyor şehzademiz
bende dün doktora gittim içim rahatladı 13 gün geriden geliyordu yaa fark 8 güne düşmüş
kızım gayet sağlıklı çok şükür 12 cm olmuş parmaklarını saydık her yerini gördük kızım böbreklerini fln anlattı doktor benim sağlığımda gayet iyi sağ kasığım ağrıyordu bazen onu söyledim rahim genişliğini fln ölçtü hiç bir sıkıntı yok dedi gerildiği için ağrır dedi sonra erken doğum riskin yok dedi 10 mayısda tekrara gidicez o zamn 22 haftanın içinde olucak herşeyi daha net görücez dedi cuma günü 3 lü tarmama çıkıyor işte bu arad kızım pek rahatına düşkün ellerini ensenin arkasına koymuş sanki güneşleniyorduallahım nazar değmesin içim rahatladı
sen hiç alışveriş yaptın mı canım neler aldın mesala yada hangi markalar daha iyidir bebek arabalarında fln kızla tavsiye bekliyorum ay sonu alışveriş için ankaraya gidiyoru boludan alamıycağım herşeyi almak istiyorum
canım babamız enstrümantel klasik tarzı ama kısa kısa hazırlanmış müzikler getirdi bize...anne karnındaki bebekler için hazırlanmış...oğlum müziği duyunca uyanıyor...
alışveriş henüz yapmadım ama neler alacağım az çok hazır kafamda... bebek arabasını yaza alıcam, 6 ay babayslingle idare edebiliriz sanırım...kışın bebek arabasıyla git gel bana çok zor olur, biraz kiloluda olunca 6. ayda gider alırız dedim ben. onun dışında parkyatak alıcam başkada yatak beşik almıycam. hem yer yok, hem büyüsün 3-4 yaşında kendisi istesin ben alayım diyorum yatağını mobilyasını zuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?