kızlar su yu aradım sımdı ablasıyla konusabıldım henüz kendıne yenı yenı gelıyormus sersem gıbıymıs su Ceren hanım aglıyor hemde nasıl arkadan sesı gelıyor hanfendının sanırım aç ve dünyayı tanımaya çalışıyor su ıle konusunca sızlere yazmaya çalışıcam yıne
Naneeeeeeeee bu cok guzel bir haberrrrrrrr Allahim bugun hep guzel haberlerrr aliyorummmmmmmmm
bende iyiyim canım bulantılar devam ediyor ama dayanmaya çalışıyorum genelde yemekten sonra oluyor zaten başlayınca hemen yatıyorum sonra geciyo..aslında içsem olur ama ne bilim zaten yeterince ilaç alıyorum onuda almak istemedim sonucta hamilelikte olağan bişey dayanamıcak düzeye geldiğimde içerim zaten 8. haftalarda dahada artar dedi dr. o zaman mecbur içeriz artıkın..Hosbulduk canimmm sen de hosgeldin :)
Insallah hatçem...
sen nasilsin, bulanti haplarini kullandin mi? dedigim gibi dayanilacak gibi degilse kullan....
günaydın canımmmmmmmmmmmmm
yok canım çok şükür hastalığı atlattım elife bulaşmadannn
oyy maşallah yerim ben onu
inşallah en kısa zamanda toparlar su
saol idilim benimmmmmmm
dimi maşallah topiğimize hep böyle güzel haberlerle neşelenir topiğimiz
evet her ne kadar yorucu olsada onlar için herşeye değer...
inşallah ilk denemede gelicek bebişinn..
yok canım çok şükür hastalığı atlattım elife bulaşmadannn
ayyyyyy kızlar elif durmuyo ben çıkıyormmm baaşş başşşşş
Hosbuldukkk Yelizzzzz nasilsin?ojelerin cok hos olmussss :))
oy hemşom kurban he hızlı geçiyo bi hoş geldin diyemedim sana benay sayfalar cok cabuk ilerliyooo okuyamiyorum
evet MASALLAHHHHHHHHH
Bahar yerinde durmuyo kizlarrrrr :)))))
inş. yavaş yavaş toparlar..oyy yerim ben o ağlayan cerenii maşallahhh ağlasında ciğerleri genişlesin biraz...kızlar su yu aradım sımdı ablasıyla konusabıldım henüz kendıne yenı yenı gelıyormus sersem gıbıymıs su Ceren hanım aglıyor hemde nasıl arkadan sesı gelıyor hanfendının sanırım aç ve dünyayı tanımaya çalışıyor su ıle konusunca sızlere yazmaya çalışıcam yıne
hoşbulduk canımmm nasılsınnn....bakıyorum yine formundasın ojeler falan..idillimmmmm veee gamzelimmmmmm hoşgeldinizzzzzzzz
aynen valla yetişmekte zorlanıyorum..ay sayfalar cok cabuk ilerliyooo okuyamiyorum
sabah sabah ne güldüm..hortumunuda kestiler zaten
inş. yavaş yavaş toparlar..oyy yerim ben o ağlayan cerenii maşallahhh ağlasında ciğerleri genişlesin biraz...
hoşbulduk canımmm nasılsınnn....bakıyorum yine formundasın ojeler falan..
aynen valla yetişmekte zorlanıyorum..
sabah sabah ne güldüm..
güle güle canımmm iyi bakın kendinize..
günaydınn bi tanemmm çok şükür iiyim sen nasılsınn teşekkürlerrrr
oy hemşom kurban he hızlı geçiyo bi hoş geldin diyemedim sana ben
güle güle canım
kime çekmiş bu kız yerinde durmuyor bi türlü sıpaa:))
yerim kız ben onu çok tatlı ya bayılıyorum bahara
doktora götürcekmişsin canım kafası düz oldugundan dolayı umarım bişey çıkmaz sende kafana takıp sakın üzme kendini olurmu tatlım
bende iyiyim canımm sağol babişkoyu bekliyoz gelsinde yemek hazırlasın diye acıktım...günaydın tatlımm efet efet iiyim şükür sen nasılsınnn
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
ben iyiyimmmm canimmm :)
Hosbulduk canim :)))))) nasilsinnnn
valla bilemiyorummm babasina cekmis herhaldeeeee :)))))
iyileştim sayılırr ablaaa bi boğazım kaldııı o da geçer inş.. yok kıızzz akşam tel hiç çalmadııı cevapsızlara baktım şimdi en son görüştüüümüz tarih varrr yannış aramış olmaayasınnnnn ????
sen nasılsınnnnnn ????
bu arada günaydın kızlarrrrr..
günaydın demeyi unutmuşummmm..
iyiyim canım sen nasılsın bahar nasılben iyiyimmmm canimmm :)
Hosbulduk canim :)))))) nasilsinnnn
valla bilemiyorummm babasina cekmis herhaldeeeee :)))))
nasilizzzzzzzzz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?