Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hamilelik fena değil ama hiçbu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim..niyese çok hassasım bu konuda o kadar istiyorken şimdi de korkular başladı yakınlarımıza söyledik şimdilik ama eşim deli ediyo beni çok üstüme düşüyo ve bıraksam tüm herkese anlatcak ...ama ben henüz istemiyorum...bulantı ve kusmalara gelince henüz ciddi bir durum yok zannedersem 5-6 .haftalarda iyice beliriyormuş..ben de adet öncesi birkaçgün oldu sonra kesildi..ben habire test yapıyom bu arada 5 tane almıştım ya.adetimi 1 gün geçti bugün yine yaptım artık kıpkırmızı çıkıyo:)

adına çok sevindim Allah sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına.. darısı başımıza inşallah..

fıstık senı yakalamısken sorayım bas donmelerın nasıl hala devammı

canımcım o ilk zamanki baş dönmelerim kalmadı...sadece çok acıktığımda ki bu aralar aniden acıkıyorum o zaman hafiften oluyor...sen nasıl oldun..eğer tansiyonun çok düşükse tuzlu şeylere ağırlık ver ben limonu tuzlaya tuzlaya yiyordum..bak ağzım sulandı şimdi...o mide bulantımı da alıyodu...bir de maden sodası ..

E,artık senin doktora da itmen lazım canım yaaa!kan değerilerine baksınlar onu bunu kontrol etsinler.varsa bir sıkıntı hemen ortaya çıksın.(Umarım yoktur tabi o ayrı) evet bulantılar 5-6. haftalarda başlıyormuş genelde en fazla da 16.haftada kesiliyormuş.

Testlere gelince;yazık değil mi yaaa :) israf israfff ihtiyacı olan birine verseydin keşke :)

arkadaşlar beim adetleri hep düzensiz olur.. ama en geç 35 günde gelir...pko luyum. bugün 29. gün eğer geblik oluşmuşsa kanda çıkarmı acaba

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

pptya87.................................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Naaz........................................... 5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pembedana..............................5 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
zeeyneep................................... 6 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
tweety3283..................................10 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ebruli016...........................11 OCAK
dilemma_.....................11 OCAK
hanrey.........................12 OCAK
ciceğim7979...........................13 OCAK
senayburge.........................13 OCAK
htcyz................13 OCAK
madeofhonor...................14 OCAK
bayankarasu..............15 OCAK
cngenm...................15 OCAK
ktg..................................15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
Elson.......................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
smart_girl................20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci...............................24 OCAKK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35.........6 ŞUBAT
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

amin canım inan su sıralar tek endisem bu allah o gunleri nasıp eder umarım..

birçok arkadaşımın hamileliğini en başında beri takip ettim güzel bi duygu ben de yaklaşık 1,5 yıldır istiyorum.. Allah hayılısı ne zamansa o zaman nasip etsin dedim sabrediyorum bi gün gelecek meleğim... bak senin ki gelmiş inşallah ailesine milletine hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur... :)

arkadaşlar beim adetleri hep düzensiz olur.. ama en geç 35 günde gelir...pko luyum. bugün 29. gün eğer geblik oluşmuşsa kanda çıkarmı acaba

Biz beklenen regl gübnünün beklenmesinden yanayız testler için.Ama tab çıkma ihtimali var;bak tinker(şu anda online) 4 gün kala yapmıştı onun çıktı mesela.

haklısım önümüzdeki hafta gidiyorum adetin geçmesini bekledim malum inanamıyordum düne kadar...ama artık iş ciddiye bindi..testlere gelince bırak ta tadını çıkarayım aylardır tek çizgi göre göre...içinde en ufak bi kırmızı görmek için girmediğim şekil kalmıyodu...iş bıraz görmemiş hamile kalmış olayına döndü ama napayım hoşuma gidiyo...

Biz beklenen regl gübnünün beklenmesinden yanayız testler için.Ama tab çıkma ihtimali var;bak tinker(şu anda online) 4 gün kala yapmıştı onun çıktı mesela.

haklısın galiba beklemek lazım zaten düzensiz.... böle bi arkadaşım adetine göre 7 haftalık hamileyken hastanede yapılan testlerde ve ultrasonda 3 haftalı olduğu hatta kesenin yeni oluştuğunu öğrenmişti. beklemek en doğrusu... sabır sabır sabır :)

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ben de herhalde bir değil iki tane yaparım ne yaşan söyleyeyim :roflol:

teşekkür ederim bu güzel dileklerin dönüp dolaşıp seni bulsun canım allah senin de kalbine gönlüne göre verir bir gün ben zamana inanıyorum biz de 6. ayımızda tutturduk ama önceleri de aynı şeyi yapıyoduk bu ay da aynıydı ama allahım demekkı bu zamanı uygun bulmus demekkı dıyorum .

Teşekkür ederiz :) biz de öyle kalması için elimizzden gelen yapıyoruz :1rolleyes:

bence de çok yapıcı davranıyosun..ama uslüp konusunda çok haklısın ben bazılarına kızıyorum acıkcası..kotu bır nıyet mutlaka yoktur ama insan dıkkat etmelı bence gununu yazdıran arkadasların bazılarına dıkkat edıyorum 'beni de ekleyin ' ' beni de yazın' tarzında cümleler kuruyorlar..ama olması gereken bir rica cümlesi değil midir..ben acıkcası böle seylere dıkkat edrım...senın de ısın zor ıdare edıyorsun.ama bızım topıgımız bole olmamalı..dıgerlerınden ne farkımız kalır sonra...bence yapılacak en guzel sey görmezlikten gelmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…