- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
kız bide elektrikler yoktu heeeeeeeee dün bütün gece mum ışıgında yaptım nasıl olmuş amaDDDDDDD
bizlerde görürmüyüz acaba sizin yaşadığınız duyguları
pişit pişittt pleaseee aaa karamsarlık yok bikerem göreceksiniz tabüküdeeeeeee aa hamişler sizde aglamayın bakıyım allahın izniyle hepiniz o güzel duyguyu ilk karşılaşma anını yaşıycaksınızzzzzzzz.
bu arada dün ben emoşla konuştum çok çok selamı varrrrrr
uy canım benim bende duygulandım düşünsene ben doğuma gidince beni burda merak eden dostlarım var benim için endişelenecekler müjdeli haberimi beklicekler
Niye ağlıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fatoş sıra sende, kızlar çok duygulandım anlatmam imkansız....
Yazlarımız kışlarımız hep birlikte bebek hasretiyle geçince, insan bi garip oluyor gerçekten....
ömrüde bahtıda güzel olsun ceren'in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
görürürsün canm inşallah hepimiz görecezbizlerde görürmüyüz acaba sizin yaşadığınız duyguları
kız bide elektrikler yoktu heeeeeeeee dün bütün gece mum ışıgında yaptım nasıl olmuş ama :dddddddd
bizlerde görürmüyüz acaba sizin yaşadığınız duyguları
canım allaha şükür şu anda çok iyi baya zor günler geçirdi ama toparlandı çok şükür şimdi hiç ama hiç bişiyi takmıyoookızz emoş napıyoo onun sorunları var galiba anladıgım kadarıyla inşallah kötü bişey yoktur
aaa bebektendir o rüküşlük tatlımm bi dogsun hayırlısıyla sag salim analı kızlı kokoş olursunuz sizdeeeuy canım benim bende duygulandım düşünsene ben doğuma gidince beni burda merak eden dostlarım var benim için endişelenecekler müjdeli haberimi beklicekler
görürürsün canm inşallah hepimiz görecez
süslüüüüüüüüüüüüüüüüüü bense en rüküş
niye ağlıyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
fatoş sıra sende, kızlar çok duygulandım anlatmam imkansız....
yazlarımız kışlarımız hep birlikte bebek hasretiyle geçince, insan bi garip oluyor gerçekten....
ömrüde bahtıda güzel olsun ceren'in!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yelizzzzzz ammaaa kokoşsyun bacım beeeeeeee maşAllah sanaaa eskiden bende çok ugraşırdım ama şimdi nerdeeeee
inşallah canım hep bahanelere sığınıyorum şu gün bugün yaparım diyeaaa bebektendir o rüküşlük tatlımm bi dogsun hayırlısıyla sag salim analı kızlı kokoş olursunuz sizdeee
kuzummmm fındık hanım bi dogsun büyüsünnnn deee ondan sonra onunla ugraşırsın sendeeeeeSardım bu sıralar oje olayınaaa yawwww :ddd
canımmmm hadi gözün aydın hayatım inan bende çok sevindim.
Rabbim askerliğinide göstersin inşallah ege paşanın.
Su canım allah'ım sana da yardım etsin sağ salim kavusun ceren bebekle inşallah.
çok özel çok güzel bi an ilk karşılaşma rabbim dileyen isteyen herkeslere nasip etsin inşallah.
Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...
Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
canım çok sevındım biliyordum hiçbişiciği olmadıgını
Allah ım derdi olanlara yardım etsin...sağlık sıhhat versın ınsallahh
günaydın canım egenin değerleri güzel çıkmış çok sevindimyerim ben opozitif bıcırığı
canım çok sevindimmm maşallah egeyeee
ayyy kızlar çok teşekkür ederim allahım bütün masumları korusun evlatlarımızla sınamasın bizleri sizleri çoook seviyorum benaaayy gözlerim dolduu..Allahım o anları bebeğimizi sağlıkla kucaklamayı bizlerede nasip etsinn...
eşimi çok merak ediyorum bende...ağlarmıki odaa...
Rabbim sağlıklı nasip etsin kuzularımızı...
KUZUCUM herşeyin yolunda olamsına çoook sevindimm...kendinde görmüşssün ya insanlarda ne dertler var..bizde en ufak bişeyde aman şöylemi böylemi ortalığı ayağa kaldırıyoruzz..şükürler olsun halimizee... :97:
aaayy süperrrrrrrr....çok şükürr...ayy çok güzel yaa...
inşalah kuzucumm..inşallahhh...
Yelizzzzzz ammaaa kokoşsyun bacım beeeeeeee maşAllah sanaaa eskiden bende çok ugraşırdım ama şimdi nerdeeeee
kuzummmm fındık hanım bi dogsun büyüsünnnn deee ondan sonra onunla ugraşırsın sendeeeeesardım bu sıralar oje olayınaaa yawwww DD
kuzummmm fındık hanım bi dogsun büyüsünnnn deee ondan sonra onunla ugraşırsın sendeeeeesardım bu sıralar oje olayınaaa yawwww DD
kuzularr hepinize kocaman bi günaydınnnnnnn ben ve çilekli ojelerimmm bugünn yorgun ama çok şükürki mutluyuzzz
sizler nasılsınız bakalımmmmm
Saol canımcımmm inşAllah haftaya bugunde beni yazarsınız listeye
günaydın canım bizlerde mutluyuz çok şükür sabah sabah bu iyi haberlerde artırdı mutluluğumuzu
inşallahhh canımmmm allahımmm ne güzel bişey bu yaaa...iisimkonusunda hala kararsızmısınız??
aaayy gözlerim dolduu..Allahım o anları bebeğimizi sağlıkla kucaklamayı bizlerede nasip etsinn...
eşimi çok merak ediyorum bende...ağlarmıki odaa...
Rabbim sağlıklı nasip etsin kuzularımızı...
KUZUCUM herşeyin yolunda olamsına çoook sevindimm...kendinde görmüşssün ya insanlarda ne dertler var..bizde en ufak bişeyde aman şöylemi böylemi ortalığı ayağa kaldırıyoruzz..şükürler olsun halimizee... :97:
aaayy süperrrrrrrr....çok şükürr...ayy çok güzel yaa...
inşalah kuzucumm..inşallahhh...
görürsün bitanemm.niye görmeyesinki..hangimizin istediği ay hemen bebeği olduu..hepimiz sabrettik.acı tecrübeler yaşadık..ama inancımızı kaybetmedikk.sakın ne aklından ne kalbinden acaba olmazmı diye geçirmee..sakınnn...
ayyyy asıl bebkten sonra uğraşamaz ..acı gerçek bu saçını taramaya vakti olmuyo insanın helede ben gıbı anası danası yanında olmayan çalışan anneler...
Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...
Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
ayyy kızlar çok teşekkür ederim allahım bütün masumları korusun evlatlarımızla sınamasın bizleri sizleri çoook seviyorum ben:
kesinleikle katılıyorum sana canım ben böle bi hamilelik hayal etmiyordum şunu alırım şunu giyerim şuraya giderim hiç birini yapmıyorum şimdi nedense içimden gelmiyor. Eşim yok yanımda ondan sanırım . Bebek oluncada büssürü fazla kilom olcak zaten giyemicem hem vakit olmicak yanımızda annemizde yokki işlere yardım ede :26::26:
ayyyy asıl bebkten sonra uğraşamaz ..acı gerçek bu saçını taramaya vakti olmuyo insanın helede ben gıbı anası danası yanında olmayan çalışan anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?