özledimmmmmmm
benim minikler bir kaç gündür çıldırmış durumda... şimdi bile başladılar ağlamaya..
sizi seviyorum..çıkmalıyım yine.
CANIM MAŞALLAH SENİN KZIINA KOCAMAN OLMUŞŞgünaydnnnnn
süpermiş yaaaa ne tarz müziklerden hoşlanıyor şehzademiz
bende dün doktora gittim içim rahatladı 13 gün geriden geliyordu yaa fark 8 güne düşmüş
kızım gayet sağlıklı çok şükür 12 cm olmuş parmaklarını saydık her yerini gördük kızım böbreklerini fln anlattı doktor benim sağlığımda gayet iyi sağ kasığım ağrıyordu bazen onu söyledim rahim genişliğini fln ölçtü hiç bir sıkıntı yok dedi gerildiği için ağrır dedi sonra erken doğum riskin yok dedi 10 mayısda tekrara gidicez o zamn 22 haftanın içinde olucak herşeyi daha net görücez dedi cuma günü 3 lü tarmama çıkıyor işte bu arad kızım pek rahatına düşkün ellerini ensenin arkasına koymuş sanki güneşleniyorduallahım nazar değmesin içim rahatladı
sen hiç alışveriş yaptın mı canım neler aldın mesala yada hangi markalar daha iyidir bebek arabalarında fln kızla tavsiye bekliyorum ay sonu alışveriş için ankaraya gidiyoru boludan alamıycağım herşeyi almak istiyorum
slm teyzoşlar ne var ne yokpazar günü eşim gelecek 2,5 aydır ayrıyız şimdiden çok heyecanlıyımmm
slm teyzoşlar ne var ne yokpazar günü eşim gelecek 2,5 aydır ayrıyız şimdiden çok heyecanlıyımmm
CANIM MAŞALLAH SENİN KZIINA KOCAMAN OLMUŞŞ
HERKEZE MERHABALARR, öncelikle Gamzelikiz cok sevindim inan gecmisi okudugmda görünce hamile oldugunu agladim hatta suan dewam ediyorum
tebrik ederim Allahim kucagina almayida nasip etsin
biliyorum biraz vefasiz oldum gelemiyorum uzun zamandir.ama inanin hep aklimdasiniz.sizinle sizin birnirinizle oldugu gibi kenetlesemedik ama sizler benim ilk göz agrimsiniz.ben burda sizinle actim gözlerimi. kizim cok yoruyor beni bazen bunalip oturup agliyorum.hic kendime kendime zaman ayiramiyorum diye.firsatim oldukcada baska bir topik var dilimi gelistirmem gerektigi icin en kisa zaman da oraya ugruyorum .eger aranizda Almanca nilen varsa beklerim .
özledimmmmmmm
benim minikler bir kaç gündür çıldırmış durumda... şimdi bile başladılar ağlamaya..
sizi seviyorum..çıkmalıyım yine.
günaydnnnnn
süpermiş yaaaa ne tarz müziklerden hoşlanıyor şehzademiz
bende dün doktora gittim içim rahatladı 13 gün geriden geliyordu yaa fark 8 güne düşmüş
kızım gayet sağlıklı çok şükür 12 cm olmuş parmaklarını saydık her yerini gördük kızım böbreklerini fln anlattı doktor benim sağlığımda gayet iyi sağ kasığım ağrıyordu bazen onu söyledim rahim genişliğini fln ölçtü hiç bir sıkıntı yok dedi gerildiği için ağrır dedi sonra erken doğum riskin yok dedi 10 mayısda tekrara gidicez o zamn 22 haftanın içinde olucak herşeyi daha net görücez dedi cuma günü 3 lü tarmama çıkıyor işte bu arad kızım pek rahatına düşkün ellerini ensenin arkasına koymuş sanki güneşleniyorduallahım nazar değmesin içim rahatladı
sen hiç alışveriş yaptın mı canım neler aldın mesala yada hangi markalar daha iyidir bebek arabalarında fln kızla tavsiye bekliyorum ay sonu alışveriş için ankaraya gidiyoru boludan alamıycağım herşeyi almak istiyorum
AYYYYYYYYYY BU NEEEEEEEEE YESİNLER O PAŞAYIIIIIIIIII
Seni goren cennetlik elmi, nerelerdesin sen bakiyimmmmmmmmm
ay ben senin miniklerini yerimmmmmmmmmmmmmmmmm kiz
oyyyyy pasamiz buyumus deeee muzik dinliyorrrr
bak gordun mu endiselenmene gerek yokmuss canim...ama annelik duygusu herseye takiyoruz :44:
HEMSOOOOOO HERIFIN GELIYORMUSSS GOZUN AYDIN CANIMMMMM AKSAMA DEPREM VAR DESENEEEEE :)))))
Kizlar gunaydin , nasilsiniz?
bahar sagina soluna cok donuyo yaaa dunden beri cok tuhaf hareketler yapiyo....nerdeyseee tamamen donecek yuz ustuoynuyo simdiii selami var teyzoslarimin ellerinden opuyorum diyo
Seni goren cennetlik elmi, nerelerdesin sen bakiyimmmmmmmmm
bak gordun mu endiselenmene gerek yokmuss canim...ama annelik duygusu herseye takiyoruz :44:
HEMSOOOOOO HERIFIN GELIYORMUSSS GOZUN AYDIN CANIMMMMM AKSAMA DEPREM VAR DESENEEEEE :)))))
bahar sagina soluna cok donuyo yaaa dunden beri cok tuhaf hareketler yapiyo....nerdeyseee tamamen donecek yuz ustuoynuyo simdiii selami var teyzoslarimin ellerinden opuyorum diyo
hoş bulduk canımmm
canım ya kızın tam haftasını yakalayacak boşuna stres yaptığını anladınmı şimdiGözün aydın canım biz iyiyiz bugün kızımla
:
hemşom canım ne diyin gı ne depremi kocaman gobemleSeni goren cennetlik elmi, nerelerdesin sen bakiyimmmmmmmmm
aynen öyle canım yaa bi de ilk olunca bilmeyince bazı şeyleri daha çok takıyor insan ama şimdi çok iyim içimde rahatladı
öp bizim yerimize Baharı
tatlımm gözün aydın bu aradaaaaaaaaa
GÜNAYDINN TATLIMMMMMMMMM YERİM BEN O BAHARIIIIIIIIII
canım ya kızın tam haftasını yakalayacak boşuna stres yaptığını anladınmı şimdi
hemşom canım ne diyin gı ne depremi kocaman gobemlehem herüf pazar geliyo bu akşam deel
bahar nasıl canım bu arada giremiyorum test yaptınmı
teşkür ederimbeni bu halimle beğenecekmi acaba 70 kilo oldum
senin adına sevindim canım baharı yerim ben büyümüşte oynuyo
evet test yaptim canim negatifffbahar iyi dedigim gibi oynuyooo televizyona bakiyooo muge anliya :))
oyyyyyyyyy kizzzz ben 9 ay boyunca toplam 10 kere yapmamisimdir bilirimm....ama heriffffflerin ne sucu var :)))
oyyyyyyyyyyyy simdiki kilommmm kaç kiloydun hamile kalmadan once
senin adına sevindim canım baharı yerim ben büyümüşte oynuyo
bilmem canım bana şey yapmak pek sıcak gelmiyor, bide soğuduk birbirimizden bakacaz duruma belkim yoldan çıkarır beni
he herüflerin suçu ne
63 canım 7 kilo aldım tamı tamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?