Bak bu kez kalabalığız :) Hani hep' kimse yokkeni mi buluyorum yaaaa girmek için' diyordun ya :)
eee nasıl gidiyor hamişlik başladı mı bulantı ya da vs şeyler?İnşallah başlamamıştır dyeceğim ama okuduğum kadarıyla bulantı ve kusma sağlıklı gebelipin habercisiymiş.Vücut bebeğe zararlı olacak şeylere karşı tepki gösterip anne adayını uyarıyormuş bulantılarla ve kusmayla da dıaşrı atıyormuş.O açıdan düşünülürse bulantı da iyi bişey gibi duruyor. boshayallersmile
Senin 12.gün çatlıyor değil mi yumurtan genelde öyle hatırlıyorum ben.
hamilelik fena değil ama hiçbu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim..niyese çok hassasım bu konuda o kadar istiyorken şimdi de korkular başladı yakınlarımıza söyledik şimdilik ama eşim deli ediyo beni çok üstüme düşüyo ve bıraksam tüm herkese anlatcak ...ama ben henüz istemiyorum...bulantı ve kusmalara gelince henüz ciddi bir durum yok zannedersem 5-6 .haftalarda iyice beliriyormuş..ben de adet öncesi birkaçgün oldu sonra kesildi..ben habire test yapıyom bu arada 5 tane almıştım ya.adetimi 1 gün geçti bugün yine yaptım artık kıpkırmızı çıkıyo:)
fıstık senı yakalamısken sorayım bas donmelerın nasıl hala devammı
hamilelik fena değil ama hiçbu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim..niyese çok hassasım bu konuda o kadar istiyorken şimdi de korkular başladı yakınlarımıza söyledik şimdilik ama eşim deli ediyo beni çok üstüme düşüyo ve bıraksam tüm herkese anlatcak ...ama ben henüz istemiyorum...bulantı ve kusmalara gelince henüz ciddi bir durum yok zannedersem 5-6 .haftalarda iyice beliriyormuş..ben de adet öncesi birkaçgün oldu sonra kesildi..ben habire test yapıyom bu arada 5 tane almıştım ya.adetimi 1 gün geçti bugün yine yaptım artık kıpkırmızı çıkıyo:)
adına çok sevindim Allah sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına.. darısı başımıza inşallah..
smart yeni adetim 6 şubat sanırım yazarmısın canım
amin canım inan su sıralar tek endisem bu allah o gunleri nasıp eder umarım..
arkadaşlar beim adetleri hep düzensiz olur.. ama en geç 35 günde gelir...pko luyum. bugün 29. gün eğer geblik oluşmuşsa kanda çıkarmı acaba
E,artık senin doktora da itmen lazım canım yaaa!kan değerilerine baksınlar onu bunu kontrol etsinler.varsa bir sıkıntı hemen ortaya çıksın.(Umarım yoktur tabi o ayrı) evet bulantılar 5-6. haftalarda başlıyormuş genelde en fazla da 16.haftada kesiliyormuş.
Testlere gelince;yazık değil mi yaaa :) israf israfff ihtiyacı olan birine verseydin keşke :)
problem değil uzun zamandır siteyi takip ediyorum okuyorum ama yeni üye oldum... Güzel bir paylaşım alanı.....
Biz beklenen regl gübnünün beklenmesinden yanayız testler için.Ama tab çıkma ihtimali var;bak tinker(şu anda online) 4 gün kala yapmıştı onun çıktı mesela.
haklısım önümüzdeki hafta gidiyorum adetin geçmesini bekledim malum inanamıyordum düne kadar...ama artık iş ciddiye bindi..testlere gelince bırak ta tadını çıkarayım aylardır tek çizgi göre göre...içinde en ufak bi kırmızı görmek için girmediğim şekil kalmıyodu...iş bıraz görmemiş hamile kalmış olayına döndü ama napayım hoşuma gidiyo...
birçok arkadaşımın hamileliğini en başında beri takip ettim güzel bi duygu ben de yaklaşık 1,5 yıldır istiyorum.. Allah hayılısı ne zamansa o zaman nasip etsin dedim sabrediyorum bi gün gelecek meleğim... bak senin ki gelmiş inşallah ailesine milletine hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur... :)
Teşekkür ederiz :) biz de öyle kalması için elimizzden gelen yapıyoruz :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?