Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlaarrr

kaç gündür gelemiyorum çok hastayımmmm
p.tesi elifi kontrole götürmek iin çıktım daha kötü oldum yavaş yavaş geçiooo

elif de 7200 kg olmuş 62.5 cm
kafasındaki yumuşaklık kapanmışş kapanması için erkenmiş daha aciliyeti yok ama hastaneye götürün bi baksınlar dediler ben sağlık oclağına götürüyorumda kontrol içn öllee işte kızlarrrr sizlerr nasılsınız bakalım görüşmeyelii

günaydın canım geçmiş olsun
maşallah elifçiğe çok büyümüş

evet canım ama ilk çocuk bilmisyosun hiç bişeyi dürsüt olmak gerekerise cahilce olucak ama herkese kulak asıyosun haliyle moralin boluyor ve takıyorsun ama çok şükür iyiym şimdi

dogduktan sonra daha cok takacaksin inan banaaa baharin kafasi duz oldugu için cokk takiyorum , cuma gunu hastanede randevumuz var bakalim ne diycek doktor korkuyorum

herhalde takarım gene ya yeni şeyler öğrendikçe takmaya devam ederim gibi geliyo bana da takıntılı olma durumum devam eder gibi geliyor.hayırlısı olsun canım korkma kötü birşey yoktur

evet canım o takıntı bazen bendede oluyo ama geçiyor zamanla ben çok lavoboya gidiyorum anne annem bebk aşağıya inmiş idrar torbanı sıkıştırıyor olabilir doktora gidersen söyle dedi korktum açıkçası

Günaydın Şekerlerrr nasılsınızzzz

pembe müzik dinliyormuş aren bey aferin kız sana ben hiç dinletmedim söleyip oynadık ama

benim bugun başım dönüyo midem bulanıyo acaba hamilemiyim

bahar hanim uyuduuuu, meloj elifin masallahi var bahari gecti kilosu ben de pazartesi kilo kontrolune goturdum 6,475 kg olmus....3. aydan sonra daha az kilo aliyorlarmis...normalde gunde 30g filan alirken simdi gunde 18 gram almis...

gunaydın kızlarr nabeysınızz

idilciğim bassaglıgı dılegın ıcın tesekkur ederım canım benım ALLAH razı olsun

bakalım bekleyeim ve görelim daha kim bilir nelere takılıcam neler sorucam burdan

Günaydın Şekerlerrr nasılsınızzzz

pembe müzik dinliyormuş aren bey aferin kız sana ben hiç dinletmedim söleyip oynadık ama

benim bugun başım dönüyo midem bulanıyo acaba hamilemiyim

günaydın daha doğrusu tünaydın yemeğimizi yedik geldik

bi test yaptır belki olabilirsin hamile
heycan var mı?

gunaydın kızlarr nabeysınızz

idilciğim bassaglıgı dılegın ıcın tesekkur ederım canım benım ALLAH razı olsun

slm cnaım

kızlarrrrrrr renk degiştiren oje siparişimi verdim çok şükürrr naneminn sayesindeeeeeee yuppiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…