Su nasil oldu bu arada gorusebildiniz mi? Kendine gelmis miii
ve Gokce uzun zamandir ugramiyor......
Ben yarin hastaneye gidiyorum bahar için....korkuyorum ya kotu seyler soyliceklerrr tahlil filan isticekler diye
İdilim canım öyle düşünme Bahar'ımız gayet iyi baksana..Maşallah kıpır kıpır...Sen de yarın gidiceksın ve insallah hiç bişi olmadıgını ögrenıp mutlu mesut dönuceksın kızcenle evıne...
selam kızçeler
su canım benım hayırlısıyla gelmıs ceren kzımız masallah ıkınızede umarım toparlanmıssındır canım benım yaa ayy cok duygulandım yaaa
şerom gözünaydın canım inşallah bu sefer sagsalım gelecek bebısın ALLA'ın ıznıyle dualarımdasın canım
tınker canımm egemınde bıseycıgı yokmus cok sukurrrrr senınde gozunaydın canım korktuguna degmedı masallah
Su nasil oldu bu arada gorusebildiniz mi? Kendine gelmis miii
ve Gokce uzun zamandir ugramiyor......
Ben yarin hastaneye gidiyorum bahar için....korkuyorum ya kotu seyler soyliceklerrr tahlil filan isticekler diye
Sira sende Fatosummmmmmmmmmmmm X kizimizi kucagina alicannnn haftayaaa
hadi hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün..
ne güzel gözlerim doldu sonunda cerenine kavuştu..sırada fatoş sonrasında merve ve bellede allahım hepiminize hayırlı doğumlar nasip etsin..
Kızlar karasu msn me bir şeyler yazmış…sana müjdeli haber vericektim yoksun ama kızdım falan demiş…herhalde hamiş bizim hatun ay nasıl sevindim bekleyemedım onun haber vermesini hemen ilan ediyorum buradan ….
şerooooooooooooooo hamişşşşşşşşşşş
anladığım kadarıyla.....allahım nazarlardan korusun
ne güzel haberler aldık bugün yaaaa
:26::26::26:ŞEROM UMARIM SENDEN ÖNCE SÖLEDİĞİM İÇİN KIZMAMIŞSINDIR...NE OLUR KIZMA BU HABER BEKLENEN EN GÜZEL HABERLERDEN BİRİ BİZİM İÇİN...
Kızlar kusura bakmayın bu haberi hepinize ben vermek isterdim ama kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmicekti, sizi de daha kesin bişey yokken boşa sevindirip, yine kötü bişey olursa üzmek istemedimönceki gün idrarda çıktı önce, dün de kan verdim, 334 çıktı değer, şimdilik iyi gibi görünüyo ama keseyi ve kalp atışlarını duyana kadar kesin gözüyle bakamıyoruz, umarım bana kırılmazsınız hemen söylemedim diye nesli söylemeseydi ben kalp atışlarını duyduktan sonra topikte söylemeyi düşünüyordum ( artık öğrendiğinize göre dualarınızı da eksik etmezsiniz umarım, inşallah meleğim bu sefer sımsıkı tutunur annesine ...
sıra bende vallaaa :18: :18: önümü boşalttılar
sonrada sıra sende pembe de şero da Parayla değil sırayla
hihihihi Bende biliyordummmmm
Allahım bu defa yüzünü güldürecek inşAllahhhh biz dua ederiz teyzoş senin ve fasulyen için
Bak kızım hatce ve senem teyzesine çok dua etti mucize bebeklerimiz yolda inşAllah seninde olacak içini hep ferah tut
ayyyy kendimi çok müzevir müzeyen gördüm...aptal kafam
Boşver artık olan oldu şekercim şimdi hepimizin dua etmesi lazım gerisi boş sende takma kafana
olan oldu evet
bu arada senin 3 gün sonrası halinde ben doğum yaptım..tam 38 hafta doldugu gun aldılar oğlumu...ve sancıda çıkmıştı nst de ..sana da az kaldı be ...isimsiz hatun neler yapıyo
sorma varya ödüm kopuyo nesli özellikle geceleri sancı oluyo nst de de çıkıyo her gittiğimde ama inatla 21 nisan diyo yarın sabah 10 da son kontrolum var bakalım yrn ne dicekkk
ama bir sabah kalkıp fatoş dogurmuş diye okursanız şaşırmayın
Eliffff Hoşgeldinnnnnn
hoşbulduukkk bayan çirkinnnnnn...
nabıyonuz bakimmm...
hoşbulduukkk bayan çirkinnnnnn...
nabıyonuz bakimmm...
aaa litfen bana söle ben hemen topğe yazarım görev edindim biliyorsun
Korkma canım korkma çok dile getirme de ole olmasın...ama anne oldun artık ole bır durumunda altından kalkarsın mevzu bebegınse...ama dr unla konus.38 dolunca alabılıyorlar senın içinin rahatlıgıda onemlı ama bencede bekle bıraz bebekler ne kadar gec dogarsa sarılıgı okadar erken atlatıyo ..sezeryanda kaçınılmaz bılıyorsun
EVET BENCEDE ÇOK ÇİRKİNMHAMİLELİKTE HİÇ AMA HİÇ GÜZELLEŞTİRMEMİŞ...HELE YANAKLAR HİÇ PEMBE PEMBE DEĞL...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?