Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sağol canım allah razı olsun..
rüyanda hayırlara cıksın inş..
kızı olucak demişsin rüyalar tersine cıkarmış oğlummu olucak acaba gerci ben ilk başından beri erkek geciyo içimden ama babişko kız olsa fena olmaz diyo bakalım artık sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli değil..

sen nasılsın maşallahh 30 haftaya gelmişsiniz allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsin..

canım başınız sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun ananeciğinin nur içinde yatsın..
Allah geride kalanlara sabırlar ve uzun ömürler versin..
ayrıca çok sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz kuzularmıza

kızlar bu arada ankarayı bilen var mı aramızda ay sonu gidicem ya bebek mağzalrı hamile mağzalrı fln nerde var ben daha hiç bir şey almadım kızıma

canım ankamall'de joker mağazası var,chicco var,mothercare mağazası var..
sonra söğütözünde özelcan bebe var,çukurambarda e-bebek mağazası var..
acity alışveriş merkezinde botti bebe toker bebe var..
antares alışveriş merkezinde C&A mağazası var,bide wenice bebek mağazası var..
internetten inceleyebilir ve adreslerine bakabilirsin..
ben buralardan aldım herşeyi tavsiye ederim..zara nın bebiş kıyafetleri de süper orayada bakmadan gitme..
bir de çankayada nişantaşı pazarı var orayada bak arada güzel şeyler çıkıyo :)
hamilelik için de yine C&A mağazasında ve Lcw'de bulabilirsin..

Suu ve Fatoş um sizlerle de geri sayım halindeyiz;valla ben de çok heyecanlanıyorum sizin adınıza.Perşembe günü Su muz kızcesini kucağına alıcak insallah çok güzel!

inşallah canım sağolasın,darısı sizlere

su cnm 2 günün kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımdasın tatlım

canım benimm aminn inşallah çok teşekkürlerr

selamm biz geldikk..
cok şükür herşey yolunda haftasına göre gelişimide normal karından pıt pıtlarıda dinledik allahıma bin şükür..

oh oh maşalalh pıtırcığaa çok sevindim canımm bundan sonrasıda böyle
güzel olur inşallahh..Allah tamamına erdirsin

Son düzenleme:

ayy tahmin edebiliyorum canım ne kadar mutlu olmustur Allah bilir...
Amin canım sonuna kadar yüzünüz hep gülsün sağlıcakla kucaklayın yavrunuzu ınsallah..
sorma kuzum ya tatile çıktık iyice tembel olduk;elimi kaldıracak gücüm yok sanki hep yatasım var.Dediğin gibi şimdi iyice depolayımda sonra bu zamanlarımı çok arıcam sanırım :)

sagol canım ALLAH razı olsun

bende aynen anlattıgın gıbıyım gec yatıyorum hatta uyuyamıyorum bazı geceler ve gec kalkıyorum tv karşısına uzanıyorum bı bakıyorum saat 3 4 olmus kalkıyom yemek fılan ama zorla hıc ısteksız yatsam olmuyo kalksam olmuyo bugun saglık ocagına gıttım aylık kontrole 1.5 aydır hıc kılo almamısım cok sasırdım normalmı bu durum onuda bılmıyorum kızımın pıtpıtları ıyıydı masallah tansıyonumda ıyıydı cok sukur

maşallah canım hersey yolunda çok şükürkilo almaman da bence normal canım önemli olan bebşilerin kilo alması.Ben de son ayda bir kilo almısım normal dedi doktor.Ama benım kızce masallah alacagını almıs :)

Belle canim basin sagolsun bu durumlarda ne diycemi hiç bilemiyorum allah rahmet eylesin...
Annen cok uzgundur simdi, dedem vefat ettiginde annemi nasil teselli edecegimi bilememistim cok zor bir durum....

Merve hersey yolundaymis :) biraz zorlaniyorsun ama azicik daha dayanman lazim son haftalarin artik...bilgeyi kucagina alicaksin insallah...

Yaren hayirsiz yarenn hiç ugramaz oldun topigimize kuseyim mii sana

Ben de kuru fasulye pilav yaptim esimi bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
özledimmmmmmm
benim minikler bir kaç gündür çıldırmış durumda... şimdi bile başladılar ağlamaya..
sizi seviyorum..çıkmalıyım yine.

özledimmmmmmm
benim minikler bir kaç gündür çıldırmış durumda... şimdi bile başladılar ağlamaya..
sizi seviyorum..çıkmalıyım yine.

senin miniklerini yeyimm ben yaaaaaaaaa
ayyy ben çok merak ediyorum onlarıııı hamiş olmasaydım ahhh ahhh neyse biraz toparlansınlarda belki süprizleşiriz

HERKEZE MERHABALARR, öncelikle Gamzelikiz cok sevindim inan gecmisi okudugmda görünce hamile oldugunu agladim hatta suan dewam ediyorum
tebrik ederim Allahim kucagina almayida nasip etsin
biliyorum biraz vefasiz oldum gelemiyorum uzun zamandir.ama inanin hep aklimdasiniz.sizinle sizin birnirinizle oldugu gibi kenetlesemedik ama sizler benim ilk göz agrimsiniz.ben burda sizinle actim gözlerimi. kizim cok yoruyor beni bazen bunalip oturup agliyorum.hic kendime kendime zaman ayiramiyorum diye.firsatim oldukcada baska bir topik var dilimi gelistirmem gerektigi icin en kisa zaman da oraya ugruyorum .eger aranizda Almanca nilen varsa beklerim .

Eki Görüntüle 176286

kızlar sabah oğlum müzik dinlerken...
günaydnnnnn
süpermiş yaaaa ne tarz müziklerden hoşlanıyor şehzademiz

bende dün doktora gittim içim rahatladı 13 gün geriden geliyordu yaa fark 8 güne düşmüş
kızım gayet sağlıklı çok şükür 12 cm olmuş parmaklarını saydık her yerini gördük kızım böbreklerini fln anlattı doktor benim sağlığımda gayet iyi sağ kasığım ağrıyordu bazen onu söyledim rahim genişliğini fln ölçtü hiç bir sıkıntı yok dedi gerildiği için ağrır dedi sonra erken doğum riskin yok dedi 10 mayısda tekrara gidicez o zamn 22 haftanın içinde olucak herşeyi daha net görücez dedi cuma günü 3 lü tarmama çıkıyor işte bu arad kızım pek rahatına düşkün ellerini ensenin arkasına koymuş sanki güneşleniyordu allahım nazar değmesin içim rahatladı

sen hiç alışveriş yaptın mı canım neler aldın mesala yada hangi markalar daha iyidir bebek arabalarında fln kızla tavsiye bekliyorum ay sonu alışveriş için ankaraya gidiyoru boludan alamıycağım herşeyi almak istiyorum

canım babamız enstrümantel klasik tarzı ama kısa kısa hazırlanmış müzikler getirdi bize...anne karnındaki bebekler için hazırlanmış...oğlum müziği duyunca uyanıyor...
alışveriş henüz yapmadım ama neler alacağım az çok hazır kafamda... bebek arabasını yaza alıcam, 6 ay babayslingle idare edebiliriz sanırım...kışın bebek arabasıyla git gel bana çok zor olur, biraz kiloluda olunca 6. ayda gider alırız dedim ben. onun dışında parkyatak alıcam başkada yatak beşik almıycam. hem yer yok, hem büyüsün 3-4 yaşında kendisi istesin ben alayım diyorum yatağını mobilyasını zuzum...

anladım canım bende söyliyim eşime bi kasik cd hazırlasın madem kızım için ...
bakalım bende arabaya düşünmüyorum ama hem araba olanlar var hemde yerinden çıkıyor bazısı belkim bakalım işte kendime birşeyler alıcam burda yok 1 mağazada var sağoğlu oda bir patolonu 100 tl satıyo ee bankada benim en az 2-3 tane ihtiyacım olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…