maşalllaaahhhhh fıstığaaaaa Allah analı babalı büyütsün inş....
Canlarım maşallah hepinizin adını aşağıda görüyorum!Günaydınlar!
Ben de şimdi bir arkadasım böbrek ameliyatı olmustu;ciğeri zedelenmiş su toplamış onu 2.kez çıkmadıgı için ziyarete gidiyorum Samsun'a.Benım için zorlu ve yorucu olacak sanırım çünkü güne bel ağrısıyla uyandımBir de bebişin erken gelmesınden korkar oldum artık kızlar...Aman Rabbim korusun gerçekten...
Su'nun haberini aldım ya çoook mutluyum.Aklım ondaydı çünkü çok şükür ya Ceren'imiz de dünyaya merhaba dedi.Şimdi sıra Fatoş kuzumuzda...Nasipse mayısta da kızlarımız aceleci çıkmazsa bizde...
Ben şimdilik çıkıorum canlar ama eve gelince gelicem yıne ınsallah.Sizleri seviyorum ve kocamanda öpüyorum!Allah'a emanet olun...
kesinlikle evetpembedana
SeKeR_NaNe+
GamzeliKiz
melojj
zehsel
idilcan
ay_she+
ademerve
ParadiesAngel
Yildiz10
seastar
ciceklara
SariLale+
uzun bir aradan sonra ilk defa su için mi toplandık buraya kızlar
burda olmasakta duygular değişmiyor, hissettiklerimiz farklı değil demek kii...
canım cok sevindim herşeyin yolunda olmasına..maşallahh kuzuna gayet sağlıklı ve herkeze pozitif enerji veriyo..öpüyorum o tatlı yanaklarından egenin..Günaydın kızlarrr….
Biz döndük nihayetinde..Ama çok yorulmuşum dün deliye döndüm hastanenin içinde çocuk hastanesi ayrıymış üniversitede..ama normal hastanede daha normal çocukları gördüğümüzden dün çok etkilendim.hep değişik hastalıkları olan bebekler çocuklar..bir kez daha allahıma şükrettim..dawn sendromlu epilepsi hastası lösemi cücelik….gercekten şükürler olsun allahım sana dedim.egenin d3gerlerini doktor gorunce güldü ..eee bu değerler normal ki dedi..ben nasıl sevındım anlatamam..ama benim endısemı gorunce ayrıntılı testler ıstedı kanda normal hastanelerde bakılmayan birkaç teste daha baktırdı..kan alınırken problemımız oldu normalde egeyı yatırarak almaları lazımken şişko koca popolarını sandalyeden kaldıramayan hemsıreler benım kucagımdayken aldı.ama daha dogrusu alamadı..ege durmuyo cunku..ben yatıralım dedısemde ınatlar yatırtmadı kucakta aldı ellerı mosmor oldu delık desık heryerden ıgne soktular kuzuma..ege aglamaktan helak oldu sankı bebek elı degıl kuması dıkıyo gıbı ne vijdansız olmuslar allahım..birde troid ultrosonu çekildi …herhangı nodule buyukluge rastlanmadı..kan sonuclar da temız cıktı hatta yuksek olan tsh da ınmıstı..tahmınım dogru cıktı grıpten dolayı tsh yukselmıs..dr. bu konuyu kapatın bebegın herhangı bır rahatszlıgı yok.incelemeyın artık dedı.1 yasında ıstersenız bı daha yaptırın dedi.ama dr 10 numaraydı tam benlık ata demırer gıbı şişko genç ama akşamdan kalmış sankı masasını gorsenız nasıl dagınık çatlak profesör yani…egeyı de cok sevdı egede yü bulunca dr un şişko kollarını sıktıra sıktıra ısırdı…kızlar bu arada benim oğlum herkese gulucukler saçtı dün gelen gecen egeyı sevdı..nasıl popülerdik hastanede..dertli dertli duran ınsana bıle durduk yerde gulumsemeye basladı adam dayanamayıp geldı sevdı egeyı..herkese pozitif enerji dagıtıyo oğlum …nereye gıtsek egenın basına 3-4 kısı toplandı…haliyle nazar degıyo kuzuma…aksamına da gece hep agladı uykusunda…öle işte kısacası hersey gayettt normal…çok mutluyum
hadi hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün..Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...
Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
oyy nanemmmm bu cok güzel haberr cok ama cok sevindimmm heyecanlı,stresli ve yorucu bir 1 ay bekliyo seni ama inş. inanıyorum bu günlerin sonunda hamile haberini alacız...ayy biran kendi heyecanlarım aklıma geldi..herkese günaydın bu aradaa
size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş Allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi Rabbim inş sonunuda hayırlı eder
Ben de şimdi bir arkadasım böbrek ameliyatı olmustu;ciğeri zedelenmiş su toplamış onu 2.kez çıkmadıgı için ziyarete gidiyorum Samsun'a.Benım için zorlu ve yorucu olacak sanırım çünkü güne bel ağrısıyla uyandımBir de bebişin erken gelmesınden korkar oldum artık kızlar...Aman Rabbim korusun gerçekten...
Su'nun haberini aldım ya çoook mutluyum.Aklım ondaydı çünkü çok şükür ya Ceren'imiz de dünyaya merhaba dedi.Şimdi sıra Fatoş kuzumuzda...Nasipse mayısta da kızlarımız aceleci çıkmazsa bizde...
Ben şimdilik çıkıorum canlar ama eve gelince gelicem yıne ınsallah.Sizleri seviyorum ve kocamanda öpüyorum!Allah'a emanet olun...
ayyyy herkesler burda bugün cerenin şerefineee
pembedana
SeKeR_NaNe+
GamzeliKiz
melojj
zehsel
idilcan
ay_she+
ademerve
ParadiesAngel
Yildiz10
seastar
ciceklara
SariLale+
saol canım benim inşallah her zaman hep hayırlısını istedik ve bu kadar beklemeye degecek diyorum
pembedana
SeKeR_NaNe+
GamzeliKiz
melojj
zehsel
idilcan
ay_she+
ademerve
ParadiesAngel
Yildiz10
seastar
ciceklara
SariLale+
günaydın canım benim hoşgeldin
çok geçmiş olsun arkadaşına tatlım Allah acil şifalar versin
kendine dikkat et canım benim çok yorma kendini emi
Allaha emanet ol öptüm tatlım
melojjj şekerim iyileştinmi naıslsın
dün akşam aradım seni bakmadın telefonuna :)
günaydın idilim hoşgeldinnn...Bu arada Tinker Cok sevindimmm Egenin sonuclari normal cikti, endiselenmemek elde degil tabi...biz de yarin baharimi hastaneye goturcez kafasi için hani cok duz demistim ya...bakalim ne diycek doktor
pembedana
SeKeR_NaNe+
GamzeliKiz
melojj
zehsel
idilcan
ay_she+
ademerve
ParadiesAngel
Yildiz10
seastar
ciceklara
SariLale+
pembedana
SeKeR_NaNe+
GamzeliKiz
melojj
zehsel
idilcan
ay_she+
ademerve
ParadiesAngel
Yildiz10
seastar
ciceklara
SariLale+
oyy nanemmmm bu cok güzel haberr cok ama cok sevindimmm heyecanlı,stresli ve yorucu bir 1 ay bekliyo seni ama inş. inanıyorum bu günlerin sonunda hamile haberini alacız...ayy biran kendi heyecanlarım aklıma geldi..hadi şimdiden hayırlı olsun kuzum..
iyileştim sayılırr ablaaa bi boğazım kaldııı o da geçer inş.. yok kıızzz akşam tel hiç çalmadııı cevapsızlara baktım şimdi en son görüştüüümüz tarih varrr yannış aramış olmaayasınnnnn ????
sen nasılsınnnnnn ????
günaydın idilim hoşgeldinnn...
sende hiç tasalnam eminim hiçbirşey cıkmıcak sen içini ferah tut...
dr. yaz mutlaka bizede sonucu ama bişey yok zaten..
bende yataktan kalkar kalkmazz ilk işim buraya gelmek oldu..
ne mutlu bize 1,5 yıl olucak ve hala bir aradayız..
bu arada günaydın kızlarrrrr..
günaydın demeyi unutmuşummmm..
pembedana
SeKeR_NaNe+
GamzeliKiz
melojj
zehsel
idilcan
ay_she+
ademerve
ParadiesAngel
Yildiz10
seastar
ciceklara
SariLale+
günaydın canımmmmmmmmmmmmmgünaydın idilim hoşgeldinnn...
sende hiç tasalnam eminim hiçbirşey cıkmıcak sen içini ferah tut...
dr. yaz mutlaka bizede sonucu ama bişey yok zaten..
bende yataktan kalkar kalkmazz ilk işim buraya gelmek oldu..
ne mutlu bize 1,5 yıl olucak ve hala bir aradayız..
bu arada günaydın kızlarrrrr..
günaydın demeyi unutmuşummmm..
kesinlikle canım öyle güzel bir bağ kurmuşuzki en güzel en zor anlarımızda birbirimizi unutmuyor birbirimiz için endişeleniyor mutluluklarımıza ortak oluyoruz maşallah bize aman nazar degmesin
saol balımmm benimmm inşalllah o günleri sabırsızlıkla bekliyorum şuan... biliyorum ne kadar stresli yorucu olacagını ama herşeye deger diyorum hemde herşeye deger yeterki gelsin bebişlerim:)
kuzummm benimmm çok saolasın
saol balımmm benimmm inşalllah o günleri sabırsızlıkla bekliyorum şuan... biliyorum ne kadar stresli yorucu olacagını ama herşeye deger diyorum hemde herşeye deger yeterki gelsin bebişlerim:)
kuzummm benimmm çok saolasın
Kiz elife bulastirma haaa ben de gecenlerde hastaydimmm bahara bulastirdim allahtan 2 gun burnu akti sonra geçti...
Hosbulduk canimmm sen de hosgeldin :)
Insallah hatçem...
sen nasilsin, bulanti haplarini kullandin mi? dedigim gibi dayanilacak gibi degilse kullan....
kızlar su yu aradım sımdı ablasıyla konusabıldım henüz kendıne yenı yenı gelıyormus sersem gıbıymıs su Ceren hanım aglıyor hemde nasıl arkadan sesı gelıyor hanfendının sanırım aç ve dünyayı tanımaya çalışıyor su ıle konusunca sızlere yazmaya çalışıcam yıne
idillimmmmm veee gamzelimmmmmm hoşgeldinizzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?