canım hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin..
kalbim ve dualarım hep sizin yanınızda olucak bizler içinde dua et doğum sırasında bebeklerimizi sağlıklı kucaklayalım...
eee artık sırayla darısı bizlere.
iyi bak kendine öpüyoruz sizi...
suuuuuuuuuu Allah yardımcın olsun yavrucağına sağ sağlim kavuşşş inş.. dualarımdasınnn
kızlarrr yarın biliyosunuz Allah nasip ederse doğumum varr..
sabah erkenden hastanede olcaz inşallah herşey yolunda gider,
bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı olmadan geldik,bundan sonrası da güzel olur inşallah..
inşallah kızıma hayırlısıyla sağlıcakla kavuşurum,nolur dualarınızı eksik etmeyin..
şimdiden hepinize çok teşekkür ederimm..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
kısmetse doğumdan sonra fatoş ve zehseli arıcam onlar size haber verirler...
en kısa zamanda toparlanıp kızımla aranızda olmak dileğiyle..
Allah'a emanet olun,şimdilik çıkıyorum akşam son kez gelirim
canım benimm :) seni sorulara boğucam dediğin günleri dün gibi hatırlıyorum
çok dikkatli çok titiz bi anne adayı oldun hep çok şükür ki sağlıkla da geçirdin gebeliğini
aynı şekilde sağlıklada kucaklamanı dilerim canım güzel kızını
eşinle bebeğinle beraber en az geçmişteki günlerin kadar güzel günler sizin olsun
dualarımız seninle....hayırlı sağlklı doğumlar dilerim...
SUcum canım benimm Rabbim yardımcın olsunn..gözünü aç kapa Ceren kucağında olsun inşallahhh....
bende mide bulantısıyla uğraşıyorum..yazamadımm.öptüm senii...
kızlarrr yarın biliyosunuz Allah nasip ederse doğumum varr..
sabah erkenden hastanede olcaz inşallah herşey yolunda gider,
bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı olmadan geldik,bundan sonrası da güzel olur inşallah..
inşallah kızıma hayırlısıyla sağlıcakla kavuşurum,nolur dualarınızı eksik etmeyin..
kısmetse doğumdan sonra fatoş ve zehseli arıcam onlar size haber verirler...
en kısa zamanda toparlanıp kızımla aranızda olmak dileğiyle..
Canım benim büyük gün böylece gelmiş oldu...
neler konustuk hamilelik hakkında,neler paylaştık.o kadar heyecanlı ve mutluyum ki senin ve eşin adına.Allah'ın izniyle evinizin neşesi yarın aranıza katılıyor.Rabbim her an senınle canım.Hersey çok güzel olacak ınsallah.Sen de heyecandan unutmazsan bizlere de dua et emı canım.Güzel haberlerını sabırsızlıkla bekliyor olacagız....
kızlar çok heyecanlıyım ben bile...su nasıldır Allah bilir....
hadi kızçemizin güzel haberlerini alalımmmmmmmm
canım benim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cerenimizi darısı bizlere olsunkızlarrr yarın biliyosunuz allah nasip ederse doğumum varr..
Sabah erkenden hastanede olcaz inşallah herşey yolunda gider,
Inşallah kızıma hayırlısıyla sağlıcakla kavuşurum,nolur dualarınızı eksik etmeyin..
Kısmetse doğumdan sonra fatoş ve zehseli arıcam onlar size haber verirler...
En kısa zamanda toparlanıp kızımla aranızda olmak dileğiyle..
günaydın kızlarrr….
Biz döndük nihayetinde..ama çok yorulmuşum dün deliye döndüm hastanenin içinde çocuk hastanesi ayrıymış üniversitede..ama normal hastanede daha normal çocukları gördüğümüzden dün çok etkilendim.hep değişik hastalıkları olan bebekler çocuklar..bir kez daha allahıma şükrettim..dawn sendromlu epilepsi hastası lösemi cücelik….gercekten şükürler olsun allahım sana dedim.egenin d3gerlerini doktor gorunce güldü ..eee bu değerler normal ki dedi..ben nasıl sevındım anlatamam..ama benim endısemı gorunce ayrıntılı testler ıstedı kanda normal hastanelerde bakılmayan birkaç teste daha baktırdı..kan alınırken problemımız oldu normalde egeyı yatırarak almaları lazımken şişko koca popolarını sandalyeden kaldıramayan hemsıreler benım kucagımdayken aldı.ama daha dogrusu alamadı..ege durmuyo cunku..ben yatıralım dedısemde ınatlar yatırtmadı kucakta aldı ellerı mosmor oldu delık desık heryerden ıgne soktular kuzuma..ege aglamaktan helak oldu sankı bebek elı degıl kuması dıkıyo gıbı ne vijdansız olmuslar allahım..birde troid ultrosonu çekildi …herhangı nodule buyukluge rastlanmadı..kan sonuclar da temız cıktı hatta yuksek olan tsh da ınmıstı..tahmınım dogru cıktı grıpten dolayı tsh yukselmıs..dr. Bu konuyu kapatın bebegın herhangı bır rahatszlıgı yok.incelemeyın artık dedı.1 yasında ıstersenız bı daha yaptırın dedi.ama dr 10 numaraydı tam benlık ata demırer gıbı şişko genç ama akşamdan kalmış sankı masasını gorsenız nasıl dagınık çatlak profesör yani…egeyı de cok sevdı egede yü bulunca dr un şişko kollarını sıktıra sıktıra ısırdı…kızlar bu arada benim oğlum herkese gulucukler saçtı dün gelen gecen egeyı sevdı..nasıl popülerdik hastanede..dertli dertli duran ınsana bıle durduk yerde gulumsemeye basladı adam dayanamayıp geldı sevdı egeyı..herkese pozitif enerji dagıtıyo oğlum …nereye gıtsek egenın basına 3-4 kısı toplandı…haliyle nazar degıyo kuzuma…aksamına da gece hep agladı uykusunda…öle işte kısacası hersey gayettt normal…çok mutluyum
Günaydın kızlarrr….
Biz döndük nihayetinde..Ama çok yorulmuşum dün deliye döndüm hastanenin içinde çocuk hastanesi ayrıymış üniversitede..ama normal hastanede daha normal çocukları gördüğümüzden dün çok etkilendim.hep değişik hastalıkları olan bebekler çocuklar..bir kez daha allahıma şükrettim..dawn sendromlu epilepsi hastası lösemi cücelik….gercekten şükürler olsun allahım sana dedim.egenin d3gerlerini doktor gorunce güldü ..eee bu değerler normal ki dedi..ben nasıl sevındım anlatamam..ama benim endısemı gorunce ayrıntılı testler ıstedı kanda normal hastanelerde bakılmayan birkaç teste daha baktırdı..kan alınırken problemımız oldu normalde egeyı yatırarak almaları lazımken şişko koca popolarını sandalyeden kaldıramayan hemsıreler benım kucagımdayken aldı.ama daha dogrusu alamadı..ege durmuyo cunku..ben yatıralım dedısemde ınatlar yatırtmadı kucakta aldı ellerı mosmor oldu delık desık heryerden ıgne soktular kuzuma..ege aglamaktan helak oldu sankı bebek elı degıl kuması dıkıyo gıbı ne vijdansız olmuslar allahım..birde troid ultrosonu çekildi …herhangı nodule buyukluge rastlanmadı..kan sonuclar da temız cıktı hatta yuksek olan tsh da ınmıstı..tahmınım dogru cıktı grıpten dolayı tsh yukselmıs..dr. bu konuyu kapatın bebegın herhangı bır rahatszlıgı yok.incelemeyın artık dedı.1 yasında ıstersenız bı daha yaptırın dedi.ama dr 10 numaraydı tam benlık ata demırer gıbı şişko genç ama akşamdan kalmış sankı masasını gorsenız nasıl dagınık çatlak profesör yani…egeyı de cok sevdı egede yü bulunca dr un şişko kollarını sıktıra sıktıra ısırdı…kızlar bu arada benim oğlum herkese gulucukler saçtı dün gelen gecen egeyı sevdı..nasıl popülerdik hastanede..dertli dertli duran ınsana bıle durduk yerde gulumsemeye basladı adam dayanamayıp geldı sevdı egeyı..herkese pozitif enerji dagıtıyo oğlum …nereye gıtsek egenın basına 3-4 kısı toplandı…haliyle nazar degıyo kuzuma…aksamına da gece hep agladı uykusunda…öle işte kısacası hersey gayettt normal…çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?