Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet cnaımcım geldiler biraz umutlanmıştım ama olsun umutlarım tamamen tükenmiş dğeil çok şükür allahım a... herzman herkese hayırlısını versin RAbbim..

süper süper süperrrrrrr...çoook sevindimm..sabrınızın sonu selamet olacak inşallahhh...hemencikte hamiş kalacaksın bak görrr....

tınker canım çok sevındım ege saglıklıymış masallah Allah nazarlardan korusun oglunu

anammmmmm istanbulda bi yagmur başladı saglı sollu yagıyo yaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:

ay evet ya kar dolu yağmur hepsi sırayla gectı kız gök gürlüyo bide şimşek çakıo hepsi
10 dakıka ıcınde oldu :S iyi ki camalrı açammısım bugun ev hava alsın die

günaydın canım uzun zaman oldu görüsemedık ıyısındır ınsaalah çok sevındım ınsallah tüp bebek tutacak canım benım dualarım senınle

günaydın canım benim ewet çok şükür iyiyim sizlerde iyisiniz gördüğüm kadarıyla rüzgar paşa nasıl hala çok yoruyormu seni canım?
saol canım benim inş bende tutacagına inanıyorum
Allah sizlerden razı olsun dualarınız için

Allahımmmmmm bu çok güzel bi haber canım yaaa inşallahh tedavin güzel sonuçlanır canımmm sende kavuşursun bebeğine çok sevindim yaaa

saol canım benim inşallahhhh bende çok umutluyum kavusacagım için mayısı iple çekiyorum bebekli günlere az kaldı diye düşünüyorum inşallahhh....Rabbim hepimize nasip etsin balım benim topikte kimsecikler kalmasın hamiş olmayan

hiiiiiiiiiiiiii ayyy inanmıyorum yeminle kalkıp oynıycam şimdi ay çok sevindimm

inşallahh inşallahh nasib olur Allah ımmmmm

canım benim çok saolasınnnn
inşallahhhhh canım inşallahhh hepimize inşallahhhh

naneeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmm allahım işallahhhhhhh bi kerecikte tutarr ve sag salim kucagına alırsınnnnnnnnnnnnnnnnn
bahar havası var bugün topigimizdeeeeeeeeeeeeee

saol tatlım benimmmmm inşallahhh inşallahhh hepinizin dualarıyla olucak inş canım
dimi ya Allah bozmasın hep böyle bahar havası olsun topiğimizde

cnım hoş gelin nerelerdesin uzun zamandır

ooooooooo çok güzel bi haber canım yaaa iinan tüylerim diken diken oldu bu mutlu haberine nasıl sevindim anltamam

saol canım benimmm siz böyle yazdıkça ben daha kıpır kıpır oluyorum valla heyecan sarıyor her yanımı

evet cnaımcım geldiler biraz umutlanmıştım ama olsun umutlarım tamamen tükenmiş dğeil çok şükür allahım a... herzman herkese hayırlısını versin RAbbim..

amin canım benim cümlemize inş ben inanıyorum yaptıgımız dualar yerini bulacak ve müjdeli haberini alıcaz

canımmm çok kolayy yapımı kırmızı ojeyi sür resimdeki gibi yaprak yap üstüne yeşille sonrada beyaz noktalar en sonda üzerine kuruduktan sonra parlatıcı bu kadarrrrrrr

:

ya eskiden uğraşırdım ama şimid becerebilirmiyim bilmiyorum yaa bu banka bitirdi beni

günaydın canım çok sevindim Allahım inş hayırlısı herşeyin

anammmmmm istanbulda bi yagmur başladı saglı sollu yagıyo yaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:

burda daha başlamadı ama ne olur bilemem bakalım bekliyoruz

ıyıyız canım yaaaa Rüzgar da ıyı masallah işte baya huysuz bu günlerde sanırım diş gelecek ne yapsak kar etmıyor mızmız hep ınsallah düzelır bakalım
ınsallah canım bebiş gelecek sanada

diş çıkaran bebeklerin hepsi oluyor maalesef canım mecbur katlanıyosun olsun canım saglıklı olsunlarda gerisi önemli değil
inşallah canım benim çok heyecanlanıyorum bakalım nasıl olucak inş hayırlısıyla ilk seferde tutar hatcem gibi

güzel bi heyecan değilmi

hemde nasılllllllll

Canlarım maşallah hepinizin adını aşağıda görüyorum!Günaydınlar!

Ben de şimdi bir arkadasım böbrek ameliyatı olmustu;ciğeri zedelenmiş su toplamış onu 2.kez çıkmadıgı için ziyarete gidiyorum Samsun'a.Benım için zorlu ve yorucu olacak sanırım çünkü güne bel ağrısıyla uyandımBir de bebişin erken gelmesınden korkar oldum artık kızlar...Aman Rabbim korusun gerçekten...

Su'nun haberini aldım ya çoook mutluyum.Aklım ondaydı çünkü çok şükür ya Ceren'imiz de dünyaya merhaba dedi.Şimdi sıra Fatoş kuzumuzda...Nasipse mayısta da kızlarımız aceleci çıkmazsa bizde...

Ben şimdilik çıkıorum canlar ama eve gelince gelicem yıne ınsallah.Sizleri seviyorum ve kocamanda öpüyorum!Allah'a emanet olun...

pembedana
SeKeR_NaNe+
GamzeliKiz
melojj
zehsel
idilcan
ay_she+
ademerve
ParadiesAngel
Yildiz10
seastar
ciceklara
SariLale+

uzun bir aradan sonra ilk defa su için mi toplandık buraya kızlar
burda olmasakta duygular değişmiyor, hissettiklerimiz farklı değil demek kii...

Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...

Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim

Hosgeldin Cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Su nasilllll ????? ay ben de cok duygulandimmmmmmmmm daha dun hamile kalmistiniz su ve fatoss

Sira sende Fatosummmmmmmmmmmmm X kizimizi kucagina alicannnn haftayaaa

Bu arada Tinker Cok sevindimmm Egenin sonuclari normal cikti, endiselenmemek elde degil tabi...biz de yarin baharimi hastaneye goturcez kafasi için hani cok duz demistim ya...bakalim ne diycek doktor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…