Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

günaydın canım benim hoşgeldin
çok geçmiş olsun arkadaşına tatlım Allah acil şifalar versin
kendine dikkat et canım benim çok yorma kendini emi
Allaha emanet ol öptüm tatlım

kesinlikle evet

canım cok sevindim herşeyin yolunda olmasına..maşallahh kuzuna gayet sağlıklı ve herkeze pozitif enerji veriyo..öpüyorum o tatlı yanaklarından egenin..
Ceren'imiz Dünyaya Gözlerini Açtı
3200gram Doğmuş, Gayet sağlıklıymış Çok şükür...

Yeni Haber geldikçe sizlere iletirim
hadi hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün..
ne güzel gözlerim doldu sonunda cerenine kavuştu..sırada fatoş sonrasında merve ve bellede allahım hepiminize hayırlı doğumlar nasip etsin..

oyy nanemmmm bu cok güzel haberr cok ama cok sevindimmm heyecanlı,stresli ve yorucu bir 1 ay bekliyo seni ama inş. inanıyorum bu günlerin sonunda hamile haberini alacız...ayy biran kendi heyecanlarım aklıma geldi..hadi şimdiden hayırlı olsun kuzum..

canım hoşgeldin ve güle güle diyim...
aklına öyle erkn doğum falan getirme inş. sende zamanında alıcaksın kısceni kucağına..ama yolda dikkat et cok yorma kendini..gelince görüşürüzzz iyi bak kendine..

ayyyy herkesler burda bugün cerenin şerefineee

ay gerçektende yaaa çok duygulandım şimdi

kızlar su yu aradım sımdı ablasıyla konusabıldım henüz kendıne yenı yenı gelıyormus sersem gıbıymıs su Ceren hanım aglıyor hemde nasıl arkadan sesı gelıyor hanfendının sanırım aç ve dünyayı tanımaya çalışıyor su ıle konusunca sızlere yazmaya çalışıcam yıne

saol canım benim inşallah her zaman hep hayırlısını istedik ve bu kadar beklemeye degecek diyorum

inş canım

geçmiş olsun canım arkadaşına dikkat et kendine canım.

günaydın canım aynen yaa hep akıl burda belkde en son ben katıldım aranıza ama çok güzel burası çok duygulu hisli samimi

melojjj şekerim iyileştinmi naıslsın

dün akşam aradım seni bakmadın telefonuna :)

iyileştim sayılırr ablaaa bi boğazım kaldııı o da geçer inş.. yok kıızzz akşam tel hiç çalmadııı cevapsızlara baktım şimdi en son görüştüüümüz tarih varrr yannış aramış olmaayasınnnnn ????

sen nasılsınnnnnn ????

Bu arada Tinker Cok sevindimmm Egenin sonuclari normal cikti, endiselenmemek elde degil tabi...biz de yarin baharimi hastaneye goturcez kafasi için hani cok duz demistim ya...bakalim ne diycek doktor
günaydın idilim hoşgeldinnn...
sende hiç tasalnam eminim hiçbirşey cıkmıcak sen içini ferah tut...
dr. yaz mutlaka bizede sonucu ama bişey yok zaten..

bende yataktan kalkar kalkmazz ilk işim buraya gelmek oldu..
ne mutlu bize 1,5 yıl olucak ve hala bir aradayız..

bu arada günaydın kızlarrrrr..
günaydın demeyi unutmuşummmm..

kesinlikle canım öyle güzel bir bağ kurmuşuzki en güzel en zor anlarımızda birbirimizi unutmuyor birbirimiz için endişeleniyor mutluluklarımıza ortak oluyoruz maşallah bize aman nazar degmesin

saol balımmm benimmm inşalllah o günleri sabırsızlıkla bekliyorum şuan... biliyorum ne kadar stresli yorucu olacagını ama herşeye deger diyorum hemde herşeye deger yeterki gelsin bebişlerim:)
kuzummm benimmm çok saolasın

Kiz elife bulastirma haaa ben de gecenlerde hastaydimmm bahara bulastirdim allahtan 2 gun burnu akti sonra geçti...

Hosbulduk canimmm sen de hosgeldin :)
Insallah hatçem...
sen nasilsin, bulanti haplarini kullandin mi? dedigim gibi dayanilacak gibi degilse kullan....

ben nirdeyim yawwwwwwwwwwwwwwww.

günaydın canımmmmmmmmmmmmm

evet her ne kadar yorucu olsada onlar için herşeye değer...
inşallah ilk denemede gelicek bebişinn..

yok canım çok şükür hastalığı atlattım elife bulaşmadannn

hortumunuda kestiler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…