Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıza isim bakıyorum netten ama begenemiyorum ne olacak benim bu halim

Nil bulduk off off içime hiçbiri sinmiyo

anaa seninki çatlak desenee....
senin gb çirkinleşirsem no poroblem canımm....
he kıı msn dek onuşuyodukk..msn i versene sen bana..
dur mesaj atayım.ekle beniii...

anaa seninki çatlak desenee....
senin gb çirkinleşirsem no poroblem canımm....
he kıı msn dek onuşuyodukk..msn i versene sen bana..
dur mesaj atayım.ekle beniii...

benimki çatlak dil manyakkkkk ya bebegimi benden çok sahiplenmiş durumda anneminde dr oldugu için bana olmazsa annemi fitliyo annemde aman kızım aman kızım dio
at bakim eklimmmmm

ayyy çatlak desene boşver ben dr un çatlagını severım hayırlısı olsun canım ...normalınde epidurallısı var korkma
höyyyttt noluyoz leynnnnnn

Ya o yanaklar yokmu ahhh ahhhh hayatımı mahvettilerrrr
nıye cok guzeller
kıza isim bakıyorum netten ama begenemiyorum ne olacak benim bu halim

nil bulduk off off içime hiçbiri sinmiyo
nil mi..amma kararsızsınız kız...bence asya güzel...yiğenim diye değil gercekten çok severım benım kızım olursa ıkıncı ada istiyorum çok coğrafik takılıyorum ama nıyeyse ole ıstıyorum hoşuma gıdıyo...bır de defne
ilahi elif bende burdan msj bekliyodummm

ben de yollayayım beni de ekleolakı bı haber vermek ıstersın ...

kızlar eşimle kura çektik
asya,elif,inci,bahar, nil arasında tahmin edin ne çıktııı

ASYAAAAAA kızımın artık kesin adı :)

gece ben kapamışım sabah ben açayım bari...günaydın muhabbet kuşları burası yağmurlu...annemler geliyor bugun ...izmirden uçakla gelicekler çok mutluyum azcuk tatıl yapayım demi:82::82::82:

ay sabah sabah bı mujdelı haber daha ders saatlerı kısalmıs daha erken cıkıcaz artık okuldan

oğlum ıkı gundur kakasını yapamıyorrrrrrrrrr
benı de emıyorrr mama da verıyorumm opff offfffffffff

gece ben kapamışım sabah ben açayım bari...günaydın muhabbet kuşları burası yağmurlu...annemler geliyor bugun ...izmirden uçakla gelicekler çok mutluyum azcuk tatıl yapayım demi:82::82::82:

günaydın bacummm...
ne güzel annen geliyor hee...ohh değişiklik olur sana....gözün aydın canımmm...

oğlum ıkı gundur kakasını yapamıyorrrrrrrrrr
benı de emıyorrr mama da verıyorumm opff offfffffffff

canımm hoşgeldinn. geçen yazdklarını okudumm...üzüldüm.umarım herşey yoluna girer...karı koca arasına şeytan bile girmemişşş...niye en yakınlarımız böyle yaparkiii...
balım niye yapamıyor kakasını kağan bey..TINKER yorum yap bakimm..ben tecrübesizzimm malummm.... :26:

merhaba elıfcımmm
valla bılemıorumm tek erkek anası babası kız kardeşi aşırı kıskanıyorr. eşimle hıçbır problemım yokkk ama bu boyle devam edere bılemıyeceğim hayırlısı dıyorum bakalımm :26:

valla bılmıorum nıye yapamıyorrr... doymuyor mu desem doyuyor mememı kendısı bırakıor hatta gecelerı 1 lkere 125ml mama yapıorum. aptamıl 1 i almadı drumuza sorduk hipp verdık onu aldı meselaa

ay sabah sabah bı mujdelı haber daha ders saatlerı kısalmıs daha erken cıkıcaz artık okuldan

günaydın canım senin adına çok sevindim
şerocum hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin
bak gördünmü varikoselden hemen sonra sonucu aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…