EVET BENCEDE ÇOK ÇİRKİNMHAMİLELİKTE HİÇ AMA HİÇ GÜZELLEŞTİRMEMİŞ...HELE YANAKLAR HİÇ PEMBE PEMBE DEĞL...
sende çirkin olcan böle güzelmi kalcan sanıyonnnnnsen çirkinken ben güzel olcam
msnde dedikodu yapmaktan beni burda unuttunuz demiiiiiiiii
valla senin telefonun yok bende o yuzden bu kutsal görev başkasına kalıyor
ya diyorum dr bey alalım beklemeyelim verdigi cevabı bilsen öldürürsün
ben kadın sözü dinlemem dinlesem karımı dinlerdim 21 ine kadar normal olursa normal doguracaksın
anaa seninki çatlak desenee....
senin gb çirkinleşirsem no poroblem canımm....
he kıı msn dek onuşuyodukk..msn i versene sen bana..
dur mesaj atayım.ekle beniii...
benimki çatlak dil manyakkkkk ya bebegimi benden çok sahiplenmiş durumda anneminde dr oldugu için bana olmazsa annemi fitliyo annemde aman kızım aman kızım dio
at bakim eklimmmmm
ayyy çatlak desene boşver ben dr un çatlagını severım hayırlısı olsun canım ...normalınde epidurallısı var korkmasende çirkin olcan böle güzelmi kalcan sanıyonnnnnSen çirkinken ben güzel olcam
Msnde dedikodu yapmaktan beni burda unuttunuz demiiiiiiiii
ay evetelıfe hamıle resımlerımı gosterıyordum
Valla senin telefonun yok bende o yuzden bu kutsal görev başkasına kalıyor
Ya diyorum dr bey alalım beklemeyelim verdigi cevabı bilsen öldürürsün
ben kadın sözü dinlemem dinlesem karımı dinlerdim 21 ine kadar normal olursa normal doguracaksın
nıye cok guzellerhöyyyttt noluyoz leynnnnnn
Ya o yanaklar yokmu ahhh ahhhh hayatımı mahvettilerrrr
nil mi..amma kararsızsınız kız...bence asya güzel...yiğenim diye değil gercekten çok severım benım kızım olursa ıkıncı ada istiyorum çok coğrafik takılıyorum ama nıyeyse ole ıstıyorum hoşuma gıdıyo...bır de defnekıza isim bakıyorum netten ama begenemiyorum ne olacak benim bu halim
nil bulduk off off içime hiçbiri sinmiyo
ilahi elif bende burdan msj bekliyodummm
ilahi elif bende burdan msj bekliyodummm
kızlar eşimle kura çektik
asya,elif,inci,bahar, nil arasında tahmin edin ne çıktııı
ASYAAAAAA kızımın artık kesin adı :)
ekledim bacular ikinizideee ama yoksunuzzz
gece ben kapamışım sabah ben açayım bari...günaydın muhabbet kuşları burası yağmurlu...annemler geliyor bugun ...izmirden uçakla gelicekler çok mutluyum azcuk tatıl yapayım demi:82::82::82:
oğlum ıkı gundur kakasını yapamıyorrrrrrrrrr
benı de emıyorrr mama da verıyorumm opff offfffffffff
canımm hoşgeldinn.geçen yazdklarını okudumm...üzüldüm.umarım herşey yoluna girer...karı koca arasına şeytan bile girmemişşş...niye en yakınlarımız böyle yaparkiii...
balım niye yapamıyor kakasını kağan bey..TINKER yorum yap bakimm..ben tecrübesizzimm malummm.... :26:
ay sabah sabah bı mujdelı haber daha ders saatlerı kısalmıs daha erken cıkıcaz artık okuldan
gece ben kapamışım sabah ben açayım bari...günaydın muhabbet kuşları burası yağmurlu...annemler geliyor bugun ...izmirden uçakla gelicekler çok mutluyum azcuk tatıl yapayım demi:82::82::82:
oğlum ıkı gundur kakasını yapamıyorrrrrrrrrr
benı de emıyorrr mama da verıyorumm opff offfffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?