Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm teyzoşlar ne var ne yokpazar günü eşim gelecek 2,5 aydır ayrıyız şimdiden çok heyecanlıyımmm

CANIM MAŞALLAH SENİN KZIINA KOCAMAN OLMUŞŞ

slm teyzoşlar ne var ne yokpazar günü eşim gelecek 2,5 aydır ayrıyız şimdiden çok heyecanlıyımmm

Gözün aydın canım biz iyiyiz bugün kızımla

CANIM MAŞALLAH SENİN KZIINA KOCAMAN OLMUŞŞ

evet canım büyüyor çok güzeldi dün göremek yaa özlüyorum şimdi 10 mayısa kadar görmeden nasıl bekliycem bilmiyorum

Seni goren cennetlik elmi, nerelerdesin sen bakiyimmmmmmmmm

özledimmmmmmm
benim minikler bir kaç gündür çıldırmış durumda... şimdi bile başladılar ağlamaya..
sizi seviyorum..çıkmalıyım yine.

ay ben senin miniklerini yerimmmmmmmmmmmmmmmmm kiz

Eki Görüntüle 176286

kızlar sabah oğlum müzik dinlerken...

oyyyyy pasamiz buyumus deeee muzik dinliyorrrr

AYYYYYYYYYY BU NEEEEEEEEE YESİNLER O PAŞAYIIIIIIIIII

bak gordun mu endiselenmene gerek yokmuss canim...ama annelik duygusu herseye takiyoruz :44:

HEMSOOOOOO HERIFIN GELIYORMUSSS GOZUN AYDIN CANIMMMMM AKSAMA DEPREM VAR DESENEEEEE :)))))

Kizlar gunaydin , nasilsiniz?
bahar sagina soluna cok donuyo yaaa dunden beri cok tuhaf hareketler yapiyo....nerdeyseee tamamen donecek yuz ustu oynuyo simdiii selami var teyzoslarimin ellerinden opuyorum diyo

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen öyle canım yaa bi de ilk olunca bilmeyince bazı şeyleri daha çok takıyor insan ama şimdi çok iyim içimde rahatladı

öp bizim yerimize Baharı

GÜNAYDINN TATLIMMMMMMMMM YERİM BEN O BAHARIIIIIIIIII

Gözün aydın canım biz iyiyiz bugün kızımla

:
canım ya kızın tam haftasını yakalayacak boşuna stres yaptığını anladınmı şimdi
hemşom canım ne diyin gı ne depremi kocaman gobemle hem herüf pazar geliyo bu akşam deel
bahar nasıl canım bu arada giremiyorum test yaptınmı

aynen öyle canım yaa bi de ilk olunca bilmeyince bazı şeyleri daha çok takıyor insan ama şimdi çok iyim içimde rahatladı

öp bizim yerimize Baharı

dogduktan sonra daha cok takacaksin inan banaaa baharin kafasi duz oldugu için cokk takiyorum , cuma gunu hastanede randevumuz var bakalim ne diycek doktor korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
GÜNAYDINN TATLIMMMMMMMMM YERİM BEN O BAHARIIIIIIIIII

evet test yaptim canim negatifff bahar iyi dedigim gibi oynuyooo televizyona bakiyooo muge anliya :))
oyyyyyyyyy kizzzz ben 9 ay boyunca toplam 10 kere yapmamisimdir bilirimm....ama heriffffflerin ne sucu var :)))

evet test yaptim canim negatifff bahar iyi dedigim gibi oynuyooo televizyona bakiyooo muge anliya :))
oyyyyyyyyy kizzzz ben 9 ay boyunca toplam 10 kere yapmamisimdir bilirimm....ama heriffffflerin ne sucu var :)))
senin adına sevindim canım baharı yerim ben büyümüşte oynuyo
bilmem canım bana şey yapmak pek sıcak gelmiyor, bide soğuduk birbirimizden bakacaz duruma belkim yoldan çıkarır beni
he herüflerin suçu ne

kıslar ya neden sustunuz yaf bu herif beni yoldan çıkarırsa caizmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…