iyiyim canım sen nasılsın bahar nasıl
supperrrrrsiniz eşin bıyıklımı kıs senin :26::26::26::26:
evet kiz olamaz miiii :)) ben onun biyiklarina vurulmusammmmm
aaaaa canım ben bahar açısından düşünüyomda öptüğü zaman batıyodur
gerçi sanada batar
aaaaa canım ben bahar açısından düşünüyomda öptüğü zaman batıyodur
gerçi sanada batar
sağol canımcım...kız ben seni çok beğeniyorummm hamilelikte başka tabi ama özünde güzel bi bayansın
canım benimmm sonunda ceren hanımı kollarına alıcaksın harika birşey ya zaman ne kadar çabuk geçiyor daha dün gün sayıyorduk... Rabbim sağlık sıhhat versin inş hepimize bizlerede bu günleri görmek nasip eder
Canım benim çok sevindim maşallah egemuyaaa yerim ben onuNasılda sevdiriyor kendini sıpaaa ısırıcam onu:))
çok şükür bişeyi yokmuş canım inş hep böyle devam eder merak etme sen
Oy oy oyyy maşallahhh sonunda ceren hanımlar tefriş ettiNasıl heyecanlıdır şimdi su kızını kollarına almış kokluyodur ay yine duygusala bagladım ben yaa inş biz bekleyenlerede nasip etsin inşallah allahım...
Fatoşummm sıra sende inş canım sende bi çırpıda sağlıklı bir şekilde dogurursun
Ayy o günde böyle heyecanla senden haber beklicez kızzzzzz ben çatlarım ararım doğum anında seni
kuzummm sen onlara ne aldırıyorsun maşallahın var senin ben seni çok begeniyorum bana göre çok hoş ve güzel bir hatunsun canım sen o bücürüklere ne bakıyon onlar ne anlar
herkese günaydın bu aradaa
Size güzel bir haber vereyim bende eşim geçen hafta test yapı ve çok az da olsa sperm çıktı v inş allah nasip ederse 3 yada 6 mayıs'da tüpbebek tedavisine başlıcaz o kadar mutluyumki birazda olsa sperm cıkması mucize gibi rabbim inş sonunuda hayırlı eder
tınker canım çok sevındım ege saglıklıymış masallah allah nazarlardan korusun oglunu
hosgeldin cerennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSu nasilllll ????? Ay ben de cok duygulandimmmmmmmmm daha dun hamile kalmistiniz su ve fatoss
Sira sende fatosummmmmmmmmmmmm x kizimizi kucagina alicannnn haftayaaa
Bu arada tinker cok sevindimmm egenin sonuclari normal cikti, endiselenmemek elde degil tabi...biz de yarin baharimi hastaneye goturcez kafasi için hani cok duz demistim ya...bakalim ne diycek doktor
canım cok sevindim herşeyin yolunda olmasına..maşallahh kuzuna gayet sağlıklı ve herkeze pozitif enerji veriyo..öpüyorum o tatlı yanaklarından egenin..
hadi hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün..
Ne güzel gözlerim doldu sonunda cerenine kavuştu..sırada fatoş sonrasında merve ve bellede allahım hepiminize hayırlı doğumlar nasip etsin..
oyy nanemmmm bu cok güzel haberr cok ama cok sevindimmm heyecanlı,stresli ve yorucu bir 1 ay bekliyo seni ama inş. Inanıyorum bu günlerin sonunda hamile haberini alacız...ayy biran kendi heyecanlarım aklıma geldi..hadi şimdiden hayırlı olsun kuzum..
canım hoşgeldin ve güle güle diyim...
Aklına öyle erkn doğum falan getirme inş. Sende zamanında alıcaksın kısceni kucağına..ama yolda dikkat et cok yorma kendini..gelince görüşürüzzz iyi bak kendine..
kızımmm allah başka şeyler batırtmasın bıyık ne kiiiiiiiii
hahahah evet esim opmedenn bahar yuzunu ceviriyoo
fransız kaldım anlamadım ben mesela ne
teybiyesizzzzzz
Ay ben de severim bıyıklı erkekleri ama eşime hiç yakışmıyo orhan gencebaya benziyo bıyıklaa
iştee bak bende bahara üzülüyom
Ay ben de severim bıyıklı erkekleri ama eşime hiç yakışmıyo orhan gencebaya benziyo bıyıklaa
iştee bak bende bahara üzülüyom
yıldızzzzzz mesela igne çuvaldızzzz sonram sopaaaa ne bilem kalem falan
ööle yaniii
hemşom elimize düşdün kızım sen
ben burdayim siz nerdesiniz :)))
huhhhhuriiiiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuuuu nirdesinizzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?