Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bizlerde görürmüyüz acaba sizin yaşadığınız duyguları

pişit pişittt pleaseee aaa karamsarlık yok bikerem göreceksiniz tabüküdeeeeeee aa hamişler sizde aglamayın bakıyım allahın izniyle hepiniz o güzel duyguyu ilk karşılaşma anını yaşıycaksınızzzzzzzz.

bu arada dün ben emoşla konuştum çok çok selamı varrrrrr

kızz emoş napıyoo onun sorunları var galiba anladıgım kadarıyla inşallah kötü bişey yoktur

uy canım benim bende duygulandım düşünsene ben doğuma gidince beni burda merak eden dostlarım var benim için endişelenecekler müjdeli haberimi beklicekler
görürürsün canm inşallah hepimiz görecez
kız bide elektrikler yoktu heeeeeeeee dün bütün gece mum ışıgında yaptım nasıl olmuş ama :dddddddd
süslüüüüüüüüüüüüüüüüüübense en rüküş

görürsün bitanemm.niye görmeyesinki..hangimizin istediği ay hemen bebeği olduu..hepimiz sabrettik.acı tecrübeler yaşadık..ama inancımızı kaybetmedikk.sakın ne aklından ne kalbinden acaba olmazmı diye geçirmee..sakınnn...

kızz emoş napıyoo onun sorunları var galiba anladıgım kadarıyla inşallah kötü bişey yoktur
canım allaha şükür şu anda çok iyi baya zor günler geçirdi ama toparlandı çok şükür şimdi hiç ama hiç bişiyi takmıyooo
aaa bebektendir o rüküşlük tatlımm bi dogsun hayırlısıyla sag salim analı kızlı kokoş olursunuz sizdeee

Şaşkın öredegim aglama zamanı değil gülme zamanııı aglayıp arenimi üzme bakimmmm

bu bebek özlemi ile kaç yıl geçirdik hepimiz neler yaşadık ne sınavlardan geçtik rabbim yüzümüze güldü
Allahım isteyen dileyen herkese versin yaşatsın bu duyguları.... Öncelikle bizim topikimizin kızlarına inşAllahhhhhhh

Yelizzzzzz ammaaa kokoşsyun bacım beeeeeeee maşAllah sanaaa eskiden bende çok ugraşırdım ama şimdi nerdeeeee

aaa bebektendir o rüküşlük tatlımm bi dogsun hayırlısıyla sag salim analı kızlı kokoş olursunuz sizdeee
inşallah canım hep bahanelere sığınıyorum şu gün bugün yaparım diye
kuzummmm fındık hanım bi dogsun büyüsünnnn deee ondan sonra onunla ugraşırsın sendeeeee Sardım bu sıralar oje olayınaaa yawwww :ddd

yakışıyo canım sana

Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...

Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim

canım çok sevındım biliyordum hiçbişiciği olmadıgını
Allah ım derdi olanlara yardım etsin...sağlık sıhhat versın ınsallahh

günaydın canım egenin değerleri güzel çıkmış çok sevindim yerim ben opozitif bıcırığı

canım çok sevindimmm maşallah egeyeee

ayyy kızlar çok teşekkür ederim allahım bütün masumları korusun evlatlarımızla sınamasın bizleri sizleri çoook seviyorum ben
Yelizzzzzz ammaaa kokoşsyun bacım beeeeeeee maşAllah sanaaa eskiden bende çok ugraşırdım ama şimdi nerdeeeee

kuzummmm fındık hanım bi dogsun büyüsünnnn deee ondan sonra onunla ugraşırsın sendeeeee sardım bu sıralar oje olayınaaa yawwww DD

ayyyy asıl bebkten sonra uğraşamaz ..acı gerçek bu saçını taramaya vakti olmuyo insanın helede ben gıbı anası danası yanında olmayan çalışan anneler...

kuzularr hepinize kocaman bi günaydınnnnnnn ben ve çilekli ojelerimmm bugünn yorgun ama çok şükürki mutluyuzzz
sizler nasılsınız bakalımmmmm

günaydın ojeler süper yaa aşağıda resmini gördüm bayıldım nasıl yaptın ???

Saol canımcımmm inşAllah haftaya bugunde beni yazarsınız listeye

günaydın ayyy çok heycanlı

günaydın canım bizlerde mutluyuz çok şükür sabah sabah bu iyi haberlerde artırdı mutluluğumuzu

günaydınnnnn
inşallahhh canımmmm allahımmm ne güzel bişey bu yaaa...iisimkonusunda hala kararsızmısınız??

günaydın canım

ceren dünyaya gözlerini açtı demek ayyy süper süper süper

tinkerbell09, canım çok sevindim çok şükür sonuçlarda bir sıkıntı yok ama o iğne çok kötü yaa bizde eşimin kuzenin bebeği 22 günlük geçen gittik toğuğundan aldılar yavrum mosmor oldu topuğu bi ağladı ki

ay kızlar çocuklar benim moralimi bozdu yaaa. Ne diyorlar bana biliyor musunuz...öğretmöenim siz egeye hamileyken çok güzeldiniz bembeyazdı teniniz kıpkırmızıydı yanaklarınız yüzünüz çok güzeldi....ben de şimdi kötü müyüm de geçmiş zaman kullanıyorsun dedim şakaylaama ne beklersiziniz...bu cevabın üzerine hayır şimdide güzelsiniz..ama nerde sustu kaldııııbeni çirkin buluyorlarrrr

gerçekler acıdır çocuklar çok acımasız yaa

canım benimm çok doğru söylüyorsunn allahımmm şaşırtmasınn yanlış düşüncelere kapılmayalım rabbim uygun gördüyse elbet olucak öyle yada böyle ama uygun görmediysede boynumuz kıldan ince rabbim bilir işini inşallah uygun gördüklerinden oluruz...

ayyyy asıl bebkten sonra uğraşamaz ..acı gerçek bu saçını taramaya vakti olmuyo insanın helede ben gıbı anası danası yanında olmayan çalışan anneler...

Allahtan anam ve kardeşim var
umarım azıcık toparlarım kendimi yoksa bu halimle 5 yaş yaşlı duruyorum

Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...

Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim

Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah çok mutluyum
Su da anne oldu hayırlısı ıle
Allah ım nazarlardan korusun ıkısınıde

ayyy kızlar çok teşekkür ederim allahım bütün masumları korusun evlatlarımızla sınamasın bizleri sizleri çoook seviyorum ben :

aminnnnnnnn bizde seni seviyoz

kesinleikle katılıyorum sana canım ben böle bi hamilelik hayal etmiyordum şunu alırım şunu giyerim şuraya giderim hiç birini yapmıyorum şimdi nedense içimden gelmiyor. Eşim yok yanımda ondan sanırım . Bebek oluncada büssürü fazla kilom olcak zaten giyemicem hem vakit olmicak yanımızda annemizde yokki işlere yardım ede :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…