bak sana örnek yüklücem benim geçen yıldan kalanlar ama ben yapmadım :)
ay kızlar çocuklar benim moralimi bozdu yaaa. Ne diyorlar bana biliyor musunuz...öğretmöenim siz egeye hamileyken çok güzeldiniz bembeyazdı teniniz kıpkırmızıydı yanaklarınız yüzünüz çok güzeldi.... ben de şimdi kötü müyüm de geçmiş zaman kullanıyorsun dedim şakayla ama ne beklersiziniz...bu cevabın üzerine hayır şimdide güzelsiniz..ama nerde sustu kaldıııı beni çirkin buluyorlarrrr
gerçekler acıdır çocuklar çok acımasız yaa
kızlarrr yarın biliyosunuz Allah nasip ederse doğumum varr..
sabah erkenden hastanede olcaz inşallah herşey yolunda gider,
bu zamana kadar çok şükür bi sıkıntı olmadan geldik,bundan sonrası da güzel olur inşallah..
inşallah kızıma hayırlısıyla sağlıcakla kavuşurum,nolur dualarınızı eksik etmeyin..
şimdiden hepinize çok teşekkür ederimm..hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
kısmetse doğumdan sonra fatoş ve zehseli arıcam onlar size haber verirler...
en kısa zamanda toparlanıp kızımla aranızda olmak dileğiyle..
Allah'a emanet olun,şimdilik çıkıyorum akşam son kez gelirim
Günaydın kızlarrr .
Biz döndük nihayetinde..Ama çok yorulmuşum dün deliye döndüm hastanenin içinde çocuk hastanesi ayrıymış üniversitede..ama normal hastanede daha normal çocukları gördüğümüzden dün çok etkilendim.hep değişik hastalıkları olan bebekler çocuklar..bir kez daha allahıma şükrettim..dawn sendromlu epilepsi hastası lösemi cücelik .gercekten şükürler olsun allahım sana dedim.egenin d3gerlerini doktor gorunce güldü ..eee bu değerler normal ki dedi..ben nasıl sevındım anlatamam..ama benim endısemı gorunce ayrıntılı testler ıstedı kanda normal hastanelerde bakılmayan birkaç teste daha baktırdı..kan alınırken problemımız oldu normalde egeyı yatırarak almaları lazımken şişko koca popolarını sandalyeden kaldıramayan hemsıreler benım kucagımdayken aldı.ama daha dogrusu alamadı..ege durmuyo cunku..ben yatıralım dedısemde ınatlar yatırtmadı kucakta aldı ellerı mosmor oldu delık desık heryerden ıgne soktular kuzuma..ege aglamaktan helak oldu sankı bebek elı degıl kuması dıkıyo gıbı ne vijdansız olmuslar allahım..birde troid ultrosonu çekildi herhangı nodule buyukluge rastlanmadı..kan sonuclar da temız cıktı hatta yuksek olan tsh da ınmıstı..tahmınım dogru cıktı grıpten dolayı tsh yukselmıs..dr. bu konuyu kapatın bebegın herhangı bır rahatszlıgı yok.incelemeyın artık dedı.1 yasında ıstersenız bı daha yaptırın dedi.ama dr 10 numaraydı tam benlık ata demırer gıbı şişko genç ama akşamdan kalmış sankı masasını gorsenız nasıl dagınık çatlak profesör yani egeyı de cok sevdı egede yü bulunca dr un şişko kollarını sıktıra sıktıra ısırdı kızlar bu arada benim oğlum herkese gulucukler saçtı dün gelen gecen egeyı sevdı..nasıl popülerdik hastanede..dertli dertli duran ınsana bıle durduk yerde gulumsemeye basladı adam dayanamayıp geldı sevdı egeyı..herkese pozitif enerji dagıtıyo oğlum nereye gıtsek egenın basına 3-4 kısı toplandı haliyle nazar degıyo kuzuma aksamına da gece hep agladı uykusunda öle işte kısacası hersey gayettt normal çok mutluyum
Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...
Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
ay kızlar çocuklar benim moralimi bozdu yaaa. Ne diyorlar bana biliyor musunuz...öğretmöenim siz egeye hamileyken çok güzeldiniz bembeyazdı teniniz kıpkırmızıydı yanaklarınız yüzünüz çok güzeldi.... ben de şimdi kötü müyüm de geçmiş zaman kullanıyorsun dedim şakayla ama ne beklersiziniz...bu cevabın üzerine hayır şimdide güzelsiniz..ama nerde sustu kaldıııı beni çirkin buluyorlarrrr
kuzummm sen onlara ne aldırıyorsun maşallahın var senin ben seni çok begeniyorum bana göre çok hoş ve güzel bir hatunsun canım sen o bücürüklere ne bakıyon onlar ne anlar
canım benimm çok doğru söylüyorsunn allahımmm şaşırtmasınn yanlış düşüncelere kapılmayalım rabbim uygun gördüyse elbet olucak öyle yada böyle ama uygun görmediysede boynumuz kıldan ince rabbim bilir işini inşallah uygun gördüklerinden oluruz...
canımmm çok kolayy yapımı kırmızı ojeyi sür resimdeki gibi yaprak yap üstüne yeşille sonrada beyaz noktalar en sonda üzerine kuruduktan sonra parlatıcı bu kadarrrrrrrgünaydın ojeler süper yaa aşağıda resmini gördüm bayıldım nasıl yaptın ???
günaydın ayyy çok heycanlı
günaydınnnnn
günaydın canım
ceren dünyaya gözlerini açtı demek ayyy süper süper süper
tinkerbell09, canım çok sevindim çok şükür sonuçlarda bir sıkıntı yok ama o iğne çok kötü yaa bizde eşimin kuzenin bebeği 22 günlük geçen gittik toğuğundan aldılar yavrum mosmor oldu topuğu bi ağladı ki
aaaaaaa şekerim senin neren çirkin ayolll allam ya sen bakma o çocuklaraaaay kızlar çocuklar benim moralimi bozdu yaaa. Ne diyorlar bana biliyor musunuz...öğretmöenim siz egeye hamileyken çok güzeldiniz bembeyazdı teniniz kıpkırmızıydı yanaklarınız yüzünüz çok güzeldi.... ben de şimdi kötü müyüm de geçmiş zaman kullanıyorsun dedim şakayla ama ne beklersiziniz...bu cevabın üzerine hayır şimdide güzelsiniz..ama nerde sustu kaldıııı beni çirkin buluyorlarrrr
toplarsın tatlım toplarsınn maşallah hiçç bişiycigin yok kız ne hamişler var kapılardan bacalardan sıgmıyolarrrrAllahtan anam ve kardeşim var
umarım azıcık toparlarım kendimi yoksa bu halimle 5 yaş yaşlı duruyorum
hoşgeldin canımmmmmAllah ım analı babalı büyütsün ınsallah çok mutluyum
Su da anne oldu hayırlısı ıle
Allah ım nazarlardan korusun ıkısınıde
aminnnnnnnn bizde seni seviyoz
kesinleikle katılıyorum sana canım ben böle bi hamilelik hayal etmiyordum şunu alırım şunu giyerim şuraya giderim hiç birini yapmıyorum şimdi nedense içimden gelmiyor. Eşim yok yanımda ondan sanırım . Bebek oluncada büssürü fazla kilom olcak zaten giyemicem hem vakit olmicak yanımızda annemizde yokki işlere yardım ede :26::26:
oy oy oyyy maşallahhh sonunda ceren hanımlar tefriş ettinasıl heyecanlıdır şimdi su kızını kollarına almış kokluyodur ay yine duygusala bagladım ben yaa inş biz bekleyenlerede nasip etsin inşallah Allahım...
fatoşummm sıra sende inş canım sende bi çırpıda sağlıklı bir şekilde dogurursun
ayy o günde böyle heyecanla senden haber beklicez kızzzzzz ben çatlarım ararım doğum anında seni
nanemmmm özleidm kız seniii nasılsın canım
:18: :18: :18:önümdekiler teker teker dogurunca beni iyice korku alıyoooo Allahım banada saglıkla dogum nasip etsinnnn
herkese günaydın bu aradaa
size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş Allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi Rabbim inş sonunuda hayırlı eder
size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş Allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi Rabbim inş sonunuda hayırlı eder
Eki Görüntüle 176795 Eki Görüntüle 176794 Eki Görüntüle 176793 Eki Görüntüle 176796 Eki Görüntüle 176797
Bizim gelin rus onlarda biliyorsun oje ve tırnak düşkünüdürler. normal ojelerle yapıyor bana çok ilginç gelende iğne kullanıyor şekil verirken...
nanecümmm bende çok özledim seni nerlerdesin canım ya
gel bak bacaklarını kırcam senin cadalozzzzz
aman yakında toparlanırsın onlar halt etmişay kızlar çocuklar benim moralimi bozdu yaaa. Ne diyorlar bana biliyor musunuz...öğretmöenim siz egeye hamileyken çok güzeldiniz bembeyazdı teniniz kıpkırmızıydı yanaklarınız yüzünüz çok güzeldi.... ben de şimdi kötü müyüm de geçmiş zaman kullanıyorsun dedim şakayla ama ne beklersiziniz...bu cevabın üzerine hayır şimdide güzelsiniz..ama nerde sustu kaldıııı beni çirkin buluyorlarrrr
cnım hoş gelin nerelerdesin uzun zamandırcanım benimmm sonunda ceren hanımı kollarına alıcaksın harika birşey ya zaman ne kadar çabuk geçiyor daha dün gün sayıyorduk... Rabbim sağlık sıhhat versin inş hepimize bizlerede bu günleri görmek nasip eder
Canım benim çok sevindim maşallah egemuyaaa yerim ben onuNasılda sevdiriyor kendini sıpaaa ısırıcam onu:))
çok şükür bişeyi yokmuş canım inş hep böyle devam eder merak etme sen
Oy oy oyyy maşallahhh sonunda ceren hanımlar tefriş ettiNasıl heyecanlıdır şimdi su kızını kollarına almış kokluyodur ay yine duygusala bagladım ben yaa inş biz bekleyenlerede nasip etsin inşallah allahım...
Fatoşummm sıra sende inş canım sende bi çırpıda sağlıklı bir şekilde dogurursun
Ayy o günde böyle heyecanla senden haber beklicez kızzzzzz ben çatlarım ararım doğum anında seni
şu herüf gelsin kendimi alış verişe adicam şıkır şıkır olacamcanımmm çok kolayy yapımı kırmızı ojeyi sür resimdeki gibi yaprak yap üstüne yeşille sonrada beyaz noktalar en sonda üzerine kuruduktan sonra parlatıcı bu kadarrrrrrr
aaaaaaa şekerim senin neren çirkin ayolll allam ya sen bakma o çocuklaraaa
Toplarsın tatlım toplarsınn maşallah hiçç bişiycigin yok kız ne hamişler var kapılardan bacalardan sıgmıyolarrrr
Hoşgeldin canımmmmm
Tatlımm bebek dogduktan sonra süslenmek püslenmek zor ama bence hamileyken bakmalı insan kendineeeee ki kesinlikle şıkır şıkır giyinmeli her hamiş çünkü zaten çok tatlı görünüyolar bide böle şeker şeker giyinince tadundan yenmioooooo
Size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi rabbim inş sonunuda hayırlı eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?