Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...
Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
günaydın canım egenin değerleri güzel çıkmış çok sevindimgünaydın kızlarrr….
Biz döndük nihayetinde..ama çok yorulmuşum dün deliye döndüm hastanenin içinde çocuk hastanesi ayrıymış üniversitede..ama normal hastanede daha normal çocukları gördüğümüzden dün çok etkilendim.hep değişik hastalıkları olan bebekler çocuklar..bir kez daha allahıma şükrettim..dawn sendromlu epilepsi hastası lösemi cücelik….gercekten şükürler olsun allahım sana dedim.egenin d3gerlerini doktor gorunce güldü ..eee bu değerler normal ki dedi..ben nasıl sevındım anlatamam..ama benim endısemı gorunce ayrıntılı testler ıstedı kanda normal hastanelerde bakılmayan birkaç teste daha baktırdı..kan alınırken problemımız oldu normalde egeyı yatırarak almaları lazımken şişko koca popolarını sandalyeden kaldıramayan hemsıreler benım kucagımdayken aldı.ama daha dogrusu alamadı..ege durmuyo cunku..ben yatıralım dedısemde ınatlar yatırtmadı kucakta aldı ellerı mosmor oldu delık desık heryerden ıgne soktular kuzuma..ege aglamaktan helak oldu sankı bebek elı degıl kuması dıkıyo gıbı ne vijdansız olmuslar allahım..birde troid ultrosonu çekildi …herhangı nodule buyukluge rastlanmadı..kan sonuclar da temız cıktı hatta yuksek olan tsh da ınmıstı..tahmınım dogru cıktı grıpten dolayı tsh yukselmıs..dr. Bu konuyu kapatın bebegın herhangı bır rahatszlıgı yok.incelemeyın artık dedı.1 yasında ıstersenız bı daha yaptırın dedi.ama dr 10 numaraydı tam benlık ata demırer gıbı şişko genç ama akşamdan kalmış sankı masasını gorsenız nasıl dagınık çatlak profesör yani…egeyı de cok sevdı egede yü bulunca dr un şişko kollarını sıktıra sıktıra ısırdı…kızlar bu arada benim oğlum herkese gulucukler saçtı dün gelen gecen egeyı sevdı..nasıl popülerdik hastanede..dertli dertli duran ınsana bıle durduk yerde gulumsemeye basladı adam dayanamayıp geldı sevdı egeyı..herkese pozitif enerji dagıtıyo oğlum …nereye gıtsek egenın basına 3-4 kısı toplandı…haliyle nazar degıyo kuzuma…aksamına da gece hep agladı uykusunda…öle işte kısacası hersey gayettt normal…çok mutluyum
Günaydın kızlarrr….
Biz döndük nihayetinde..Ama çok yorulmuşum dün deliye döndüm hastanenin içinde çocuk hastanesi ayrıymış üniversitede..ama normal hastanede daha normal çocukları gördüğümüzden dün çok etkilendim.hep değişik hastalıkları olan bebekler çocuklar..bir kez daha allahıma şükrettim..dawn sendromlu epilepsi hastası lösemi cücelik….gercekten şükürler olsun allahım sana dedim.egenin d3gerlerini doktor gorunce güldü ..eee bu değerler normal ki dedi..ben nasıl sevındım anlatamam..ama benim endısemı gorunce ayrıntılı testler ıstedı kanda normal hastanelerde bakılmayan birkaç teste daha baktırdı..kan alınırken problemımız oldu normalde egeyı yatırarak almaları lazımken şişko koca popolarını sandalyeden kaldıramayan hemsıreler benım kucagımdayken aldı.ama daha dogrusu alamadı..ege durmuyo cunku..ben yatıralım dedısemde ınatlar yatırtmadı kucakta aldı ellerı mosmor oldu delık desık heryerden ıgne soktular kuzuma..ege aglamaktan helak oldu sankı bebek elı degıl kuması dıkıyo gıbı ne vijdansız olmuslar allahım..birde troid ultrosonu çekildi …herhangı nodule buyukluge rastlanmadı..kan sonuclar da temız cıktı hatta yuksek olan tsh da ınmıstı..tahmınım dogru cıktı grıpten dolayı tsh yukselmıs..dr. bu konuyu kapatın bebegın herhangı bır rahatszlıgı yok.incelemeyın artık dedı.1 yasında ıstersenız bı daha yaptırın dedi.ama dr 10 numaraydı tam benlık ata demırer gıbı şişko genç ama akşamdan kalmış sankı masasını gorsenız nasıl dagınık çatlak profesör yani…egeyı de cok sevdı egede yü bulunca dr un şişko kollarını sıktıra sıktıra ısırdı…kızlar bu arada benim oğlum herkese gulucukler saçtı dün gelen gecen egeyı sevdı..nasıl popülerdik hastanede..dertli dertli duran ınsana bıle durduk yerde gulumsemeye basladı adam dayanamayıp geldı sevdı egeyı..herkese pozitif enerji dagıtıyo oğlum …nereye gıtsek egenın basına 3-4 kısı toplandı…haliyle nazar degıyo kuzuma…aksamına da gece hep agladı uykusunda…öle işte kısacası hersey gayettt normal…çok mutluyum
ohh çok şükürrr allahım sağlıcakla büyümeyinasip etsinnn
canımmm darısı snein başına sende sağlıklı bişekilde kucağına alırsın inşallah
Saol canımcımmm inşAllah haftaya bugunde beni yazarsınız listeye
kuzularr hepinize kocaman bi günaydınnnnnnn ben ve çilekli ojelerimmm bugünn yorgun ama çok şükürki mutluyuzzz
Sizler nasılsınız bakalımmmmm
kuzularr hepinize kocaman bi günaydınnnnnnn ben ve çilekli ojelerimmm bugünn yorgun ama çok şükürki mutluyuzzz
sizler nasılsınız bakalımmmmm
günaydnn cnmm çilekli ojelerine bakalım bi:):):)
suuuuuuuuuu canım benim ...hayatında yaşayacağın en güzel duyguya çok ama çok az kaldı...ben kendımı hatırlıyorum da nasıl bır korku aynı zamandada heyecen vardı içimde..takı odama gelene kadar tıtredım durdum ..amelıyette bıle tıtremekten alamıyordum kendımı ege dogdu agladı ve ben de boşalttım gözyaşlarımı..yukarda da babası egeyı gorunce aglamıs..sonra rahatlamıstım..allahım bi avazda çabuçak sağsağlim kavuştursun yavruna...cerenimizi de nasıl merak ediyorum
Saol canımcımmm inşAllah haftaya bugunde beni yazarsınız listeye
inşallahhh canımmmm allahımmm ne güzel bişey bu yaaa...iisimkonusunda hala kararsızmısınız??
işteeeee burdaaaaaaaaaa
niye ağlıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fatoş sıra sende, kızlar çok duygulandım anlatmam imkansız....
yazlarımız kışlarımız hep birlikte bebek hasretiyle geçince, insan bi garip oluyor gerçekten....
ömrüde bahtıda güzel olsun ceren'in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızzzzzzzz nasıl yaptın bunları hiç üşenmedenn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?