Canımcım!İçin rahatladıysa bebişin gelmesi bence artık daha kolay oalcak.Eşinin tahlillerinin iyi çıkmasına da çookkkkkkkk sevindim opuyorumnanaktan
eminim o da kafasındaki stresten kurtulduğu için bebişiniz yakın tarihte gelecektir.Çok istediğini biliyorum ve ben de senin için çooooooookkkkkkk istiyorum.Allah gönlünüze göre versin inşallah.
CAnım tam olarak ne iş yaptıını bilmiyorum ama masa başı br işse zaten 7. ayın ortalarına kadar gayet rahat çalışabilirsin.Bebeği baktırmak için annen kayınvaliden ya da güvendiğin biri varsa o küçük olsa bile bırakıp işe başlama şansın olurçKaybedeceğin 2,5 aylık bir süreç.O kadr idare etmezlerse ayıp yai onlara 6 yıldır ordaymışsın;amaannn işini iyi yapıyorsan nitekili insana iş çok sıkma canını o konulara bence şimdilik.
henüz doktora gitmedim adetlerim kendimi bildim bileli düzenlidir.buna rağmen bir sorunum olabilirmi?kafayı yicem hep uzaktan okurdum sizi artık konuşabilme aşamasına geldim ..kimseyle konuşulmuyor bu konular bebek yokmu sorulardından gına geldi..
slm kızlar ben gene geldım karnımı doyurdum da bu arada...nasılsınız..
canım benım çok sagol ınsallah en yakın zamanda gelır benım ve ısteyen herkesın bebişi amın
ithalat şirketi ve yoğun.... masabaşındayım ama çok stresli hamile iken bu stresi kaldıramayabilirim... bu yüzden endişeliyim.. dediğin gibi burası olmassa başka yer olur şimdiden boşu boşuna bunu düşünüp strese girmemeliyim...
yorumların için teşekkür ederimm
slm kızlar ben gene geldım karnımı doyurdum da bu arada...nasılsınız..
Regllerin düzenli olması senin için bir artı tabi ama bu evet herşey yolunda demek değil malesef.Hormonarın da dengesizlik olabilri ya da kanallarında tıkanıklık ki bazıların da rahim ağzı ters bile olabiliyo ve o gibi duurmlarda farklı poizisyonlarla ancak spermler olması gereken yere ulaşabiliyor.... Gibi bir çok şey var canım!
evet bu tarz konular pek konuşulmuyr toplumda kiii zaten çoğu insan cahil 3-5 çocuğu olduğu halde bziim kadar şey bilmiyorlar.
sorularıma yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim..Rabbim tüm bebek vekleyenlere sabır versin!.. :Saruboceq:
hosgeldın canım ıyıyız sen nasılsın..bu arada afıyet olsuuun
Senin ovulasyon ünün yaklaşıyor olmalı değil mi canımcım!Ohhh stresi de attınız rahat rahat çalışrısınız artık.başladın mı testi yapmaya?
Sizde bana bakiiinnn,terbiyesizligin alemi yok...Ben kesinnikle kimseyi kucumseyici,veya alayci bir tavirla soylemedim tamammi fikirlerimi soyledim bunlari herkezde biliyor sadece ben degil....Her ay goruluyor burda, hamilelik belirtileri gibi anlatilip regl olan arkadaslar cook onun icin soyledim takmayin kafaniza, sakin olun akisina birakin kendinizi dedim. neden bukadar yanlis anliyorsunuz ben bunu anlamadim...!Neyse ortami asla germek digil amacim..selametle..
Allah herkezin gonlune gore versin!!!
evet canım bugün 11.günüm dün yaptım testte bişi yoktu bugün tekrar edıcem bakalım ne çıkacak ınsallah bu ay gelır melegım
teşekkür ederim canım idare ediyoz işte...
regline iki üç gün kalanları aslında eklemiyoruz artık;sürecin başından beri bizimle olan kişilerle yola devam etmek daha samimice oluyor.ama yine de aramıza katılman için seni listeye ekledim;yalnız başta anlaşalım sadece adın listede oalcak ve kendin olmayacaksan ,arkadaşlar kızıyor ve isimler siliniyor bilgin olsun...sonra nedne adım silinmiş deme! :umursamaz:
Güzel paylaşımlarda bulunman dileğiyle... Opuyorumnanaktan
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?