kızlarrrrrrr renk degiştiren oje siparişimi verdim çok şükürrr naneminn sayesindeeeeeee yuppiiiiiiiiiiii
bahar hanim uyuduuuu, meloj elifin masallahi var bahari gecti kilosuben de pazartesi kilo kontrolune goturdum 6,475 kg olmus....3. aydan sonra daha az kilo aliyorlarmis...normalde gunde 30g filan alirken simdi gunde 18 gram almis...
ya neden verdin sipariş yaa ben de istiyorumm yaa acaba ankara gittiğimde orda bulabilirmiyim ki
kuzuuuu ankarada degil hiç bi yerde bulamassın çünkü türkiyeye gelmemiş satışıııııııı şu anda sadece amerikada varmışşşş istanbuldaki magazadan bana haber verecekler tr ye gelince ama ben dayanamadım yurtdılşından verdim siparişiiiiiiiiiii
hımm anladım canım peki hani dün konuştuk ya o çatlayan ojeler fln onlar vardır dimi onları bulurum alışveriş merkezlerinde ankarada
evet canım çatlayan ojelerden bulursun onlar hemen hemen hererde var
aslında ordada vardır ama iyice araştırman lazım sanırım onlarda çok hoş bende beyazı var ama sana tavsiye siyah kesinlikle almalısın beyaz alırsanda simli bi parlatıcı sürerek kullan beyaz rengi koyu renklerin üzerine beyaz çatlayan oje çok kötü duruyo ama siyah her renkle süper oluyo
huu huu herkeşler nerdeeeeee topiğimizi tenha bırakmışsınız...
biz iyiyiz uyuyoruz sürekli..
bu arada hamişlere sorun var dün dr. bulantı için hap verdi ama ben içmek istemedim içindeki acıklamasında gebelikte kullanımı hakkında kesin bişey yazmıyodu..aslında dr. zararlı olmadığı konusunda bilgi versede içime sinmedi işte..sizce kullanımmi...:26:
bu arada hamişlere sorun var dün dr. bulantı için hap verdi ama ben içmek istemedim içindeki acıklamasında gebelikte kullanımı hakkında kesin bişey yazmıyodu..aslında dr. zararlı olmadığı konusunda bilgi versede içime sinmedi işte..sizce kullanımmi...:26:
Su yarin mi doguruyoooooooooo :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evetttt
cantasini filan hazirladimi ayhhhhhhhh kalpten gidecem haa heycandan
hazır hazır onunda benimde çoktandır hazır
Su Su Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))) yarin buyuk gunnnnnnnnnnn!!! Cerenine mis kokuluna kavusacaksinnnnnnn ........ o kadar heycanliyim kiii sanki ben doguracamm haaa :))) baharimi dogurdugum gunu hatirliyorum heppp.....Sezeyanla dogurdugun için sana tavsiyelerde bulunamam ama o anin tadini cikar canim..........agrin sizin muhakkak olurrrr ama hepsi geçerrrrrrr hiç moralini bozmaaaaaaa canim benimmmmyarin sabah mi gideceksin hastaneye?
kızlarrr yarın biliyosunuz Allah nasip ederse doğumum varr..
sabah erkenden hastanede olcaz inşallah herşey yolunda gider,
bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı olmadan geldik,bundan sonrası da güzel olur inşallah..
inşallah kızıma hayırlısıyla sağlıcakla kavuşurum,nolur dualarınızı eksik etmeyin..
şimdiden hepinize çok teşekkür ederimm..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
kısmetse doğumdan sonra fatoş ve zehseli arıcam onlar size haber verirler...
en kısa zamanda toparlanıp kızımla aranızda olmak dileğiyle..
Allah'a emanet olun,şimdilik çıkıyorum akşam son kez gelirim
bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı olmadan geldik,bundan sonrası da güzel olur inşallah..
inşallah kızıma hayırlısıyla sağlıcakla kavuşurum,nolur dualarınızı eksik etmeyin..
aklımızda dualarımızda seninle ve bebeğinle canım....bizi habersiz bırakma
canım benim son gün geldi demek. allah yardımcın olsun. mis kokulu kızına kavusacaksın. canım benim çok güzel anlar.. allah herkese yasatsın. sag salim kocagına cereni al. öpüyorum seniii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?