- 7 Nisan 2010
- 2.237
- 0
- 156
iyiyim canım çok iyiyim hemde
sen nasılsın tatlım kırmızılar gelmiş üzüldüm ama pes etmek umudunu kesmek yok inş önümüzdeki ay olur tatlım hiç canını sıkma olurmu
oyyy kuzum benimmm kıyamam sana bak görüceksin sende herkes gibi doğurup kurtulucaksın bu günlerini unutucaksın bilee çok az kaldııııı
herkese günaydın bu aradaa
size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş Allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi Rabbim inş sonunuda hayırlı eder
anammmmmm istanbulda bi yagmur başladı saglı sollu yagıyo yaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:
ay evet ya kar dolu yağmur hepsi sırayla gectı kız gök gürlüyo bide şimşek çakıo hepsi
10 dakıka ıcınde oldu :S iyi ki camalrı açammısım bugun ev hava alsın die
günaydın canım uzun zaman oldu görüsemedık ıyısındır ınsaalah çok sevındım ınsallah tüp bebek tutacak canım benım dualarım senınle
Allahımmmmmm bu çok güzel bi haber canım yaaa inşallahh tedavin güzel sonuçlanır canımmm sende kavuşursun bebeğine çok sevindim yaaa
hiiiiiiiiiiiiii ayyy inanmıyorum yeminle kalkıp oynıycam şimdi ay çok sevindimm
inşallahh inşallahh nasib olur Allah ımmmmm
naneeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmm allahım işallahhhhhhh bi kerecikte tutarr ve sag salim kucagına alırsınnnnnnnnnnnnnnnnn
bahar havası var bugün topigimizdeeeeeeeeeeeeee
cnım hoş gelin nerelerdesin uzun zamandır
ooooooooo çok güzel bi haber canım yaaa iinan tüylerim diken diken oldu bu mutlu haberine nasıl sevindim anltamam
evet cnaımcım geldiler biraz umutlanmıştım ama olsun umutlarım tamamen tükenmiş dğeil çok şükür allahım a... herzman herkese hayırlısını versin RAbbim..
canımmm çok kolayy yapımı kırmızı ojeyi sür resimdeki gibi yaprak yap üstüne yeşille sonrada beyaz noktalar en sonda üzerine kuruduktan sonra parlatıcı bu kadarrrrrrr
:
günaydın canım çok sevindim Allahım inş hayırlısı herşeyinherkese günaydın bu aradaa
size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş Allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi Rabbim inş sonunuda hayırlı eder
anammmmmm istanbulda bi yagmur başladı saglı sollu yagıyo yaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:
süper süper süperrrrrrr...çoook sevindimm..sabrınızın sonu selamet olacak inşallahhh...hemencikte hamiş kalacaksın bak görrr....
günaydın canım benim ewet çok şükür iyiyim sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla rüzgar paşa nasıl hala çok yoruyormu seni canım?
saol canım benim inş bende tutacagına inanıyorum
Allah sizlerden razı olsun dualarınız için
güzel bi heyecan değilmisaol canım benimmm siz böyle yazdıkça ben daha kıpır kıpır oluyorum valla heyecan sarıyor her yanımı
aman iyiki valla evin göl olurdu bu hızla bütün gün yagarsaaaa:26::26:
ıyıyız canım yaaaa Rüzgar da ıyı masallah işte baya huysuz bu günlerde sanırım diş gelecek ne yapsak kar etmıyor mızmız hep ınsallah düzelır bakalım
ınsallah canım bebiş gelecek sanada
güzel bi heyecan değilmi
günaydın canım çok sevindim Allahım inş hayırlısı herşeyin
Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...
Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...
Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?