Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bak sana örnek yüklücem benim geçen yıldan kalanlar ama ben yapmadım :)

yükle yükleeee bende araştırıyom şekil falan ama şu şekil için olan ojeler pahalı birazzz o yüzden bende ince uçlu normal bi fırça alıcam onunla yapıcam çalışmalarımı

kız ben seni çok beğeniyorummm hamilelikte başka tabi ama özünde güzel bi bayansın

canım benimmm sonunda ceren hanımı kollarına alıcaksın harika birşey ya zaman ne kadar çabuk geçiyor daha dün gün sayıyorduk... Rabbim sağlık sıhhat versin inş hepimize bizlerede bu günleri görmek nasip eder

canım benim çok sevindim maşallah egemuyaaa yerim ben onu nasılda sevdiriyor kendini sıpaaa ısırıcam onu:))
çok şükür bişeyi yokmuş canım inş hep böyle devam eder merak etme sen

Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...

Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim

oy oy oyyy maşallahhh sonunda ceren hanımlar tefriş etti nasıl heyecanlıdır şimdi su kızını kollarına almış kokluyodur ay yine duygusala bagladım ben yaa inş biz bekleyenlerede nasip etsin inşallah Allahım...

fatoşummm sıra sende inş canım sende bi çırpıda sağlıklı bir şekilde dogurursun
ayy o günde böyle heyecanla senden haber beklicez kızzzzzz ben çatlarım ararım doğum anında seni

kuzummm sen onlara ne aldırıyorsun maşallahın var senin ben seni çok begeniyorum bana göre çok hoş ve güzel bir hatunsun canım sen o bücürüklere ne bakıyon onlar ne anlar

ayyyyyy suuuuu benıde aradı ama yazmayayım demıstım belkı kendı söylemek ıster dıye düşündüm fakat su sıze yazmıs bıle bızım haber verecegımızı buna çok sevındım
sabah 9 da aradı benı 8.30da gırmıs sezeryana ve 9da çıkmıs bebek gayet saglıklı hersey yolunda çok sukur sesını duydugumda çok mutlu oldum konustukça sızlere haber vermeye çalışacagım fatosunda dedıgı gıbı bebek 3200gr dogmuş boyunu bılmıyorlardı henüz Allah ım uzun ömürler versın ınsallah

Son düzenleme:

vay vicdansızlarrr... ama hamilelik hakkatn başka oluyor heralde..bana bu gittiğimde memlekete güzelleşmişssin diyen çok olduu... kaynanm falan yanağımı sıktı..çok yakışmış falann...
insan düşünüyor demekki önceden daha çirkinmişimmm....

aminnnnnnnn canımm..aminnnnn....

Bizim gelin rus onlarda biliyorsun oje ve tırnak düşkünüdürler. normal ojelerle yapıyor bana çok ilginç gelende iğne kullanıyor şekil verirken...

canımmm çok kolayy yapımı kırmızı ojeyi sür resimdeki gibi yaprak yap üstüne yeşille sonrada beyaz noktalar en sonda üzerine kuruduktan sonra parlatıcı bu kadarrrrrrr
aaaaaaa şekerim senin neren çirkin ayolll allam ya sen bakma o çocuklaraaa
Allahtan anam ve kardeşim var
umarım azıcık toparlarım kendimi yoksa bu halimle 5 yaş yaşlı duruyorum
toplarsın tatlım toplarsınn maşallah hiçç bişiycigin yok kız ne hamişler var kapılardan bacalardan sıgmıyolarrrr
Allah ım analı babalı büyütsün ınsallah çok mutluyum
Su da anne oldu hayırlısı ıle
Allah ım nazarlardan korusun ıkısınıde
hoşgeldin canımmmmm

tatlımm bebek dogduktan sonra süslenmek püslenmek zor ama bence hamileyken bakmalı insan kendineeeee ki kesinlikle şıkır şıkır giyinmeli her hamiş çünkü zaten çok tatlı görünüyolar bide böle şeker şeker giyinince tadundan yenmioooooo

herkese günaydın bu aradaa
size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş Allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi Rabbim inş sonunuda hayırlı eder

:18: :18: :18:önümdekiler teker teker dogurunca beni iyice korku alıyoooo Allahım banada saglıkla dogum nasip etsinnnn

nanecümmm bende çok özledim seni nerlerdesin canım ya

gel bak bacaklarını kırcam senin cadalozzzzz

nanemmmm özleidm kız seniii nasılsın canım

iyiyim canım çok iyiyim hemde
sen nasılsın tatlım kırmızılar gelmiş üzüldüm ama pes etmek umudunu kesmek yok inş önümüzdeki ay olur tatlım hiç canını sıkma olurmu

:18: :18: :18:önümdekiler teker teker dogurunca beni iyice korku alıyoooo Allahım banada saglıkla dogum nasip etsinnnn

oyyy kuzum benimmm kıyamam sana bak görüceksin sende herkes gibi doğurup kurtulucaksın bu günlerini unutucaksın bilee çok az kaldııııı

günaydın canım uzun zaman oldu görüsemedık ıyısındır ınsaalah çok sevındım ınsallah tüp bebek tutacak canım benım dualarım senınle

Allahımmmmmm bu çok güzel bi haber canım yaaa inşallahh tedavin güzel sonuçlanır canımmm sende kavuşursun bebeğine çok sevindim yaaa

vuuu bunlarda çok güsellermişş evet canım normalde ince uçlu nail art ojeler satılıyo bu şekiller için ama bi tanesi 10 tl falan onu almak istemeyenlerde igne kullanıyo genelde ama ben sulu boya fırçası kullancamm

hiiiiiiiiiiiiii ayyy inanmıyorum yeminle kalkıp oynıycam şimdi ay çok sevindimm

inşallahh inşallahh nasib olur Allah ımmmmm

nanecümmm bende çok özledim seni nerlerdesin canım ya

gel bak bacaklarını kırcam senin cadalozzzzz

sorma canım ya çok yogundu işlerim bide bunalımlardaydım birazcık ama geçti gitti çok şükür bide eşimin degerleri yükselince daha bir hayat doldum:))
bende çok özledim sizleriii

naneeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmm allahım işallahhhhhhh bi kerecikte tutarr ve sag salim kucagına alırsınnnnnnnnnnnnnnnnn
bahar havası var bugün topigimizdeeeeeeeeeeeeee

aman yakında toparlanırsın onlar halt etmiş

cnım hoş gelin nerelerdesin uzun zamandır
şu herüf gelsin kendimi alış verişe adicam şıkır şıkır olacam

ooooooooo çok güzel bi haber canım yaaa iinan tüylerim diken diken oldu bu mutlu haberine nasıl sevindim anltamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…