Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben yemekteydim şimdi geldim kimsecikler yok bugün kafa dinliyorum inş bu sakinliğe akşam erken çıkarız bakalım nasıl olucak eee szi ne yaptınız ben yokkene

Kızlar karasu msn me bir şeyler yazmış…sana müjdeli haber vericektim yoksun ama kızdım falan demiş…herhalde hamiş bizim hatun ay nasıl sevindim bekleyemedım onun haber vermesini hemen ilan ediyorum buradan ….
şerooooooooooooooo hamişşşşşşşşşşş
anladığım kadarıyla.....allahım nazarlardan korusun
ne güzel haberler aldık bugün yaaaa

:26::26::26:ŞEROM UMARIM SENDEN ÖNCE SÖLEDİĞİM İÇİN KIZMAMIŞSINDIR...NE OLUR KIZMA BU HABER BEKLENEN EN GÜZEL HABERLERDEN BİRİ BİZİM İÇİN...

ayyyyyyyyyy inşallah hamiştir oğru anlamışsındır inşallah canımmmm çok sevindimmmm

[sıze="3"]naneeeeeee nasıl güzel bir haber bu...un var su var ....aşkınız da şekeriniz...gelsin kurabiyemiz....[/sıze]

canım benimmm çok teşekkür ederim ne güzelde uydurmuşsun
gelsin gelsin kurabiyemi olur şekermi olur ama gelsin artık inşallahh

ewet canım doğru anlamışsın dün bana sölemişti ama bu müjdeli haberi kendi vermek ister diye bişe demedim kimseye
kızmamıştır karasu oyy yerim ben onu inşallah Allahın izniyle bu sefer kucagına almak nasip olucak

Kızlar kusura bakmayın bu haberi hepinize ben vermek isterdim ama kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmicekti, sizi de daha kesin bişey yokken boşa sevindirip, yine kötü bişey olursa üzmek istemedim önceki gün idrarda çıktı önce, dün de kan verdim, 334 çıktı değer, şimdilik iyi gibi görünüyo ama keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar kesin gözüyle bakamıyoruz, umarım bana kırılmazsınız hemen söylemedim diye nesli söylemeseydi ben kalp atışlarını duyduktan sonra topikte söylemeyi düşünüyordum ( artık öğrendiğinize göre dualarınızı da eksik etmezsiniz umarım, inşallah meleğim bu sefer sımsıkı tutunur annesine ...

[

canımmmm benim inşallah bu sefer sıkı tutunacak annesine allahımmm sağlıkla ilerler inşallah dualarımız seninle canım

ayyyy çoook sevindim hayatım yaaaaaaaaaaa.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....
senin için dua edicem canım bu mübarek cuma gecesindee

canım benimmmm dualarım seninle bitanem bu sefer annesine sıkı sıkı tutunacak bebegin buna tüm yüreğimle inanıyorum ben...Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyarsınız balım
maşalllah degerinde çok iyi inş katım katım katlar

Bugun gerçekten cok guzel haberler aliyoruz....
Sero cok sevindim insallah kalp atislarini da duyarsiniz canim kendine cok dikkat et
insallah hersey yolunda gidecek bu sefer

sero bu sefer olacak şekerim bahar bebeği olucak, bahar müjdelerle geliyor bize....
kızlar ne güzel bir ay geçiriyoruz....

şerocummm canım tebrik ederimmm cokkk ama cokkkk sevindim allahım sağlıklı kucaklamayı nasip etsinn...ee biz kücük bebiş olmaktan terfi ettik sıra sizde..ben inanıyorum bu defa herşey cokk güzel olucak hepimiz içinn..dualarım seninle..

bu arada bizim seliz kızdan bayadır haber yok gelmiyoda ne zamandır...
görüşen varmı kızlarrr merak ettim..

canım allahım işallah bu sefer sag salim kucagına almayı nasip eder.ve sınamaz sizi dualarım seninle rabbime emanet

çok sevindim çok mutlu oldum dualarım seninle

Ayy bugün gelmemle gitmem bir oldu ama ne güzel haberler gelmiş sayfamıza meğersem...

Şeroooommm canım benim hassasiyetini çok iyi anlıyoruz canım.Ama bugün duymakta bize çok iyi geldi haberin ola!İnan o kadar sevindim ki artık hep dualarımdasın canım;zaten öyleydin ama şimdi özellikle öylesin!İnanıcaz bu sefer olucak Rabbimin izniyle ınsallah!

Su canım benim umarım kendine gelmişsindir Ceren'ini koklamışsındır.Bizim yerimizede kokla emi...

Tinker Samsun'a gelip dönmüşsünüz bile ve çokta güzel geçmiş maşallah canım çok sevındim gözünüz aydın...

şerrrroooooooooooo tebrikkk ederimmm yaaa çok sevindimmmm tekrar hüsrana uğramıcaksın inş.. Allahım yardımcın olsunnnn güzel bi bebiş dünyaya getir inş..

allah beni ne etmesin boşboğaz nesli
ama ben iyi haber sarhoşu oldum bu ara bugünde üst üste gelince şapşallığım tuttu demek ki..çok çok özür dilerim ya kendime çok kızdım...ama sen yoğunsun ya grememişsindir diye düşündüm ....düşüncesizlik ettimm kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…